Asmodein - Temoni Temoni ma le manaia

Anonim

O le asmodeus o loʻo faʻamatalaina o le temoni silisili o le herarchy, lona faʻalapotopotoga o loʻo faʻamatala auiliili i totonu o le tamaʻi moa o Solomona. E pei ona e iloaina, Tsa Kiw Swrea ua mauaina e le malamalama mai agelu ma mafai ona sili atu lona aoga ma mimilo i lona finagalo o moa uma.

E taua le temoni o Asmthere o loʻo taʻua i nisi o le vanimonimo ma feagaiga, e pei foi o se silisili ese o se manatu, ma ae le o se mea sili - latalata i le lucyfer. O le a se isi mea o le lauiloa bectode?

E talitonu atonu e mafai ona ia faataunuuina pea le manaʻo tele ma naʻo le taimi lava e oʻo i le olaga. Ae o le totogifuapauina mo lenei manaʻo o le a matua faʻapitoa lava. O le a ou taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga.

Asmtere Temoni

O le ata o asmodaya

Ua taʻua o le faapaunofo i le tino. O Ansmodelo e le aulelei o se tagata aulelei ma faasee foliga mai, ua mataga. O le ata ua faamatalaina o:

  • Tolu ulu - 'oti, povi;
  • O le tagata tetee e pei o se tagata;
  • O taliga e faasino i luga, lapoa;
  • O le ulai i le unike;
  • punou pun;
  • Sa magatele le nifo o nifo;
  • Apaau o le tarako;
  • Na vaeluaina e le afi mai le gutu;
  • Gaoioi i luga o le tarako.

I taimi mulimuli ane, na amata ai ona tu mai le temoni i foliga o se talavou aulelei ma lalelei ma lona vae o le fusi. I le gasologa o le savali, o le asmodem e talie, aua e le talafeagai le savali i vae eseese.

E tatau ona mafaufau i ai le tagata o Amodoeus. Muamua, o se temoni malosi lea, lona toto ma le alofa. O ia e nafa ma le oti o le agasala o le uafu ma lou naunau, e taʻitaʻia le agaga i le oti. O lea, i le natura o lenei ituta - poto, faʻafefeteina, taufaasese, tuusaunoaga.

Na ia filifilia na tagata afaina na vave faavave atu le manao, ma faaleagaina o tatou tino ola pea.

Lona lua, i le faʻaopopoina o le faʻatupuina o le le fiafia o le tino, o le amodener faʻapitoa faʻapitoa i taaloga faitupe. Na ia faaosofia le fiafia i le manumalo, tuua ni tagata mataina e aunoa ma se penny i lana taga. Na ia feiloaʻi foi i tagata, Faʻaosoina toe faʻafoʻi ma feteʻenaʻiga, fesoasoani e atiaʻe se poto masani e tauia ai le poto masani.

Saienitisi talitonu na nono mai le foliga o Busmooeus mai Peresia Zoataranicrianism ma kopi o le ASHMA Grea. Ashma Desec o se tasi o meaola mamana e tolu, taliina sauaga ma le gaoi. O le upu "Ashma" ua faaliliuina "le fiafia, eseese."

Na taueomiina e le Uusteener le tupu o Solomona ma tosina i le fauina o le malumalu. O LU na foaiina le ie i luga o le igoa tauvata, o ia na faia maa e fausia ai. O le mea moni o loo i ai i tagata Iutaia tulafono o maa mo le fausiaina o le malumalu e le mafai ona sasaaina ma mea fai uʻamea. O lea, na taunuu ai Solomona o le afu, ma mama ai lona ofuina.

A o galulue ia Shamir, e le iloa mo le mautinoa. Ua faamaonia e tagata suʻesuʻe mai le Tusi Paia, na ia aumaia ni Avega o LaiSser.

E mafai foi ona puleaina Solomona ina ua ia vaaia ana ava mamalu. Ole valaʻaulia lea o ana faamaneta na latou u i latou, na ia lafo atu i le tupu, ma na ia faafiafia i lalo o lana ata. Na mafai lava ona aveese le tupu ina ua faʻasaʻolotoina o ia mai le tafeaga o le toafa i ni nai tausaga o oʻu feoaʻi.

O nisi tagata atamamai talitonu o le taimi o le leai o lenei Solomona na fausia ia Preti sa faia i Ierusalema, na faia taulaga o Iutaia.

Na faamatala foi Solomona i tausaga tuai lava i le aafiaga o le temoni, aua o lona uiga, e le taitai taulai le tupu i tupua.

Demon Ammtere Wikipedia

Nai lo le matautia

O le a le tala a Wikipedia e uiga i le Ambodia Treon? O le galuega autu o le faaleagaina aiga. E matua fiafia i ulugalii talavou, talu ai nei na faaipoipo. E fiafia foi o ia e gaoi le matagofie o taupou, ina ia latou le manaia i alii ma tumau le le fiafia i le iuga o o latou aso.

I lana pule

  • misa va o siva;
  • Vaega;
  • fusuaga i le va o sipuni;
  • Faasee atu i le taufaasese.

Na te tuleia ana tama tane e faalataina ai le tasi ma le isi, susu le tuʻinanau ma le fuā, e le talitonuina.

Na ia ulaina foi le mafaufau i tagata taaalo, faamalosia i latou e tuua mea uma i se pene i le fale taaalo. O taamilomilo taamilomilo na fetagisi i le lalolagi atoa, ma e toʻatele e tuu o latou lima ona o le maasiasi ma le le faʻamaoni.

O le temoni faʻapopoleina tagata male pule ma le mana, e mafai ona ia foaʻi atu ia i latou e faʻatoilaloina i latou. O le iʻuga, e leiloa e tagata lo latou mafaufau, ma talitonu i se folafolaga pepelo o le asmoes. O le mama o le mana lea na ia folafola ai le manumalo, o lea na le o i se tasi.

Lolomi Asmodeus ma Call Rivel

Talu mai le Magynevian MagI ma Smorarers, latou taumafai e vili le temoni ma le sini o lana talosaga. E talitonu o le temoni e mafai:

  • e i ai i le le manuia;
  • aʻoaʻo faiga faʻataulaitu;
  • Faasino le mea natia.

Sa faʻaaoga e Medineval Degrizers e valaʻau ai le faamalamalamaina o le faʻailoga o le asmodeus, o le faʻagaioiga o le temoni e aliali mai i le mag. O lenei faʻailoga sa maua i le tamaʻi moa a Solomona, lea ua faʻamatala auiliili auiliili ai faʻamatalaga uma 72.

E mafua ai le faiaʻiga faʻaletino, e tatau ona e sauniuni ma le totoʻa. Muamua, faʻatulaga o le faʻailoga o le malumalu ma le fata faitaulaga. O mea nei e tatau ona i luga o le fata faitaulaga:

  • Lamen (faamaufaailoga o le temoni);
  • 6 Uliuli Uliuli Moligao;
  • Le uaina mumu;
  • 2 ipu meaai mo uaina;
  • Cadylinant (ulaula) mo Fimim;
  • Tapaa lau.

O lavalava i luga o le MaG e tatau ona faʻapitoa: o le ofu tele o loʻo tuʻuina i luga o le tino lavalava, e le tatau ona aofia ai le ulu. O lauulu uumi e tatau ona soloia, uila ma fusi ua misi pe le nonoa / le nonoa.

O le i ai o lamen (faamaneta faamau o le asmodous) o se mea moni pe a vili. Lolomiina mafai ona tutoʻatasi mai soʻo se mea poto. Afai e leai, o le temoni o le a afifi atoa le ita tele i luga o le sili ona lauiloa.

E manaʻomia le mafua ai le taua i le aso ma le itula o Mars (o le a faʻaalia muamua, i le liliu ma le kalena kalena).

A aliali mai se temoni, aua neʻi galo e faʻamanino lona igoa, pei o soʻo se atunuʻu mai le lalolagi maualalo e mafai ona o mai i le valaʻauga. Afai o le temoni o le a tali i le faʻamautu, ona mafai ai lea ona ia fesili mo se mea se tasi mea: poʻo le faʻatupuina, poʻo le aʻoaʻoga Talu ai o le a mafai ona valaʻau le matua o le temoni o le maualuga o le le fiafia i taimi uma i taimi uma i le olaga, o le talosaga lea e tatau ona mafaufau i se taimi o le tipiina o le faʻataulaitu.

Totogi mo le faʻataunuʻuina o le manaʻo o le a faʻatapulaʻaina o le temoni:'Vo sootaga ma se pele.

Afai o lau tagata e te fiafia i ai e leai, o le temoni ua eseese tui i luga o le taulaitu. O le a ia faia se tupuaga o le a mafatia ai tagata, ma o le a le aoga. O ia segatasi valea o le a tumau mo le tele o tausaga ma e mataga.

Demon Asmtere

Stroke rurate

A uma ona sauni mea uma, e tatau ona e amata le valaau ia lava. Ina ia faia lenei mea, o le taulaitu e umiaina auiliili moligao i ona lima ina ia le malu. Ona amata loa lea ona mimilo i latou ma le tasi ma le isi, faitau le sipela i luga o latin 6 taimi i le laina:

Asmodein - Temoni Temoni ma le manaia 1943_4

Ina ua faʻasaga ai moligaʻo i totonu o le tasi, ua latou le fiafia ai. Mai le afi o moligaʻo, o le tapaa i le asu ua momoli ma latou fai atu:

Asmodein - Temoni Temoni ma le manaia 1943_5

A uma lenei telefoni, e tatau ona aliali mai le daemon. O Lona mai afio mai e mafai ona lagona e ala i le suia o le siosiomaga i totonu o le potu: Pe o le a foliga mai o le matagi, pe o nisi auala o le a lagonaina ai o Ia na te lagonaina lava. O nisi taulaitu e mafai ona vaai iai, ae e le o uma lava.

Manatua! A o le i taʻua o le temoni, e tatau ona e otootoina le togafiti faʻamaneta ma i ai.

A oʻo mai le temoni, e tatau ona e faʻamanino lona igoa, ona faʻailoa lea o lau talosaga. Ona e tatau lea ona e lafoina daemon daemon - i seoli. E tatau ona e faafetai ia te ia mo le asiasiga ma fai mai ua uma nei le au maimoa. A maeʻa lena mea, e tatau ona e liligiina le uaina i tioata ma mago se tasi o latou.

O le tioata lona lua e tatau ona nofo i luga o le fata faitaulaga seia vali moligao. Naʻo le maeʻa lena, e mafai ona maeʻa le toe faʻatulagaina ma alu ese atu i le liʻo (ua faʻaleagaina le liʻo).

O le a le sili atu e suluia ai le potu i le afi ma moligaʻo ma le faʻalogo lelei. O nisi ua faʻatumuina i se asu o le anufe poʻo se hunter. O le moe i lenei potu e le mafai.

O le luʻi o le temoni o se galuega taliina i le olaga. E le mafai ona faia mo le lelei o le fiafia poʻo le faʻafiafiaga: E mafai ona muta mo le fia iloa faʻalelei. E le mafai ona fai atu se tasi muamua o le a e faia se temoni.

E le mafai ona faʻasoa atu lagona o le valaʻau muamua. E le mafai ona mitamita le mea e maua ai e le Asymtel - o le a vave ona mou ese atu. Luimata ma fegalegaleaiga ma le aano taua o se mataupu vavalalata vavalalata, o le mea lea e le mafai ai e le Lomiga ona taliaina.

Faitau atili