Anael - Agelu Po Agelu Po Temoni, o ai o loo i le lalolagi paia

Anonim

Ole mea e tasi o le tasi lea o tagata sili ona ofoofogia o le lalolagi paia. O le a le mea e fai atu ai iinei, pe a fai e le manino manino pe a latou ola i moli lanumoana po o le pogisa. Anamau e masani ona fesoʻotaʻi ma isi faʻalapotopotoga - faʻatasi ma Samael, Kagiluliel, Haniel ma Tanielu.

O ai la, lenei ane lilo o le tofi faalelagi? Tatou taumafai e fuafua i fafo i mea nei.

Anael agelu

Anael Agelu - O le a le mea ua iloa e uiga ia te ia?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma le Konabbalstics, seoli o loʻo i totonu o le 7 Ornchales e lua faʻatasi e toʻatele, faʻatasi ai ma le Aliʻi na matou faia ai lo matou lalolagi. E pei ona taʻua i luga, ua iloaina o ia i le agelu Sama Elia ma Archaleel Chakeel (e foliga mai, ona o le tutusa igoa igoa).

O loʻo i ai foi filifiliga - Haniel ma Tekemuel, ma o le Orthoel A feiloaʻi ma Agelu ma le Agelu Tanielu. O le mea sili ona manaia o le lisi o lisi eseese i o latou uiga ma galuega na faia. Ae e mulimuli mai uma, o le agelu lava lea e tasi e ono i ai ni igoa o ni igoa, ae o taimi uma lava e tasi o le lautele o le tiutetauave.

Manaia! E talitonu e -trictics o se mea e ono ono manatu o le isi igoa o Archangel Changola.

O le uiga lilo o le agelu a agelu silisili e mafua ai uiga lelei, o lea ia talitonu o ia e mafaia:

  • Ia faia se soifua maloloina malosi, o le tele o le malosi tele, faʻalautele tausaga o lona soifua;
  • Fai manino manino, Faaopoopoina le poto i aso uma;
  • fesoasoani i le puleaina o le galuega o se fomaʻi (ma e masani ma faʻamaloloina);
  • Faaopopo manatu faʻamoemoeina, lē mafai ona faʻaleʻaveina, gaioiga;
  • E lafo i le taimi saʻo i le nofoaga saʻo ina ia mafai ai e le tagata ona "maua le laki lelei mo le siusiu."

Aiel e fesoʻotaʻi ma le paneta Venus, Aperila Aso Faraile. Faaliliuina lona igoa o lona uiga "mamalu paia (po o le alofa tunoa)". E masani lava, ua faaalia i ofu o Greld, lea e iai se faʻailoga vaʻaia o loʻo iai. O le fusi o le fusi, o lona ulu na te maua ai le tino. O uiga faaalia o lenei agelu: asoa, o le faʻata ma le faʻata ma le gutu.

Anael o se agelu po o se manatu faatemoni?

Afai tatou te liliu i mea faʻalenatura na totoe e le masani a le vaitau o le lamatia, ona e mafai lea e oe le faʻailoaina o le aael o se temoni. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o togafiti faʻataulaitu-apili i ai, ua tusia i latin:

"... Devinco Te, Sis Ubu Vlis, i Alto Vol Abysso, i Aqua Vel i Isra, i Daemon Fortaday i Decora Mormas i Decora Acmaatas i Decora Acmaatah

E faigata ona fai atu le le mautinoa pe o Medrival taulaitu sa saʻo pe sese. Ioe, o le faamautinoaga o a latou talitonuga, o le tasi finauga e mafai ona tuʻuina atu o le aral al (chamoel) e i ai se moli ma pale pogisa. I Demology, o ia o le a le pa "o le paolalo [manatu lauiloa. Ma, na tuuaia ai, o Ia lava na i ai i le foliga vaaia o lea o le gata i lona taimi, ma faʻamalosi ai le fafine e tofo i le fua faasaina. O le isi ata o se pepe manaia.

O le faaosoosoga o ei

O le igoa o Anael i le Pogisa Ipostasis "Faaiʻuina ia te aʻu, le Atua." I le lalolagi o le pouliuli, e fesoʻotaʻi ma se vaega tele o elemene afi afi, ma faatonuina le tauleleʻalele aisa. E tusa ai ma tala faʻasolopito, na fai atu i latou na fai atu i le Papa Silisiliese o Teʻu, ina ua latou mananaʻo e faʻapaʻiaina le faʻata.

O le rite na faia i le kuata muamua o le taamilosaga o le masina, pe a goto le la. Mo le valaauina o le temoni, o le saffense fuaina nanaina.

I le taimi lava e tasi, e tele le tele o upu laiti mai le paʻepaʻe, lea na aliali ai Ail. Ma ua taʻutaʻua o ia mo le onosaʻi e mafai ai ona latou laveaʻiina i latou e tuʻua mai soʻo se suʻesuʻega ma le fuafuaga faaleagaga. O ia lava le meaalofa o le faʻamalologa, ma afai e manaʻomia, e maua ai e isi tagata (ae naʻo le le fiafia e fesoasoani i le lalolagi poʻo le a le lalolagi.

Anael ata i aganuu eseese

E masani lava i tagata eseese, o tagata lava e lava tapuaiga e iloa i lalo o igoa eseese. I le tele o itu, e iai le eseesega i le va o tulafono i le lotoifale, ma latou faʻaleleia atili ma le taimi. I le avea ai ma se tulafono, o uiga faaalia o ituaiga taʻitasi o lona ita, uiga lelei, o le vaega o tiutetauave.

Peitai, e le faia pe a le le mautonu: E pei o le tulaga o Aali. O lona faʻasinoina ma le agelu o Chamle e matauina e le gata i le Judism. I isi aganuu o le avefeau faalelagi, sa latou faatatau ia Hanielu, Le Tanielu, e ui i le eseesega i uiga. O fea o iai le mea moni, ma le mea o pepelo - e matua faigata lava ona mafaufau i le aso.

Agelu Haniel - Aiel Prototype

Tagata Nofomau i Saute Sa faasaua i Saute talu mai lea o le mamao o le ono linona tatalo i le agelu e igoa ia Haniel. O le faaliliuina o lona igoa o lona uiga o le "alofa tunoa o le Atua" po o "alofaga a le Atua." E tusa ai ma talaʻaga tuai, e tele faiga taufaafefe tagata o Papelonia, auai ma sui o le faifeau o le lotoifale.

E talitonu lea na maua mai ia te ia, o Papelonia na maua le Saienisi e tutusa ma le poto masani, satani mea, na maua ai isi faaaliga faaletagata.

Ae sa iloa le tasi malamalama na fesoasoani ai Agelu ile. Sa mafai e Haniel ona faamalolo le agaga o se tamaloa e fesoʻotaʻi ma ia (masani lava o se ositaulaga), ma talanoa ai foi e uiga i mea na tutupu i le lumanaʻi.

Manaia! E tatau ona taʻua, i Papelonia anamua, na masani ona fesoʻotaʻi tagata o le au ositaulaga i tagata na nonofo i mea paʻia. O upu ma isi faavae ua puipuia, o igoa o le toatele oi latou e maumau faatasi ma suafa o agelu o le FaaKerisiano.

O le a fesoasoani Kambastic o le a tautala ai i le mea moni na fesoasoani Angeng Haniel i lea alii amiotonu o manu e siitia ai le fuafuaga a le Atua. O lenei alofa tunoa o le Alii na tuuina mai ia te ia mo se olaga faʻasauā, ona avea ma fesoasoani - Arkhangel metatal.

Na faʻateleina lava le galuega o Hanielu o le maualuga o le tulaga o le tagata taʻitoʻatasi o tagata, o le tatalaina o le Atua ma lona alofa tunoa. Na ia tatalo i mataupu nei:

  • Ina ua latou mananaʻo e fausia se mafutaga pe faia o loʻo i ai o loʻo i ai;
  • Ia maua lona afa lona lua poo le uo faamaoni;
  • Ina ia faamalosiano malosi tagata, ma e iloa mea lilo o le avea;
  • E foia ai le talitonuina.

Ma le isi, o le agelu e i lalo iloiloga ma le aso nei o loo fetaiai ma se tatalo i le tala lea a le mea matuia na tutupu. Ma ua talitonu o le a faʻavaeina le talafeagai o le lagolago mo i latou e leaga, tuʻu toʻatasi, e le tulaga faigata, o loʻo faigata, o loʻo iai i le faigata olaga. Afai e maʻi se tagata, o le a faʻamutaina e Haniel ona totini.

I se tusi! Ae e tasi le tulaga taua - e liliu ile Agelu i na tulaga pe a e manaʻomia lana fesoasoani, ae leʻo se taimi puʻupuʻu.

I le elo a ituaiga o tausaga o le aufaʻatasi, na manatu Haniel ma o se lagolago o le faʻamalologa ma le malamalama. Na ia tatalaina le tusiaga o le togafiti I mea aoga e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau paie, aʻoaʻo fomaʻi e faʻatinoina togafitiga taʻitasi i mataupu taʻitasi.

Angel Haniel

E fesoʻotaʻi foʻi le agelu ma le malosi o le po na faʻaaoga ai e Shona lana faiga malie e le au paia anamua o Papelonia. O lea, e iai faʻamatalaga o loʻo faʻatautaia ai e se amio a le 'au a agelu

Orchangel jephiel i le faaKerisiano

E leai se faamatalaga e uiga i le Tusi Paia ma isi tusitusiga paia, ua aloaʻia i le tulaga aloaia. O le igoa o Tanielu na foliga mai faʻapitoa i talafatai o loʻo i ai i eseʻese lotu tafe.

E tusa ai ma i latou, na vaai ai Tanielu i le 50 i le tala o le agelu agelu (i mea uma lava i le Orthodoy i le au 72 ana agelu. Talafa e taua, pei o le a le lisi o igoa o le lagi o loo nonofo faalelagi, o le Alii lava Ia. Ma na mulimuli ane, o tagata na amata tuu atu la latou suā o avo agelu, mananao e avatu ia i latou ma le manuia le malaia.

O AFEA E UIGA I Ai I Kisē?

  • A manaʻomia se faʻaosoosoina o gaioiga e faʻatino ai, naʻi mai le i fafo e amata ai agai i luma;
  • Afai ua i ai i se iuga oti, aua le iloa le auala e saili ai;
  • Pe a latou mananaʻo e faʻatoilaloina le paie - e tusa ai ma faʻamasinoga, O Tanielu i lenei tulaga e fesoasoani televave.

E masani ona aoina ni tusitusiga atamamai a le au tatalo a Tanielu, e ui e faʻatagaina ona faʻafesoʻotaʻi ia te ia ma i au oe lava upu. O le mea autu o le tatalo mai le agaga, ia i ai le manaʻo ma le faʻamoemoeina.

I le faasoga, mo tatalo mo le agelu, na avea ai Tanielu ma tagata poto o le mumu. Aso Lua ua manatu o le Aso Lua, o lea e sili ona fesili mo se fesoasoani i le aso lona lua o le vaiaso.

I le faaiuga

E mafai ona oʻo atu i le Aliʻi e fesoʻotaʻi ma agelu Haniel, Camlail ma Tanielu. E maua o ia i lalo o igoa eseese i le tele o tapuaiga tafe. Atonu o lenei lava amio nei, ae e mautinoa e faʻata ona faʻavaeina.

Ioe, ma o le a tatou mafaia ona iloa e uiga i le lalolagi faʻaleagaga o loʻo faʻavae? A uma mea uma, o nisi o matou manatu e faʻaalu e le sili atu nai lo manatu.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili