O le a le mea e tuʻuina atu i loʻu toalua i le aso 10 o le faʻaipoipoga

Anonim

O le tausaga lona sefulu o le faʻaipoipoga o le uluaʻi tafatiga muamua, lea e taua tele mo se ulugalii. Ae paga lea, ola i tausaga e tele faʻatasi, ma iʻu, le alofa e mamao ese mai paga uma.

I le gasologa o le aso fanau, e amata ona suʻesuʻe ava mo le meaalofa atoatoa, lea e faalotolotolua le fanau a le Atua, ma pea i le tele o tausaga. Mo i latou e le o iloa o le faia o lona toalua mo le 10 tausaga o le a ou talanoa ai i ni sauniga masani, ma faalaeina foi ni filifiliga masani o le a fiafia ai se tagata.

O le Soul Soul mo le 10 tausaga faagaeetia

10 tausaga le matua - O le a le ituaiga faʻaipoipoga ma mea e te avatu i loʻu toʻalua?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le lona sefulu tausaga o le igoa o le lanu piniki po o le fai faaipoipoga. O loʻo iai se uʻamea maualalo o loʻo avea ma uʻamea, ma faʻailoga o le mafai ona fetuutuunai, tausisi. A uma mea uma, pe a fai o tausaga muamua o ulugalii e masiʻi le tasi, ma le 10 tausaga o le vaiaso latou te aʻoaʻoina ai i le auala e tasi.

O le igoa "Pink Wedding" Anniversagent na mauaina ona o le mea moni o le mea moni i le tele o tausaga latou te taofia ai le alofa ma le agamalu e ala i le tasi. I isi vaega o paga na sao mai i le faʻafitauli o le 7 tausaga, ina ua maeʻa le 10 tausaga o le faʻaipoipoga e amataina se vaitaimi fou e tumu i soʻo. E sili ona faʻaalia i na paga o loʻo ile amataga o le tulaga o loʻo nonofo faʻatasi tamaiti. O le tamaititi e tutoʻatasi e tutoatasi i le muamua aso aso, ma e faʻaalia matua i o latou taimi mo i latou lava.

Faʻamanatuina se moli uila pe leai - o le tulaga o tagata uma. E ui i lea, o fomaʻi o mafaufauga, mafaufau faʻavasega o le tuʻufaʻatasia o taimi uumi ma faʻasoa mai lenei faʻafiafiaga fiafia i paʻaga ma uo. O lenei faʻamanatu, o le toʻalua e moni lo latou alofa ma le faʻaaloalo malosi. Faafetai ia te ia, na mafai ona latou fausia se aiga malosi, ma faʻatoʻilaloina faʻafitauli e tau ma feagai ai ma latou olaga.

Le Tamaʻiliʻi Manu mo le 10 tausaga Le Faʻaipoipoga

O meaalofa masani mo le 10 tausaga o le faʻaipoipoga o ni mea e teu ai oloa poʻo mea lanu piniki. E mafai ona iai ni mea eseese, aiga ma totonu o ia, lavalava ma isi mea.

  • Mo le fiafia o le militeri mataupu, o se meaalofa lelei o le a teuteu ai ni auupega, faʻamalamalamaina faʻailoga o tekonolosi, pei o vaalele, o tane, ape
  • Afai o le tamaloa e fiafia i taʻavale poʻo uila afi, ona mo ia e mafai ona e filifilia le muamua faʻataʻitaʻiga mai le apa.
  • O le alofaga o mea e fiafia i ai ma asoa o le a faʻafiafiaina le "Tusitusiga" Ring, taulima poʻo Keychain. Afai e latalata le tagata i le esotika, mo ia o se lelei tele o le meaalofa o le a avea ma challcon.
  • Afai e fiafia lona toʻalua o le tuinanau, fagota pe naʻo le fiafia e masani ona i ai i le natura, e tatau ona ia avatu se faʻailoga, faʻaoʻo pe o se seti o faaputuga.
  • O se tagata fai pisinisi poʻo se galuega o le a fiafia e maua se fesoasoani o se meaalofa o le a faia se nofoaga sili ona mamalu i luga o lana kesi. Atonu o se 'au, ae le gata o le polo, ma e na o fatu, o le aʻoga aʻoga-anetiumomo, sikaleti, sikaletila, ma isi.

E leai se faʻalologo muamua ma faʻailoga o le a avea ma mea paʻivale, ioe, afai e fiafia se tamaloa i lenei lanu. O meaalofa fautuaina e aofia ai ia meaalofa tauaofia, laeitino, nonoa. Afai e le taliaina e se tagata nei leo, ona e mafai lea ona e filifilia le fasi lavalava o se isi lanu ma afifi i le piniki.

O le taumafataga manaia e mafai foi ona avea ma se meaalofa sili mo lana tane pele i le 10th o loo i le 10th tausaga. Ia tausisi i le mataupu o le faʻamanatuina, e manaʻomia le filifilia o oloa o piniki ma mumu lanu: aano o manu, o iʻa, o le keke, o le keke, na faia e le keke. E tatau ona i ai ni mea faitino ma piniki e pei o teuteuga i luga o le laulau.

Meaalofa i lona toalua i le aso 10 o le 10th

Meaalofa alofa

Afai e te alu ese mai le tu ma aga a le 10 tausaga faaipoipoga, o le a se mea e avatu i ai i lona toalua? O le tali o se tasi mea e faamanatu ai o lagona fiafia. Talu mai le aso malolo o le lua o le toʻalua, o le meaalofa atoatoa o le a avea ma malaga soofaatasi. Ioe, ae o se mea e sili ona talafeagai ai lea, ae o se gaioiga e faia na te maitauina e tatau foi ona manatua mo le tele o tausaga, pei o le tele o aso.

O le tele o le faipisinisi, ae e le i ai ni manatu faʻapitoa e mafai ona avea o se tauvaga soʻotaga i le fale tifaga poʻo le falemaʻi, ona sosoo ai lea i le faleʻaiga. O se tasi o loʻo i ai le maso poʻo le aso i le spa-salon mafai ai ona maua, faʻamolemole na tamaloloa e fiafia e tausia i latou lava. I se faʻaopopoga, o se meaalofa lelei o le a faʻavavau i le aso atoa i le potu faletalimalo faletalimalo.

Ina ia manatua le 10th aso fanau o le faʻaipoipoga, e mafai ona faʻatulaga se ata faʻapitoa, ma o ata o loʻo tuu i totonu o se tagata e faia album poʻo le masani ai.

Le Tamaʻitaʻi Tama mo le 10 Tausaga

Le-faʻataʻitaʻiga o loʻo iai

O se tagata taʻitoʻatasi, e le masani ai mo le faʻaipoipoga faʻamanatuga o le a faʻaalia le ma le faʻaeteete i lona toʻalua, ma lagolago ona fiafia.
  • Afai e alofa le tagata e sili atu le mafaufau, ona mo ia e mafai ona faʻatulaga se osofaʻiga oso. O lagona malamalama o lenei mea o le a oʻo atu i ai e faavavau tuu ia te ia se tulaga manaia i manatua.
  • O le a talisapaia e Gamer le tagata faigaluega i le mea e sili ona e fiafia i ai i luga o le initaneti, pe fai le dotata i le tupe alu. Tusa lava pe foliga mai o le fafine e leai se tupe faʻaalu, atonu mo ia o loʻo taofia le taimi pe a maeʻa se komipiuta pe a maeʻa le auala galue ai.
  • Tele o tautae o le peʻa, ae latou te iloa na lelei galuega e le o vaʻaia, o le a le toe faʻavasegaina lea e faia ai. O le faʻamaumauga i le Tattoo Master o le a avea o se meaalofa lelei, ma o le a faʻaalia ai le uiga moni o se fafine i miti a Lana pele.
  • Afai o le tane o se tagata taʻalo, ona tatau lea ona e faʻatau se saofaga i se faletaalo poʻo taʻaloga taʻaloga. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tele o tupe ma avanoa avanoa i totonu o le fale mautotogi, e mafai ona e faʻatau se fale simmutor i mea uma.

A filifilia se meaalofa i le faʻamanatuina o le faʻaipoipoga, e taua le amanaia ia faia ni faife ma mea fiafia o lou toʻalua. Aua neʻi faʻasaoloto, faʻatulaga se aso malolo mo aso malolo ina ia avea aso nei ma aso uma mo mea uma e lua, ma na e manatua ai le agaga mafanafana mo le tele o tausaga.

Auga

  • O le vaʻaiga i le sefulu tausaga o le faʻaipoipoga e taʻua o le piniki poʻo le tiʻetiʻe o le faʻaipoipoga.
  • Ile aso nei, ua faia i le mea faitino po o mea papasi.
  • O se meaalofa lelei mo se tamaloa o le a le mea e fesoʻotaʻi ma ana mea fiafia.

Faitau atili