Papatisoga o le Alii (po o le Early EarPhany) - O afea o le ai ai i le 2021

Anonim

O le papatisoga i le Alii (i se isi mea taua e sili atu) - tu i le taimi pisi i le ao i le Kerisimasi aso o Ianuari. O le papatisoga e faamaea ai se vaega o le vaiaso. O le talaʻaga o lenei faʻamanatuga, o ana faʻailoga faʻalelotu, e mafai ona faia, ma o le a le mafai ona faia ma o afea e aʻoaʻo ai lenei mea mai lenei mea.

Aso o le Papatisoga i 2021

O le episona o le le aʻoaʻiina faalua i le lua masina (o lona uiga, o se mea taua) aso malolo i le kerisiano, e le suia lona aso.

Orthodox Papatisoga Papatisoga Ianuari 19.

A o le a o loʻo lagolagoina le Katolicism, o loʻo faʻaauau pea le faʻaaogaina o le julian kalena, e tusa ma le mea o le aso malolo paʻu i le Ianuari 6.

Tusi Paia a le Tusi Paia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E fesoʻotaʻi vavalalata le Earlehan ma mea e fesoʻotaʻi ma ni mea tau-tusi mai tusi mai le taua o le talalelei a Mataio. E faasino lea i le papatisoga ia Iesu Keriso i le vaitafe Iocrin o le Papatiso. O le mea mulimuli na ou faia muamua i tagata na oʻo mai le Mesia, ma i latou uma na faʻailoa le manaʻo, papatiso i le Vai o le ai: Papatisoga i le vai o Ioritana. O se faʻailoga, o lenei faʻasologa ua faailogaina ai le suiga mai le uluaʻi faʻatuatua i le fou, ma se poto e aumaia ai e le Faaola. Na aoao e Ioane le Papatiso tagata e tatau ona latou salamo i mea e fai ai e faia Isaraelu, e mulumulu ai lo latou tino i le nuu paia.

O Le Papatisoga o Iesu Keriso

I le tolu o tausaga, na afio mai Iesu i Ioritana, ina ia mafai ona faʻataunuʻuina ia afioga a le perofeta, tautino mai o le amataga lea o lana faiva. Sa e faasino ia Ioane ma se talosaga e faatino ai. E ofo o ia ma fai mai ai e le agavaa o ia e fano i vae o Keriso, e le o se mea e faia ai se aafiaga paia. Ae e fai aua le fefe le faiaoga, ae fai mea uma e pei ona taua e le tulafono, ae le malamalama tagata i soo se mea.

A totoina e le Faaola le vai o Iotata, na Ia tatalalafo ese atu le lagi ma le paʻepaʻe lea e alu atu ia te ia. O le taimi lea, faalogo uma tagata i le leo mai le lagi, faia: "Ia e i ai se atalii o laʻu pele." Lea ua matou talanoa e uiga i le feteenaiga i tagata o le tapuaiga paia, o loʻo fai ma sui e Iesu Keriso, o le Aliʻi le Tama o le Tama ma le Agaga Papei. Ona faapea o tamaiti taitasi lea a le vasega a Keriso e mulimuli i lana faataʻitaʻiga, ma o Ia lava na alu i le vao i le faia o le ala savali ma tau ma ona tuʻinanau.

Aisea e te faia ai le papatisoga i totonu o le pu?

O le tu masani o le a tui i le aso malolo i totonu o le aisa vai, e tatau ona e vaʻai i ai, e tele laʻititi laitiiti lava. E le mafai o le a le moni vaega o le Epiphany, ae na 'ailoloa e tagata lava latou. Ma, ioe, o le a matua talitonu na o le mea na maliu ai le taei i mea piopio o le a laveaiina oe mai agasala uma. Ina ia faia lenei mea, tatou te manaʻomia se galuega masani ia te oe lava, o le le faʻatalololologa i le taimi o atinaʻe faʻaleagaga.

I le isi itu, safana le vai, talitonu, avea ma se ofoofogia, e faatusa i se faafouga ma se olaga fou. Ae sa naʻo se isi mea faigaluega sao, a o le galuega autu e tatau ona faʻatinoina i le maualuga o le agaga.

I le gasologa o le sauniga faatuatuaina e uiga i le aso o le Pertafany, e faia e le au ositaulaga le faasologa o le faapaiaina tele o le vai. Mai lea taimi anamua, o se avetaavale na iloa o le tele o Agram - o se mea faʻapitoa. I le isi lona 4 senituri, o upu nei na tusia e le Tusitusiga Paia Solast: "Na papatiso ai Keriso ma faapaiaina le natura o vai, ma o lea, o loo tusia ai lona fale ma le vaeluaga o le lagi,. teu i le tausaga atoa. "

Epiphany vai - Faapitoa

Aʻo matou le matua o le atinaʻeina o tekonolosi sapalai, na mafai ai e saienitisi ona faʻaaogaina meatotino na i ai i le vaipuna vai. Na faamaonia e ese lona fausaga mai le fausaga o lena vai, e tafe ifo mai lalo o le popo. O tagata atamamai e faʻamaonia ai o le 'ai i luga o le gaogao o le manava o se tamai sipuni o lenei vai e mafai ona aveʻesea mai isi vaituloto.

I le taimi lava e tasi, na faatonuina e saienitisi na taʻe se vai mai lea lava i le isi vaitaimi, o le miti o mea totino. E ui lava e tosina moni i totonu o le tutusa o le tino. O lenei suʻesuʻega na faʻamaonia aloaʻia, peitaʻi o le atamai o le saienisi e le mafai ona faʻamatala.

Ae o le vaipuna epitifani, ua faaulutalaina ma se malosi malosi, e le o mea uma. E le tatau ona galo ia i tatou le mea e uiga i se isi mea ofoofogia na tupu, faʻamatala ai le lelei o loʻo le mafai ona i ai i soʻo se masalosalo.

E pei ona iloa mai i le Tusi Paia, ina ua maeʻa le papatisoga o le Alo o le Atua i le vaitafe o Ioridan, na ia suia ai lona ala i le isi auala. E leo mai o se tala tuai lea, ae talu mai lena taimi foi o lena taimi ia Ianuari 19, o Iosia o loo faaauau pea ona suia lona ala! Ua tutupu mea uma i le tumutumu o tagata talitonu, e manava ai le vai o Iotana, e tele uila, ma o le vaitafe e suia ai le itu o lona taimi nei. Ma e oo lava i ona tofo uiga suia - le vai e maua se masima mu, aua e le paʻu Iotana, ae o loʻo mulimuli mai i le sami ua oti.

Tele saienitisi o loʻo auai i le aʻoaʻoina o le Epiphany Phenomena. I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina galuega a tagata faʻapitoa o tagata ia e faʻamatala auiliili ai a latou matauina o le vai mo le papatisoga. E le gata i lea, o suiga uma i le vai o loʻo faatulagaina e ala i mea fai mea faigaluega, o se mea lelei, e matua faʻapitoa lava. Mo nisi faʻamatalaga, o le a e mauaina faʻaopopo faʻamatalaga pe a maeʻa ona vaʻaia le vitio lea:

Tulafono o le saogalemu le faatofuina i le pu

I tausaga talu ai nei, sa e manao e aau i le papatisoga i le faamalologa, ae sa faaopoopo i ai le aisa vai. Ma e ui lava e talitonu e faigata ona maʻi i le tausamiga o le EPATPAHY, e le o manaʻomia lava le faʻatamaʻia o fua o le faʻalapotopotoga.
  1. E manaʻomia le tatalaina o le vave aʻo leʻi faatofuina i totonu o le pu, ae leai se mataupu e le mafai ona e maua se taimi umi ae le i ai i le malulu.
  2. Muamua ulufale i le vai i ou tulivae, fufulu ese ma na o le amata ona amata lemu.
  3. E taua le nofo i le vai aisa i sina taimi sina taimi e mafai ai ina ia o loʻo manaʻomia tino.
  4. Ina ua uma ona ulufale i luga, o le faasee oe lava i le solo ma fai ou ofu vave. Vave alu i le potu mafanafana, inu se mea mafanafana (ae le o le ava malosi).

O le fotoʻai o le fotopega e tupu i tagata faʻapitoa (ua lauiloa o Ioritana), pe a faʻapaʻiaina e ositaulaga. A o le i ulufale atu i le vai, talitonu na faitauina le tatalo "o lo tatou Tama" po o se tasi o tatalo faafaifeau aina. I le faagasologa o le aau i le pu, 3 taimi vave laugutu ma lou ulu, ona o latou sopo atu i latou lava ma fai atu "i le suafa o le Tama ma le Agaga Paia."

TAUA! O se ofutino umi (o fafine) ua faia i le papatisoga, aua e tatau ona faʻasiasi i isi tagata le tino o le tino.

Gauai atu i le mea o ma O tagata maimoa mo epiphany aau vai vai , igoa:

  • malulu;
  • Faateleina le toto;
  • supaonao gofie;
  • Aotelega faamai.

Lelei, pe a fai e te manaʻo e aau i le pu, aʻo leʻi faia le aso malolo, fai se fomaʻi e uiga i lou tino.

O le a se mea e mafai ma o le a se mea e le mafai ona faia i le aso o le EPaiph pahiphhany?

Tatou amata S. faatagaina i lenei aso malolo gaioiga:

  1. I le taeao, i Aso Ianuari 18, na anapogi ai tagata talitonu. O le afiafi o lenei aso ua taʻua o le Sipipony Kerisimasi poʻo le fiaʻai.
  2. O le tali a le Hostess sauniuni le itiiti ifo 12 ipu muamua, o le aso 19 o Ianuari, o latou aiga, malo. Aano o manu e tatau ona i ai i luga o le laulau.
  3. I le taeao, o loo faʻatino ai le asiasi i le Ekalesia i le papatisoga, o loʻo i ai le tautua faʻatuatua ma le tausia o vai paʻia. O le toe foʻi i le fale, na te tuʻimomomo i tulimanu uma o lo latou fale - e tusa ma le talitonuina, o gaioiga nei o le a aveesea ai i le fale uma mai faʻamaʻi ma faʻafitauli mo le isi 12 masina o le isi tausaga.
  4. A e manaʻo malosi, i tuʻutuʻuga soifua maloloina, o le ae alu ifo i totonu o le pu, o loʻo faʻatusa mai ai le faamamaina o agasala.
  5. O e ma se tasi i se tasi o mafutaga? Ma i le tele o aso o le Epifaita, ua oo i le taimi e toe faaleleia ai, ma talosaga mo le faamagaloga po o mai le agaga e faamagalo tagata solitulafono.

Manaia! O le talitonuga fai mai o le na papatisoina ia Ianuari 19 o le a ola fiafia lava.

O Le Papatisoga o le Alii Aso Matutua

O le a Le taliaina e fai le papatisoga?

  1. Ia faʻanoanoa, tagi - a leai - a leai o le tausaga atoa e tatau ona le fiafia.
  2. Ina ia sailia le faiā, auai i ugual, ua le fiafia ai. Manatua aʻoaʻoga a Iesu Keriso, o le na talanoa e faʻamagalo o latou tuaoi, i ana upu e pepelo ai le upu moni.
  3. Faia o le Galuega i luga o le Maota - ia mama, fufulu, fiva, ona o ni gaioiga faapena na elua ai i le vai faamalolo. I se aotelega, o le taimi ma le faatinoga o soʻo se galuega mamafa.
  4. I lalo o le tau i le olaga, o Pereya, o le a oʻo mai foʻi le pepelo.
  5. E le mafai ona e taumafai e saili le lumanaʻi ma le fesoasoani a Gadas, ma e le taumateina lou fiafia.

Faailoga e fesoʻotaʻi ma le Papatisoga

  • I le avea ai o se tulafono, e sau i le aso malolo, ei ai le malulu, e oʻo lava i sea faʻaaliga o le "Ephihany Frane."
  • I poeao o le EPATAKAAY, o le areto e femalosiai lelei.
  • Manino le tau - i se leaga le seleselega.
  • Afai e mafanafana le Kerisimasi i le papatisoga i le vai, o le kiona e amata - O lona uiga ia lelei o le lagomeli ma le maualuga o falaoa.
  • Tele fetu i le lagi i le po o le aso malolo - i le paʻu, ao le tele o ate ale ma nati.
  • Papatisoga Coincides ma le masina atoa - o le a iai se vai tele.
  • Mo le 12 aso talu le papatisoga ma le vai ma vai, e leʻi soloia tagata faigaluega.

Ma le mea mulimuli, ua talitonu o le New EPIPPhany totogifuapauina tatalaina le lagi. O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina saogalemu au miti - o se avanoa sili o le a faʻatino ai o latou. Aua neʻi galo o lea o le faʻamuamua i le taimi nei e manaʻomia le faia i luga o le faʻaleagaga, ae le o mea.

Faitau atili