O afea o le a radialitsa i le 2020: Faʻafefea ona faʻamanatu

Anonim

Mafuaaga o le tuʻua o le faʻatonuga faʻamaoni a Kerisiano uma. O tatalo o le ola e fesoasoani i e ua oti i le olaga, ma faafaigofie lo latou tuutuuga. O le a le radialitsa i le orthodox tu masani? O le taimi lea na maliu ai le Eseta, ma ua faatupuina i lenei igoa mai le Upu "fiafia."

Ola alu i le faʻaputuputu i le oti e aumai le tala fiafia o le toe tu mai o Keriso, faʻaipoipo ma i latou. I lenei aso, e leʻi na na na ona en ¯ ia manatua 'outou e leʻi maliu, aʻo e fesili atu foʻi iā te i latou mo le fesoasoani ma le fesoasoani i le maua o le tamaoaiga, tamaoaiga, lona lua' afa. Ou te faaaogaina pea le fesoasoani a oʻu tuaa, e vave ona latou faʻataunuʻuina fefaʻasoa- E uiga i nei gites o le a ou taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga.

Radonitsa

Uputuu o Orthodox radiontatsa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le autu autu lea orthodox amio o le Aso Toʻonaʻi, e paʻu i le iva aso talu ona maeʻa le Eseta. Fuafua le aso o loʻo le faigata: e tatau ona faʻaopopo i le aso o le Eseta numera 9.

I le 2020, Radonitta (RadintitutsA) Long ia Aperila 28.

E ui i le mea moni o Radinosa e faatatau i aso faa-faa-faamanatuga, i le taimi lea o le malie manamea. Talu ai ona o olaga na ave tala maliliu - ua tu mai ai Keriso. E tusa ai ma tu i luga o le Orthodox Lusia, e nonofo aiga i tuugamau o ē oti ma aumai keke, vali fuamoa, ata o lole. I le fanuatanu, na auina mai tagata i lalo o le Ekalesia ina ua uma ona asiasi atu i le Lotu a le Ekalesia.

O le a manatua o le Aso Faamanatuga e nonoa i le Eseta, o lea na suia ai le aso mai le tausaga i le tausaga le lelei. O le vaiaso talu ona taua Eseta o se vaiaso fomi, ma Radoniatta Falls i le Aso Lua o le Forda. E faasino i le Eseta e liliu ai ni aso ma e faalagolago i le tulaga o le masina i le lagi. O Radiotituti, le avae le tuʻia o le faʻaaloalo i le Eseta. E mafai ona e valaauliaina faifeau i Granitomaz e faʻaalu le litheat lithium i le tuʻugamau.

O lenei aso malolo e pei o le Kerisiano, ae ia o lona aulelei i le loloto o anamuamilua: O le faapaupauina na manatuaina o latou oti i lenei aso oona. Ae ui i lea, o inu inu 'ava inu i lima maʻa, pei ona masani ai mai faapalepale, e le mafai. Elyze faasa le uma le inu i aso malolo a le Ekalesia.

E talitonu Kerisiano o agaga e o ifo i luga o le laueleele i le raonilitta e faamanatu ai le Eseta ma ola.

Muamua i luma o le Eseta Aso Malolo, o tuʻulaga ua tuʻu iai, vali le pa. O le faʻamamaina e tatau ona faia i le taumalulu ina ia mama ma pele ia tagata o le toe tu ma pele ia te ia. A maeʻa, e mafai lava ona e faʻatulagaina se taumafataga faʻaonaia, valaʻaulia le patele e lithium.

I le afiafi, e tatau ona e faʻatulaga se taumafataga o Kelinite mo le faʻamanatuga faʻatasi ma le aiga atoa, manatua uma lau ua maliu uma. Peitai, i le fale e le fautuaina e fesoʻotaʻi ma le 'ava malosi ma amio ai.

Radonitta i le 2020

Tiute ma tu ma aga o le la susulu

Mo le toʻatele o loʻo talitonu o RadiotsA o se aso e te ono manatuaina ai ou aiga ua maliu ma tufatufa atu o loʻo fai.

O le talitonuga Kerisiano i lenei taimi, ua auai ai le agaga o le ua maliu i la latou nofoaga ua maliliu, e masani ona tatala le vaʻa. O le faamalama tuʻu se togafitiga - o lole, kisi, valiina, tao. O loʻo faʻaleaga foʻi le ipu mo le faia o se ipu mo uma uma na o lou alu ese atu, lea e faʻamanatuina ai.

I nisi vailalala o faalavelave na taia ai foi le taumalulu e mafai ona latou fufuluina. I le taele na tuumuli mea mama ma alu ese ai, ua lokaina faitotoa i le kapoti i le taeao. O le a le uiga o nei aganuʻu? Orthodox Faifai o le tuaoi i le va o le lalolagi o ē ua maliliu ma ola ua soloia i Radonitsta, ina ia o atu agaga o le ua maliliu i le fanua. E taua mo i latou le vaai e le maua ai. O le mea lea, o le masani ai o le faia o se faiga, ofoofogia o falelotu, asiasi i le fanuatanu.

E le mafai ona e manatua le alu ese i luga o le mauga mumu (o le Aso Sa muamua pe a uma le Eseta).

Afai e timu i luga o le nofoalii, na o atu ai o matou tuaa i fafo ma feosofai i le vai faalelagi. E talitonuina o Ia aumaia le fiafia.

O tagata sauai na i ai le masani i fuamoa o le Eseta: Sa manaʻomia le tuʻu i le tolu taimi e vali ai le hundel. Sa taua le togi ia maoaʻe lava ina ia le malepe le fua: ona faʻaola lelei lea o le seleselega.

O le fanuatanu e tatau ona oʻo i ai i luma o isi tagata. Na talitonu e faapea o le tagata muamua na te sopoia le uiga o le imetata e maua ai le alofa mutimutivale ma le lagolagoina o e maufaatuatuaina le ua maliliu.

O le a se mea ma o le a le mea e le mafai ona faia

Talu mai le tulagaga o Orthodox e faʻamalosia mo le 70 tausaga, toʻatele tagata latou te le iloa faʻasa i nei mea. Ia e le iloa foi pe faʻapefea ona faʻaaluina lelei nei aso ma le mea e fai.

O le a le mea e tatau ona faia:

  • Ile amataga e ave le tuugamau pe a uma le taumalulu.
  • Asiasi i le tautua o le Kerisimasi i le Ekalesia.
  • Auina Alms i le Ekalesia ina ua mavae le tautua.
  • Valaaulia se ositaulaga e uiga i le Faamanatuga o le tuugamau (muamua).
  • Faatulaga ni mea laiti i le fanuatanu.
  • Faatulaga se taumafataga o le faamanatuina o le faamanatuina i le fale, valaaulia aiga.

E le i tuuina atu faigofie le mea sili ona faigofie i le tofa. Ae i luga o le poppi o le agaga o le ua maliu. I lea aso, e le mafai ona faʻanoanoa ma fealuaʻi i luga o le ua tuʻua: E tatau ona e manatua taimi fiafia ma fiafia mai le olaga.

O le a le mea e le mafai ona faia i lenei aso:

  • Faia se galuega palapala i luga o le fale, fufulu ma suka.
  • Misa, squander, saili le mafutaga i lanu o lanu.
  • Inu ava malosi, amio i se auala le talafeagai.
  • O le aufaipese meaʻai i le tuʻugamau - e tatau ona e tuʻuina atu le meaʻai ma le tagata aisi.
  • Alu i le lalolagi ma tuu se mea iina.
  • Auai i le maitaga tausi fanua fanuatanu.

I le Pelarus, e iai le tulaga mautu i le eleele e tui ai le laueleele ma toto i le togavao i le raduznut. E tatau ona muamua faʻaaloalo i faʻamanatuga o tuaa, ona auai lea i galuega tau faʻatoʻaga.

Tiute ma tu ma aga o le la susulu

Magic Runtiols i luga o Radonitta

Talu mai le tuaoi i le va o le lalolagi o ola ma oti i Radonituresta ua talepe, e mafai ona e fai atu i le fesoasoani ua le maliliu:
  • i faamalologa mai faʻamaʻi;
  • I le mauaina o le ola lelei ma le tamaoaiga;
  • I se faaipoipoga lelei.

O le Rite o le tosina o le au faifaatoaga

O lenei faasologa o se tuai, o aʻa alu i le faapaupau RANN. Ae o lana fesoasoani e mafai ona e tosina mai ai le tama faaipoipo ma faaipoipo. E tatau ona e faia se falaoa na faatinoina ai le rite. I le ofutino ofu, e te manaʻomia e fasi 2 nila ma filo (nila ma filo faʻatau muamua, e tatau ona fou).

O afea o le a radialitsa i le 2020: Faʻafefea ona faʻamanatu 2240_4

Ona piki lea i luga o le splele ma se vao. Ona latou ave lea o se nila lona lua.

O afea o le a radialitsa i le 2020: Faʻafefea ona faʻamanatu 2240_5

Se sili ona avea ma se filo e tatau ona pipii i se faaputuga o le tiʻetiʻe i le taimi muamua e maua ai se koluse.

A maeʻa lena, o le mea e tatau ona tuʻuina i luga o le vaega o le faitotoʻa. I nuʻu, na latou onosaʻi i le pese pese, i potu potu, e mafai ona ave le panisi pe tuʻu i le auala. I le vaveao, o se meaola ma ni ni nila e manaʻomia ona tuʻuina i le pito sili ona maualuga ile fale ina ia faʻamaligiina. I le tausaga, o le teine ​​e tatau ona faaipoipo pe faʻafefe lana faʻapogisaina.

Ia aveese faafitauli

Mo lenei rite e tatau ona e iai se ata o se aiga, lea e te apili mo le fesoasoani. I le afiafi o le Radonitsta (i le Aso Gafua), e tatau ona e faasaolotoina le laulau mai mea uma ma seti i se ie mama mama. Le isi, e tatau ona e tusia i luga o le a4 pepa ma mumu le tusitusiga o loʻo i lalo:

O afea o le a radialitsa i le 2020: Faʻafefea ona faʻamanatu 2240_6

A o loʻo tusia le tusitusiga, e tatau ona e tuu se ata o le ua maliu i tafatafa o lenei pepa ma tuʻu i le taeao. I le taeao, le pepa ma le mau e te manaʻomia e susunuina, ma tuʻu le ata i lou tulaga. Lefulefu tuu le matagi. Faʻamolemole o le a faʻatinoina vave. Peitai, aua neʻi galo e alu i le Ekalesia i le tautua ma se tuʻugamau ma tele.

Faʻamauina o le faʻamalologa

Mo lenei, o le tagata faʻavae o le a manaʻomia se mea o le ua maliu (uati, teuteuina). I le afiafi, matou te faasaoloto le laulau mai mea le aoga ma ufiufi i se ie paʻepaʻe mama paʻepaʻe (e mafai ona e slip e aunoa ma ata). O le laulau tuu le mea o le ua maliu ma fai atu faatolu:

O afea o le a radialitsa i le 2020: Faʻafefea ona faʻamanatu 2240_7

I tua atu o lena mea, e tatau ona e ave se mea e te paʻi atu ai i le muaulu, la le supa o le alofa ma tulivae o le la. O le mea e lau mo le po i luga o le laulau, ma i le taeao e te mama.

Riti o le tosina

O se faigata lea, ae sa faʻataʻitaʻi lona aoga i le taimi. O le Aso Gafua latou te faʻatauina ai ni manogi eseese, ae leʻo le fale - mo le rite. O le aso Lua, alu i le lotu ma tuu moligaga mo le 12 mo le tele o lo matou ua maliliu. Ma e tatau ona e iloa igoa o 12 o au lau ie puipui o lou toto, e tusa lava pe leaga foi le afiafi. E faʻatagaina ona latou manatua foliga o le au a lona toʻalua, ae o loʻo i ai i tulaga ogaoga. A e tuuina moligao i luga o le Eva, fai mai:

O afea o le a radialitsa i le 2020: Faʻafefea ona faʻamanatu 2240_8

Ina ua tuu moligaʻo uma, faitau le Faamanatuga tatalo mai le tatalo (faʻatau i le faleʻoloa a le Ekalesia poʻo le Lolomi mai le komupiuta). A uma ona faitau, faʻatau le lotoa tele o laumepi, mumu ma faʻalogo i le moli moli ma se moligaʻo. Pe a uma le tautua, 'ave ese le molimauina o ou tamatamailima (aua le pa i le fale.

O lenei ia maua mai ata o aiga 12 uma, tuu i luga o le laulau pe tuu. Mo le Modeo se aumaia mai le tautua ma faitau le Basepesiracy.

O afea o le a radialitsa i le 2020: Faʻafefea ona faʻamanatu 2240_9

O le laulau e tatau ona tatalaina mai mea le talafeagai, e ufitia i le laulau paʻepaʻe. O ata e mafai ona o ese mo soʻo se mea e tu ai, ae e mafai ona e tuʻuina i luga o le laulau. Afai o ata pepelo, tu i luga o le moligao ma faitau tusitusiga.

Ae a pe a leai ni ata o 12 aiga? O lona uiga o le tele taele e te iloa. Ae o le sili atu ona lelei e tusa o le faʻamanatu, sili ona lelei. Aua neʻi galo e asiasi i tuugamau i le radonitz ma aumai se suamalie suamalie.

Faitau atili