Alofa Spell: Faitau i le fale o le a lelei galuega

Anonim

Afai o lau tagata e sili ona e fiafia iai i lalo ia te oe ma leai se auala e toe maua ai lona alofa, o le alofa o se mea faʻapitoa o le a fesoasoani o le a toe faʻaolaina lagona faʻamau. Tatou talanoa i le ala e faʻataunuʻuina ai le le saʻo o le a saʻo.

Tulafono ma Fautuaga

O metotia o le alofa e tau ai se seti sili. E mafai ona e filifilia se tasi oi latou e fetaui ma oe. Ae e taua le tausia i nisi tulafono ina ia galulue le faamaneta ma e leai ni taunuuga le lelei.

O nei tulafono e faapenei:

  1. Fai le taimi nei. Afai na e maitauina o lau mea e te fiafia iai i le tagata coolel pe ua i ai i le sitepu mai le gison, e tatau ona e galue vave. Aua le tamoe i le tulaga - o le vave e te faia, o le sili atu le aoga lea o le a i ai le maneta faataulaitu.
  2. Afai ua uma ona tupu le faalataina, aua le sauniga i le taimi e tasi. Muamua e tatau ona e aveese le lagona o le le ita, faʻamagalo lelei le tagata filifilia - lagona le lelei o le a puipuia ai le sipela, pe o le a latou aumaia taunuuga leaga.
  3. Faatuatua ona o le alofa togafiti. E ao ona e talitonu ma le le talitonuina o le a aoga le sipela. O masalosalo ma le talitonuina faaitiitia le mana o le sauniga, ma o nisi taimi latou te le aoga.
  4. Leai se tasi e tatau ona iloa le mea o le a e masani ai le sipela. Taofi lou finagalo e simi le tane i le mea lilo. E matua taua tele o le mea ua masalomia na filifilia e le ua filifilia. O le mea lea, o le faʻaogaina lelei o tagata pe a maeʻa faia o se fono.
  5. Mulimuli i faatonuga ina ia mautinoa, aua le alu ese mai tulafono.
  6. Faʻaaoga "sinasina" auala. E mataʻutia le togafiti uliuli - E mafai ona e afaina tele le filifiliga o se tasi, pe a e faʻaaogaina metotia.
  7. O ni nai aso ae e te leʻi faia se sipela, aloese mai le ava malosi, sikaleti, meaai leaga. E fautuaina le matauina o le pou.
  8. Manaʻomia foʻi feusuaiga i totonu o le tolu aso aʻo le i faia se makalu maneta.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le isi, mafaufau poʻo fea sipela o le a fesoasoani e toe faafoi le tamaloa, lelei ma leai ma le le lelei o taunuuga.

Faʻataʻitaʻiga o le alofa malosi sipela i luga o lana tane

I masina taitasi

O lenei metotia o le alofa sipela e manatu o se tasi o sili ona aoga. E talitonu o le sipela i luga o le menstruation e patino i le uliuli togafiti ma e mafai ona afaina. Peitai e leʻo moni lenei mea, pe a fai e te le apili i le taimi o le faʻailoga i le lalolagi o tagata oti, e leai ni taunuuga le lelei.

O le a e manaʻomia ni ata mumu mumu se tolu, o se ipu uaina mumu mumu ma le toto. Faatali mo le vaeluapo i le taimi o le vaitaimi o le masina o loʻo i totonu o le vaega o le tuputupu aʻe. Faʻamalamalamaina moligaʻo ma faʻatulaga i totonu o le cland i le uaina i le ituaiga o tafatolu. Faʻaopopo le toto i le uaina ma faitau upu o se soʻotaga talafeagai:

Umi le tane

A uma ona faitau se taupulepulega, faʻatali seʻia malamalama i ai moligaʻo. Ona alu loa lea e moe.

Ina ua amata ona gaoioi le Rite, e manaʻomia le inu i se tane i se taimi vave. O le saoasaoa na ia faʻatagaina ai le "faʻataʻitaʻiga o le", o le vave tele o le a ulufale atu i lona malosi.

I le ata

Ole mea lea ole sipelaina lea o le sipela i luga o le tamaloa, o loʻo e manaʻomia ai se ata manino ma maualuga-maualuga ata o le tagata filifilia.

Faatali mo le atoa masina, susunuina le moligaʻo o le vailaʻau. E taua le mumu, o le a faʻamalosia le gaioiga tonu.

Saunia ni ata se lua - o lau tane. I le ata e tatau ona na o oe. Faʻaofi le mumu filo i totonu o le nila ma faʻaseʻe ata. Taumafai e fai ni mea laiti - o le tele o le a latou, o le malosi o le sipela.

I le faʻagasologa, matou te fai atu upu o se tagata faʻatau atu

Alofa sipela i lona toalua

A maeʻa ona e puʻeina le suʻisuʻi i luga o le moligaʻo i luga o ata ma tipi le stitches wax. I le taimi o lenei faʻasologa, faʻaaoga le pito o loʻo taua i lalo:

Alofa sipela i lau tane e faitau i le fale o le a sao galue

Ina ua maeʻa le faʻataʻitusiga o le faʻatauga, nana ata i se nofoaga tuʻusaʻo, pe a le maua e le tane. Lelei, ata e manaʻomia ona aveʻesea i lalo o le Foma, o loʻo e moe faʻatasi ai.

O se siloir o le a fesoasoani e le naʻo le faʻamalosia o lagona o lona toʻalua, ae o le foʻi mai o ana atuatuvale, toe foʻi mai ma le fiafia i totonu o le aiga.

Luga o lauulu ma wax

Ae a pe a oʻo mai le teine ​​na aumaia lona toalua? I lea tulaga, o le faamaneta o le a fesoasoani - o se sipela i luga o le lauulu ma le wax. O le Rite na te le mautonu le gaioiga o le alofa sipela, atoatoa muamua, ma avatu ia te oe pele ia te oe.

E te manaomia:

  • Faatali mo le aso tolu o le tuputupu ae o le masina.
  • Vave tipi ese se tamai lanu o le ulu mai le ulu o le toalua. Taumafai e faia ina ia le faʻalogo lou toʻalua.
  • Faʻatau se moligaʻo a le Ekalesia. E manaʻomia le faia o le taimi o le Aso Faraile i le aoauli.

O le rite e faia e pei ona taua i lalo:

  • Saunia se moligaʻo ma susunuina.
  • Amata ona tosoina le wax i luga o le lauulu tipi ese mai le ulu o le tamaloa, ina ia o le manoa e matua nutimomoia i le wex.
  • A o le Wax e mafanafana, lisi mai se tamai polo mai lea.

I le gasologa o le faia o se faasologa, faitau le faataʻitaʻiga:

Alofa sipela e toe faafoi lona toalua

O lenei sipela lea e toetoe a fesoasoani vave e toe faʻafoʻi ai lana tane. Ae ia mautinoa e tuʻu se polo ma le lauulu o le toʻalua i lona aluga. Ia o le mea e le o leiloa ai le aitema, ulufale i ai, ma aua le piilima i le aluga. Mo ni nai po e tolu, o le poto e mafai ai ona galo le fafine e uiga i le faletua ma o le a na o le sui o lona mafaufau ia te oe.

Matamata le vitio e uiga i le faitauina o se sipela i lou toalua i le fale, o le a sao sao ai:

Manatua o le alofa e le o se pargata. O le a ia faamalosia lagona o le toʻalua o le a tapeina i le tiapolo, na latou le faʻatinoina e faʻavavau. O le malosi malosi e gaoioi i luga o le tagata o oe, alofa ma tausi le alofa o fafine. O le mea lea, aua neʻi galo e ia le faaauauina o taumafaiga e lagolago ai lagona.

Afai na e faia se sipela, ae ina ua uma ona latou tamoʻe ma fai faitioga a le toʻalua, o le mana o le alofa, o le a vave ona faʻavaivai. O le mea lea, taumafai e avea ma se alofa, alofa ma le malamalama ma le agaga malamalama, ina ia le toe i ai mafuaaga le malu.

Faitau atili