Alofa sipela i luga o le ata i le fale

Anonim

Ina ia faʻamalosia se pele, e le manaʻomia le faliu i le manuia Tellakam - e mafai ona e faia se sipela i le ata i le fale. Tagata uma na o ese lelei iloiloga lelei, e aliali mai. Faʻasoa metotia faʻamaonia metotia ma taʻu i le faitauga o le mafaufau lelei.

Alofa sipela i luga o le ata i le fale

Fautuaga ma Fautuaga

E taua le usitaʻia o ni tulafono e aʻafia ai le faʻagaioiga a le malo. Fautuaga e pei ona taua i lalo:
  1. O le sipela i le ata e tatau ona faitauina i le taimi o le tuputupu ae o le masina. A oʻo i le tulaga oʻo mai suga faʻa-lagi, o le malosi malosi o loʻo taulaʻi ma faʻataʻitaʻia le fausiaina, tosina alofa ma le manuia i le olaga o le tagata. O se taimi mulimuli, fai se ritu i le masina fou.
  2. O le ata lea poʻo le Filifiliga e tatau ona maualuga le lelei, manino. I luga o le ata e na o le tagata o le a e magafagafa, e le tatau ona i ai isi tagata. E manaʻomia ona o mata o le alofagia o loʻo feagai ma tioata pupu.
  3. E le mafai ona e faia se alofa sipela i se tagata faaipoipo - o le a e tosina mai le leaga i lou olaga, taumafai e aveese le fiafia i se isi fafine.
  4. Faʻamatalaga upu faʻalauiloa manino ma e aunoa ma le pipii. E mafai ona muamua tautatala latou i le loto, faʻapea foi ona aua neʻi galo se mea i se taimi talafeagai.
  5. E le mafai ona faitau se sipela pe a e tofo i malosi malosi lagona le lelei - Leaga, ita ma le lotoleaga. O ia lagona e sili ona leaga i lona iʻuga o le uiga ma mafai ona aumaia ni iʻuga le lelei.
  6. E tatau ona e talitonu ma le faʻamaoni o le alofa e galue ai le alofa. Afai o oe le masalosalo poʻo le faʻaletonu le masalosalo, e sili le aloese mai le taofia o se sauniga.
  7. Aua le taʻuina i se tasi na latou potopoto e fai se sipela. Na o lou iloa ai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Nei o tulafono tulaga lua. Mulimuli ia i latou, ma o le sipela o le a aumaia le tulaga manaomia. Le isi, mafaufau i ala patino o le faasili.

Faigofie sipela e ala i ata

Ina ia mafai ona feoaʻi atu i lau mea sili ona e fiafia iai, faia mea nei:

  • Faia se laupepa mama ma tusi lou naunau i ai e peiseai e moni. Mo se faʻataʻitaʻiga: "Ae alofa Aleannana ia te aʻu ma lou loto atoa," "O Mikgota o le a faafetai ia te aʻu," "E mafaufau lava ia te aʻu." Mafaufau poʻo le a le mea tonu e te manaʻo e ausia.
  • Lisi le lau ma le naunautaiga i le paipa, ona susunuina le moligao mumu ma fetuunai le pepa mai lona afi. Uma le mafaufau e tatau ona tuliloaina i luga o le ata filifilia.
  • A o le pepa o loʻo i luga, faitau le tusitusiga o le le masani ona soʻo.

Tusitusiga i le isi:

Alofa sipela i le ata

O lenei faasologa ua maeʻa maeʻa. Uma le faʻaaogaina mea e oso i le eleele ma faʻatali - pe a maeʻa ni nai aso o le a amata ai le sipela.

Malosi auala i le ata i le fale

E feoaʻi atu i lau mea e te fiafia iai, saunia mea nei:
  • Ata o le tasi.
  • Ie lio a le Ekalesia. E manaʻomia ona faʻatau i le Aso Faraile i le taeao i le faleʻoloa a le Ekalesia.

Sitlow le faamalama i le afiafi ma mafaufau loloto i ou manatu uma i le filifilia. Manatua le foliga e tosina ai oe i totonu. Uncilly faʻafetai i le tamaloa mo mea lelei uma na ia faia pe faia mo oe. Tusi i le mafaufauga fiafia ata o se lumanaʻi masani.

Ona liliu lea o le ata faafanua ma amata ona ou taʻitaʻia ai latou i luga o le afi o le moligaʻo, faʻaauau ai le vaʻaia lelei o le ata o le Pele i le mafaufau loloto. Susunuina le ata i luga atu o le moligao, ao mai lefulefu ma nana i se nofoaga tuufua.

E taua tele pe a leai se tasi na mauaina se failauga taʻitaʻi. Mo ni nai aso, o le sipela e amata ona faamalosia.

Tulaga tolu

O lenei filifiliga e sili ona fai i le afiafi, pe a goto le la. E manaʻomia le masina i lenei vaitaimi o loʻo i totonu o le vaega o loʻo i totonu o le vaega o le tuputupu aʻe. Saunia ni ata se lua - o au lava tagata. Manaʻomia foi le tumau mumu filo mata, nila.

Nofo i le laulau, tuu se ata i ou luma. Mafaufau mafaufau o lo o e faatasi ma se tamaloa faatasi. Oe lelei, e te fiafia ma alofa le tasi i le isi. I le taimi lea, faʻatumu atoatoa e tatau ona nofo i totonu o le potu.

I le pito i tua o le ata o tagata, tusi lou igoa atoa, faamaoti le aso fanau. I luga o le suiga o lau ata, tusi ia lava faʻamaumauga tutusa.

Gagau ata faʻatasi ma suʻi le tulimanu filo. A maeʻa ona e faʻauma, fusi le nonoa, faitau upu ma saeia le filo:

Faʻafefea ona faʻasaga i le ata

A maeʻa le faʻasologa, aveese le ata i totonu o le paepae paepae. Moa ma aveese i se nofoaga tuufua, lea e leai se tasi o le a iloa. I le vaiaso, o le sipela o le a amata galue.

I le masina atoa

O le faasologa lenei, e ese mai i le isi mea, manaʻoga e faia lava i le masina atoa e maua ai le malosi sili ona malosi.

Saunia:

  • O ata o oe ma lau filifilia e tasi;
  • O mea teuteu e te ofuina e sili ona - O oloa siliva e talafeagai mo le misiona;
  • Glass pusa ma vai mama - e sili le faʻaaogaina o le vai mai se auala faʻanatura.

Tuʻu i lalo o ata i le vai ina ia tuʻuina atu ata i le tasi ma le isi. Faatali i ni nai minute ae o le ata pepa. Malamalama se moligao ma tuu latalata ane. Ona amata loa lea ona fai ma sui o le mafaufau le auala e te feiloai ai ma le pele.

I totonu o le 10-15 minute, vaʻai ata fiafia o se lumanaʻi. Ona maua ai lea o ata ma aveese latou i se tusi mafiafia. E ui o le a tumau le ata, o le sipela o le a gaoioi.

Vaʻai se isi auala i le vitio:

Mafai ona taunuuga

E taua le iloa o mafaufauga loloto o mafaufauga o taimi uma e i ai lava ni taunuuga le lelei. Atonu e faapenei ona noatia:

  • O le amio o le ofoofogia suiga mo le sili atu le leaga. E avea ma le le fiafia ma le saua, liua i le fuā ma le finau saua.
  • E masani ona tupu e faʻamalieina lelei.
  • Ile mea ofoofogia, e tele faʻafitauli i le galuega ma amata se tamaʻi pu i le olaga.

Manatua: Fai se sipela e tatau ona faia naʻo se taimi mulimuli, pe a leai ni isi auala e alofa ai i le tagata filifilia e le galue.

Faitau atili