Faatusa o le aso malolo o le Tolutasi o le Tolutasi, e mafai, ma o le a le mea e le mafai ona faia

Anonim

Aso Malolo Paia Taʻiala Terinity i le Aso Lua - faʻasino i le lua masina (o lona uiga e sili ona taua) aso malolo mai Kerisiano. I se isi itu, o le igoa Penetika ma le Faaavanoaina o le Agaga Paia. O le a se faatusa o lenei mea na tupu i lenei mea faʻalelotu, e mafai, ma o le a le mafai ona faia i luga o le Tolutasi, atoa ai ma mea tau faʻatautaia e fesoʻotaʻi ma lenei aso? Mafaufau i fesili tusitusia i totonu o lenei mea.

I le 2021, na faamanatu ai le Tolu o Iuni 7.

O le a le aso malolo o?

Aisea na faalauiloa ai le tapuaiga i faʻamanatuga sili o Kerisiano sili o le Atua, e tutusa faʻatasi ma le Eseta, Kerisimasi ma le papatisoga o Keriso? O iinei e te manaʻomia le alu loloto i le tala faʻasolopito, Toetu o mea na sili atu nai lo le 2,000 tausaga talu ai - ma le olaga faʻalelalolagi ma le olaga faʻalelalolagi o le Faʻaola. Aemaise lava, o le olaga fou o Iesu i le lalolagi e mafaufau i ai. I luga o Eva o lona maliu, na foai mai e Keriso se folafolaga e 50 aso talu mai le taimi o lona maliu, ae o le a auina atu e le Atua ni fesoasoani moni.

Soifua maloloina o le Malumalu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Ma e leai se ao, ina ua uma le fasiotia o le Faaola ma ana fanau aʻoga na maua se tagamea gatasi, ua faʻamaonia ai le lelei o le Otiina o Keriso i le lagi i le lagi. Ma talu mai le isi 10 aso, soo se soo o le faiaoga i Ierusalema i se tasi fale. Ona latou faʻalogo lea i le leo e tutusa ma le matagi a le a vevesi, o loʻo tauʻaveina luga o auala o le taulaga.

Na vave ona iloa e tamaiti aʻoga se mea, ae e le umi ona tupu se mea na tupu: o se le loloto o le tioata na aliali mai i luga aʻe o le ulu o Aposetolo uma. Na maua foi le avanoa e momoli atu ai i soʻo se gagana ma faʻataʻitaʻiga sa faʻaaogaina i na taimi. Ina ua uma ona auina mai e soo o Iesu Keriso i le lalolagi atoa e alagaina ai le faatuatua o le Faletupe, Aʻoaʻo i latou i le olataga ma tatalaina le alofa o le Alii.

Ia o le a le uiga o le tutolu paia? O lo o ia avea ma faatusa o le faʻatolu o le tamaʻitaʻi Kerisiano i le lotu Kerisiano: O Le Atua o Lo o Lē o le Alo ma le Atua.

Ua sili atu nai lo le 2000 tausaga, o le aso malolo e leʻi leiloa lona tatau. I mea uma lava, o le faatupuina o le lalolagi o le Agaga Paia i lenei aso, e fesoʻotaʻi ma tagata uma o nonofo i le paneta i taimi uma. O loʻo faʻailoa mai ai le faifai pea o taimi susulu pe a i ai se tagata le avanoa e fesoʻotaʻi ai ma le autū maualuga.

O le a le aso o loʻo faʻamanatuina ai le tolutasi?

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Faʻamanatu le Tolutasi i Korivin Read na ala ile 300 tausaga talu ona maeʻa le faʻatagaina o le laueleele o Lusia lotu. I Ukaraina, o lenei faʻamanatuina e vavalalata vavalalata ma le amataga o le taumafanafana ma uaea uaea.

O le vaiaso ae le i iloa le aso malolo o le "Green", "Lubral" pe "manino". Ma le 3 aso tuʻusaʻo seia oʻo i le aso o le tolutasi ma le 3 aso talu ona taʻua o le "Green Vevel".

Talu mai taimi anamua, o loʻo fuga mai ai luga o le vaiaso lanumeamata, e teu ai e tagata o latou fale, ma fugalaau ma fugalaʻau, ma fugalaʻau, teine ​​talavou, teine ​​talavou, teine ​​talavou, teine ​​talavou na sasaina Wreaths Wreath Ma, ao faia ai e talitonuga tuai, ona fai lea i vaipuna ma vaivaiga, tuʻituʻi i latou upega tafaʻilagi o tagata atamamai, e ua maliliu i le tuugamau.

Tolutasi o se aso malolo e le maua ai se aso saʻo, o le tausaga tausaga e faamanatuina i aso uma ma isi masina eseese. Ae e u'ā lava lava le 50 aso mai le aso o le Eseta. Ile lumanaʻi, 2021, o le Aso Sa susulu o Keriso pa'ū i luga o le 2 +50 aso = Iuni 20. O le mea lea o le a tatou faamanatu ai le tolutolu. E faatatau lea o le sili orthodox lang.

Manaia le taimi. O le Tausamiga o le Tualuatia o le agaga paia ua faamanatuina mo le tele o 3 aso: Aso Sa, Aso Sa ma Aso Lua. Aso Gafua ua taʻua o le Aso apamemea poʻo le aso o le Agaga Paʻia.

O a ni mea e mafai ona ou, ma o le a se mea e le mafai ona faia i luga o le tolutasi?

Muamua o na tagata uma, talitonu e faalogo i sauniuniga muamua i le lua aso ao le i faamanatuina: Mafuaaga i le fale, sa mautotogi ai ma ni mea e le o toe faaaogaina. O loʻo fai i le galuega i le sauniuniga o le meaʻai lelei, o se faʻamamafa faʻapitoa i luga o pai.

Tautai i luga o le Tolutasi

'Ua taʻua foi le afiafi i le aso' I le Aso Toʻonaʻi, ua taʻua o Mamnal, e tatau ona e alu i le vao faataat ¯ a tuʻu ai ē ua oti.

Mafaufau loloto i le a le mea masani O se aga masani e faia i le aso o le paia paia:

  1. O loo tatou talanoa i ai i le faʻauiga faʻalelotu, o lea na auina atu e Kerisiano i le Ekalesia e ola ai se tapuaiga faʻamanatuga ma le Tolu.
  2. I le taimi muamua, o malumalu ua teuteu i Greenren: o Paulo o le Ekalesia o le a faatoilaloina ma le mumū tele, o fugalaʻau a le tautotogo ma tama talavou o fugaʻau o laʻau e ao ai i luga o laau.
  3. Malaga i aso malolo, o le sili atu o le tulesai e fautuaina tatalo i le Atua, ia fesili ia te ia e faamagalo atu ni agasala na faia mo le ola.
  4. E le tatau ona faʻapaʻiaina le Birch Sping i lenei aso malolo, lea na faʻailo mulimuli ane i totonu o la latou fale e latalata i le aikona. O la latou galuega o le puipuia o tagata uma o le fale mai le mana o le leaga. Ma, i le faaopoopo atu, o le Birk (po o ana lala ma o se faatusa o le Agaga Paia.
  5. E tusa ai ma tu ma aga, o se taumafataga taualuga ua faʻatuina, aiga uma, o aiga uma, vavalalata ma uo o le aiga faʻaputuputu i le laulau o faʻamanatu. E le gata i lea, e le mafai ona kuka le leiloa ipu, ae o malo e ofo ai ma au talavou laiti taleni. Tufuga masani Fereval - Lown.
  6. I le taimi foi o le faafiafiaga o le malosi mai le Agaga Faʻaola a le Agaga Faʻaaga, e masani lava ona latou taʻua taimi e faʻaitagofie ai i le teine ​​faʻaipoipo. I mea uma, na talitonu tagata o le savali i le teine ​​i luga o le Penetekoso, ma le taga i le faaeega, le aso o le fonotaga ma le ola fealofani.
  7. O le isi tufuga matagofie e fesoʻotaʻi ma le lalagaina o le aulelei o teine ​​ma teine ​​talavou mai le vao fugalaʻau, siama, birch lala lea ua manatu e sili atu).
  8. Manuia i le pentecost e faia mea lelei - ia tu i luga ma i latou o loʻo i ai i le tulaga leaga, Fesoasoani i tagata le tagolima. E sili atu le fiafia i le faʻaalia o le alofa moni mo ona tagata e pele poʻo isi tagata, tuʻuina atu meaalofa, tufatufa mea e le talafeagai ai ia i latou lava ma mea taua.
  9. O le matagofie o le au paia o tatalo mo agaga o na tagata na le fuafuaina e toe foi e toe foi mai i le fale, e uiga i le leiloa ma le mici e uiga i ai. Mo le mulimuli i lea aso, o se Spenceelation lea, aua e foliga na manatu masani lava o le teena mai le Ekalesia.

O gaioiga nei, i le isi itu, ua i lalo o le faasaina:

  1. Fufulu i le fale, kuka meaai ma le taoina o meaai, suisui.
  2. I le Toono i le Toʻatasi ma agaga, o le Aso Gafua pe a maeʻa Petenicolia, e le mafai ona faia galuega faʻaleaga i le faʻatoʻaga, ae e mafai ona e alu e saili ia oa.
  3. E le mafai ona e alu i le ea naʻo, pe aau i faʻasao-faʻapitoa - ona mafai lea ona e maua i lima o le marmals, o loʻo malu ia i latou lava ma faʻaumatia. Toetoe lava a aafia ai le au faifaiva ma aau na feoti i tala a Pentecost.
  4. E faasaina i le aso o le Tolutasi e tietie ai le fanuatanu.
  5. Teine e le tatau ona tipi pe vali a latou curls ma faia isi togafiti poto.
  6. I se aso malolo tele o le Kerisiano fou, e le mafai ona faatalaleʻu, ia e ono faʻaoso le ita i isi tagata, lotoleaga po o ni papae ma amioga faʻapena ona o gaioiga lea a le Atua.
  7. E le gata i lea, e le taliaina le auai i soo se mea - faʻamalosi tino, aemaise faʻaleagaina. A leai, o le a e faia le afaina tele ma ia te oe lava, ma mea uma i lou lava aiga.
  8. E le mafai ona faia ni gaioiga le mautonu. O i latou o le a tetee i poloaiga a Iesu Keriso o le a faasagata ai.
  9. Ua tatou i lalo o le faalavelave i luga o le tetea, lea e pei o se agasala tele. Moni, o le amiotonu e tatau ona maitauina e masani ona le amanaiaina e tagata lenei faasaina o lenei faasaina.

Ritlils ma sauniga i lenei aso

I le aso o le matua matutua i le aso o le Penetekoso, sa faʻatonuina le sauniga taeao, ina ua maeʻa ona latou faamanatuina. Tagata savali i pese, siva ma siva faʻaavanoaina i le paia paia. I nuu i tuauga, o nisi taimi o na mea na tutupu e mafai ona talia nei.

I le afiafi o le aso lava e tasi na tatalaina e teine ​​leʻi faaipoipo, ma tausi ma le faʻaeteete tama, suʻe mo le mapusaga. Sa fai lava e teine ​​se fugalaʻau o fugalaʻau ma mala, e mafai ona tuʻuina atu i ai i lena tama e fiafia e faʻaalia lo latou lagona alofa.

Ma sa galulue ai foi i se aso malolo matagofie i le lotu Kerisiano, sa au mai ai i le lumanaʻi o ni vailaʻau faa-feau mo le togafitiga o vaves eseese. Na talitonu lava o le Eleni e potopoto i luga o le Tolutasi o le a oʻo i le fale o le a oʻo atu i le faititili ma sipi.

Mai le faʻasalaga fiafia, o loʻo faʻaputu lenei mea, e faʻamaamuina i latou, e faʻamaamuina i latou ma tausisi i le faʻaipoipoga. Ona tuu i lea i se fiafia faʻaipoipoga ina ia le iloa e tagata talavou se tiga neʻi soifua le olaga.

Ua ta le manuia ma le wreath

O isi aganuu ma faʻailoga e fesoʻotaʻi ma manuia tupe-oʻo i le vaapiapi foi e iloa foi. A mavae uma, o le solaʻaga o le Agaga Paia na maofa ai le faʻaopoopoina o se tasi mea na tupu, ua lauiloa Talu ai o taimi o tapulaʻa o tuaga - le vaiaso a le gata. Ma e ui lava i le mataʻutia le mataʻutia o nisi, ae o isi taimi na faia ai i latou togafiti mo fesoasoani - mo se faataʻitaʻiga - mo se tali i le lumanaʻi.

Teine i se wreath o fugalaau

E leʻo se mea e faʻateʻia ai o le fuga o le au fitafita i le Wreath i le taʻutaʻua tele o tagata Wr.Morth lauiloa. E faia i lenei mea: o le wreath o fugalaʻau fugalaʻau o loʻo tosoina i le pentecost ma amata i le vaitafe vai - o le a tali mai i le lumanaʻi

  • Afai o le Wiath o le magoto ifo - E i ai ni faʻamoemoega ogaoga, faʻafitauli;
  • Goasila - O le puʻupuʻu o le teine ​​o le a fetaui ma lona taunuuga, ma le fiafia na faʻaipoipo;
  • O loo totoe i tafatafa o le matafaga - a o leʻi vave e mafaufau e uiga i le faʻaipoipoga, e mafai ona e toe faia le manuia o le tausaga fou poʻo le tele o aso i le tau malulu;
  • Wreath opeopea faasaga i le taimi nei - o le a le o le taimi e vave faia se olaga, vaevaeina "muamua" ma mulimuli ane. "

Faamautu mo oa

Ia faatinoina pe a ou mauaina ni faigata tautupe ma manaʻo e maua le lagolago a le malosi maualuga ina ia atoa le tausaga i le tulaga o le tamaoaiga ma tele.

Ina ia faia lenei mea, tau talau le apota, faapaiaina i le fale ma aumai i le fale, tatau foi ona ave le vai paia. E tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o fale taʻitasi o loʻo i totonu o le lua tulimanu (i autafa o le uati o le aū), faʻapea foi ma tuu i luga o le tasi pe sili atu tupe. I le taimi o le sauniga, faitau le mau lenei:

"Pulefaamalumalu paia, e fesoasoani ia i tatou i lenei mea, ou te le paie, o le a ou galue. Mo lenei, ou maʻi i loʻu fale. "

Ona manaʻomia lea e le With le fale ma lalafi i totonu o se nofoaga tuusaʻo ai e leai se tasi e mafai ona maua. O iina sa ia teuina ai i le tausaga fou.

Faitau atili