O le a le taimi ma le auala e faʻamanatu ai le faʻamatalaga o le a le manaʻo i le 2021

Anonim

I le faʻaiuga o le taumafanafana o le 2021, i le kaleota o Orthodox ei ai se aso taua - o se taumafataga o le manatu o le manuia tautaliga o le tauʻalea akauti. 2 Va E tolu vaiaso i ona luma, o le manatu malietu masina amata, o loʻo taʻua foi lea faʻamaumauga. O le a le aano o lenei pou, ma pe faʻafefea ona usitaia - o le a ou taʻuina atu ia te oe i lenei tusitusiga.

O le umi o le manatu o le taimi o le 2 vaiaso. I tausaga taʻitasi, o lona amataga e paʻu i le aso 14 o Aokuso 14, ma ua maeʻa o ia i le faitauga 27.

Manatu Post

Uiga ma Talaaga

I le vaitaimi lea, 2 orthodox Daddays e faamanatuina:
  • Aukuso 14 - o le amataga o laʻau faamaoni o le ove-foaʻi satauro, o tagata e taʻua o le meli spas.
  • Aukuso 19 - O le liliuina o le Alii, po o le apu le Faaola.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo le taimi muamua e uiga i le faiga o le faiā i le lotu a le Ekalesia, na taʻua i le senituri. I aso na, o vaitau taʻitasi ua uma ona faʻavaeina i le tasi pou. E ui lava i le mea moni o Sauceean na faʻamaonia mo le taumafanafana, o ia o loʻo manatu o le Automn pou.

I le amataga, o le mea talafeagai na fuafuaina mo i latou o e mo nisi o e mo nisi o mafuaaga e le mafai ona anapogi i le tautotogo ao le i Eseta muamua i le Eseta. Mo i latou, sa amata le vaiaso na faia i le vaiaso talu le tausamiga o le Tolutasi, ma iʻu i le Aukuso 27, Ae le i manuia le manuia o le manuia o le manuia. I le aluga o taimi, o lea vaitaimi ua faʻaititia, ma 117 isi vaega o le faʻaupuga po o lea e mulimuli Kerisiano e faʻapea.

O le aano pito i ai o le manatu ioe o le a sauniuni ai mo le manatu o le manuia o le manuia o le taupou. Mo 2 vaiaso e te manaʻomia e faʻatapulaʻaina oe i le fiafia, faʻafiafiaga ma meaʻai. E tatau foʻi ona e tatalo ma le salamo o agasala e avea ai faapei o Tina o le Atua o le Atua, ma e maua ai le avanoa e fai atu ia te ia e uiga i le fautua. Ona o le tausiaina o le pou, mafai ona e faʻamamaina lou tino ma lou mafaufau, faatumu i latou i le faʻamalamalamaina faʻaleagaga.

Faiga Faavae o le Alualu i luma

O loʻo fautuaina e le Ekalesia le au suʻesuʻe e faʻavae i le faaleagaga, ma ia e latalata atili ai i le Silisili Ese. Ina ia ausia nei sini, e tatau i se tagata ona pasia le ala lava e tasi na pasia ai e paia. Naʻo le faʻatapulaʻaina o faʻafiafiaga o le tino ma faʻafiafiaga, i le agaga o le tagata o le ai ai se malamalamaaga o loʻo sili atu le taua i le lalolagi - lenei tulaga faʻale-agaga.

O le tele o taimi e laveaʻi ai, e tatau ona faatino le au talitonu i le tatalo ina ia faamama mai a latou agasala ma mafaufauga leaga. I le taui, latou te maua le toʻa ma le filemu i totonu o le aiga, e aveʻai le faʻamaualuga ma leaga leaga. I lea vaitaimi, e taua foi le faʻamagaloina uma o au tagata solitulafono, ma ia faʻalelei ma fili. Ina ua tuua le mamafa o Cargo i le taimi ua tuanaʻi, e mafai ona maua le fiafia ma le alofa tunoa.

I le taimi o le po o le po o le po o le po o le ita, mataala, mataala, faasalaina o isi, e pologa i le leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona leaga, ma e oo lava i le mafaufau leaga, ma e oo lava i lagona le oti i le leaga. O le tina sili ona paia o le Atua ma Iesu na mafua ai foi a latou sauaga i a latou solitulafono uma, aua na ia mauaina le ola e faavavau i le lagi. E faʻasaina foʻi lenei vaitaimi e fiafia ai, alu faʻafiafiaga matagofie, faʻamanatu aso malolo, sisi ma pepese. O le TV Hastime ei ai le komepiuta ma le faʻaaogaina o soʻo se gadget e tatau ona faʻatapulaʻaina.

Manatu o le posts 2020.

Faʻatagaina ma faʻasaina oloa

O tulafono o meaʻai i luga o le faʻataʻitaʻiga i totonu o latou rigor e le maualalo i le sili atu pou. Manatua e faʻaumatia meaʻai, otaota ma oloa iʻa, fuamoa, suamalie, suamalie, meaʻai vave ma ulaula meaʻai mai meaʻai. O le faʻavae o meaʻai o meaʻai mo le vaitaimi o le manatu o le asoa o fualaʻau:
  • cerelils, numera ma saito faatoaga;
  • fualaau suamalie, fualaau suamalie o tamai potu;
  • Honey, nati, fualaau fai mago fua, lulu;
  • Sunflower, ie lino po o le suauu olive.

I aso pe a faʻatagaina meaʻai vevela, e mafai ona e tapenaina le pa puipui, maʻaʻa poʻo ipu ofu tino - i le fry ua matua faʻasaina faʻasaina. E faatagaina foi areto ma isi laina kapeteni. Mai le suka mo le vaitaimi o le pou e sili atu le musu e teena, pe faʻaititia le aofaʻi o lona taumafaina i se mea maualalo. A o le mea ou te maua, e mafai ona inu vai, vase ma fua fua, a o ti ma kofe na faʻasaina.

I aso malolo, o ia, ia Iulai 14 ma le 19, e faʻatagaina ona fai le iʻa ma vaʻa vaʻa. E le gata i lea, o nei aso, atoa foʻi ma faaiuga ole vaiaso, e mafai ona e inu uainaa mumu a le Ekalesia, ae ua le tatau ona sili atu ma le 150 ml.

Tulafono o Meaʻai I le Aso

Aso Gafua, Aso Lulu ma Aso Faraile o aso sili ona faigata, ona Ua faʻatagaina ona 'ai na o meaʻai na e le manaʻomia le kuka i le vevela togafitiga. E masani lava i totonu o le Metotia aofia ai 1-2 fasi falaoa, fualaau faisua, fualaau aina, nasega mago, mago fua o fua ma meli. E mafai ona e saunia salati e aunoa ma le faʻamamaina o le suauʻu.

I aso uma ma Aso Tofi, e mafai ona 'ai meaai vevela, peitaʻi pe afai e saunia, e le mafai ona faʻaaogaina le suauu. I le avea ai o se tulafono, o nei aso o loʻo tapenaina supo e aunoa ma le maʻamaʻa, cereufauga, masholus, faʻaputuga poʻo pa o pateta. O le lisi o faʻatagaina o oloa e lava, o lea ua lava le poto masani e fafaga ai le latou fitu ma faʻamalieina ipu.

I le Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa, e faʻatagaina ona saunia ipu vevela ma le faʻaopopo o le suauʻu. Ma le isi, i aso e mafai ai ona inu tasi le uina o le uaina mumu, atoa foi ma le 'afa. E ui i le mea moni o nisi malolo e faʻatagaina i le faaiuga o vaiaso, e tatau ona taofia pea ae aua le alu. Tu i luga mai le laulau ma se lagona o le malamalama o le fiaaai.

O tagata uma sa filifili e anapopo ai i le taui e tatau ona manatua e manaʻomia le faʻatulagaina o tulafono ma mea taua. I se faʻaopopoga, o le alofa e tatau ona manatua o le Tausifoina o le pou e le tatau ona faʻaletonuina mo le soifua maloloina, ma ao leʻi faia le vaitaimi o le fomaʻi, e manaʻomia le manaʻomia o le fomaʻi. O pou o pou e le mafai lava ona faʻamalosi i fafine mai maʻitaga, tamaiti, tagata matutua, taʻitaʻi ma i latou e ogaoga gasegase.

Sunsowka

Sauniuniga mo pou.

Soʻo se suiga i meaʻai i taumafa o loʻo atagia i le galuega a le tino. Ona o le maualalo o le kalori, o le leai o se porotini o meaola a manu na mafua ai le le lava o gaʻo e ono tupu i le faʻamalosi. Ina ia aloese mai taunuuga le lelei, e fautuaina le amata tapenaga mo le pou o le 1-2 vaiaso. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e mulimuli i fautuaga nei:
  • faasolosolo ona aveʻesea oloa o meaʻai mai le meaʻai;
  • faʻaititia vaega i aso uma;
  • faailoa i le meaai fiber;
  • Sauni le gasroninsteninal vaega i meaʻai i aso uma o le feʻe o oloa faʻamalosi;
  • vaiinu e oo ifo i le 2 lita o le vai;
  • Faʻaititia le suka o le suka i se mea sili ona maualalo, sui i le meli.

I aso muamua o le pou ma le le masani ai, o se lagona o le fiaʻai e masani ona tupu. O le fusuʻaga ma le a fesoasoani i le faʻafaileleina o le taumafaina o tamaʻi vaega o meaʻai, faʻapea foi ma meaʻai.

Uputuu ma Faailoga

O le faamatalaga faaaog ¯ a, e tele o mataitusi ma aga 'e aofia ai, aganuu ma talia, o le toʻatele o mea o loʻo mulimuli mai:

  • O le aso muamua o le pou e taʻua o le seleselega o le susu poʻo le sefe vai, ona O le 14th o Aukuso mo se taimi umi e faamalamalama ai vai. O lenei Rite e tutusa ma i latou na faia i luga o le papatisoga. O tagata uma na pa i luga o le faamauluulu o vaiiplivor, e faamamaina ai agasala.
  • I le 14th o Aukuso e le gata o le amataga o le pou, ae foi le meli sefe, lea ua taua o Makov. I le aso lea, o le meli o le a susulu i totonu o ekalesia, ma maua se faʻamanuiaga e ave ai i se meaʻai. Ma i lenei aso o le masani ai e saunia ipu i le poppy.
  • I le aso 19 o Aukuso, Apple na faʻaolaina e o mai - Mai lenei aso e mafai ona e amata 'ai apu o le fou faʻatoʻaga.
  • I le taimi o le Susase, latou te tatalo e le gata i le soifua maloloina ma le soifua maloloina o aiga, puipuiga ma le faamagaloga, ae faapena foi i se lelei seleselega. I totonu o le ekalesia, e mafai ona e faʻapaʻiaina le siama poʻo le talimalo i luga o le falefaatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tupe tumau ua faʻatinoina e tatau ona iai seʻia oʻo i le isi tausaga, aua e tatau ona e faʻapaʻiaina taliga o rye, ma teu le fale.
  • I aso tuai sa talitonuina e tasi e solia ai tulafono a le epikopo o le a mauaina atoa le tausaga fou. Ma le isi, o se feagaiga o le e mafai ona onosaia e faalavelavea le faalavelave mo le aiga atoa.

O nisi faʻailoga e mafai ona faʻamatala e uiga i mea lata mai o mea na tutupu, ma o le a taʻu mai ai foi pe a fai o le a fautua se tagata le laki lelei pe faigata.

  • Afai, pe a o le seleselega, o nati pa'ū i luga o le ulu - o le manuia lea, ma afai o le apu o le polofiti tau tupe.
  • O le tamaoaiga ma le soifua maloloina lelei e faʻamoemoeina o le aso muamua o le pou na pa'ū faʻafuaseʻi i totonu o le vaitafe, pe o le a ia tufa atu i le vai.
  • Le hare o le ua faafaigaluegaina le auala o Aukuso 19, e ese mai le mauaina o tala lelei.
  • O le tulaga lata mai o le tautoulu ma timuga o le tau latou te fai mai ai le tau o le au manumalo i luga o Aukuso 20th.
  • O le a mafanafana le tautoulu pe a fai o le 23rd o le vai i le vaituloto poʻo le vaitafe lemu.
  • O se tasi o le a vaʻaia le agaga i le Aukuso 24, ua avea o se "tagata le mama o le toʻatele o agasala. Ina ia mama, e tatau ona nofo i le Ekalesia i le aso o le manatunatuga o le taupou.

Auga

  • Manatu o le pou o le puupuu, ona E na o le 2 vaiaso.
  • Mo le vaitaimi o le Susso, e iai 2 taua orthodox aso malolo.
  • A o le usitaia o le pou, e manaʻomia le gata o le faʻatapulaʻa o oe i taumafa, ae mumusu foʻi faʻafiafiaga ma le fiafiaga o le tino.
  • Ua mautinoa le usitaia o le pou mo le leo mo le le fiafia, e le taufaaʻoleʻole pe a fai e solia e se tagata ana tulafono.

Faitau atili