Taupulepulega i le tuputupu aʻe o le masina mo le tupe - faitau i le fale

Anonim

O le tuputupu aʻe o le masina o se taimi faʻapitoa. I lenei vaega, o le po e pupula le po e faʻapupulau malosi malosi malosi ma faʻasoa mai ma ola uma i le lalolagi. O lenei tulaga o le masina e fiafia i togafiti faataulaitu, o le tele o avanoa mai ai. I le vaitaimi o le tuputupu aʻe o le masina, o faʻafitauli e faia, o faʻafitauli faʻapitoa e faaleoina, faʻamoemoe i le tosina, tuputupu aʻe ma faʻateleina o se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tupe ma le manuia.

tupe

Faatasi ai ma le fesoasoani a le pona malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tosina mai foi le manuia ai, aua o se tasi o le tulaga mataina mo le olaga ola lelei o tagata uma. O le faia o lenei mea, faʻaaoga tatau o soʻo se mea malosi malosi mo tupe i le faʻateleina o le masina.

Fautuaga mo le faʻaaogaina

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O tinoitupe o le faʻaaogaina o loʻo taofia i le taimi o le tuputupu aʻe o le masina e iai le numera tele. E tele naua mea e tele na teʻa ai le tasi ma le isi, ae e tasi le tuʻufaʻatasiga o foliga - o la latou faʻatinoga o loʻo faʻatino e tusa ai ma nisi tulafono.

  1. E mafai ona maua ni faasologa malosi pe a Faaleoina i latou i le Aso Lulu - O le aso faʻailoaina mai e le malosi o aʻoga.
  2. O le galuega saʻo o le tinoitupe rite ma o lona lelei o loʻo tuʻuina atu i le agavaʻa ma Ia saʻo le mulimuli i faʻatonuga o le sauniga . I lea tulaga, o le AReminir i lenei mataupu e sili le le faia pe a fai e te le manaʻo i se le lelei aafiaga ma le le lelei o taunuʻuga. Aemaise o lenei tulafono o popolega fou e leai se poto masani.
  3. O Le Faamanatuga a le Tautala E Tatau Ona Faia I se nofoaga filemu ma tuumuli na o ia.
  4. E le lava le mea na ona taʻu mai ai le tusitusiga ma faʻatali mo le oa i luga o le saucer ma se taʻavale lanumoana. Ona o le taimi filifilia E tatau ona talitonu , faʻapea foʻi ma le mautinoa ia latou lava 'autū. Ina ia galue, e manaʻomia le faia o taumafaiga. E le fesoasoani le fitiga.
  5. Faʻatautaia soʻo se tupe faʻapolokalame tatau ona sefeina faalilolilo . O le siʻosiʻomaga ma e latalata i tagata latalata e le o iloa le auala na e mafai ai ona ausia le manuia tupe.

A maeʻa ona iloiloina fautuaga i le filifilia o se taupulepulega ma faʻatautaia i tulafono uma, e mafai ona e foia ou faʻafitauli uma e faʻatatau i tupe. O tupe totogi o le a fesoasoani ai le mauaina o oa, o le a tosina mai le manuia ma fai lou fale e masani ona i ai se ipu atoa. O faigata ma le faʻatinoina o le masani ai o mea faʻataulaitu i mea lelei-ola-e le tatau ona tupu, e pei ona latou eseʻese foliga faigofie ma e masani ona o faʻatasi ma faʻatonuga auiliili.

3 Auala

I luga o le meli ma alavai mai le laulau

O le mataupu e tatau ona faitau i se tasi o aso o le tuputupu aʻe o le masina pe a maeʻa le aiga. E tatau ona e sauni se tamai ipu ma le meli muamua.

Taupulepulega i luga o le meli

Taofiina mai le laulau, o le tali a le Hostess e tatau ona faʻamalosia ona alofilima ma le meli ma faʻaputuina uma numomoia uma mai meaʻai, falaoa, shar saito i luga o le laulau i luga o le laulau. O lenei faiga e tatau ona o faatasi ma se togafiti:

"Ua aveese le soui, ou te faaopoopoina le manuia. Faʻafefea ona aʻe le faʻanoanoa i le pele, ia ou pipii i ou lima. O le a le mea ou te faʻanoanoa ai i oʻu lima, ia ou faʻatagaina aʻu tupe ia ou tausia i o latou lima. O laʻu upu malosi, ua faʻapaʻiaina le tausaga laititi. Amene! "

I le maeʻa ai ona nei faiga, e manaʻomia ona fufulu lima lima e fufulu lelei i lalo o le tafe vai, ma faapea atu:

"Ou te fufuluina ou alomeli - ou te faʻaleleia tupe i totonu o le fale. Dimpela lau, o le tamaoaiga e sau. E faʻaititia le vai, ma o le masina e oʻo mai ma o le tupe e valaʻau mai ia te aʻu. Amene! "

I le faaiuga o le le mautonu e tatau ona e fufuluina ai le laulau mai le meli, ae i le faʻaaogaina o nisi faʻatauga, e leai se aoga mo le manaʻoga.

E le manaʻomia le tasi i se tasi mai le fale uma o nei togafiti faʻataulaitu. Afai e tupu lenei mea, e le tatau ona faamatalaina se mea faigata. E sili atu le faigofie ona faapea atu e tatau ai.

I luga o le pili muamua

E mafai ona e faʻaogaina le faasologa pe a fai o le totogi poʻo isi polofiti o le a avea ma le vaega o le masina tuputupu aʻe. A oʻo atoa le aofaʻi o tupe, e tatau ona ave le muamua (Luga) Pili ma tuu ese mai le malologa mai isi. I le po ma se tupe faʻalenatura, e tatau ona e alu i le faʻamalama pe alu i fafo. Faʻaopopo i lona linar moli, e tatau ona e faitau i se togafiti:

"O oe o le muamua tupe, o oe o le tupe autu. Tuu le tupe e folau mo oe ma le faamaoni ma le nofo i ou lima. Amene! "

O tupe a le soʻotaga e tatau ona faʻailogaina ma tolopoina o le a le fenumiai i le isi vaega o pili. E le mafai ona faaalu. O le taimi lava e aliali mai ai soʻo se tupe maua, o le muamua pili mai le afifi e tatau ona tuʻu i ai. Afai e maua e le polofiti se tasi tupe tele, o le a tatau ona fesuiai ma vaega o le tupe e taupulepule.

O lea e fai ai le umi o le aofaʻi o le aofaʻi e faʻaputuputu. I luga o le faaputugatupe uma tupe, e ese mai le masani tele, e tatau ona e faatauina se mea i le fale - ina ia e tu ma le i ai i soo se mea. E le faʻaaluina le manaʻoga o le Tulafono Tau Faaofi: Ina ua maeʻa le uluaʻi faʻatauga, e manaʻomia le amata na taʻoto mai.

O nisi auala e tele o le sauniga i luga o le tuputupu aʻe o le masina e mafai ona vaʻaia i lenei vitio:

I luga o maukeni fatu

pamu fatu

I le taimi o le tuputupu aʻe o le masina, faʻatau se paʻu o le pamu pe ave i lau togalaau. I le aso, 'ua e faitau ai se togafiti, aoina uma maukeni, ma faʻatupu ai le ituaiga o ipu mai le tofi. Toso fatu i luga o le laulau ma faitau 3 taimi le tusitusiga:

"Ua Loga le Faatupega i le falepuipui e aunoa ma le malamalama. Ma na ou faʻaalia le palaniti ma ua tatalaina le ala i le tupe. Ma mo lenei mea, na amata le tupe ona o mai ia te au ma ala i tafatafa ma au fanauina. Tuu le tupe e alu i totonu o loʻu fale, ma e le pasi atu. Amene! "

E manaʻomia e le Coclary fatu o le faʻaleagaina i se koleni. Ona vili lea o tagata uma o le aiga i le 'aiga o le afiafi ma lafo mai se ipu pepa pamu na kuka muamua. O se meaʻai suamalie, i lalo o soʻo se mea faʻafoliga, fautua mai fatu mau. E taua le avea ai ma tagata uma o le aiga. O le aafiaga o togafiti faataulaitu o le a amata ona faʻaalia o ia i le masina. I le aluga o taimi, o le a maua ai le faatosina o tupe o le a tupu.

Faitau atili