Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo

Anonim

O se tagata e masani ona taumafai e ausia le sini i se taimi vave. E masani ona ia mafaufau pe faʻafefea ona tosina le manuia le laki ma tupe, ma o nisi taimi mo le lelei o ia apili i togafiti faʻataulaitu. STRMERS i le Conticepicis mo tupe ma le manuia e le gata i le fesoasoani a tagata faataulaitu, ae tumau pea tutoatasi foi. E pei ona i ai i le seneturi ua mavae, talitonuina i le scorgis o loo tumau pea i totonu o tagata.

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_1

E masani lava, mo le faʻamoemoe e faʻaleleia atili ai le itu o le olaga, tatou te faʻaaoga ai le taupulepulega, ma ua iloa e tagata taʻaloga le tele ma tapuaiga. I aso nei, metotia faʻaauau pea ona faʻaaogaina pe a iai se mea e manaʻomia e faʻatau atu pe faʻatau se mea aoga. Soʻo se feuiaiga i le tele o mataupu o loʻo o faatasi ma se faʻapitoa sipela i se manuia taunuʻuga.

Tupe totogi ma a latou ituaiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tele foʻi mea o le aiga, e ui lava e le o mea uma e faʻalagolago i mea lelei o ona sui. E masani ona faʻaaoga e le au faʻatauga e tosina ai le tupe ma le manuia. O la latou vaega i luga o vaega masani e faʻamoemoe tele i le faʻataʻitaʻiga, ia e gaosia ma tupe.

  • E manaʻomia e toe faafoi le aitalafu umi.
  • Faaalia i uta faalauiloa faalauiloa ma le galulue malosi o tagata uma o le aiga.
  • Anapogi maua se aofaiga.

Tele lauiloa lauiloa Faleoloa (chipping) i luga o le atotupe . O lenei mea e foliga mai e maua ni mea matagofie mo tupe siliva ma maneta i latou mai isi auala. E tele faaosoosoga, o se tasi lea o na mea.

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_2

Mo i latou e manaʻomia le tosina lelei le laki ma o tupe i totonu o le fale ei ai se auala faigofie, o le talitonuina lea e faʻaaoga lelei pe a lelei. Faʻatau se mea, totogi ma le tagata faʻatau, i le taimi nei pe a latou faia le lolo atu, latou te faʻailoa mai ia te aʻu lava: "O lau aupega o loʻo i totonu o laʻu atotupe." O lenei taupulepule e le gata i luga o le tupe ma a latou tosina ia i latou lava, ae seʻi maeʻa foi le alualu i luma ole mataupu ile lautele, ile tau ole manuia ole manuia.

Leiloa i le masina fou ina ia le faʻaliliu ai tupe

E tatau ona e 12 tupe siliva ma tonu i le vaeluapo, i le aso muamua o le masina fou alu i le auala. Na ou tuu atu tupe i lou lima ina ia tau le malamalama i luga ia i latou, ma e fitu taimi latou toe fai ai upu: "Aumai ni tupe, ia faʻateleina mea uma mai le masina." E manaʻomia e taʻu lou igoa ma fesili i le tamaoaiga o mai. O tupe siliva e toe foʻi ai i le fale e maʻea ma le saogalemu i lo latou lava lautele.

E i ai pea Manaia togafiti , fuafuaina mo le mauaina o se tele tele. I le taimi pe a i ai le tau mama, latou te fai atu ai, faasino ia Keriso: "Sa savali le Alii ma lona tina, o le tupe na savali i ni ato. A o latou tatalaina, o lea na latou o mai ia te aʻu. " Ona fai lea o lona igoa ma le mea moni na latou vave faʻaputuputu, fai ia lava latou, o ai e tatau ona tufatufa atu i le Atua ma Lona agalelei. O loʻo faitau lea i le moligaʻo. E manaomia ai lo latou mai le Ekalesia, 5 ni fasi. A faitau le tagata faʻatau, o totoe o le taimi o loʻo totoe o le tali o le peleni mo tupe ma le laki ma teuina i le atotupe.

Taupulepule e mauaina se aofaiga faapitoa

E tupu se tasi o tupe e manaʻomia. E fesoʻotaʻi lea ma le faʻagaioiga poʻo le toe faʻafoʻi o aitalafu. Ona faʻaaoga lea o le sipela i luga o le moli moli lanumeamata. Faʻafefea ona e faʻasoa?

  • Suauu suauu;
  • Basimis Powder;
  • Oliga mai ai le moligaʻo (e sili ona lapoʻa).

I luga o le moligaʻo i luga o se mea mamaʻi ma lona lava igoa ma le numera e te manaʻo ai. Ae e te leʻi susunuina le moligaʻo, o le a faʻapopoleina ma faʻatamaia ma faʻatamaia i le teuina o mea. Faʻafeiloaʻi, ia mautinoa ina ia mafai ona senauina lea o le auala i lana paketi mo tupe e masani lava ona tatalaina ma latou maua.

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_3

Afai na filifili se tagata e faʻafesoʻotaʻi le faamaneta, e tatau ona ia manatua faʻapea foi, e aunoa ma taui ma faʻatagaga, o lea e tatau ona faia mea uma. E tatau ona maitauina, o le laki mo le laki, Emergat mai fafine maʻitaga, e sili le malosi, ma e masani ona latou tauaʻaʻi. O le tiga i mea e tatau ona i ai e aunoa ma le fiafia. Leai se mea e le amanaʻia ai o nisi o faʻasologa o loʻo nonoa i le taimi o le aso poʻo aso o le vaiaso. E taua tele pe a fai e leai se tasi na te iloa mea faamaneta, pe a fai o se fesoasoani, e le mafai ona aveeseina o ia e aunoa ma le loto faafetai.

Le malosi malosi mo tamaoaiga

Ina ia faʻataunuʻuina lenei aʻoaʻiga, o le a manaʻomia se komipiuta atoa fou, e sili ai le faʻatau faʻapitoa mo lenei taimi. E manaʻomia foʻi le muai sauniuni feagaiga. E tatau ona eseese eseese: tele ma laiti. E le afaina le lima o tupe siliva. O nei mea uma o saito i totonu o se atotupe fou. E tatau ona taoto i luma, aunoa ma ni solotusi ma solosolo i luga. A leai e le aoga, o le tusitusiga e sosoo.

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_4

O le tatalo e tatau ona faitauina i lola ai moligaʻo. Latalata ane aua le faatagaina se tasi. E sili le faia o se faasologa na o ia. O loʻo iai pea ni 'upu e tautala ai e tosina ai tupe i luga o le latou atotupe.

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_5

Fouvale

O se tasi o ato malosi e manatu o le faitau i le faitotoa o lo latou lava fale. A maeʻa, o le a mauaina faʻamaumauga i lalo o le faʻatulagaga o amioga tatau faʻatino. Aso Gafua ua faia i le Aso Gafua. I le taeao, e tatau ona e alu vave i luga ma lou tiute faia, o le ki e tatau ona iai i totonu o le 'olo. Faitau upu:

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_6

Ina ua maeʻa le leaga tele mai le faitotoʻa e aumai le ki ma e taofi pea le mascot ma oe. Manulauni fautua e suia le 'olo i se mea fou. Lenei, i o latou manatu, tosina au tupe e aunoa ma le paʻi atu i le malosi o le isi tagata.

Baba Vangi Rite mo le manuia

O gaioiga a Nehurac, e tusa ai ma Bulgarian Clatifiers, o le a fesoasoani e fai ai le faatofa i le manaʻoga ma maua se manuia. O le a le mea e manaʻomia mo le faʻatonutonuga?

  • O se fasi falaoa uliuli mai le laina atoa;
  • Faalauaiteleina.

Ae le i faia, e leai se mea e sili atu nai lo le 3 itula. Ona tumu ai lea o le fasi ma lafo i ona luma. O mea uma o loʻo faia i le po poʻo tua atu o le tapora. O le tatalo o loo faitauina i luga o le falaoa. E na o le tasi le taimi. E le mafai.

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_7

Rites i luga o apu

E manaʻomia le faʻatau, ma sili atu foi le tataina mai le laʻau ma le 20 faʻapitoa fua fou. Afai e tatau ona e faʻatau, ona le mafai lea ona ave le tuʻuina atu. O le aso na fuafuaina e taofimau itu tutusa, 14 o apu e tatau ona tufatufa atu i tagata, soʻo se tasi. O le aso o le Aso e sosoʻo ai, e togi ai le mata i le tagata maute, o loʻo latalata atu i le malumalu ma tuʻua le laulau faʻafiafia. I le taimi lava e tasi tatalo.

Faʻafefea ona e tosina lelei le laki ma tupe ia te oe lava: Talismans, faʻasologa ma tatalo 2503_8

Faʻaola le faʻateleina o oa

Ia faʻateleina, o loʻo iai iina, ma e le maua le tau, e masani lava o le rite o loʻo faia i le pogisa, o loʻo i ai nei le aofaʻi o le masina o le masina e aunoa ma le malamalama. A uma o le a latou taumafai iina mo le lua itula, ua latou ave ma siitia atu i le isi. O le uiga o le mea e masani ona mafai ona fuafuaina e tatau ona aunoa ma le 'au. Ona faia lea, ae na o se mea pogisa. O nei tupe e tatau ona faʻataʻatia i la latou atotupe ma taumafai e aua le faʻaaluina a itiiti mai i le masina. A uma le taimi lea, e mafai ona e alu e faatau ma faaalu lou lelei.

I le taimi o le faʻasologa maoti, e tatau ona e faitauina soʻo se tupe taupulepulega. O le filifilia o tusitusiga o totoe mo i latou e fia mauoa. O le mea autu o le usitaia o laʻasaga uma.

Faaiuga

Ina ia tosina le manuia ma tupe masani ona masani i le finau ma tatalo. O foliga o nei gaioiga o lena:

  • Tusitusiga e tatau ona lauiloa ma manino, e aunoa ma le tuʻituʻi atu ia latou tautala;
  • aua le solia le faʻasologa faʻapitoa o gaioiga ma taimi;
  • E mafai ona faia i mea faamaneta na o le sili ona ogaoga tulaga.

Faitau atili