O le Eseta ma le malamalama o le Eseta Radman i le 2021: Tiute ma tu ma aga

Anonim

O le faanoanoa Sae e Eseta ua mau i le malamalama: Na talia mai taimi faapogisaina. Na faailoa foʻi e aposetolo le ala e faamanatu ai le Eseta e faamanatu ai le Eseta 7 aso, ma nei aso taʻitasi ua taua o le malamalama. O le a se malamalama o le Eseta Sedmin, o le a antipa ma le mauga mumu? O le a ou taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga.

I le 2020, o le Eseta e pa'ū i luga o Me 2.

Matou te mafaufau foi i nisi o matou aganuu e faaalu i lenei taimi amata. O laʻu kamu e masani ona faia ni mea e faʻaosofia ai le manuia ma le lelei - o le iʻuga - o le iʻuga o loʻo lagona mo le tausaga atoa. Iloga na, o lo latou aiga i le taimi uma le manaʻoga ma le toe tinoitupe, ma o lenei o loʻo galulue i le alofa - pati ma aiga, ma manaʻoga tagata.

Malamalama o le Vaea o le Eseta

Mataupu Faavae a le Ekalesia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O 'auʻauna faʻapitoa e faia i le Vaiaso o E, ma nai lo le tatalo i le taeao ma le afiafi o la pese a le Eseta ma lesona o le Eseta. A maeʻa ona maeʻa se faʻaiuga, latou te faia se feʻau o se faʻamanatuga o le Marirona o le matagofie i le pusa 'au. I le taimi o le lalolagi malamalama, o tagata talitonu e faʻaosofia lo tatou moligaʻo a le Ekalesia.

O se uiga iloga o le Eseta falelati e tatalaina ai togafanua ma fai ma fai ma faatusa o le Lalolagi Faaleagaga ma le tatalaina o le Alii. O tusitusiga a moliva, matou te iloa le taimi na latalata atu ai le faletua o MyRh o i le ie puipui, o le a le toe aveeseina o Ona maa i totonu o le tuugamau. Na taʻua foi e agelu sa tu mai Iesu mai le oti ma tusi mai le rolled honeter. Fai mai Pellets o le tino o Keriso na pasia i latou: e le manaʻomia le faʻaaogaina o le Pelela.

Afai tatou te manatu o le faʻafanua o tagata Iutaia i le 10-12 mita o le tapoleni o totoe i luga o pulu. Ma o le tapoleni na mautu. Ae o le Toetu o Iesu na le mativa ona le 12 mita o le tapoleni ma oulua alu ese mai le tuugamau: Na suia atoa i se tino masani. O lenei mea e faʻamaonia i le mea moni, tusa ma le toe oʻo mai e mafai fua i ai mea ua mafai ai e ia i faitotoʻa: Na ia fetaiai ona soo o se tamaʻi.

Le vaiaso atoa o le Eseta, e faʻafeiloaʻi e le tasi le isi ma le isi i upu: "Ua tu Keriso! Oti Eseese! "

O lea, o faitotoʻa tautupu i le vaiaso e fou e tumau pea ona tatala i le afiafi o le Aso Toʻonaʻi (21-00). O lenei tu masani e te o e o le mama o le mama a Rusia i le logo. I le vaiaso susulu, e manaʻo uma e aʻea i luga o le Bell Tower ma valaʻau le logo. O le isi vaega o lenei vaiaso o le faapaologa o le tasi-aso-aso faʻatonuga pou i le Aso Lulu ma le Aso Faraile.

Tusa i le aso malolo o le Tovince, na le mafai e le au talitonu, ona le mafai ona tuu le lalolagi.

I le vaiaso susulu, latou te le savali ai ma le 'ai. Afai e tatau ona e tanumia le ua maliu, ae le o tatalo i le tulaga masani, tamaitai pese o le Eseta tusi (sili atu nai lo le afa o le sauniga).

O le Aso Lua, o le Ibernona Ixon o le Tina o le Atua, ua faamamaluina i luga o le malamalama malamalama, ma i le Aso Faraile a le aikona "ua tapuaʻi. I le aso o le faitauina o lenei aikona, o le afaina o loʻo faia ma faʻapaʻiaina mea leaga (pe a fai o le tau e lelei).

Malamalama o le Vaea o le Eseta

Atos.

O Kerisiano ua tuufono fou e tele na ositaulagaina i feeseeseaiga i le lotu, aua e aofia uma lava upu e Eleni. O a ni mea faitino? O se falaoa faapitoa lea e tutu latalata i faitotoʻa tau tupu o le Eseta atoa vaiaso. Sa tumu lenei tu ma aga masani e aposetolo: e foliga e taʻu mai o loʻo faatali mai, o loʻo faatalitonuina aitaʻi le ekalesia.

Ina ua mavae Lona Toetu, o le Vavalo Tausaga e 40 na talanoa ai i ona soo, ma i latou, pe tutuli uma lava le manuia. Ina ua mavae lona afio, o le soo, ma le auaoga isi mea ma tuu se fasi falaoa ma tuu se fasi falaoa - mo le faiaoga. Na latou tuua foi le tulaga tutotonu o le taapi i le laulau, lea sa nofo ai pea Keriso. Na latou faia, lea ua talitonu o le atu o Keriso na muai tupu ai i sosoʻo mai ia i laʻua.

Ina ua manatua o lenei aganuu, o tama o le malumalu na tuua ai e le Ekalesia ni falaoa (tusiata) latalata i faitotoʻa tupu, o loʻo faatusa ai le faʻatuatua i le au faʻatuatua. I se tatalo i le Aso Toʻonaʻi, sa faitau faʻatasi ai se tatalo faʻapitoa i ata tusia, latou te tuʻimomomoina i ni pusa ma tufa atu. E talitonuina o lenei a faamanuiaga manuia e mafai ona fesoasoani i le faamalologa. E vaevaeina i ni fasi mea laiti ma paʻu i le taimi o le faʻamaʻi. E manaʻomia le 'aʻai Arhos i se gaogao manava, pei o le inu vai paia.

Ina ua uma le tufatufaina o ata, o le tautupu tupu ua tapunia seʻia oʻo i le isi vaiaso o le Eseta.

O le Sasaeter Stemitma

Antipasha

O le taimi lava lena o le faaiuga o le vaiaso susulu, o le paie antipushu: O le vaiaso lenei na sosoo ai, lea ua maeʻa i se mumu mumu. Aisea e taʻua ai e le Aso Sa muamua pe tusa ma le Eseta antipasha? O se igoa Eleni o le igoa lea ua faaliliuina "nai lo le Eseta." O le mea moni, o le Eseta lona lua lea, ma le vaiaso talu ona taua le vaiaso o le Fomivine.

Sa manatua e le Ekalesia le tagata aʻoga a Keriso Foma, o le na le mafai ona talitonu i le Aso Sa. Mo lona laititi, sa tatau lava ona ou lagona le tino ia lagona le tino o le faiaoga. O tamaiti aoga uma e talitonu ua toetu Keriso sei vagana ua ia tuliesea lana amio mama. O lea la i le Sonekine o le Sosaiete, e i ai le igoa o le "fomi e leai se mea". Ua taua o tagata e masalosalo i taimi uma.

Aisea ua faamanatu mai ai e le Ekalesia le vaitaimi o le Mosaea i le toe tu mai o le Alii, ma o le a le mea e fesootai ai ma? O aʻa o le aso malolo e agaʻi atu i le ejevanical faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le tagata aʻoga a Iesu o o. I le aso 8 o le aso, i lona toe soifua mai, sa sau le faiaoga i tamaiti, sauga i pusa faitotoʻa. Na savali o ia i le taimi o le nofoa ma tatala ona manuaga. O lenei faʻataʻitaʻiga aoga o le talalelei o loo taʻu mai ai o loo manaʻomia e Keriso se faatuatua moni, ma ua laʻitiiti.

O loʻo faʻaauau pea le faʻamanatu o le Eseta seia oʻo i le afio ai o le Alii, naʻo liliʻaga e iʻu i le siʻosiʻomaga e faʻatinoina - aunoa ma le palapala. E tatau ona iloa o aso uma 40 ua mavae le Eseta, o le vaitau o le Eseta, ae e le na o se vaiaso manaia. O le mea lea, o aso 40 uma e te manaʻomia ai ona e iloa Kerisiano i se fasigaga "ua tulaʻi mai Keriso".

Maneta Malosiaga o le Eseta Sedman

O nei malosi malosi e mafai ona faʻaogaina e faia ai ni faʻamalosi tino.

Mo le faʻataunuʻuina o le manaʻo

Ina ia mafai ona faʻataunuʻuina le manaʻoga, e te manaʻomia le puipuia o le tautua Eseta ma faʻatau atu le 7 moligao i le malumalu. I le fale e tatau ona e ave se pepa avanoa e leai se sela ma laina, malamalama ai se tasi moligao ma ave se au fou. O lenei galuega e mafai ona faʻatauina i soʻo se taimi, ae le tatau ona faʻaogaina e tusi ai ni upu poʻo ni tusitusiga.

Umiina o le moligaʻo, tusi i luga o se laupepa muamua faʻafetai muamua faʻafetai i le lagi mo mea uma o ia te oe. Aua le tatalaina i luga o viiga, naʻo ia e tatau ona faʻamaoni. Lalo oe tusi lou manao. O lenei e tatau ona e faitau leotele mea uma. Tuu se moligao. I le aso lona lua latou te moliina le moligaʻo lona lua ma faitau le ulufale atu i luga o le pepa. Ma o le 7 aso i le laina. O le aso fitu, ua susunuina le tali i se faamaumauga.

I le auai o leoleo

Afai e manaʻo se teine ​​e faʻaipoipoina, o le afi e mafai ona tosina atu i le vaiaso o le Eseta. Mo lenei rite e tatau ona e vali mumu, lanumoana ma lanumeamata 9 fuamoa (lanu i le po o le aso sili). A o mamago fuamoa, e manaʻomia ona faʻaputuputu ata ma se faʻailoga faʻaipoipoga. I le taimi e tasi latou te fai atu ai upu nei:

O le Eseta ma le malamalama o le Eseta Radman i le 2021: Tiute ma tu ma aga 2773_4

Taupulepule e fai atu i luga o fuamoa uma. Ona faamumu lea o fuamoa i luga o le ipu lelei ma tuua i luma o le Eseta. Ia tu i le umukuka i luga o le laulau. O le Eseta i le taeao e tatau ona e 'ai le sili o fuamoa, ma isi mea e lelei e togafitia ai uo. Vaʻai poʻo le a le mea o le a tupu. O le iʻuga o le a faʻamolemole.

Afai e te le maua se faʻailoga faʻaipoipoga, e mafai ona e sogi atu i fuamoa uma, ona faia lea o uo tama.

I lena foi ma mamae fiafia, o le logo Fai: Ua Toetu Keriso, ae o le tama teine ​​a Groom.

I le lalolagi ma le auala i totonu o le aiga

Afai o le aiga e nofo pea le siosiomaga le faʻaʻoleʻole, ma tagata moni o le tasi i le isi o fili, e mafai ona e faʻasaʻo mea uma i le vaiaso e saogalemu. Mo lenei, e mautinoa e te manaʻomia le puipuia o le Tautua i le Eseta i le iuga, puipui o fuamoa ma s SDDAbu. Ma le Fale o le Fale o le Ekalesia E Te Manaʻomia Manaʻomia Ona Ia Iloaina le Faʻailoga o Au Paia uma ma Faapitoa.

I le taeao o le Aso Lulu, i le moega o le Eseta, latou te ala i luma i luma uma, latou te susunuina le 12 moligaʻo :

O le Eseta ma le malamalama o le Eseta Radman i le 2021: Tiute ma tu ma aga 2773_5

E mafai ona e faitauina leotele, e mafai ona e faʻaaogaina oe lava. Ona latou aʻoaʻia ai lea o le au malaga i fuamoatusi o le Ekalesia, o le taliu lena ma le punofoina o ia. O le afi moligao moligao, afai latou te nonofo, e tatau ona taua i le ekalesia ma tuu i totonu o le pakete mo fafie. Aua nei galo e faila Alms i le Ekalesia.

I le siʻitia o le tinoitupe

I le vaiaso e saogalemu, e mafai ona faʻateleina lau tupe tupe maua. Ina ia faia lenei mea, i le aso sili i le Aso Lulu o loo maua i le Eseta faamaatu, e tatau ona e sau i le malumalu o le muamua i le taeao, i le Faasatauroga ma Lini le Moliali. Ina ua uma ona fai atu upu nei e uiga ia te oe lava:

O le Eseta ma le malamalama o le Eseta Radman i le 2021: Tiute ma tu ma aga 2773_6

Alu i le fale ma aua le talanoa i se tasi. E mafai ona e talanoa e uiga i le faitotoa o lou fale.

Mai le ogaoga o le gasegase

O le sauniga e faaalu i le aso lona tolu mai le Eseta. Ave sina vaega o le vai paia (i le taeao i luga o se gaogao manava) ma latou te fauina upu nei mo ia:

O le Eseta ma le malamalama o le Eseta Radman i le 2021: Tiute ma tu ma aga 2773_7

E manaʻomia le sosoʻo ina ia popole ai le manava o le vai o le vai. O lenei vai e fufulu 3 tuli i le laina ae le i moe. A o leʻi maeʻa le mumiti, o lea matou te faitau tolu taimi e faʻatolu ona matou faitauina tele e faʻatolu. O le mata e le solo: E tatau ona mamago le vai na o ia lava.

Faitau atili