Aso o le Agaga Paia 2021: O Uiga, Agatu ma Faavae

Anonim

I le Aso Falo, po o le aso o le Agaga Paia, e manatu o le aso o le Ekalesia aoga. O le aso lea, na afio mai ai le agaga paia i le eleele, ma o le au aposetolo na talanoa i isi gagana. O le Penetekoso o le aso malolo ua faʻaigoaina i le numera o aso mai le Eseta - 50. E matua atoatoa o ia i le 30 aso talu ona toe tu Keriso, ma i taimi uma i le Aso Gafua.

I se tusi! O agaga aso i le 2021 e pa'ū i le aso 21.

O le a le eseesega i le va o lenei aso malolo, o le a le mea ua faitauina ai le gafa, oa mea o loʻo faʻaalu i lenei aso? E masani ona auai Asiasi i aʻu uo i taimi uma o tausamiga i Luta o le vaiaso ma fufulu i le vai potu aʻoga mai le vaipuna. Afai e te fufulu lau vai paia i le agaga o le aso, e mafai ona e toe foi talavou. O le a ou taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga.

ISFUME DONA 2020.

Mataupu Faavae a le Ekalesia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O afea, o le a le numera e faamanatuina ai le aso? O le aso malolo e faamanatuina vave i le taimi o le Tolutasi, o le Aso Gafua a sau. O nisi taimi e tutusa lelei le taua o le Tolutasi.

O lenei aso, o faalavaiga o le au ositaulaga ma se ositaulaga o i ai i le vaomatua po o le togavao e soloia ai le vai paia o pili. Faateʻaina foʻi ma lelei foʻi ina ia mama pea le vai ia i latou. O le ufiufi faʻasaoina vaieli mai le faʻamamaina ma le faʻaleagaina. Na oʻo atu vāeina ia i lenā faapaiaina i le aso atoa: Na latou ave vai, mauaala, tatalo ma tuu tupe ma alu ese ai se taumafataga masani.

Ma o le mea e sili ona talafeagai le aso o le masani ai o le manatua o le ua maliu. O tagata saua sa savali i luga o le fanuatanu, teuteuina i Burch Sprigs, tuua se 'aiga KeyMear. O tagata na talitonu pe a maeʻa le Tolutasi, o agaga o e ua maliliu i le lalolagi ma malolo i luga o le faʻamalama lala, faʻapipiʻi i le faʻamalama o le faʻamalama. I le tele o itumalo i le fanua, o le tolusefulu na ave ese, lea na togafitia ai le Ekalesia. O le a le tuua o ia i le mutia, pe togi se vaitafe.

O talitonuga talitonuga

I Lusia, i lena taimi, o le tuua e tapuaiga na faaaofiaina - e faalogo ai i le laueleele. I le vaveao o le taeao i le la muamua, e tatau ona i ai se auala ma faʻapipiʻi se taliga i le eleele. Tagata talitonu e mafai ona e lagonaina mea lilo o i ai. Peitai, o mea lilo na le mauaina e tagata uma, na o le filifilia.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E ui i le afe o tausaga o le Kerisimasi o le Kerisiano i Rusia, mai le malamalama o tagata faatoa e ootia ai talitonuga faapaupau. Ma o lea, i luga o le pomu, ua tele lotu na taumafai e faataga a matou agaga leaga ina ia latou le afaina. I Lusia o le vaiaso, lea na amata i le taimi lava na tolu le Tofa o le mea, sa mafai lava ona fetaui ai ma le alu i le vaomatua, lea na manatu i ai o se galuega tele.

Peitaʻi, na latou talitonuina foʻi le le lelei o le fesootaiga ma le le mama o le eletise: e mafai e Merminali ona fasiotia pe tietie ai valea i se siva valea. O le mea lea, o tamaiti ma teine ​​talavou e leʻi faʻatagaina i le vaomatua i lenei vaitaimi.

O le vevesi o le fafagaina o le lalolagi-tina fafagaina o loo misa. Mo lenei, o popolega na o i fafo i le fanua ma talafeagai ai tafaoga i luga o le fogaeleele. O se vaega o meaai na fiafia na fesoʻotaʻi ma tulimanu o le fanua e le mafai ona gafatia. Ua talitonu tagata o le a taulimaina lenei sauniga o le a taulimaina o le laueleele, ma o le a mafai ona tatou faʻapipiʻiina ai se tele o seleselega.

Na faʻaiʻu le Tauofoga I le Faifaiga Faasino Faasino faatusa o Kostroma, o lana matafaioi na faia e se teineitiiti na leʻi faʻatigaina. O lenei faʻasologa ua faʻailoga i le toe faʻafovi o le lalolagi pe a mavae le malulu malulu: O le Kostroha ua toe tu mai ina ua maliu le oti ma foaʻi ai i le seleselega agalelei. Ina ua maeʻa le faasologa, sa aau uma o loʻo aau faʻatasi i le vaitafe ma faʻatulaga ai le savaliga savali.

A leai ni taimi e leʻi iai ni nai lo 'olo i le Tolutasi i le Tolus, ona faʻapea lea ona mafai ona faʻatumuina i le agaga faamalolo.

Ina ia puipuia mai le taui ma sui o le Meriguids ma isi au Lisa, sa faamalolo le tina i le taualuga. Sa tatau ona faia i le faitotoa ulufale mai.

O agaga aso 2020 Socials

O le a le mea e te le faia

E pei foi faʻatasi ma isi aso malolo a le Ekalesia, e tele e faasa e puipui ma le aso apamemea. O le tau tele o le galue. E le mafai ona faigaluega i le lalolagi, i lona lava tuufaatasiga. E le mafai ona faia e tamaʻitaʻi meaaoga i le vaiaso atoa ina ua maeʻa le Tolutasi.

O le faʻasaina ma le faʻatagaina. O aso nei sa mafai ai ona faia se mea ma le loto vaivai ma malolo. Na o le mafai ona kuka meaai ma auai i pulega.

O le tau o le paʻi atu o aau i le vaitafe ma le vaituloto. Na talitonu i le vaiaso a Rusia ua le mafai ona faalavelave i le vai leaga. Mai le Misi sa faʻatali mo fesoasoani i le faʻatumuina o le lalolagi e ala i le faʻamalamalamaina, o lea sa latou taumafai ai e toso i latou i soo se auala. E leʻi faʻatagaina e le ekalesia orthodox le mafai ona fetuʻunaʻi lenei talitonuga mai uiga o tagata.

Pupula i agaga aso

I itumalo eseese o Lusia, o loʻo mafai ona eseese raites, aua e fesoʻotaʻi ma mamao mamao mai le tasi itulagi nofoaga i le isi. Mafaufau i nisi gaioiga fiafia.

Faalogologo i 'oa . Miti e maua ai le tamaoaiga mauoa i tagata uma i luga o le lalolagi. I agaga o le aso e mafai ona mauaina se oa pe a e ole atu e uiga i lenei tina-lalolagi. O lenei tiute na faaigoaina foi "Faalogo i le lalolagi." E na ona talitonuina o le lalolagi o le a tatalaina ana mea faaletino i le tagata amiotonu pe a fai e tatau ona ia. Na latou o ese atu e faalogologo i oa a o le taeao na amata le tatalo a le Agaga Paia ma tuu le taliga i le lalolagi. O e amiotonu e le mafai ona lagona le oa, ae na o le maua foi. Na talitonu tagata o loʻo latou lagona le igoa o le nofoaga o loʻo nana ai le meafafu.

Ona talia lea o le Agaga Paia Savalivali Breefoot . I se tulaga lautele, o lenei aso malolo na fesoʻotaʻi lelei ma le tapuaʻi o le lalolagi, e foliga mai o le fua o le faapaologa. O tagata na talitonu o le savalivali e aunoa ma le mutia i luga o le mutia i lenei aso - ia manuia ma malosi le soifua maloloina. Sa talitonuina e ave uma ai faʻamaʻi ma maʻila pe a fai o le a leai sana ia te ia pe a leai sana oloa. Ile Daniute na faasaina na faasaina ai ona galue i le lalolagi: suotoko, vase, tuʻituʻi solo, ma isi

I le Toʻagafataʻi ma le Itumalo Aoina vailaau vailaau ma laau . Ua talitonu tagata e faalua ona aso e lua na tumu i malosi faamaloloina, lea i le afi faalelagi. O atigi mago na mago ma masani ona togafitia mai le tele o vaisu.

Ua talitonu foi tagata i lenei aso E mafai ona fufulu agasala Ua lelei vaiemea i totonu, e pei o le papatisoga - i totonu o le pu. E leʻi manaʻomia le faʻatasia o ia lava mai le pakete mai vae i le ulu: ua lava e fufulu ou foliga ma lima. Sa lafo le tupe siliva i le vai o vonotitu, maala i le tatalo i luga o laugutu.

I le tele o aiga faifaafiafia, na faia i le afiafi i le sefulutolu tautau i le taualuga i faitotoa o lupe laupapa - Faaitu a le Agaga Paia. E talitonu tagata o le a mautinoa o ia o loo asiasi atu i lo latou fale pe a fai o loo i ai fafie.

O le aso 2020 O le a le numera

Fafagaina o Fanua I agaga o le aso - o le tu masani feagaiga paia. Na pulea e tagata le atuafatu o le fanua, talimava toto mo le lalolagi. I lana lava olo faapea, latou te faia lava; sa latou talie atu i fasi meaai lelei mo Tina i le lalolagi i le aso lea na ia aumaia ai le seleselega agalelei.

Molimau ma Demon puipuiga - O se laina sili malie na tusia i totonu o le laina i le faitotoa o le fale. Na talitonu e le mafai ona unaʻia ma ati ai i le fale. O se ituaiga manaia lea.

Lafoai e ala i le sasa . E fiafia lava teineititi, pe o le a latou faaipoipo i lenei tausaga. Mo le tala a Wornene, na latou faʻafilemuina ai wreaths mai i fugalaʻau fugalaʻau ma togi le vaitafe. Afai e le mamao le Wreath i luga o galu, o lona uiga e le o le faʻaipoipoga. Afai na oso mai le ua o le mea e tasi, o le a tatau ona e faʻatali mo loʻu faʻaipoipoga. Afai na malepo le Wan, na faʻatali le teine ​​i le faʻafitauli.

I Ia tausia le autalavou ma le lalelei , oe manaʻomia le fufuluina o le vaʻavaʻai suafa paia mo le aso vaivai pe a uma ona ala i luga ma aʻo leʻi lafoina i le moega i le afiafi. E le mafai ona taʻele, e tatau ona faʻamamaina le vai i luga o foliga. A fufulu, latou fai mai:

Aso o le Agaga Paia 2021: O Uiga, Agatu ma Faavae 2778_4

Tuilk Faailoga

E le mafai ona e vaʻai i lau ata i le vai i totonu o agaga. Aso: Matagofie i le faʻaʻaisa ma leiloa lou alofa.

Ua tatalaina le au anufe ma Kalepo i le fale e fefe soo se mea leaga.

O le uila ma faititili i lenei aso na manatu o se faʻailoga lelei tele, a o latou faʻaumatia se malosi faʻaleaga.

E le mafai ona tamoe ma oso i luga o le auala, pe i le fale: E mafai ona e sola ese mai le fiafia fiafia.

O le taeao e maua ai le fiafia ma le soifua maloloina, pe a e alu i totonu o lona emo e lei o le la susulu la.

Faitau atili