Aso o Archange Gabriel: O le a le numera i le 2021, lea e le mafai

Anonim

Aso o Archange Gabriel o se malologa o le faʻaaloalo i se tasi o agelu autu a le Atua i le faʻaKerisiano. O ai le agelu sili Gabriel, ia o ai e fesoasoani i ai, ma o le a le aso e maua i Lona aso i le 2021, tu ma aga, o le a tatou talanoa i mea nei.

O le a le numera o le aso malolo o Archangel Gabriel i le 2021?

Orthodox Kerisiano i tausaga uma faʻamanatuina le aso o Archange Gabriel 26 Iulai.

O ai le Archatlel Gabriel?

I le lotu Kerisiano, e tele naua e silisili ese le faamaoni o le Atua ona usiusitaʻi atoatoa ia te ia. E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o 'autau o loʻo avea ma se malosiʻaga malosi e galue i mea ofoofogia, o loʻo faʻatonutonuina ai le au le mautonu i le auala saʻo. E a uma ona liua e agelu le galuega na le mautonu ia te ia. Tatou talanoa atili e uiga i Archange Gabriel.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Archange Gabriel

O le tiute aupito i le mulimuli mai o le aumai o se tala lelei ma tufatufa ona iloa. E tusa ma tagata suʻesuʻe o le faʻa-Kerisiano ma le Tusi Paia, o Arfele Gabriel e masani ona lauiloa i mea uma o le Atua. O lea e taʻu mai ai le mea moni o le moni a latou faʻaaliga na faʻailoa mai e le Alii o le Atua.

Manaia! O le talanoa e uiga i le Tua'ā faalelagi, e tatau ona maitauina e iai le Archapping Gabriel ei ai se tulaga o serapim - o le sili sili ona lelei ma sili ona lelei i le Aliʻi agelu.

E pei ona tusia i le Mau Paia, o le galuega o lenei faalauiloa mai le lagi o le puipui o tagata mai popolega leaga lagona. O Archangel Gabriell ua faamamaluina o ni vavega, ener foi ma le paʻia paʻia, faʻapea foʻi ma le tala lelei. Ma sa lipotia mai mulimuli i tala lelei:

  1. Na aʻoaʻo e le perofeta peresepima Tanielu mai ia Archariell Gabelriel e uiga i malo tetele, ma e tusa o le taimi na folafolaina mai ai le Faaola i le nuu folafolaina. Faʻapea foʻi, o Gabelril vavalo Daviel Davin O le a se mea moni o le a mou ese atu, o le a toe aveeseina uma uiga, o le a toe foʻi Ierusalema ma le faitau aofaʻi o le nuʻu.
  2. O le perofeta o Mose, ua i ai i le toafa ma tusi lana tusi o le, vaʻai atu i le avefeau o le lagi, o loʻo taʻu atu ia te ia e uiga i le uluaʻi tagata mai le lalolagi.
  3. O le ositaulaga O Sanharia, mai le gapel o le a aoao e uiga i le fanau mai o lona toʻalua o le lamaʻi o le manuʻaga. O tatalo, na iloa ai e uiga i le mea maualuga, sa faʻalogoina Zharya ma lona toʻalua, o le a toʻafilemu le toʻalua, latou te faia i le auai i le ALIʻI.
  4. Faatamala akana ma Jochim mai Angela Aoao e uiga i le vave vaaia o lana tama teine, o lona vaega o le avea ma taupou, fesoasoani e o mai i le lalolagi i le Faaola.
  5. Ma Virgo Maria i le taimi na ia aʻoaʻo mai le Arfenger e uiga i le tufatufa o fatu e uiga ia Iesu Keriso. O le taimi muamua foʻi o le malaga i le taimi mulimuli na maasiasi ai le teine ​​i tala faapena i tala faʻapea, fai atu soʻoa o lauga ma faʻatonuga poto.
  6. Na ou talanoa i le avefeau o le malamalama ma ia Joseph o le heoto - O le tane o le taupou, faʻamatala o le pepe o Keriso, ae tumau.
  7. A faaali mai e le pepe Iesu i luga o le Malamalama, o leoleo mamoe, o le mea latou te maua ai le malosi faalelagi, e mafai ai ona latou mauaina se taitaiga faalelagi, pe a latou mauaina se mana faalelagi.
  8. Sa vave ona iloa e le pule sili le lelei, le pule a Iesu i le taimi e taufaamatau ai, pe a fasiotia e le Tupu aupito le lelei o le Heroborn. E pei ona faʻatonuina e Gabriell, Maria ma lona toʻalua o Keriso ua tamomoe atu ia Aikupito o loo tamoe atu i Aikupito, lea ei ai le tumau asylum. Ina ua maliu Tsar-Tourcrance, o Bullelic Bullelin e faailoa i le aiga latou te toe foi mai i le fale.
  9. O le ga "alu na taʻu atu i le Faaola i le tuugamau o le Faaola i le toe tu mai o Iesu.
  10. O le Vramen's Vranisi na aoaoina mai ia te ia e uiga i le aso na maliu ai lona maliu.

Manaia! E tusa ai ma tagata suʻesuʻe, tatalo na tuʻuina atu agai i le avefeau a le Atua o loʻo iai lona malosi tele le gatete.

O Archangel Gabriel ma Virgo Maria

O ai e fesoasoani i Archangel Gabriel?

Gabriel - E faigata ona latalata i le ata a le Alii, o ia na masani ona ia manatuaina tagata oe talitonu ia latou tatalo, i le mauaina o fesoasoani latou te manaomiaina, igoa:
  • Ua talitonu o Archange Gabriel ua faʻavaeina, muamua lava ia, o sui tagata o na galuega, o loʻo, se tusitala, tusitala, ma isi tusitala, ma isi tusitala.
  • Tatalo ia Gabriel, manaʻo e faʻaumatia mafaufauga leaga mai lona ulu, aumai ni fefe ese, Phobian. O le tatalo e faitau atu ia te ia e alofagia i le tulaga o le neura, lagona ma mafaufau mafaufau. Tatalo fesoasoani i le togafitiga o le faʻanoanoa i le faʻanoanoa ma le mafaufau faaletonu.
  • I le mea moni o le a le feʻau fiafia ma Iosefa ma Iosefa le tala e uiga i le foliga vaaia o le pepe, o loʻo suʻe e matua le avefeau, aioi atu e lafo i latou o le Upega Tafaʻilagi. I le agavaʻa o le urapims, o faʻamalologa o le faʻamalogalelei lea mai le faʻaaogaina o se tagata ma se pepe o loʻo soifua maloloina o le tagata ma le pepe o le olaga ma le olaga atoa.
  • Tatalo ia Kaperielu ma mo le faʻamalologa mai faʻamaʻi ogaoga poʻo o latou aiga, puipui pe a le mafai e ni vailaʻau aloaia.
  • O le lalolagi e mafai ona faʻatumuina le fatu o se tagata talitonu, faʻamalosi lona faʻatuatua i le mea sili ona maualuga, faatonu le auala saʻo.
  • Agelu e matua taua ma le saua ma ala o gaioiga ma tautalaga, ma faʻamalosi ia i latou e sui mo le lelei.
  • O tagata tuʻusaʻo o feusuaiga aulelei tatalo mo se fonotaga a le saʻi le satelite o le olaga, e mafai ona mafai ona faʻamaoni ma le le fiafia.

O le a le mea e mafai ma e le mafai ona faia i le aso malolo?

Tatou amata S. Faataga gaioiga:

  1. I le aso 26 o Iulai 26, ua talitonu uma tagata talitonu e ui i le alu i le lotu, le mea sa afio ai mai ai le lio foliga paia. O le moligaʻo e tuʻuina i le malumalu ma tatalo faʻamaoni o Arpole e tatau ona fesiligia Geduel. E mafai ona e fesili mo mea uma e uiga i mea uma e te manaʻo ai i mea o loʻo e feagai ai ma le sili ona ogaoga manaʻomia: I le faʻaleleia o le soifua maloloina, puipuiga mai le leaga o se isi tagata, leaga, manuia i le taumafaiga ma isi mea.
  2. O tagata i nei aso na faia muamua le muamua, lea sa valaauina "vevela" po o le "Aso Fanau." O o tatou tuaa na faʻaaloalo ai na talitonu o le vevela faʻasa e gafa ona galue gofie.
  3. Afai o iai sau ituaiga o manao faʻafesoʻotaʻi, ma e te manaʻo tele e faʻaali atu i le olaga, ona fesili atu lea o le Archarie Gabriel's Archariel i lona aso malolo. Ae ia manatua o lo o tatou talanoaina faʻapitoa e uiga i manaʻoga lelei ma faʻale-agaga, ae le o mea ma le tamaoaiga.

atavali

Ae o lenei Aua le faia i se aso malolo:

  1. E manaʻomia le pulea o ou lagona, e le faʻatagaina ai le femalagaiga, leaga gagana, faʻalumaina isi tagata. Ma e taua lava le aua neʻi afaina i isi e le gata i mataupu ma upu, ae tusa lava ma ou mafaufauga!
  2. E tusa ai ma le talitonuga anamua, o Archange Gabriel Gabriel e atagia osofaʻiga e fili, Auina atu ni u fanafana ia i latou - uila. Na iloga i le epithets "faititili" po o le "ita". I lenei fesoʻotaʻiga, ia Iulai 26, soʻo se galuega mamafa i le fale poʻo luga o le auala e paʻu i lalo o le faʻavasegaina o le faʻavasegaina. A leai, e mafai e se agelu ona taia le tamaloa i se suiese.
  3. Le mafai ona sauaina i meaʻai poʻo 'ava malosi.

Tau i le tau

I tagata, o aso uma o aso uma e maua lona lava tau. O le le tuusaunoaga o le aso o Archange Gabriel.

  • O le a le ituaiga o le tau o Iulai 26 - O le a avea o le pau lea o le taimi atoa.
  • Afai o le aso malolo foloa lele maualalo - o lona uiga o le tautoulu o le a umi lava.
  • Mai le aso o Gabriel, o loʻo aoina mai ai laupapa e le muamua o le moni o le uluaʻi siteki.
  • O ao uliuli na aliali mai i le lagi - ia vave suiga o le tau.
  • O lagomeli i le taeao felelei i le medow - o le aso atoa o le a susulu malamalama ai se susulu pupula la.
  • Afai e timu i le aso malolo, ae e mafai ona e faʻalogoga papa, e vave lava ona agaʻi atu.
  • Toatele Na tupu rye i fanua - Malina e lelei.
  • Iʻa i aso malolo siʻusiʻomia le sasaina - e mafai ona e faʻatali i le tau lelei.
  • Afai o le vai taele e alu i le aso 26 o le aso 26 - o se faʻailoga leaga lea na folafola mai le atoa o le tausaga.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili