Manatu o le manuia taupou o le manuia ma le yastodle o le aso malolo o Maria

Anonim

O le manatu o le manuia o le taupou o le manuia ma le getodle Maria - i le orthodoxy ma Katoliki o se aso malolo, lea ua tuuto atu i le maliu o le Atua. Orthodox manatu e aofia ai le lua-masina aso malolo. O a faʻamatalaga e uiga i le oti o le taupou uaea ua faasasaʻo i le Tusi Paia, o a tu ma aga e faʻatatau i lenei aso malolo? Tatou tagofia.

O afea o le a le aufaʻatau o le taupou i le 2021?

O le manatu mautinoa o se isi lotu taua e le suia ai lona aso.

Mo le orthodox i luga. sau ia Aukuso 28, Ma Katoliko o le a faamanatu le faamanatu Aukuso 15 Ae maise lava, latou te faaaogaina le teregonon, a o le kameni julian.

Manatu o le Amuia Tauaga Maliu Maria ma Nisthelov Mary

Talafaasolopito faamatalaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ua tuua e Iesu Keriso le nuu na tuua e le lagi le agasala, ma na faafofoga i le tina o Maria le tausiga o le Sheviopen. Ina ua tuua e le Aposetolo lona fale, o le tauoloa lava sa i ai i le fale o matua o John, latalata i le Magon Moun Mounm. I le taimi atoa, na saunia ai e le Dardad Guare le fesoasoani uma i lona Alo, ma faʻamaeaina i latou ma faia fautuaga talafeagai.

I talanoaga ma tagata na o mai ia te ia, sa faamatala atu e Maria ia i matou le faatomuaga, le fanau mai o le Faaola, o lona olaga atoa i le lalolagi. O le fafine ma le tamaitai o atiaʻe ma faʻamaonia le faʻatuatua Kerisiano ma lona afioaga i ai, i upu ma mafaufauga.

A o leʻi oo i le oti o le taupou ia Maria, o mea uma o loo iai foʻi i le aai o Ierusalema, e masani ona tatalo i Kalevaʻu ma le pusa 'aisa ma le taga a le Aliʻi. O iina lava na i ai iina i le taimi na tatalo ai le tatalo a Virgiel, ma ua taʻu mai i lana tala - pe a uma ona ia "le 3 aso o le a ia" afio mai ia Keriso Keriso ". Na toe faamauina e le agelu se fafine, ma avatu mai lona igoa e sauni ai mo lona tuaoi i le tino.

E uiga i le iʻugata, o taupou na faʻamatala vave ai Josh Trimalinar, o le toeaina o Iutaia, o lona touga na tanumia ai Iesu Keriso. O le manaʻo o le oti na oti ai, o le taupou, o le vaʻai atu i Aposetolo uma e taʻu atu le Talalafa i latou. O lea, na amata ona ia tatalo i le Atua ma e sili atu ona latou faapea mai i le Tusi Paia, "o loo fiafia ai e le agelu le tala lelei i le Ierusalema, o le fale o le fale lea Sa nofo Tina o le Atua i Zayon.

A faapea o le taupou Maria na faatofa i soo uma e latalata ma soo o Iesu, ma faatonu ai foi i lona mea totino, na ia manumalo lava i le lio o le Au Aposetolo ma aiga. Na tanu e Maria i le tuugamau e tasi, ma sa manifinifi tele ai lona matua o Anna ma Jochichimi, faapea ma le tane o Iosefa. O le tino taua o lo matou tamaʻitaʻi, se taotoga na tauʻaveina ORDE Ierusalema uma, faʻamatalaga e uiga i le taua o faitaulaga sili. Na latou auina atu leoleo ma le faʻatonuga e te le mafaia ai ona faia lenei mea na alu atu ai le pao tepa ma le eleele, e fai ma au aposetolo, o loʻo i ai le puipui uma.

O le faitaulaga sili na te taliaina, o le taimi na pasia ai, na ia manaʻo e faʻaliliu le Amio ma le Taupolaga, peitaʻi o se malosi na te vaʻaia ese ai ona lima. Mulimuli ane, sa taʻua e le Tusi Paia, o lona faamepa lea ua salamō faamaoni, ina ua ia faʻamalologa ma le apili i le faatuatuaga Kerisiano. Ina ua tanumia e aposetolo le taupou, o le pule, na latou tapunia ai le faitotoʻa ia te ia ma le fesoasoani a maa ma alu ese.

O le mea na tupu atili - e iai ni fuaitau i lenei togi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa lava ma le gagana Eleni o le "tali o le manatu o le talitonuga o le Taʻaloga paia poloai" na alu atu ai o ia i le lagi. Ma i se tasi o faʻamatalaga o le Latina o Apocryph "o le fesuiaʻiga o Maria", e tele nisi faʻamatalaga ua ofoina. Ma, o le apoliuina e Apikafa na o le pau mai o le Memt Thom, e le o mai i le sauniga o le Atua ma le tinātuaga a le Atua. Na foaʻiina atu i Ierusalema ina ua mavae le tina o le Atua na tanu. Na mautinoa e leai se tino i Tomasi ei ai se tino i le pusa maliu.

Na taumafai le 'au aposetolo, ua tanumia foʻi Maria i Tulafono uma, e matala le tuugamau, e le maua ai le tino. Sa fai mai Fma o ia o le tina o le Atua, o le na faaalia na a o afio atu o ia i le lagi. Na talosagaina e le aposetolo o le faamanuiaga o le taupou o ia Maria.

O le taupou o Mary Dumps lona fusipau

Manaia! E tusa ai ma faʻamatalaga, o le fusi, ma le mapusaga e le manatu ua ia ma paʻu i le maʻa. O le mea mulimuli o i lalo o le Rusia GEFSEMAN MUAMUSERS (Omin Mountain).

O le a se mea ou te mafaia ma o le a le mea e le mafai ona faia

Faʻafefea Manaomia le faia I le tausamiga o le manatu o le taupou?

  1. Tagata talitonu e tatau ona latou asia le malumalu. Talu ai nei, i lenei aso, o le o tofa toʻoto mai le seleselega mulimuli mulimuli na faʻapaʻiaina. I aso nei, na tulaʻi mai ai le tulaga faʻatino. O le suʻega a ositaulaga faʻaalu se sauniga taua taua.
  2. I le faamaoni ai, pe a tatalo le agaga o le a auina mai e le Alii ia te oe le soifua maloloina, o e pele outou ma aiga. Aua nei galo e teu moligao e uiga i le soifua maloloina i totonu o le malumalu. E iai talitonu i le aso o lona oti ai le tim ¯ a o le Atua na tali atu i tatalo sili ona tali atu mo tamaiti.
  3. Fai ni fesoasoani i le tagata aisi. Tufatufa atu o sui usufono, fafaga le fiaaai. E taua le tausi lelei o isi tagata ile aso malolo lotu, aemaise i latou o loʻo avea ma se tulaga sili ona leaga, i le manaʻomia o se fesoasoani.
  4. Saili mo fuafuaga faʻaipoipoga. I tagata, amata ia Aukuso 28, o le tina ulu mai le tama faaipoipo, ma le faavauvau lava, e pei o se tulafono, na faʻamanatuina i luga o Pokrov (Oketopa 14). O Talitonuina o Ana Anaā folafola atu i le fiafia ma le filemu i totonu o le olaga faaleaiga, pe afai o le a auai le faa- i le taimi.

Ma o gaioiga nei e manatu o Faasaina Mo le aso malolo i lalo o iloiloga:

  1. E tutusa, pei foi i se isi aso malolo tele o Kerisiano tele, e mafua ai ona faia ni galuega mamafa tele, a leai e mafai ona faʻapipiʻi faʻalavelave. Pau a le mea e faia e faʻatagaina o le toʻilalo o cukalmbers poʻo le mashom.
  2. E le tipiina e teineiti le lauulu ma e le o le braid braid - e talitonuina o le a latou faʻaleagaina i latou i gaioiga.
  3. I lalo o le manoa malosi i le aso o le taumamafa, e uʻugures, leaga gagana, manaʻoga o mea leaga, faaalia o togafiti, le mautonu ma isi gaioiga.
  4. Le mafai ona kuka meaai ia Aukuso 28. A leai, o mea lelei o le aiga e mafai ona luluina. O lea la, o ituaiga o measina e fautuaina e saunia muamua.
  5. E faasa e savali i le eleele i vae e aunoa ma vae e aunoa ma le faʻatasia o vai mataʻutia. O le mea moni o le ua iai le lagona o loʻo tagi nei mo le taupou, ma fesuiaʻi Rosa i ana meatotino ma le faʻamalologa i le faafeagai.

O upututele, a tagata talitonu e fai le tina o le Atua i augatau:

  • O le iloaina o tina fiafia;
  • Faamau mai se faʻamaʻi tiga;
  • Tina o loʻo talosaga mo le puipuia o fanau mai soʻo se mea leaga ma le leaga;
  • tatalo ia faamalosia le faatuatua, aveese le fefe i le oti;
  • Teine nofofua e faʻamoemoe e faʻafetaiaʻi le lumanaʻi;
  • Ma tagata na fafine inu po o savaliga, na amataina le Atua ia na laveai o ia ona o le fefe tele;
  • O loo latou tatalo pea mo le filemu ma le nofo lelei i le aiga.

Tatalo Fafine

Ritals ma sauniga

E iloa ai le tele o aganuu e faia i lenei aso. Ole mea masani ai, latou e faʻatasi ma le faʻavasegaina o le olaga ma, tusa ai ma iloiloga, e faʻaalia i iʻuga lelei.

Faamautu le tosina o lona toalua

O paluga teine ​​i tafatafa o le tapu o autafa o le tapu o manu, i tafatafa o le faʻata, tuʻu ai moligao a le Ekalesia ma lona itu. O afea e fuafuaina ai, e tatau ona i ai upu moni:

"O se olo, i lana teine ​​lalelei. Na ma ou te manao e fai se lalelei. I le suafa o le Tama, ma le atalii, ma le agaga paia. Amene! "

Ina ua maeʻa le moligaʻo, o le lega o le faʻailoga o loʻo lapotopoto e lafi i lalo o le aluga i le tolu aso. E talitonu i lenei taimi, o le ata o le vaa na vaapiapi e foliga mai i miti po. I le aso lona tolu, o moligaʻo ua tutulai ai, e tatau lava ona mumusu loa.

Faatulagaina e aveese le tuuatoatasi

Afai ua le fiafia le teine ​​le faaipoipo i le tuuatoatasi, miti o le agaga o le agaga paaga, e aunoa ma se upu E tatau lava, fufulu ona foliga i le vai. I le taimi o lenei gaioiga i mafaufauga, o loʻo faitauina le talanoaga faʻatolu:

"O le tina sili ona paia a le Atua, na e au uma, e fesoʻotaʻi aiga, fesoasoani ia te aʻu e suʻe se alii talavou. I le suafa o le Tama, Alo ma le Agaga Paia. Amene ".

Faamautu mai Kalina

Talu ai o aso anamua, fuga mai Kalina na latalata i le fale na fuafuaina e faʻailoa ai tama e uiga i le i ai o le fale faʻaipoipo i le fale. Afai e le i ai sou taimi e maua ai lau fiafia le fiafia, ona maua lea o le faaputuga o le mumu mumu ma salalau i luga o le faamalama, lea e tuu ai le aisa o le taupou. O le alii talavou e tatau ona aliali mai i le olaga.

Faamautu "Faagiga Fitu"

O le vevesi e manatu o mea anamua, i luma o fafine e uiga i le mafaufau i le lima o le tina o le sami, na fai atu i tamaiti, ma isi na auina i tafatafa o le fale. Afai o le fafine e alu i le aoauli o le aoauli i le tulaga - e tatau ona ia faʻaalia ma le pepelo o se togafitiga. A le tupu lenei mea, ona faapaiaina ai lea o le mea i le sauniga i le malumalu. Karavajajoas faia le malosi o mea totino.

Tulaga lagolago e maua ai le fiafia aiga

Tulaga masani, Aukuso 28 - O le aso o selevi. A manaʻo i ni nai ana fagu i aiga fiafia i aiga:

"E masiʻi le fusi, se mauga mai le aiga, ua taʻe le ie puipui - e leai se tasi i totonu o le matou fale. Ou te oso i le masima atoa, ou te tosina ai le manuia. "

Ina ua mavae le fasefulu aso, sa matala ma 'aʻai ai, aʻo le tatau ona faitau i le tatalo a le "Faʻatootoga e faʻatolu.

I le tulaga lautele, e talitonu o lea lava i le manatu o le vaʻa a Maria, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia o ia ma se talosaga e lafo i le olaga mea e te manaʻomia. E taua le faia mai i le loto mama, ma le faamaoni ma, ioe, o le a talitonu i se fesoasoani.

Faailoga

O le manatu o loʻo faamanatuina i le faaiuga o le taumafanafana, e foliga mai o le aso malolo e faʻasoa ai vaitau. Ma e ui lava e ui lava, o se taimi umi, e mafai ona mafanafana, ae o tagata e masani lava ona fesoʻotaʻi i le taimi o le aso 28 ma le amataga o le tautoulu. Ma fausiaina le tele o le tau.

  • Ma le manuia o le foloina lele i le itu i saute ma o le rane ua le toe taofi.
  • 14 aso pe a uma le aso malolo, Initia taumafanafana na sau ia Setema 11.
  • Afai o le Aukuso 28th E i ai le faititili - O le tautoulu o le a sau vave, o timuga malosi o le a sasaa.
  • Taua o le tau i le tofiga - e malu ai le pepe.
  • O le foliga mai o le nuanua i le lagi e oʻo mai i le ulutulalo le tautoulu.
  • O le apogaleveleve sprew o le tele o web - e tatau ona e faʻatali mo le malulu o le taumalulu e aunoa ma le kiona.
  • O le gaioiga malosi o se puao malosi - O se seleselega lelei o mush potu o le a tupu, o le a mafanafana.
  • O ai e leʻi vaʻaia e le aufaʻatau pe a maeʻa le tutoʻatasi - i le taumalulu i teine ​​alu.
  • Amata mai ia Aukuso 28, o tagata na o atu i le vaomatua mo pulumu ma nati na oona i le taumalulu.

Faitau atili