Kerisimasi manuia le taupou: Aso o le faamanatuina i le 2021, aganuu

Anonim

Kerisimasi o le taupou o le Aitio Matuvaleina O lea - I le Orthodoxy O lenei o le lua-masina (o lona uiga, o se tasi o le sefululima sili ona taua tafaoga pe a uma le Eseta). O Katoliko e faasino i le faatoi atu o aso malolo a le Ekalesia.

O le a le aso o le a le aso malolo i le 2021?

O le Kerisimasi o le Ring Rig Envry o se tagata leaga aso malolo e le suia lana kalena aso. I tausaga uma na pa'ū ai o ia Setema 21st (Mo tagata o nonofo i le Gregrian Calendar) pe o Setema 8 mo le JUlian Calendar (tuai faiga).

I le taimi lava lea, o le lelei o le amataga o le aso 9 o Setema, ma fetaomi atu i le folafolaga o le 25. A o fai mai le au Kapetiga a le Ekalesia, na amata lava le na o le tau o le tau, i le 9 masina mai le tausamiga o le St. Anne, ua iloga e Orthodox Kerisiano ia Tesema 22.

Virgin Mary ma Matua - Anna ma Jokim

Tala Faasolopito

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le talalelei faipisisi e le aofia ai ni faʻamatalaga e uiga i lenei mea faʻatulagaina o le faʻalelalolagi - le tuleiʻogia o le taupou orito. E na o uluai tusitala, faapea foi ma tala faifoʻau a le Ekalesia. O matua o Maj o Jochim ma Anna, o le na nofo i Kalilaia.

Anna mafatia i le le fiafia mo se taimi umi. E tatau ona maitauina na maua e tagata Iutaia le leai o se tasi o tamaiti le maasiasi - talitonu ua avea lea ma alii gress ia te auleaga. Ia mo Jocakama ma Anna, O nei tagata amiotonu e matua amiotonu, ae sa le mafai lava e le fafine ona maitaga.

I se tasi o aso malolo o Iutaia, e le faatagaina Jokikim e faia ai se foaʻi i le malumalu. Na te musu o le taʻu na te le aumaia le fanau a Isaraelu. O se tagata malosi ua faʻanoanoa e alu i le toafa, lea na ia faia ai se pou ma taʻu le atua o tatalo e uiga i le vavega. O lona toʻalua i le taimi lava e tasi i le fale, o loʻo taufai lele lava foi i le tulaga atoa o le a faʻamatalaina pea.

E leʻi levatia le 40 aso a Anna ma Hatamama le tala lelei. "O le mea moni na faaauau pea lo latou talitonu i le fiafia o le tupulaga. Ma e le gata i lea, ua faʻamamana i latou ona o matua le gata o, ae o le taupou lava ia. Ina ua uma ona mauaina lenei tala fiafia, na faʻasolosolo atu loa Jomes Moamak, e toe foʻi i lona toʻalua. Ina ua maeʻa le 9 masina, ua latou fananau mai i se teine ​​e igoa ia Maria Maria (igoa o lona uiga o le "Menm", "nedzhda"). O Ia mulimuli ane na o se matafaioi sili e avea ai ma tina o le Faaola lava Ia.

I se tulaga talitutusa, o isi tagata galulue soofaatasi Aso Malolo, vaitaimi o le Taiala o le Kerisimasi Maria Maria e faa- tino faateia. E tusa ai ma mafaufauga na, muamua na faʻatonuina ia faamanatuina o ia e faamanatu ai o ia i le Eria o le malo o Manutui. O lenei mea na tupu na tupu i le faaiuga o le 6th ma le amataga 7 seneturi. Mo le taimi muamua, o le faafiafiaga o le taufotino a le tauofoga O Mamalaga i le tulaga 5 o se faʻaipoipoga o le matou vaitafe o le tatou petania o le Paʻia Sili. Ae peitai, o le saʻo o nei mau e le faʻamaonia. E tusa ai ma se isi talitonuga, o uluaʻi faʻamatalaga e uiga i le faʻamanatuina ile faʻamanatuga e fanau ai mai le fanau mai le taupou, matou te sailia ai viiga o Roman Sladkdovts (aso 556 e ala i la matou vaʻai).

Masalo na teteʻe mai le aso malolo e faasaga i le talaaga o le faamalosia o le faʻaaloalo o St. Maria, ina ua maeʻa le falelotu o Efeso. E maga ina ia ō atu o ia i le 6 senituri o le 6 senituri, talu ona alu muamua i le lotu Eleni, mai le mea na faaloaloa ai i ekalesia faaleaʻoaʻoga.

Tina paia o le Atua

O le a se mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai ona faia?

Tatou talanoa nei e uiga i le faʻatagaina ma faʻasaina gaioiga mo le aso malolo. Tatou amata i le vaega muamua. O lena la E mafai (ma manaʻomia) faia ia Setema 21?
  1. Muamua lava, e tatau ona e alu i le Ekalesia, le mea e aveese ai tatalo faamaoni i le taupou. E talitonu e oʻo i le aso nei, o le toʻalua taʻutaʻua e ofuina ma na te faʻatinoina mea uma, o le mea pito taua lea latou te o mai i le faʻanoanoa mama. E sili ona lelei le tatalo le tatalo mo le puipuia mai soo se mea leaga, soifua maloloina, le fesoasoani a le Atua i mataupu ma le fiafia a le aiga.
  2. Pepe matua oe ua uma ona manaʻomia se tamaititi mo se taimi umi, ae o latou taumafaiga e le manuia, ma tatalo foi i le taupou - Anne ma Johnmam. Aso Malolo i le mamalu o le mea mulimuli e faapipiiina i luga o Setema 22.
  3. Na talitonu tagata o le aso malolo na amata se taamilosaga fou. O le mea lea, latou te susulu mautinoa i o latou fale o se moligaʻofaike fou, ma talitonu e tosina atu e lona afi i le au 'auʻauna.
  4. E taua tele le taua i le Kerisimasi o T. Maria o le alofa mama. Ua fautuaina fafine e fai se foaifuaaga a le tagata aisi i lea, e tusa ai ma le talitonuina, o le a latou maua lava le manuia.
  5. O lenei aso malolo taʻalo o se galuega tele i Orthodoxy, e manaʻomia ona i ai i le faʻaleagaina o lagona - olioli, fiafia.

Ae o le a le mea e fai ai gaioiga Faataga le faasaina:

  1. Soʻo se galuega faʻaletino o loʻo i ai le "Black" meaaoga (fufulu fola, faʻaaliga, tuʻu le lapisi) ma le tele o le togalaʻau. Isumu i le fale muamua.
  2. E faasa ona ala i sui o se fola matagofie e auai i soo se fafine faigaluega: suʻi, lalagaina, atigi nei, aua le oomiina foi falaoa.
  3. E le mafai ona e savali i luga o le muʻei i luga o le mutia ma na i lalo o vae, faʻapena foi e "aoina meaʻai eseese."
  4. A tupu se tausamiga o le tau, o le tiga o le fogafale i le foloa ma togi ese falaoa nutimomoia. E sili atu lo latou fafagaina o manu felelei.
  5. Ioe, e le taliaina le mauaina o le soʻotaga, ma auai i ni vaega, feeseeseaiga, fasiga.
  6. E taua tele o ou manatu ua manino manino i le aso malolo o le aso fanau o le taupou. Aua le toe tuputupu ae, Aua le manao leaga i isi tagata, aua e te mafaufau e uiga ia i latou ni mea sese.

E tatau ona ou mulimuli i le pou?

Na maua e le au Kalena a le Ekalesia le aso o le silafaga a le Atua o le Atua e le o se aso gane. E tusa ai, o mea e faʻatagaina ai le au mea faigaluega e togafitia ai le fale pe o loʻo ofi ma mea uma e lua o loʻo ulagia ma aano o manu.

Ae i nisi tulaga o le a tatau lava ona e nonofo faʻatasi - pe a pa'ū le mea na tupu i le Aso Lulu poʻo le Aso Faraile (lea e latalata i aso). Ona mafai lea ona e saunia iʻa ma suavai nai lo aano o manu.

Sei o tatou vaʻai ile aso e paʻu i le aso 21 o le 21 mo le tele o tausaga i luma e malamalama ai i mea e tatau ona e saunia:

  • 2021 - O le aso o aso malolo e pa'ū i le Aso Lua - o le isi le toe aso i le aso;
  • 2022 - O iinei o le tulaga o loo suia iinei, Setema 21 tala o le Aso Lulu, e na te le toesea le faaaogaina o oloa aano o manu.

Masani ai, o se laupepa tele na o lo o ufitia i le aso sauniuni. Sa tatau ona faamalosia o ia e le talimalo ma faamalosia o ia i ni isi lelei. E oʻo mai uma, latou te talitonu i tagata o le a faimalo le mataʻutia - O le sili atu o le isi itu e sosoo ai o le a faia, o le a faʻaseseina ai se seleselega lelei. E taua le fua, apu, Pear, plum ma vine o loʻo iai i luga o le laulau.

o le taupou solofanua

Tulaga ma Faalapotopotoga

Tele o tulimanu eseese ma failautusi na faia i lenei aso malolo. Ioe, o le mea moni, o le mea moni, na latou manatu mo fafine, na latou faataunuuina foi.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, o sui o le itu lelei na alu i le vaitafe i le taeao o Setema 21 Tesema ia Setema 21, ma fufulu ma le vai o le vaitafe seʻi oʻo ina timu. Na latou talitonu i lenei auala o le a mafai ona faʻasaoina lo latou matagofie ma fou seʻia oʻo i le matua. Ma le tasi teine ​​faʻafetai i le rite i le tausaga atoa o le a maua ai lo latou fiafia.
  • I tamaiti na soifua maloloina - e tatau ona latou sasaa atu ia i latou i le faitotoa.
  • Na valaaulia e le toʻalua ma le toʻalua ua uma ona asiasi atu i o latou matua. Sa mulimuli i le Kerisimasi Aso o le taupou e aʻoaʻo ai fou tala fou ia manuia fale. O le teine ​​na tatau ona fai le pai ma fafaga i latou i malo. Afai na susunuina ke, ona tuʻuina atu ai lea o lona toʻalua se sasa, o lea na ia faʻatasia ai le tali a le meaʻai. E tatau ona faʻaalia e le tane le pau o ia e na i ai. I le faaiuga o le aso malolo, pe a fai e faamalieina malo, fiafia i meaalofa talavou.
  • E tatau ona ō tamaʻitaʻi i aga masani e o atu i le malumalu lea e tuʻu ai se moligaʻo i luma o le aikona o le taupou manuia. Sa afifi le moligaʻo i totonu o le atigi pepa, lea na tusia e la latou vaʻai ma le tele o ai ai faʻaaoga (Atonu e tele). Ona vaavaai ma le faaeteete le tele o manaoga na mu i lalo - afai o mea uma, e lelei uma, ua lelei uma e moni pe a tumau le manuia.
  • Ma fanau a fafine o miti e uiga i le fanau na tatau ona faʻatulagaina e ala i le 'aiga o le, lea o loʻo toe foʻi mai ai le tele o tagata fesiligia a latou fanau. " I se faʻaopopoga, e leʻi faʻatulagaina matua o loʻo faʻatonuina le galuega a le Ekalesia, pe a maeʻa ona faʻatuina le tausamiga.
  • Matou te talitonu pea i le aso 22 o Setema - o le aso mulimuli, pe a mafai ona e aoina ana mea mo le gaosiga o le "togafiti" fualaau faasaina, manao e faia latou lava. Na amata ona latou aoina mai latou mai Aukuso 28 - o le aso malolo o le manatu o le taupou.
  • Mai le Aso o le Fanau o le Tamaʻii o le Faaola, na o atu matua o le tama e afifi i matua o le teine ​​faʻaipoipo. Na talitonu o le taʻalo o le faʻaipoipoga i se aso malolo o se fofo sili ona manuia.
  • I aso anamua, na fai manatu o tali i le vaitaimi o le areto, lea na faaalia ai le "ma" mataitusi, o lona uiga o le taupou. O oloa e tatau ona ofi i se tulimanu, lea sa tu ai fuainumera i totonu o le fale, ma ina ua oo mai mai se tasi mai le aiga o le aiga, sa feoai ma se tasi mai le aiga.
  • Ina ua faia se taumafataga manaia, sa i ai le faafetai tele i le taupou a Maria mo se lelei vao lelei o le tausaga talu ai ma le fesili mo le isi tausaga.

Le fiafia e faaipoipo

O le teineititi e toʻatasi e mafai ona faʻaalu se misionare faʻapitoa ia Setema 21, lea ua mamanuina e tosina ai le agaga o le agaga i lona olaga. Mo lenei, o le lala lea e malepe mai i se hazel, nonoa i se filo mumu, tuu i totonu o le tane tane ma ua mafiafia. O taimi uma, aʻo faʻaauau pea le mumu, tautala i upu:

"O le a le alu vave le afi i se liʻo, vave ou te fetaui ma loʻu toʻalua. O le a ou faia laʻu tafaoga, mulimuli ane, ma o le a ou o ma ia i lalo o le pale. Amene. Amene. Amene ".

Ina ua uma ona aveina le Sprig, o le tofa o totoe i totonu o le lotoā, faʻaoʻo i le matagi ma upu:

"Ou te tuu lefulefu i le matagi, ou te tosina ai le alofa i lou olaga. Sa paie, ae o le a le taimi lava o le a avea aʻu ma se ava faʻaaloalo. "

E talitonu o le tonu o le faiga o lenei faasologa mo le tausaga i le olaga e tatau ona i ai i le lumanaʻi.

Faailoga o Aso Malolo

  • O le tau i luga o le aso o le ulufatuga o le taupou o le taupou ua manino - o le a tutusa lava seia oo i le faaiuga o Oketopa.
  • I le taeao puaa - i le timu.
  • O le puao vave mou atu - o le ai ai o le a matua masani ai le tau o le tau.
  • I le taeao e timu - o le a faaauau pea i le isi 40 aso, ona e tatau lea ona e faatali mo le malulu malulu.
  • O le taeao o le DOW ia Setema 21 sa vave mago e se la - o le taumalulu o le a avea ma tamaitiiti.

Faitau atili