Pokrov i le sili ona paia o le mea e sili ona paia - o le a le aso malolo e te mafaia ma e le mafai

Anonim

Pokrov i le sili ona paia o le mea e sili ona paia - ua manatu o se aso malolo sili ona paia. Na amata ona faʻamanatuina e Rusia i le taimi o le tulafono a le perenise, 1155-11-1174 g.n.). Ma le faavae o le aso malolo o POorov o le matagofie lea na tupu, sa i ai se nofoaga i le 910 tausaga o lo matou vaitaimi i le taulaga o Konstant E uiga ia te ia ua faamatalaina i le olaga o St. Anderw Constan

I le 2021, o le aso malolo o le a faamanatuina ia Oketopa 14.

Afai e te fiafia e iloa le mea na tupu i lea taimi, Ma faamasani foi i upu tu masani o lenei aso malolo, saili poo ai se mea e mafai ona e faia i le faavaa - ou te fautuaina e faitau mea nei.

Pokrov i le Right Rupnisiry High

Talafaasolopito faamatalaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

E pei ona taʻu atu e se Longsend anamua, o le aso varaygi, na ia pulea foi tagata na fesili, osofaia avanoa o le tagata suʻesuʻe, ma taumafai e ave o ia i le sunder. E le tuliina e tagata nonofo o le aai, se isi mea e amata ai ona tatalo. O a latou tatalo na faasino agai i le tina o le Atua, o le na latou aioi atu e Sefe mai le fuaiupu sao.

A o le isi atinae o mea na tutupu, e iai 2-15 miliona mea o loo tupu. O le fea e saʻo - ua le mafai ona tatou iloa:

  1. E tusa ai ma le muamua lomiga, Na faʻaigoaina Maria ma KonstantNo tagata, o loʻo tusia le OCHPHORY ia latou (ufiufi mo le ulu), o lea na avea ai i latou ma fili. O le faʻapena faʻasino faʻasino ane ina ua maeʻa se mea ofoofogia na tupu, o le tusi lea a le alii phonoth, faʻatasi ai ma Anaʻau toʻotoʻo na maua le faʻapaʻiaina o le faʻaKerisiano.
  2. O le vaega lona lua e sili atu ona eseese - Fai mai, o le tatalo ma le filiga o le tamaitai e talaʻi atu i le teine ​​paia e fesoasoani ia latou i le taulaga ua matuaʻi tupu. Ma le oo atu i le 4 itula i le taeao, ua osofia ai e le Kerisiano lauiloa le paia Yurodny Arei Kon o loo alu i le lagi, ma le lagi o loo siomia ai e le Atua.

Ona alu ese lea o Viorgo Maria ma lona tamafeta e pei ona faasolo ina suluola, ma faalautele tagata o le tatalo, puipuia i latou. O le taimi lava, na sau ai se afa malosi, ua faʻaola vaʻa o taʻavale a le Barbaric ma Cy Conboylep.

E tele faʻamatalaga o faʻamatalaga o loʻo faʻamatala ai lenei mea matagofie. Pau le fesili o le a le i ai ni tusitala e leʻi mauaina i se faʻaiuga le mautinoa - o ai o tagata osofaʻia? O nisi tagata atamamai talitonu na osofaia e Konstantunt i mea uma o le perenise na fesili, ae o le autau a Saraicv.

O le a le aso o le Pokrov o le taupou o le Marggin e faamanatu ai?

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O le aso o le aso malolo paia tumau e le suia i tausaga uma ma e taunuu i taimi uma ia Oketopa 14 (New Style). I tua atu i le igoa faalemafaufau, o le faamanatuina lea e igoa foi na o le ufiufi po o le lona tolu o le lata ona lata mai.

O le ata o le ufiufi o le malaia paia paia Mary

O le ata sili ona tuai o lenei mea ofoofogia na matou mauaina i le faitotoʻa o le Kerisimasi Dadhedral (o le taulaga o Suzdal), faʻapea foi i le Snunsood Menster (PSkov Cines). Na latou toe foʻi i le 14 seneturi o matou vaitau.

I le taimi lava lea, e lua aganuu mai mataitusi autu o le aikopeo o le mafutaga ua iloga:

  • Suldal ituaiga;
  • Novdurod.

On Ata o le suzdal ituaiga O le tina o le Atua o loo sisina mai o le Ekalesia, faaeʻe lana Omophore, o le na te taofia ai i tagata o le 'au agelu. O le uluaʻi faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻua o se ata o le malumalu na faia i le Pokrovsky natiasters (le taulaga o le suzdal). O le aikona na tusia latalata i le iʻuga o le 14th seneturi, o lona tulaga o le aso nei - o le setete ortyakov o Kalley.

O le akona o le faavaa o le manuia o le manuia

Faatatau Novgerod ituaiga ata Lenei, o iinei le ie maneta e na o le taurgo Maria, a o i totonu o le Ekalesia. O se faʻataʻitaʻiga, o se faʻatusa e mafai ona taʻua o le aikona na faia i le meaola o manu i le 1399. O le aso nei o le relic o le novgorood museum.

I lalo o le faaiuga o le 15th seneturi, e lua faʻataʻitaʻiga o aikoographic tafe.

Tulaga o le Aso Malolo, lea e le mafai ona faia, o lotoa

Talu ai nei, i Koriʻu, na faia le pokrov i le uma o galuega tautupe. I le eria o mauga (Kapota 3, ia Oketopa 14, e tatau ia te ia ona o le poloni i leoleo mamoe uma, ma sa faa faaieseina lo latou sopo. Ma le taimi foi, na maeʻa foi le taimi o le faʻafetapu na maeʻa foi, ua maeʻa le taimi o le papuʻe ma ua amata loa le faʻasaʻoina o sauniuniga sauniuni sauniuniga.

I lenei aso faamanatu, e le usitaʻia le au talitonu, e mafai ona e talanoa ma faʻafiafia oe lava i ipu suamalie.

I luma o le tautoulu aso, o tina talavou e leʻi faʻaipoipoina fananau mai ia teʻi tala ma faʻamatala e faʻaosofia ai le lumanaʻi le lumanaʻi. Mafaufau i nai isi.

Rite e tosina mai se tamaloa ma rye falaoa

O se tamai falaoa rye na tao i le ogaumu, tuu le fuʻa o flax ma togafitia i se pa manu, mea na fai ai o upu:

"O laʻu uteti, laʻu pele, sau i le aso i le fale mauto, vaʻai i le galuega, faʻaali mai le faʻamalama."

Ae i le po lea, sa matou nonofo ai i le fale fale na matou matua lava lava, O L Lyso ma na tuua iina, ma sa latou o i ai i latou lava. I le taeao, ina ua maeʻa le sauniga o le Ekalesia i le Atua o aso ua tupu, ma latou ave le fasi falaoa o manu o manu, ma sa latou tofoina i le tama ua fiafia tele i ai i le aliʻi. O ie lino e tatau ona lafoina i lana taga. Na latou talitonu afai ua lelei mea uma, o le filifilia e mautinoa e mautinoa e toe gaoioi.

Ritu e faaipoipo

O sui o le feusuaiga sili ona lelei o se miti o se rod ma le faʻaipoipoga e mafai ona faʻaaoga ai le le taliaina le taliaina i le aso mo le faʻaipoipoga.

Teine tatalo ma aikona

Ina ia faia lenei mea, e tatau ai le alu i le malumalu ia Oketopa 14 ma luma o le auaunaga aoga e tuu se moli i le ata o le pito sili ona matagofie o le afi. Matou te ole atu ma le faʻamaoni i le tina o le Atua, ia na vave ona tosina mai lou olaga i le agaga mate.

Ia taofi se toʻafilemu ma faʻaipoipoga ulugaliʻi pe a latou mananaʻo e faʻaleleia la latou mafutaga, maua se fesoasoani mai le Atua.

Riti tosina lelei i le fale

I le faapunu malamalama, o tamaitai uma e tatau ona tuu se faavae o mumu chrysanthums i totonu o le fale. E tusa ai ma talitonuga talitonuga, smucklemmusmundmusmusmusmusmustiums faʻapitoa, latou fealofani i totonu o latou lava, tosina fiafia ma filemu.

Afai e le mafai e le teine ​​ona faʻafetaui lona taunuuga, ona avea lea o fugalaʻau ma le alofa mo ia. E taua le tuʻufaʻatasia o le faʻavae, aoina uma o poʻa ma gagau i totonu o le ato e faia e ou lima. E tusa ai ma le talitonuga, o le a moni lea alofa alofa mai ai.

O le a E tatau lava ona faia I le aso malolo o le mafutaga a le manuia o le Amio?

  • Tatalo o taupou pateriana, fesili ia te ia ina ia ola uma aiga ma aiga uma, ma e mauaina foi ia puipuia ma le puipuia pe a tutupu mai se manaʻoga. Afai e leai se alofa - fai atu e feiloai ma lau tagata. E talitonu o le tausaga atoa o le tina o le Atua o le a faia pea le manatuaina o se mafua mai, ufitia i lona faavaa;
  • Taulagaina o Tupe poʻo Mea e Ai Pesi, Onofa - O Le Sili Atu Tuʻu, o le tele e te maua le sili i le isi tausaga;
  • taʻoto i lalo le fale e ala i le asu mai le susunuina o le apu ma cherry twigs - e tosina ai le laki ma le manuia;
  • Ile taimi muamua, na i taimi uma lava le afi, ae le o fafie, ae matutu dess;
  • Mo le soifua maloloina o tagata uma o le aiga Samoa, e tatau ona e aveina se uapogi ola mai le ata o le taupou ma taʻitaʻiina o ia i le faitotoʻa.

O a gaioiga o loʻo i lalo o le faʻasa?

  • E talitutusa ma se aso malolo aso kerisiano, e faasaina le galulue ma le fausiaina o le togalaau, o loo faʻamamaina ai le fale, o loʻo faamamaina, suʻisuʻi pe le lelei foi.
  • E le mafai ona faatalale, faaaoga upu leaga i upu;
  • E faasaina ona faasino le 'ava malosi;
  • E le mafai foi ona e tuʻuina atu tupe e aitalafu ai le aitalafu - a leai e mafai ona tufatufaina ai lou fiafia ma le soifua manuia faʻatasi ma tupe;
  • O le teine ​​e sau e manumalo i le ufiufi e le tatau ona teena, a leai e 3 tausaga o le a ia savali ai e leʻi faʻaipoipo. Ose mea, o lenei faʻasa se mamao atu, ae e mafai ona e faʻasinaa atu i se auala fou: Ia totogi tele lou mafaufau i lou tagata pele, manatua lau uluaʻi taimi ma toe fai.

Faailoga o Aso Malolo

Tagata na faia i taimi uma ni faʻailoga mo mea na tupu taʻitasi i le lotu. Le isi, mafaufau i pou i luga o le ufiufi aso.

  1. Cranes felelei i saute - faatali mo le malulu ma le amataga o le taumalulu.
  2. Mai i luga o laʻau ma manuʻa gatete uma pepa - o le tausaga na folafola e faigofie; O laulaau na tumau - taumalulu o le a vevesi.
  3. O le itu, e agi mai ai le matagi, mai iina ma sau loa muamua aisa.
  4. Feula i aso malolo i saute i saute - o le a malulu o le a mafanafana; Itu i matu o le itu i sasaʻe - o le a sili ona faʻamalosia o fsts; Western - E tele le kiona o le a pa'ū ai.
  5. O le kiona muamua na pa'ū seia oʻo ia Oketopa 14 - taumalulu ua manaʻomia le mafanafana.
  6. Togi le ogaumu o le apu o le apu e ufiufi ai - o le taumalulu o le taumalulu o le a mafanafana.
  7. Liligi vai i le Seleve i tamaiti i lenei aso malolo - puipuia i latou mai faʻamaʻi.
  8. O le a oʻo mai le saunoaga a le faʻamanatu - o le a oʻo mai se potu faʻaipoipo lelei.
  9. O le kiona na pa'ū i le taimi o le faʻaipoipoga i se aso malolo - talavou faʻatali mo se fiafia fiafia olaga.
  10. Ua paʻu le kiona i le faavaa - o le isi tausaga o le a tamaoaiga i le faʻaipoipoga.
  11. I se aso malolo, malosi matagi e feula - o se tagata faʻatau fafine folafolaga e tele amuina le teine.
  12. E lelei lava le faaipoipo i lenei aso - o le a nonofo le tane ma le ava ile filemu ma le nofo fealofani.

Faitau atili