Aso o le Barbara maturo Tele i le 2021

Anonim

a oo mai le Aso o le Barbara maturo Tele i le Aso Tofi, 17 Tesema, 2021 . I lenei aso, e faaleaganuu e amata ai sauniuniga mo le aso malolo o le Tausaga Fou - meaalofa faatau, saunia meaai ma suamalie muamua. Tatalo, liliu atu i le faailoga, faamolemole auina atu o le soifua maloloina ma le fanau. So o se ituaiga o needlework ua faasaina.

Talafaasolopito o le aso malolo

O le lumanai o le na fanau mai maturo Tele i luga o le teritori o ona po nei Suria i se aiga lauiloa ma mauoa. manuʻa laiti Varbara lona tina le amataga, ma o le a matuai malosi lona tama i le maliu o le tama teine ​​a lona toalua i le 'olo. O ia o se faapaupau, ma faapea ona manao e faatapulaa le afafine mai le fesootai atu i adherents o Kerisiano.

Maturo Aso o Varvar faapefea e faamanatu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

aso Long faaaluina le teine, nofo i le faamalama o le olo ma faamemelo ia e ala i le matagofie, e tusa ma mea na vaai mai se faamalama laiti. Sa manao moni lava e alu i le lalolagi ma vaai sili atu, ao saili lona tama e tuuina atu ia te ia le faaipoipoga ma se tagata talafeagai.

teena flatly Varvara e faaipoipo ina tamā tuuina mai se faatagaga tumau e tuua le olo ma fesootai ai ma isi teineiti ina ia fesoasoani ia te ia ana uo auina atu le afafine i le "ala Moni".

I se tasi aso, sa iloa e le teine ​​Kerisiano mo ia lava, ina ua mavae lea na ia filifili ai ina ia papatiso ma tuuina atu lona olaga i le auaunaga i le Atua. Ina ua avea le tamā iloa o lona faamoemoe, sa matua ita o ia ia filifili ai e fasioti Barbar, ae sa mafai lava e sao ma natia i se taimi.

E le galue mo se taimi umi, o loo maua e Tama se afafine faaleaogaina ma tuu i luga o le malae o le aai. na sauaina o ia, sa taofia i le falepuipui, o loo taumafai e faia le tuʻu 'eseʻese o le lotu Kerisiano, ae sa ia teena. I le faaiuga, o le tamā vavae ese o le ulu tagata faʻalenuʻupō. E leʻi umi ae ia overtaking le taui paia mo sauā - maliu o ia o le a taia uila.

O le palealii o Varvara sa i Constantinople mo se taimi umi, ma le taimi nei o lo o aofia i totonu o le falesa Vladimir i Kiev.

Faailoga mo le 2021

O loo i ai se faasologa atoa o le ulufale - o matauga faifaipea nei o tagata oe fesootai le faatiga o mea na tutupu nisi i faailoga na auina mai e le taunuuga i lenei aso malolo paia.

Aso o le e uputuu maturo Tele Varvara

O nisi nei o mea nei:

  • Afai ia Tesema 17 o loo i ai se malulu malosi, o le a tumau o ni nai aso. Afai sa mafanafana i le aso lea, i le isi itu, o le a manino o le tau, ma le la ma le fiafia lava mo le savali po o taaloga taumalulu.
  • I le po o Tesema 17-18, o le ae vaai mautinoa i le lagi. Pe afai ei ai le tele o fetu, o le a lava mālūlū le taumalulu, o se tamaititi. Ma afai o le lagi liliu atu i ona pogisa, nenefu, o le a taunuu ai lea o le tolu masina o le taumalulu e toetoe lava pei o se liusuāvai.
  • A pupula goto ma se faaataata lagi ie ulaula-mumu tele le la ma manino, ae o se aso malulu, o lea e ofu ai i le isi po. Ae o le goto malie ma le aemaise felanulanuai folafola se taimi vave faatiga o snowfall mamafa.

Tulaga ma Faalapotopotoga

patronized fafine le fiafia o loo mafatia paia Varvara mai le sauā i le aiga mai lana tane po o le tina-i-tulafono. O le mea lea, o lenei aso malolo e mafai ona tatalo atu i le faatusa o le maturo Tele, fesili atu ia puipuiga ma faamanuiaga.

Aso o le maturo Tele Varvara

O a isi sauniga ina ia puipuia ai sauaga i aiga e mafai ona faaaoga i lenei aso:

  1. Ave se ata o lou toalua, mu moligao e lua mumu. Malolo, faasaolotoina ai lou loto mai mafaufauga, ma amata ma taofi ae lagona ma lagona le lelei uma e te lagona e uiga i le tulaga oi ai nei. Seʻi manatu i le moligao afi mumu uma nei sensations, ma auina mafaufau a alofa loʻu toalua.
  2. Ave se pepa, tusi se lio i luga ma tuu se ata o le tagata solitulafono i ai. Amata manava lava loloto, ma taumafai e "tuuina atu" o outou lagona ma sensations, solitulafono uma. Fai atu i le mafaufau po o le tele ia faasaoloto oe mai lenei le lelei.
  3. O le auala sili ona faigofie, o le tatalo o loo feagai ma le paia i se talosaga faamaoni e puipuia ai oe. Upu mo tatalo Filifili i latou lava, e taua le o so o se tulafono faapitoa, ae o lou faamoemoe ma le faatuatua moni i le mea moni e faapea o le aganuu a.

Foi i le aso lenei o faaleaganuu e tatalo mo le soifua maloloina o fanau ma e pele. O le malosi o le aso lea e pasi le aso malolo o lava malosi, ma e mafai ona auina atu le faamalologa ua leva ona faatalitali. E mafai ona e na o le tatalo, e faatatau i le faailoga o loo i le faatusa o le maturo Tele.

Po o le faia sauniga o loo faamoemoe i le faatosinaina o le soifua maloloina ma le faasaolotoina mai faamai. Faataitaiga:

  1. E fou ia te oe lava i le itula o le taimi saoloto, e latalata outou mata, malolo ma faia ni manava loloto ma manava loa i fafo. Amata fai ma sui o le faatusa o se tasi e pele e peiseai ua uma ona lelei o ia. Mafaufau faatumuina i se malamalama susulu, ma sui o le auala na ia faamaloloina o tino mamaʻi.
  2. e mafai ona faia manipulations tutusa ma se ata o se tagata o loo manaomia le faamalologa. Tuu le ata i luma o oe lava, aofia ai ma o outou lima ma mafaufau pe o le sesega, e mamā ma le malosi faamalologa feilafi sau mai o outou lima.
  3. Sili atu le faigata filifiliga - tuu le Barbaaria Ikon ma le ata o le gasegase. I le va oi latou, tuʻu ma susunu le molimauina. Mafaufau pe faʻafefea ona o mai i le faʻatusa o le maʻi ma le afi o le moligaʻo. Ma e mafai foi e le malamalama faamaloloina mai i le aikona.

O a isi aganuʻu ma o loʻo faia ai le faʻasologa i lenei aso malolo:

  1. Ia Tesema 17, e mafai ona e amata sauniuni mo aso malolo a Tausaga Fou. I se fafine matua, na amata ona tapena e tamaitai manogi, kuka le kuka kuka ma kuki. Alii kuka kuka, seleseleina o se vai inu. E taua le tosina o tamaiti i le faiga.
  2. Peitaʻi, o le faʻasologa e le fautuaina ai le auai i soʻo se ituaiga o tagata faʻapitoa, o lea ua lelei le manaʻomia ma vulu e aveʻesea, naʻo le gauai atu e faalogo. E taua ona kuka meaai i mafaufauga lelei, faʻatumu i le alofa ma le faʻaeteete.

faaiuga

  • O le Paia Marty Madyr Dreatara na muamua faafeagai ma sauaga imauaota ona o le le avea ma faapaupau ma papatiso i le faaKletonu. Ae leai se mea na te aumaia ai ona faalataina e le Atua ma tuulafoaia o ia. Ona fasiotia lea e lona lava tamā, ia e lei leva na maliu.
  • O ia o se faʻasino o fafine na tigaina i sauaga i totonu o aiga. O lea la, o le ata o le tagata tanoa sa tatalo ma le masalosalo e puipuia mai i le pule sautai mai lona toalua, o aiga tu-aiga-isi aiga.
  • O le a foi le au paia o loo faia i tatalo, ina ia maeʻa ai talosaga mo le faʻamaloloina o tamaiti. I le aso malolo, latou sili atu le malosi ma mafai ona lafoina le toe sologa lelei toe avanoa i le toe faaleleia tele tele.

Faitau atili