Lisiona - O le a lenei aʻoaʻoga ma upu faigofie, o le a lona lamatia?

Anonim

Safē fakasamiga o se aʻoaʻoga fou a le ekalesia, le aʻoaʻoga, na atiaʻe ma faʻatino le anoanoai o le American Mission Mission. Na sau le taulaga i le 1950 i Amerika, ae na vave salalau solo i le lalolagi atoa.

E tafao faamasani, o loʻo faʻaaogaina le gaioiga i le 152 atunuu, e ui ina iai setete na faʻasaina aloaia. Faateienisi - o upu faigofie nei ma o le a lona tulaga lamatia i tagata? Saili pe a uma ona faitau lenei mea.

Saienitisi

Saienitisi: Faʻamatalaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A e fesili atu i ni talitonuga o lenei faʻapotopotoga e faʻamanino ai oe, faʻasaienisi - o mea faigofie, e le tele lava, o le a ia taʻua o ia "le maualuga o le malamalama e uiga i le ola."

O le igoa o le aʻoaʻoga e tutusa lelei ma le faʻa faʻasaie faʻa faʻasaie ma le aoga: latin "scio" o loʻo fesoʻotaʻi i ai - "iloa" ma se mea moni, "o le mea lena, O loʻo aumai mai fafo, o faʻasaienisi o saienefusi latou te malamalama ai ia te latou malamalama i se vaega o le malamalama e uiga i tagata ma faʻaleagaga, lelaupu, o le a toʻafilemu o Ia, e mafuta ma isi mea.

O le Saietesosiko o se lino, o lona uiga, o ana aiaiga ai e faʻaogaina elemene o Kerisiano ma isi tapuaiga ma le vaega o le talafatu. O se aʻoaʻoga faʻaopoopoga lea.

Foliga o saienitisi

O le manatu o aʻoaʻoga ma le le mautonu o le American na mauaina le American Ronald Lafyette Hubbard, o le saienisi tala fatu ma se fitafita muamua. E ao ona tusia, ile Iunaite Setete o na tausaga, ua tele le fiafia o faiga faafiafia ole faiga faa-poto, faatuatua, ma faapitoa, sa matauina ai, PESUUo aoaoga faavae).

I le 1950, o Ronald Hubbard o loʻo tuʻuina atu lana galuega o se lalolagi e taʻua o le "qunetics". Ua tuuina mai ai faʻamatalaga ua mauaina o se iʻuga o suʻesuʻega a le tagata lava ia a le Agaga ma mafuaʻaga na faʻatautaia e le tusitala mai le 1923. I le taimi muamua, Hubbard tuuina atu 6 tusi - O nisi oi latou na togafitia i le itu o tala o talafatai ma vaega o se natura faalelotu ma mafaufau loloto.

O le "Disnetics" na faʻavae i luga aʻe o le vave nai lo le saienitiology. Na taʻua e le Hubbard e mafai e se tagata ona faʻailogaina le le lelei o le aʻafiaga o faʻafitauli o le faigata o le taimi ua maeʻa.

O lagona le lelei ma lagona na Ia mafaufauina o le mafuaʻaga o le galuega a le galuega anapogi ma vevela le mafaufau. Na talitonu Ron i ona soo ia latou manaʻomia e aveese le fefe i totonu, talitonuga le lelei, le saogalemu ma isi nofoaga faapena ").

Ona faʻamamaina ai lea o le faʻamamaina o latou lagona mai i mea leaga uma, o le a amata galue i se faʻasologa fou, sili atu lelei. "Manino" - O le mea lea na taʻua ai le saienitinonona tele o le lalolagi le tulaga o le mama ma le saʻolotoga.

L. ron hubbard

Faavae o faasalalauga

Na o le au soʻo o le lotu faʻalelotu, i le faʻatusatusaina o Kerisiano, muslims, okototo ma isi sese, e le faia tapuaʻi o ni tagata. O lo latou manatu autu o le alualu i luma, maua o le poto ma faʻaaoga ia faʻaleleia atili lou olaga. O le Atua lea o le tusi o le tusi "Saienetityology: O mataupu o le ola" na tusia e uiga i le saienisesi.

E masani lava, na ia faapatino lana aʻoaʻoga o se moni malamalama e faʻavae i luga o poto moni ma manino lelei ma manino talafeagai. Ma, na fai mai LuBBBARD e tatau tagata faʻaputuputu faʻamatalaga i le olaga atoa, suʻesuʻe i latou i le siosiomia o le lalolagi. Ona faʻaaoga lea o faʻamatalaga na maua i faʻataʻitaʻiga.

Saiensoology, e tusa ma ia, galue o se vaega atoa o le poto masani. O le sili ona taua o le saogalemu o le saienitisi e pei o lenei:

"O le tagata o se tagata faʻaleagaga, e i ai le malosi o ia i ai, e masani ona ia le iloa ai."

Ua faʻaoso foi i saienicagogists o le leovalevale fou i le mea moni o tatou lava e lava le malosi e foia ai faʻafitauli uma ma le fiafia faaleagaga ma le fiafia atoatoa).

Peitai, o mea moni, e le tupu uma mea, e manaʻomia le auai i lenei faʻalapotopotoga, e suʻesuʻe ai mea uma o loʻo avanoa i totonu (totogi mea uma e faʻaoga i ai. O le a matou talanoa e uiga i tupe i auiliiliga o auiliiliga, ae o le taimi nei tatou faamasani i sini taua o aʻoaʻoga a le HBBard.

O le faʻailoga sili ona taua i le saienikesi o se koluse ma le valu sefulu na o ese, lapotopoto i foliga o pefu. E tutusa ma vaega o le ola - "3 E toafitu e toafitu tele", o le feaā e faʻatupu ai le sao o mea faʻaleagaga.

  1. O le autu muamua o loʻo faʻailoa mai e le tagata o ia lava, lona fale, manaʻoga sili ma manaʻoga. I le tulaga lea, o le tagata e mafai ona ola ai.
  2. Laʻasaga lona lua e fesoʻotaʻi ma feusuaiga a patino, tupuaga, fanau mai o fanau, faʻataʻele, ma le faʻaauauina o le ola.
  3. O le lona tolu - faʻaalia le taua o le ola o le tagata i kulupu (aiga aiga, aʻoga, inisitituti, tausaga, i le tulaga o lo latou aai, atunuʻu, atunuʻu). O se kulupu o se tutoʻatasi vaega e saili e ola ai.
  4. O le lona fa o le faanaunauga o tagata uma e iai.
  5. Lima le Vaega - aofia ai le manaʻo o le ola e tele sui o le meaola ma toto. Natura e manaʻomia e mautinoa ai le olaga i le lumanaʻi.
  6. I le itu ono, o le taua o le a sau o le o loʻo ola i le natura o le natura (o le faʻalelalolagi o le tino, lea e fausiaina e ala i le mea, malosi, taimi ma avanoa).
  7. O le Vaega Lona fitu - e uiga i le taua o le faʻaleleia o le maualuga o le itulagi, tausia mo taua maualuga, amio lelei poʻo le faʻamasinoga.
  8. O le valu o le Vaega poʻo le Dynamics - o lona uiga o le manaʻoga e i ai i foliga i le le gata, o le mauaina o le ola e faʻavavau.

O le au soʻo o Ron Hubbbard talitonu o tagata uma na alualu i luma manumalo ma le toʻa o le valu laasaga. I lenei faiga, e te alualu i luma, ua faaleleia i latou faaleagaga.

Aisea e sili ai le lauiloa o le lauiloa o le gagana saienitisi? O le mea moni o ana taʻitaʻi faʻaaogaina tele metotia faʻasolosolo o tagata o loʻo lelei atoatoa faʻatinoga aemaise lava i uiga faʻaalia ma lagona faʻapitoa. E le gata i lea, o le faʻatusaina o aiaiga eseese, ma e faia ai se faʻaopoopoga o le "leaga tele".

O le a lenei manatu?

  • Odicis - o se olaga faifai pea, i le taimi o le tagata e masiʻi ai le le lelei, faʻatonutonu o le ala lea, e tusa ai ma faʻavae o le atinaʻe faʻaleagaga;
  • Tahane - faamatala se tagata o se uiga, malamalama ma le faʻaleagaga, o se ituaiga o tala faatusa o le agaga i isi lotu;
  • Manino - o le paia tulaga o le faasalaga lea o le faasalaga mai gofie o le mafaufau o le tagata, mauaina le saʻolotoga faʻaleagaga, o le taunuʻuga o faʻailoga.

Saienitisi

O le a le tulaga lamatia o le saienitisi

"O le a le saienisi?", Ma "o le a le mea lamatia?" - Lua mataupu sili ona lauiloa e faatatau i le lotu faamaoni. Ma afai ua uma ona matou mauaina se tali i le muamua, i lea, ma mulimuli ane, alu i le lua.

O faʻavae o le saienitisi, o ana faʻavae masani ma mataupu faʻavae i le muamua maitau muamua e mama. O le tagata le mautonu, atonu e foliga mai o se tapuaiga ogaoga, ona o ana sini e foliga tutusa ma malaiai - ola lelei, ola pea, ola pea.

O loʻo i ai i lenei fagota tootuli ma maua a latou tagata faʻatau mai le mea na tupu. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi o le a taʻu atu ia te oe, o ni metotia o le mafaufau o le mafaufau, e faʻaoʻo ai i totonu o sauniga saienisi a le fiafia i totonu.

E ui lava i le mea moni, e le sili atu le fiafia o se tagata - Ae i se isi itu, o lona tulaga e na o le gaoioi. Aua neʻi iloa o le iloa o nei faʻamatalaga, e matua faigofie lava le "faʻapipiʻi" i le faʻasaieni saie nusitalaga. O le mea lea o le tasi lea o na mulimuli mai o le fausiaina ua tusia:

E le lava faʻamatalaga, na ou aʻafia ai i le saieniseketi. O le mea moni, e leai se gaioiga faʻale-agaga poʻo se lotu (e ui i folafolaga matagofie). Ae o loʻo i ai se faʻatau atu o faʻavae o mauga, numera tele o ata o loʻo faʻatulagaina ma "auaunaga" i le ituaiga o vasega o le mafaufau (le faʻamaonia e tagata ofisa faasaienisi).

I le taimi lava e tasi, o saienisi e le tu i luga - O loʻo latou auai i le masani ai atinae o polokalame fou ma fou ina ia mafai ai ona maua tupe mai le tele ma paolo tagatanuu. "Fetaomi" ma mafaufau loloto, faʻaaoga metotia faʻapitoa mai pisinisi, ia faʻasaga i le "Solia" mai faʻamatalaga auiliili, o le aʻoaʻoga a le faitau aofaʻi o tagata.

Ua latou galulue e tusa ma le togafiti poto - muamua latou valaau mai i le tau laititi o tautua. Ona ola ai lea o le tau i le 500 tala. Afai o Oe E Le Malamalama Oe Naʻo Oe "Fred", o le taimi lena, o le a sili atu ona e savali i luga o a latou mafaufau loloto ma e masani ona faʻaesaina o saienisi ma le taamilosaga o saienisi ma le taamilosaga o saienisi ma le lalagaina o le saienisi o tagata faʻasaienisi ma le taamilosaga o saienisi ma le taamilosaga o saienisi ma le lalagaina o le saienisi o loʻo i totonu o le saienisi o saienitisi.

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina le tele o au iloiloga o vaega le moni na aafia ai na faʻatauina le meatotino: taʻavale, fale mautotogi, i le fale e totogi "e mafai ona totogi" taua ". Ou te faamoemoe o lea ua manino mai ia te oe, le saienisigilimam o le vaega - mea e lamatia ma e mafai ona oʻo atu ai taunuuga i lea tulaga.

Vaavaai vaava e le sili atu le faʻatulagaina o lenei faalapotopotoga nai lo o se pisinisi palapala, lea na sau mai sisifo ma gaoi le taimi ma tupe apu ma mafai.

Ma luga o le mea i luga, ou te fautua atu ia te oe vaʻai i le Viem View. Vaefa:

Faitau atili