Masani Mafaufau: O le a le mea e faʻavae i le auala e atiaʻe ai

Anonim

Mafaufau loloto mafaufau galue ma ata e tulaʻi mai i le mafaufau tagata. Tasi o sui (Ata) fatuina le isi: E foliga mai o ni fegalegaleaiga. Soʻo se ata, o loʻo fofogaina ma le Aliʻi o se iuga o se lagona patino ma iloa le tagata. O lea, ua latou uma ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le upu aumna o le a i ai ni tagata e fesoʻotaʻi ma se slush, i isi ma le auro pulu fai o vaomatua, ma le lagona o le tuuatoatasi.

O le a lau mea e fai mai ai ia te i tatou mafaufau loloto? E momoli atu se gaioiga i le itu saʻo i le itu saʻo, ae o le faia sese faia ata e ono iʻu ai i le mafaufau.

O loʻu tuaoi e taʻitaʻiina lona ataliʻi ile mafaufau ole psychologliquimoni e faatupuina le mafaufau lelei e tapena ia te ia i le aoga i le aoga. I tua uma, e leai se mea faalilolilo e faigata tele ai i le aʻoaʻoina o e nei aʻoaʻoga mataupu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mafaufau malie

Ituaiga o mafutaga

Arisiction e sili atu. E mafai ona latou suesueina faapenei:

  • O le mafuaʻaga o lona iʻuga;
  • tuaoi;
  • foliga tutusa;
  • eseʻesega;
  • lautele;
  • Suivation;
  • faapotopoto;
  • oa;
  • integer ma vaega.

O le foliga mai o le "mafuaʻaga - o le o le timu" o le timu - o le faʻamalu ma le timu, kiona, kiona - scords ma skis, faititili. E tauanau loa le au faifaimea, o se taunuuga e fesoʻotaʻi ma le mafuaaga ma e mulimuli lava i ai.

O le nofo e mafai ona faʻamatalaina e ala i ata nei: komepiuta - isumu, meaʻai - pusa-poʻo le aʻoga - aʻoga - aʻoga, peni ma peni. O le nofo latalata i mea o mea i le avanoa i le avanoa ma le taimi.

Fai mai E mafua mai nei faʻalapotopotoga ona mafua mai i fafo atu o mea e tutusa ai mea faitino, ae ui o le mafuaʻaga e mafai ona eseʻesega. Mo se faʻataʻitaʻiga: ao - poh alu atu, o le pir o loʻo fesoʻotaʻi ma se moli moli ma le vice.

Aufaatasiga i le faʻatusatusaina faʻalagolago i le poto masani: malulu - vevela, uliuli - paʻepaʻe, aisa - afi, etc.

Lautele - o le a lea? Ole taimi lea e fesoʻotaʻi ai soʻo se mea mea e fesoʻotaʻi ma foliga mai o loʻo iai. Mo se faʻataʻitaʻiga: O Birch o se laʻau, ma o ni 'alo soʻo e mafai ona fesoʻotaʻi ma se boucy ma le vice faʻaautu.

E mafai ona faʻaalia ni vaega o loʻo faʻasino i faʻataʻitaʻiga nei: Fualaʻau - Cucumber poʻo Tomato, Bush - Lilac. E i ai foʻi filifiliga eseʻese mo fegalegaleaiga, ae faʻapena ona tuʻusaʻo ma saʻo.

O le a le mea e aofia ai le tasi mea? O pe a iai mea e i ai se eseʻese ituaiga, ae o le lautele faʻamoemoe. Mo se faʻataʻitaʻiga: o se tioata - o se ipu, o se nofoa--nofoa, pliers - taamilosaga-taamilosaga - ticks.

Faʻaopoopoga faʻaopopo: Borchch - Sourkur kulimi, pia - Chips, salati - Mayonnaise. E lelei mea uma iinei. A e taulotoina, o le faamalu vaveina vave oso i luga i le manatuaina o le afaina kulimi ma le vice for.

O le integer ma vaega: o le sami - le matafaga, o le fale - o le fale ma le ulufale atu, o le vae o le tino.

E ese foi le lelei o fegalegaleaiga: Shadow - lalagaina, pusi - Kidge. O lenei metotia ua faʻaaogaina e suʻe ai upu ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e manatua le faʻavaomalo faʻavasega o le igoa o Guadalquidor, e mafai ona e faʻaogaina le uo "folo ia Kefir".

O fegalegaleaiga e tofo foʻi, le suʻe, suʻea, olī o pofatitu, ma isi ma le a latou le mafai ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, citrus ma manaʻomia faʻamalosi tino e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga fou i aso malolo.

Manatunatuga mafaufau

O le Prepanication Ooge o le Mafaufau

Saienisi o le mafaufau na tulaʻi mai se tasi o le mea mulimuli mai: e na o le 100 ou tausaga. Ma o le aufaatasi na faia se tasi o le vaega tele i le malamalamaaga o gaioiga o le tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafaufau o le mafaufau e mausali e fesoʻotaʻi ma se seti faʻaputuputu faʻaputuputu faʻatasi.

Na talitonu o le mafaufau mafaufau o loʻo faʻavae i luga o fegalegaleaiga ma fegalegaleaiga o le poto masani i le taimi nei.

O lenei aʻoaʻoga, o le mea moni, e le mafai ona faʻamatala foliga o uiga o fatufatuga, o le a le fesoʻotaʻi ma le poto masani i taimi ua teʻa. E ui i lea, fai se sao sili mo le atinaʻeina o le piauaʻi o le poto o le poto o le tagata.

Le tau o fegalegaleaiga i le atinaeina o mafaufauga:

  • O le faʻaaogaina o se mea vaʻaia e faʻateleina ai le tele o mea faʻaaoga ma aʻoaʻoga.
  • Aʻoaʻo atu i soo se mea e oʻo i ata saʻo ma folasaga;
  • Faaosofia le malamalama: fai faʻataʻitaʻi, faʻatusatusa ma otooto.

Faʻafetai e faʻafesoʻotaʻi le mafaufau loloto, osofaʻiga na fausia (matamata iʻa) ma vaalele (matauina le faigamalaga o manulele). Sa faʻapopoleina e Dolphins le manatu o le manatu o le vaʻai, ma o manulele ma manulele na aʻoaʻo e vali ie mo lavalava.

O fulufulu manu e faʻaaogaina mo le teves, o nisi manulele ua aʻoaʻo e fai le fale ma le faletalimalo ua aʻoaʻo e fai ni mea 'eseʻese.

Velcro i luga o ofu ma seevae foliga mai e le pei o lenei: O lenei auala aoga ma faigofie o faʻamau o le swos saienisi georsas de Mördairal musuia ai le hardock musuia. Sa galue malosi o ia i ofu, lea na fai atu ia te ia e faaauau lona tomai e faapipiina lona tomai. I le lautele, o le ata o le sailia o le ola o manu ma laau na aʻoaʻoina ai le toʻatele o tagata.

Atinaʻe o le mafaufau loloto mafaufau:

  • saofaga i le atinaeina o mafaufauga;
  • Aeʻa le fatu fatu e maua ai manatu fou;
  • faafaigofie manatu;
  • Fesoasoani e foia galuega lavelave;
  • faʻaosofia ai le mafaufau faʻatosinaina;
  • Faateleina le tele o manatua.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le mafaufau mafaufau, e mafai ona e taulotoina ai i maila faigata igoa ma fafo atu o upu.

E tatau ona atiaʻe mafaufauga faifai pea mai le amataga o laʻititi o taimi o loʻo aʻoaʻo e le tamaititi e tautala ai ma tauloto upu fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona ia malamalama o ipu ma papatusi ma sipuni faʻasino i le faʻasologa "lipine". O tagata mamanu, pepe, taavale, kupita o meataalo. Nofoa, laulau ma moega - meaafale.

O le mafaufau o le mafaufau o loʻo maitauina le taua o le saʻo malamalama o le aumea fesoʻotaʻiga ina ia aua neʻi faʻaitaina se faʻafitauli o le mafaufau loloto. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se aumea filifili "koluse, tiga, paʻepaʻe paʻepaʻe, o se fomai" ma le tali atu le lelei e mafai ona avea ma le fefe i le lumanaʻi.

E taua le faʻailoaina o soʻotaga leaga i se taimi ma toʻafilemu le tamaititi, faʻatulaga i se tulaga lelei.

Faataitaiga mafaufau lelei

Faamalositino mo le atinaeina o mafaufauga

Ina ia atiaʻe mafaufauga ma le mafaufau, e manaʻomia ona e faia e le aunoa faia o faamalositino.

  • E tatau ona ave ni nai upu e le fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma taumafai e fausia se filifili faʻapitoa i le va o latou. Mo se faʻataʻitaʻiga: taʻavale ma laʻau. E mafai ona e toe faʻafoʻiina le fesoʻotaʻiga i le va o latou pei ona taua i lalo: O le taʻavale - o le auala - fafie povi - fafie.
  • Ave ni upu eseese ma taumafai e suʻe ni fesoasoani lautele ia i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga: faamalama, lago, fagu. O augatupulaga lautele o le a tulai mai: tioata, manino, uumi ma mautu.
  • Saili ni fegalegaleaiga e talafeagai mo nisi o upu ma tuʻufaʻatasia i le tasi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, fegalegaleaiga ma upu "matagofie lava, malulu" o uʻamea, aisa, taʻitaʻiʻi.

Faatinoina

Faʻamaumau 16 o soʻo se tusi i faʻailoga saʻo ma faaopoopo le upu i mataitusi taʻitasi, ia o le muamua lea e o mai i le mafaufau. Leai se mea e fai ai se mea fatufatu, tusi i lalo le muamua talafeagai.

Le isi, o nei 16 upu e manaʻomia le faʻatulagaina i paga ma fausia se soʻotaga filifili va i le va o latou. Ona e mafai lea ona e mauaina ni fegalegaleaiga i le taimi nei ua uma ona maua ai ma fai togafiti.

O sea metotia faʻaaogaina i la latou suʻesuʻega le mautonu o le jung ma freud. E fesoasoani le ulufale i le loloto o le psyche ma suesue o ia lava, maua ai le mea na le masani ai e le masani ai.

Faatasi ai ma lenei metotia, e mafai ona e mauaina se fofo i so o se faʻafitauli, aua o loʻo i le talitonuga tele o loʻo i ai tali i fesili uma. E taua le faʻamaumau faʻatasi uma o faʻalapotopotoga i luga o le laupepa e oʻo mai i le mafaufau.

Faataitaiga mafaufau loloto

Solia o le mafaufau loloto mafaufau

O le a le iuga lea o lenei taunuuga? O tulaga lamatia matuia i le faʻatulagaina o fegalegaleaiga e oʻo atu i se tulaga o le tino ma o le mataupu o suʻesuʻega o faʻafitauli o psychologists ma psychaitasts. Ona o se tasi o faʻailoga o le solia o le mafaufauga faʻagaioiga:
  • I le suia o le ituaiga o mafaufauga;
  • E tusa ai ma le olaga o le mafaufauga gaioiga;
  • i luga o le kalama fausiaina o talosaga;
  • i luga o le tauvaga.

O a mea o aofia i le manatu o le suia o le ituaiga o mafaufauga? O lenei ituaiga o le mafaufau o le uiga o le uiga o le pule. E i ai le saoasaoa o le mafaufau, osooso manatu, ma isi mea o le isi vela o le itu o le itu o le mafaufau o se foliga lemu.

O le isi ituaiga o se faʻalavelave e leʻi fuafuaina o ni manatu e le mautonu i mafaufauga. Na maua ai foi le le atoatoa o le maʻi, o lona uiga, o se taofi faʻafuaseʻi o le mafaufau o le mafaufau i le afa o le 'afa.

O le tele o le feʻai o le mafaufau o le mafaufau o loʻo faʻaalia i le soona faʻamatalaina o faʻamatalaga laiti e le tutusa ma le autu autu. E iai foi faʻalapotopotoga, o le a taʻitaʻia e le ulutopi. O loʻo iai le lava le leiloa o le filo o le talanoaga: sa amata ona matou talanoa e uiga i le tasi, ma maeʻa atoatoa e uiga i le uo.

O le kalama o le fausiaina o le tautalaga e faʻaalia ai le saʻo o gaioiga o gaioiga o le mafaufau. Ma le le atoatoa le mafaufau, o le taimi masani ona faʻaaogaina o tautalaga stereotypes ma Clichés e maitauina - E sili ona lelei. I le sili ona leaga o loʻo i ai leo talafeagai, e leai se uiga o le upu, tusa o le taʻua o upu ma fuaitau.

Ole a le solia o le mafaufauga ile tau eseese? O nisi taimi o se tagata e amata ona faʻaalia manino ma faʻaosofia ai le tuʻufaʻatasiga o le mafutaga e faigata tele ona malamalama i ai.

O le isi faʻataʻitaʻiga o se talanoaga e uiga i soo se mea, gaogao fua. Faʻaletonu: E amata ona mafaufau se tagata i le fesili auiliili i auiliiliga mai itu uma, e faigata tele ona oʻo mai i soʻo se faaiuga a le lomiga.

O le solia o le manatu o le mafaufau e matua faigata ai malamalamaaga Mutual, ona o le tagata e le o manino mea ma o le a. Leisi faʻataʻitaʻiga: E faʻaaoga e se tagata naʻo le tasi le malamalama o faʻailoga ma faʻailoga i totonu o le talanoaga. O le mafaufau le mafaufau: O loo i ai se tagata i lona lava lalolagi, e mafai ona malamalama i ai.

Iʻuga

O le tumama o le mafaufau o se vaega taua o agafesootai fetuutuuina o se tagata i le tagata. O le amio mama ma le fausaga o le mafaufau faʻatonuga faʻalagolago i aʻoaʻoga saʻo a le tamaititi i lona laitiiti.

A faʻapea e matauina e matua ni soliga o le lalolagi poʻo le tamaitiiti e uiga i ni mea tutupu, o le a o mai i le mafaufau o tamaiti. E sili le fautuaina i le psychologists i se taimi taimi i se taimi taimi nai lo le togafitia ma le mafaufau.

Faitau atili