Faauo i le va o se tane ma le fafine: mafaufau o mafutaga

Anonim

Le ono mafai o le i ai o faauo sootaga i le va o fola o se tasi o sili ona mu mumu mataupu. I luga o lenei tupe faʻaalu, tuʻusaʻo mai manatu faʻasaga i manatu: O nisi e alaga atu ia fai ni sui o tagata ese e le mafai ona avea ma uo, o isi e iai le faʻafeagai.

Faauo i le va o se tane ma se fafine: mafaufau ma lona manatu o latou fai mai o le faaupuina o tagata matutua, tatou iloa.

Faauo i le va o se tamaloa ma se fafine

O le faauo a tagata ma fafine - moni po o le talafatu?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sei o tatou liliu vave i le manatu o mafaufauga. Latou te mautinoa o le eseʻesega o faigauo e leai se mea e sili atu nai lo le faʻailoga ma le vaʻaia o mafutaga. Ua latou faamatala mai lea mea i le mea moni pe a talitonuina e se fafine se pia, e i ai se fesoʻotaʻiga vavalalata i le va o latou, o loʻo faʻasino i ai o ia o se uo mamae.

I le taimi lava lea, o le i ai o le fesoʻotaʻiga i le va o uo e le o se mea muamua. Peitai o le moni o le alofa ma le faʻamalositino e faʻatino ai lana matafaioi: Faʻasolosolo ona avea ma uo ma aliʻi autu i le olaga o le teine. Mai le natura, o se fafine o se monogamous bole, o lona uiga, tasi MCH-NOFO. Lelei, o le mea sili o le mea e maua e le tasi le isi e tatau ona avea ma se tane.

O faipule vaivai e manaʻomia i le latalata mai i le faaleagaga i se tagata, e taua tele le tatalaina o lona agaga ia te ia, tutupu lagona o lagona ma aafiaga. O lenei faiga e faʻaolaina fiafia i fafine, latou te mautinoa o loʻo puipuia i latou, latou te lagona e uiga ia i latou e manaʻomia tele, lagolago.

I le tulaga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma se tagata i fafo o le tagata, o le toʻalua e otometi lava ona leiloa le tulaga o le pau o le mea, ma o lona nofoaga i le tamaʻitaʻi teine ​​ua nofoia sau uo. Ioe, o le a ia tausisi pea ma lona toalua, e taitaia se masani o ia te ia, ia le alofa, le alofa, ae peitai, o le a le mafai e le alofa.

Aveesea mai i mea, mafaufau o le mafaufau pe a oʻo mai se uo fafine i fafo atu o le aiga, matou te talanoa e uiga i le amataga o le faʻaiuga o le faʻaipoipo. A le tali mai le toʻalua ile taimi lea, e le mafai ona faia ni gaioiga faʻamalosi - teteʻa o le teteʻa ua malupuipuia.

Sa ma talanoa e uiga i le paleni fanua, ae o le tulaga ma tagata e tutusa. O le mafaufau o le mafaufau e faʻamaonia ai le iai o uo teine ​​i le toʻalua o loʻo faʻafeagai pea i le fiafia o le aiga. Ioe, afai ou te uiga o le MCH heterosexuatua (e leai ni faʻafitauli i le le mautonu.

O lea tagata o le a le mafai ona faatapulaaina i tatou lava e naʻo fesoʻotaʻiga tauofoga: o le a iai pe o le tino, poʻo lagona faʻapipiʻi i se uo. I mea uma e lua, e maua ai e ia fesootaiga, malolo ma lagolago i fafo atu o le fale, ma lona toʻalua o le a amata ona e le mautinoa, lo latou fesoʻotaʻiga o le a faasolosolo malie ai, latou fevaevaeaʻi.

I le tulaga lautele, o le manatu o mafaufauga o le i ai o le faʻauo o le faʻauo o aliʻi ma tamaʻitaʻi e le tutusa lelei: i le mautinoa o le le mautinoa, e le mafai ona faʻaalia manino ai le amio lelei. .

O mea fai ofu lelei o se tasi o faʻaaliga o lagona alofa, ma o le mea moni lava, o le mea moni, e le o se faʻauo uma, ae o le amataga o se mafutaga faʻapitoa.

Faauo i le va o se tamaloa ma se fafine

Faigauo i le va o le tane ma le fafine - o nisi taimi e tupu

O nisi taimi e iai tu faʻatafunaga i tulafono. E tusa lava ma le mafaufau i le mafaufau i faʻafitauli a aliʻi, e mafai e aliʻi ma tamaʻitaʻi ona lagolagoina faigauo, e le malosi tele i ai, e leʻo mafai ona faʻafeiloaʻi e le tutusa lelei. O loʻo matou talanoa e uiga i tagata toʻatasi e leai se mafutaga tumau.

Moni, o le mafutaga nei o le a tumau mulimuli teisi atu seʻia oʻo i le toe afio mai o le pele i le olaga o le faʻauo i le alofa.

I isi tulaga, o le faauo o le a masani ona o faatasi ma le naunau ma le alofa mo se uo / uo teine. Ole faʻamaoniga lea i le tele o faʻataʻitaʻiga mai le olaga. Faʻataʻitaʻiga, a o se teine ​​o loʻo i se mafutaga ma amata soʻo le fesoʻotaʻi ma se taʻiala mai fafo.

O le taimi lava e tupu ai le misa i lona paga, o le a ia faasino i lagolago mo sau uo, aua na te iloa o le a ia malamalama ma lagolago.

E mafai i le lumanaʻi o le a fiafia e talia le faʻaeteete, Tausi, faʻamafanafanaga mai le tasi ma le isi, ae leʻo le tamaloa. Ma e tusa lava pe leʻi mafaufauina e le gagana le Sieni pe tuua se mea e alofagia, i le taimi o taimi, ua liliu ai sau uo i se vaalele sili ona lelei ". Teisi i totonu o le mafutaga e sese - e mafai ona vave alu i le isi itu.

E i ai mataupu pe a faʻaaoga e le le faʻamaoni teine ​​o loʻo faʻaogaina se uo o le isi itupa ma mea e maua ai ni meaalofa, faʻamalologa, tupe mai le ia te ia. Ae latou te mau i luga o latou i se mamao ese, lautele, faaaoga.

E faapitoa le tele o tulaga, o le mea lea o loʻo tupu o tagata paʻaga i le itu o se uo mamae poʻo se uo teine, ae leai se tasi o tagata i le tulaga le mautonu. O loo matou talanoa e uiga i le leo o le "tafatolu o Karpman", Pe a fai o se tasi o itu auai e fai o se tagata faatau (Chasss), ma lona lona tolu Suesuega suʻesuʻe se fesoʻotaʻiga faʻapitoa faʻapitoa, aʻo tagata taʻitasi uma ona sui faʻauiga ma isi. O le iʻuga, sa faia ai se viʻiga mataʻutia, e faigata ona ofi atu i fafo.

Pau lava le upu moni o le faʻauooga i le va o se tamaloa ma se fafine e leai se "foliga fesootaiga" o le faʻapitoa fesoʻotaʻiga o se fesoʻotaʻiga faauo o se tasi fesoʻotaʻiga. E tele na tupu i le tulaga pe a iai se teine ​​faʻaipoipo e iai sau uo-gay.

Afai o lau filifiliga filifilia e manaʻomia fesoʻotaʻiga faauo ma tagata o le isi itupa, e faʻailo ai amioga e uiga i le leai o se faʻamoemoeina, talitonuina, tausiga i lau mafutaga. E taua le mafaufau, faʻasino le tulaga, ma tautala le alene e faʻamanino ai taimi uma.

Faauo i le va o se tamaloa ma se fafine

Ituaiga o le eseese o le faauo

I le mafaufau, tele filifiliga mo fegalegaleaiga alofa o aliʻi ma tamaʻitaʻi e iloga.

"Uo ma Boolleer"

Masalo e leʻo ma le peleni, ae mo se faʻataʻitaʻiga, mai le aʻoga agalelei poʻo le aʻoga muamua. E masani lava i le va oi latou i le alualu i luma o le tuputupu aʻe, o loʻo teu le faʻapipiʻi i le isi.

Afai e le sili atu ia te ia, e mafai ona ia vave ona faaiʻuina i le Afio mai o le olaga a se tasi o uo. Poʻo faʻamavae foʻi a tamaiti aʻoga ua matua tapunia ma le ita ia te ia lava: E seasea sauniga, ma mai le vaega o uo o loʻo latou masani ai.

Sa avea muamua

E leai foʻi ulugalii uma na vaevaeina i le vevesi o le vevesi - o nisi taimi e faigata tele ona faʻaleagaina atoatoa fesoʻotaʻiga, o lea na tupu ai lagona faʻapelepele. E ui lava, o le mea moni, e leai se faamaoniga o le tasi aso o le a le foia ai e le au alofa muamua le toe faaleleia o faiga ma o le a le tutasi faatasi.

Uo-uo

O le galuega e tele lava taimi i tagata matutua. Afai e aitalafu le auaunaga, o se tamaloa ma se fafine e masani ona faalavelaveina, fai ni galuega masani, fesoasoani i le tasi ma le tasi - o mafutaga faauo e mafai ona feuese i le va o latou. O nisi taimi e faigata ona latou faʻailoa i le faauo, ma o nisi taimi o mea uma e maua mai ma nonoa se mafutaga faʻapenei, faʻapea foi le faʻaipoipoga.

O se tasi o uo o le alofa

O se tulafono, o le tama lenei. Afai e fiafia o ia i le teine, ae e le mafai ona ia le talepe fua, o ia o le a amata ai le "uo" i le loloto o le agaga, e toe fuafuaina se mea sili atu.

E masani lava ona faʻatagaina e le tamaʻitaʻi i ia atinae o mea na tutupu, e masani lava pe a na o ia.

Uo-alofa

O ia "faauo" sootaga i tagata matutua e taua, latou te uiga faatele atu i amene o papa eseese. O lo o matou talanoa e uiga i feusuaiga "i le faigauo", e aunoa ma amioga matuia.

E masani lava, o le faʻamatalaga o loʻo puʻupuʻu e leʻi leva: E manatu uo e tatau ona latou faʻatasi, poʻo le naunau o le ita ma mafutaga o le a leai. Ma le isi, teine ​​seasea malilie ia "fai uo" i se faaputuga fausaga, aua mo i latou e faʻafaigataina ai lagona malosi, alofa mo le tama.

faaiuga

O le faauo i le va o se tane ma se fafine? O le mafaufau o le mafaufau e le mautonu - leai nai lo le ioe. O isi vaega o le heterosexual eseese o lafu e masani ona faʻaosofia feusuaiga, mafutaga mai faʻafitauli alofa e tuputupu aʻe i se isi mea.

O tuusaunoaga ua mauaina: mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o uo-Gay, poʻo ni uo ma aʻoga ato tupe. E moni, i le ematiuni mulimuli mai, e masani lava ona suia i se uo faauo mama, sili ona lelei, lea e faigata ona faʻaigoaina le faʻauo.

Faitau atili