Tunnel mafaufau i le psychology: fesoasoani, pe faʻapefea ona aveese

Anonim

Tunenel (ese le 'ese ") O le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau e foliga mai talu ai nei. O lona uiga o le mafaufau o le mafaufau o se tagata malamalama i le tasi manatu o le le amanaiaina o le le amanaiaina atoa o mea uma o loo i fafo atu o le mafaufau.

O a ni tulaga lamatia o tunnel mafaufau ma pe faʻafefea ona aveese le - mafaufau atili.

Tunene ma le mafaufau

Tunnel mafaufau i le psychology: Na faaali mai

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Manatu "O le malnel mafaufau" Na tupu mai i le mafaufau o le mafaufau i le mafaufau o fomai o le Ocors o Octures. I Ophthalmology o loo i ai se isi tulaga tutusa - "Tuʻu o le vaʻai", O le a le uiga o le faʻaaliga ma le le lava atinae poʻo le atoatoa amphy o le pito i lalo o le penina o le retina.

Afai e te faamatalaina ni upu faigofie, ma le vaʻaiga vaʻai, e mafai e se tagata ona vaʻai na o oe lava mata o loʻo i luma o ona mata Ma isi mea faitino - pa'ū i totonu o le sone o le le mafai. Ma ina ia e iloiloina, O le a le mea e tupu itu, e naʻo lou liliu lou ulu.

Ina ua maeʻa faia se talavai i le mafaufau, matou te maua mo le lava le lava o le lava o le faʻatagaina o le mea moni, e tatau ona mafaufau i ai se tagata Ae i le faʻataʻitaʻi, o tagata gasegase i se faʻaiʻuga e masani lava ona oʻo i ai le faʻamasinoga i o latou lava talitonuga.

Ma afai e muamua leopa, o le faamautinoaga o le saʻo o gaioiga na foafoaina o gaioiga e faia, o lona uiga ma le faʻalu migao e faʻaleagaina ai lona ola.

O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e aumaia i aʻoga faʻasoasoaina o tusitusiga talavou - fanau, o laʻua taimi uma faaalu suʻesuʻega. Faafetai i le maualuga o tala, o upu taufaasese o matua ma faiaoga, na faasolosolo lava ona ma amata ona talitonu ia latou lava atamai.

Ae o le mea moni, o le tele o faʻafitauli e masani ona nana mo le tele o suʻesuʻega, o le le manaʻo e taulimaina isi faʻafitauli (faʻataʻitaʻiga, e talaʻi ai se tagata matutua).

A faasolosolo ina oʻo mai se talavou, e sili lona le fiafia i ai: ua maeʻa le tele o lona uiga o le "poto, ia te ia," ".

Tunene ma le mafaufau

Uiga o le tuna ma mafaufauga

E mafai ona faigata ona malamalama ia te oe se mafaufau problematic. Ina ua maea uma, e mafai ona fai si aoaoina se tagata mai fafo, faamanuiaina, e fai se galuega lelei. Ae, o loo i ai faailoga masani o le a faailoa mai le afioaga o le vaaiga saʻo o le lalolagi:
  1. O loo i ai se e le maluelue le talitonuga i lona lava aia tatau, categorical o le faamasinoga. O se tagata e le taliaina e manatu o se isi tagata i uma, iloiloina faapitoa lona saʻo. E leai ni manatu e uiga i le faalogo atu i se tasi le manatu isi o vaaiga. O mea uma fou ua teena masani, e pei ona mafua ai le fefe.
  2. e le iloa e se tagata ana mea sese. Ma afai na te faia se mea sese, o le a siomia ai le tausalaina pea: uo i le galuega, leaga sili, leaga o le tau, ma isi O le fofo moni i le faafitauli, faamanino, i le mea sa sese, aafiaga tuueseeseina olaga mai le tulaga, e mananao ai se tagata e toatasi o se taua i windmills.
  3. E leai ni halftone i mafaufau: e na o le "paepae" ma "uliuli" po o le sili atu pe itiiti ifo foi. Gata i lea, pe afai o le o lo o umia auala faaofuofu mafaufau manatu o se mea po o se tasi "leaga" - mo se mea e suia ai lona manatu. E tusa lava pe o le ai ai le tele o finauga. O se taunuuga, o le a avea le mafai ona iloa lelei o le lalolagi, ina ia malamalama i le uiga o le mea o loo tupu, ina ia faia le faaiuga saʻo.
  4. Ia o le a le malilie ia lotomalie ma le manuia le afa, i lona olaga ma ana mautauave o le "soo se mea". E le faateia ai e faapea e tele lava ina maua e le na o le filifiliga lona lua.
  5. O le auga faaletino, e tatau ona matauina se faaitiitiga malosi i mafaufau. Le tele o mea na tutupu i le taimi ua tuanai, o tagata manatua toega na, ae le o le manatuaina o le faamatalaga ma lagona lelei. Ae o loo manatuaina lelei le le lelei.

TAUA! Auala Faaofuofu o mafaufauga o se tulaga matautia o psyche, e faatumulia i le foliga mai o le tulaga o le i totonu faalēaogāina, le leiloa o le uiga o le olaga, faaletonu le fiafia ma.

E faapefea e aveesea o mafaufauga auala faaofuofu

E avea manino ai ma le saʻo le mafaufau e talafeagai le tau. E tusa ai ma psychologists, faafetai ai i le mauaina o aveesea o tapulaa o le mafaufau, ua faaumatia le mamanu masani, o tagata e aoao atili e faigofie, o le faigata e foia ai tulaga faigata.

Ina ua maea uma, i le taimi nei e leai se tali e tasi le tasi ia i latou, ae o le tele o lona fesuiaiga.

O le umia o le mafaufau auala faaofuofu lava e faigata ina ia aveesea faigofie faafitauli: latou te le faaaogaina le gafatia atoatoa o lo latou gafatia o le mafaufau, o le mafuaaga latou te mafatia ai. Ma e faafetai i le aveesea o tapulaa i totonu, o le fefe pea o mou toilalo, o le tagata e maua le lotogatasi, o ona faateleina le manuia i le olaga.

Ae o le mea e fai i latou oe sa i le faatagataotauaina o lo latou lava manatu, na faapefea ona latou "maua le malamalama i le faaiuga o le ana"? Psychologists ofo atu le tele o auala:

  • saini atu mo le taliaina i le psychotherapist ma galuega mai le faafitauli faatasi ma ia;
  • Alu i le talafeagai o le mafaufau.

Afai na e aumaia i le vaʻaiga o mafaufauga, e te lagona le le masani ai, o le faʻanoanoaga o le atinaʻeina - Taofi lagona le lelei i totonu, e aunoa ma le faʻatagaina o latou - matua leaga lava i le psyche.

I ni mataupu faʻapitoa na faʻalauiloaina, o loʻo faʻatonuina e le fomaʻi se gasegase ma vailaʻau e feagai ai ma faʻailoga o le atuatuvale. Ae, Leai se mataupu e le o le tagata lava ia-Medicate - E mafai ona maua ai taunuuga faʻanoanoa.

TAUA! O le sili sili ona faigata e fesoʻotaʻi ma le tausiga o Tunnene ma le ono mafai ona musu e iloa o loʻo manatu e le saʻo ma faʻaleagaina lona ola.

Soifua Maloloina Mafaufau

Fautuaga pe faʻafefea ona atiaʻe le tutusa mafaufauga

Ae o le a le mafai i se isi faʻavaivaia, o le puipuia o le alavai e faigofie ai nai lo togafitiga. Matua, amata mai le tupulaga o lea tausaga, e tatau ona aʻoaʻo lo latou tama e mafaufau i se mea taua. O fautuaga e ofoina e fesoasoani i le atiaʻeina o le malamalamaaga o le malamalama o le lalolagi.

  1. E tatau ona e faitau tele, ae le gata i le alofa ia Chary ma Catchctive tala. Faitau tusitusiga e atiaʻe tusitusiga, o le au valaʻauina e mafaufau, faʻalauteleina le tafailagi masani, aʻoaʻo ai le lagona alofa.
  2. Taumafai e tusi oe lava. Ioe, ae le o mea uma ua faaeeina i tusitusiga ma tomai tusitusi, tusi tusi ma tusi - ae le o tagata uma. Peitai o tagata uma e mafai ona toe faamatala mea na ia faitauina, vaai pe faalogo i mea uma i se tusitusiga. Aisea e taua ai? Ina ia faʻafaigofie le iloa pe saʻo au faʻamasinoga. E mafai ona e ole atu i se tasi e pele ia te oe e fesoasoani ia te oe i lenei mataupu.
  3. Moe o le vevesi, Regecuse. Ae ae tele fuafua i le mafaufau loloto. I aso nei e faigofie lava ona latou mauaina le Initaneti pe mafai ona e faʻatau se faʻaputuga faʻapitoa o mea lilo i soʻo se faletusi. O le vaifofo o galuega o le a faia le faia o le faiʻai o le faia pea i itu eseese.
  4. Faataitai mea fatufatuga. Siva, usu, vali ma suauʻu suauʻu - Faʻailoa mai Lau Ala Faʻapitoa i Faʻataʻitaʻiga. Fatufatuga faʻaopoopoina i le faʻalauteleina o le tafailagi, tatalaina ai le vaʻai i mea lilo. Aʻoaʻo foʻi galuega a talaʻaga sili, faʻalogo i tala faʻasolopito o tala Musika, aʻoaʻo ia malamalama i ituaiga eseese.
  5. Faatoa auiliiliga. O lau galuega o le taumafai lea e malamalama i mafuaʻaga mo se tulaga mo le atinaʻeina o mea na tutupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, aisea e tasi ai le au faigaluega i le galuega e masani lava faʻaaloalogia, ma le isi na o le Franks Frakery. O le a la latou talanoaga, o le a le mea latou te faia ese? Iloilo i luga o faʻataʻitaʻiga o lou aiga aiga.
  6. Aua le faafefe suiga - i totonu ma fafo. E tutoʻatasi e tagata taʻitasi le ala e mafaufau ai. Ma e aunoa ma le manaʻo i se tasi, e leai se tasi e mafai ona fesoasoani mai ia i matou. O lea, ave le tiute o lou olaga atoa atoa ma atoa lava ia te oe lava ma sui mo le sili!

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili