Galue ma le le iloa: O auala lelei ma metotia

Anonim

O le galue ma le televave o metotia ma le aoga o metotia mo suiga moni e mafai ona suia atoa le ola o le tagata. O lo matou mataala, e tele ituaiga sreovā ma manatu o mafaufauga, o le taunuuga o le tuputupu ae ma talanoa ma isi.

Afai e te suia tulaga tuai ma fou, e mafai ona e toe tusia atoa le tala o lou olaga. O le lelei o lona olaga e faʻalagolago i le tagata o loʻo tupu. O le pulea o le lava mafaufau o le mafaufau e mafai ai ona e suia lou uiga agai ia oe lava ma ia talitonuina ma maua le manuia o le olaga.

Mafaufau i metotia o le galulue ma le le iloa, o loʻo atiaʻe e le masani ai fomaʻi. I le fesoasoani lea o nei metotia, na mafai ai e laʻu uo a tamaiti ona avea ma pule o se kamupani tele mo faʻatau atu. Sa masani ona ou mafaufau i ai.

Galue ma le tele o aafiaga i tekonolosi

O le a le mea e iloa ai le le malamalama

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le galueaina o gaioiga faiʻai fai mai e le tele o faʻasaienisi, ma i le taimi lava e le o suʻesuʻe i le itu o suʻesuʻega. Ae ui i lea, e uiga i le le iloa, o le saienisi salaveki e le o faataʻitaʻi, aua lava na o le fuafuaina.

O le mafaufau o le mafaufau ma neurophyiologists mafaufau i le malamalama ma le au faitaulia o le United atoa - mafaufau faaletagata lava. E i ai le mafaufau mafaufau ma le mafaufau malamalama.

O le mafaufau o le mafai lea ona taʻua, malamalama o latou lava i le taimi o le taimi. Faatasi ai ma le fesoasoani i lagona, tatou te iloiloina au gaioiga ma lagona, ua tatou iloa ai o tatou mafaufauga ma gaioiga.

O le mafaufau e masani ona fesoʻotaʻi ma le mafaufau: Matou te iloa na o le mea na lafo mai ai o tatou manatu i le taimi nei.

O le mataʻituina o ni gaioiga foʻi o tatou mafaufau, ae aunoa ma le iloa ma le malamalamaaga. A tatou momoe, o le faʻatonutonuina o faʻagasologa o loʻo faʻagasologa i o tatou tino. Na te faʻamaopoopoina galuega a le fatu ma faiga uma o lo matou tino. Afai o le malamalama e tape i le taimi o le tatou momoe, o le mea moni o le aoga e aunoa ma se malologa "mo le malologa" ma le faaiuga o le vaiaso.

O le malamalama e mafai ona faʻatonutonuina a tatou mea e malamalama ai: Tatou te moeiini ou mata i le taimi o le moe, faʻaloaloa lou lima e ave le mea saʻo. Ae matou te le malamalama tele i ou mata i le taimi pupula malamalama: o le le iloa o loo pulea e lenei faiga. E leʻi i ai le taimi e mafaufau ai le tamaloa e faʻamalieina ona mata ao laua i latou lava.

I se tusi! O le faʻamatalaga e fegalegaleai e fesoʻotaʻi vavalalata ma le malosi uma-faʻamatalaga o le atulaulau.

Ua lauiloa lea i saienisi. E iloa foʻi o le faʻailoaina mai, uma faʻamatalaga e uiga i le tagata ma o ana gaioiga e teuina. O lenei mea totino o le le iloa na maua i le faiga o le sypnotic seti. Ina ua motusia le malamalamaaga, ma na le mafai e le tagata ona faʻatonutonuina ana upu ma mafaufauga, ona faʻailoa mai lea e le malamalama lelei tali i fesili.

Pe a faʻaletonu le malamalama: E manogi le tino o le tagata, maʻai meaʻai, vaʻai se miti. I faapena foi le auala e tasi, o tulaga oo tatou olaga ua talia e faapenei o le taunuuga o la tatou auala elvagelia.

Galuega moni galuega:

  • Aoina ma faʻamaumauga gaosi;
  • musumusuga, manatu ita;
  • faʻataʻitaʻiga o amioga i tulaga fiafia;
  • Kopiina le faʻataʻitaʻiga o amioga a e pele.

I le le iloa, ma le mautinoa uma o faamatalaga na vaʻaia / vaʻaia se tagata ua teuina. O le faletupe lea e faʻatusatusaina i le faletusi. O le tele o faʻamatalaga ua soloia mai le manatua, ae tumau i le o loʻo teuina o le le loia. I le taimi saʻo, o lenei faʻamatalaga o le a oso i luga o manatua.

Manatu, malamalamaaga, o mea fou e fesoʻotaʻi uma ma o tatou fua. Faatasi ai ma le fesoasoani i gaioiga mafaufau ma le vaʻaiga o taumafaiga, e le mafai ona mafua ai le musumusuga poʻo le faʻamalosia o lagona. Ae e mafai ona e aʻoaʻo le auala e faʻatautaia ai le le mautonu, o loʻo faʻatonutonuina ai le gaioiga faʻapitoa.

O le a le amio a le amio? Faʻataʻitaʻiga, pe a fai ua maliu le tagata i le suauʻu suauʻu, o le a ia lafoina se meainu poʻo se ipu vevela. Afai o le itiiti ifo ma le tasi le afi mumu, o le a otometi ona sasaa lona lima mai le afi. Ma o lenei gaioiga o le a muamua atu mafaufauga.

Kopi le faʻataʻitaʻiga o amioga a tagata matutua e nofoia i soo se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na sii le la tama teine ​​i lana tama teine ​​e aunoa ma lona tamā, o le a avea ai foi se tina ma se tina. O le mafaufau lea o le mafaufau ua vave ona lafoina i le va o tagata vavalalata. I le taufaʻamataʻu a le afafine, o le tuuatoatasi o le a faʻamauina o se olaga fua.

Faʻafefea ona tape le malamalama ma mafai ona malamalama lelei

Mana o le le iloa

E mafai ona fai mai o le maualuga ua aafia ai uma e aafia ai i gaioiga uma a le tagata. O mafaufauga ma galuega a se tagata e faalagolago i ai. O mea i fafo e aʻafia ai le faʻailoga:

  • ulufale atu;
  • faataamilomilo;
  • Maoae faasalalauga;
  • Mauaina masani.

O aʻoaʻoga e faʻaosofia ai le faʻavae o tulafono masani ma sosaiete. O faʻamatalaga ua faʻatulaga a o e iai se tamaititi e malosi lona aafiaga i le olaga atoa o se tagata, aveese le faʻavae o nisi taimi e le mafai ai i nisi taimi. O le mea moni o le tamaititi na aʻoaʻo i le aiga, i le aʻoga masani ma le aʻoga, e tumau pea ma ia mo le ola ma tumau nofo i le talitonuga.

Afai i lea taimi na tosina atu ai e le Tama meafaafiafia, o le a latou taofi taofiofia o latou tulaga ma pulea manatu ma amioga a se tagata matutua. Ina ia faʻaitiitia nei faʻapipiʻi, o le ae manaʻomia le fesoasoani i le fomaʻi.

O le siosiomaga o loʻo iai ni uo, aiga, kolisi, masani - fausia se nofoaga a tagata. E le mafai ona amata ona faʻataʻitaʻi i se tasi e sili atu pe le pule. Faʻamamaina o le malosi o kamupani leaga lea mo mafaufauga ma mea e vaʻaia ai tamaiti talavou.

Muamua, latou te faataʻitaʻi i taʻitaʻi ma amata ona 'ai le ava malosi ma asu e avea ma a latou lava mea. " SAʻILIʻI, E foliga mai ia i latou, o lo latou lava naunau e inu ma ulaula.

O le aufaasālalau o se mau malosi o le faʻamalosiʻau i mafaufau, ae maise mo tagata talavou. E le na o televise: agafesootai fesoʻotaʻiga e matua taua lava e ala i fesoʻotaʻiga lautele. E i ai ni a latou pito sili ona poto i ai (aoga malosi) i luga o se tagata ma malilie e faia le filifiliga latou te manaʻomia pe filifili ni togafiti o amioga.

Mauaina o tomai ua tolopoina foi i le le iloa ma avea ma stereotype o amioga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e toe faia e se tagata le tele o taimi tutusa gaioiga poʻo le faʻagasolo, e avea ma polokalame faʻaleaganuʻu fou. Mulimuli ane, na amata lava ona faatino "i luga o le masini", e aunoa ma le mafaufau. Faʻataʻitaʻiga: aau, faasee, ata skiting.

Galue ma le malamalama

Metotia o galuega ma le malamalama

O le mafaufau o le mafaufau o loʻo tupu ai polokalame e galue ai ma se tagata o loʻo lagolagoina:

  • Toe amatalia;
  • atuatuvale;
  • Polokalama.

Reprogramming o le sui o le tuai o loʻo avea ma stereotes ma stereotypes ma fou, fou tali faʻataʻitaʻiga i le tulaga.

Ae o lenei metotia e mafai ona foʻia le faʻafitauli naʻo le tulaga maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaʻai o le pusi uliuli, o le a lelei o le a lelei nai lo le leaga. Ae peitai, o le faʻafitauli lava ia lava, e fesoʻotaʻi ma se tali malosi i se pusi uliuli, ae le o se mea.

Defrogramming o se fofo i le faafitauli i le tulaga le aoga. A maeʻa ona aveʻese le mafuaʻaga o le faʻafitauli, ona le tali mai lea o le tagata orcheche i faailo e fesoʻotaʻi ma faʻailoga. O lona uiga, o se tagata o le a le matauina se pusi uliuli: e uiga i le tutusa auala e pei ona le tali atu i laau.

E le mafai ona faʻaititia ou faʻafitauli ia te oe lava: e te manaʻomia se fesoasoani faʻapitoa.

O loʻo faʻalauiloaina polokalame o mea talafeagai i totonu o faʻamatalaga talafeagai i le talitonuga o le tagata, ua faʻaitiitia ai lona malamalama. O auiliiliga o le au atamamai o loʻo faʻamatala i le NLP metotia (neurotinistic lautele).

Galue ma le le malamalama e faʻavae i luga o le faʻamaoni o faʻailo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata "e feutagai ma le le iloa, o le tali o le" IOE "o le ai ai le lagona o le mafanafana i le taliga o le a mafanafana mo le tali.

Galue ma le le iloa o le:

  • atinaʻeina o le faʻapipiʻi;
  • FAAMASINO ME FAAMASINO;
  • vaaiaina;
  • mafaufau loloto i ai;
  • tutoatasi.
  • Manatu manatu.

E galue foi ma le le iloa le aoga:

  • Pepa Faata Tausaluga;
  • Atavali;
  • lafoai;
  • hypnosis;
  • Mai le tino.

O le tuʻusaʻo download o faʻamatalaga i totonu o le faʻailoga (Alexander o loʻo faʻaaogaina foi). Ua leva ona faʻaaoga le mafaufau o le mafaufau i a latou faiga faʻaalia o loʻo tusia - faʻalavelave, neurogray, valivali ma le Mandala, ma isi

ADAPHORICKS AED - O se mea aoga aoga mo fesoʻotaʻiga ma le le iloa, o se tagata amata ona talanoa ia te ia e pei o se tagata moni - ae i le fesoasoani o ata i ata i ata.

O le o le otometi o se otometi tusitusi metotia. O le faʻaaogaina, e mafai ona e tosoina mai 'ile Malamalama o le Atua "o faʻamatalaga loloto na natia i le talitonuga. Faatasi ai ma lenei metotia, e tuusaunoa mai poloka o le mafaufau, clamps, "Cockroes" i le Ulu.

Otometi tusi tusi Le mautonu. E manaʻomia le tapena o se laupepa ma 'au. Mafaufau loloto i lau fesili, o le tali e te manaʻomia ona e maua, ma ina ua uma se minute Ia alu pea o ia - Taofi le mafaufau.

O lenei e tatau ona e mafaufau loloto i lou lagona i totonu, vaʻai oe lava mai totonu. A maeʻa le 5-8 minute, e manaʻomia ona tusia ni upu poʻo ni fuaitau o le a oʻo i le mafaufau.

I le taimi muamua, o nei upu ma fuaitau e foliga leai se tele o se uiga. Ae o le faitau tusiga i le tele o taimi i le laina o le a e malamalama i le mafaufau le malamalama e manaʻo e taʻu atu ia te oe. O le mea moni o le talanoa mai ia i matou i le gagana o ata ma faʻataʻitaʻiga, o le mea lea, e le aoga pe a le aoga "metotia o fesoʻotaʻiga.

O le ulufafo mai le tino o se miti atamai, o se auala e fesoʻotaʻi saʻo ma lona lava fua. O le faatofuina o le inisinia i le miti atamai e tele lava, e mafai ona suesue i tusi.

Masini galuega ma le le iloa

E taua le malamalama o le mafaufau loloto o le sili atu o le tele o tulaga mo mea uma e tupu i o tatou olaga.

O a isi metotia o le auala e galue ai ma le le iloa:

  • Taroit kata;
  • Oloa toto;
  • ipu tioata;
  • pendulum, faʻavaʻa;
  • Elemene o le natura.

I se faʻaopopoga, o loʻo iai le mafaufau o le mafaufau mo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga ma le faʻaaogaina o galuega, o faʻafitauli o le mafaufau, o le mafaufau o le mafaufau, o le okaina.

Siaki le vitio, faʻafefea ona tape le malamalama ma mafai ona malamalama i ai:

Faitau atili