Olaga pe a mavae le oti o loʻo i ai: faʻamaoniga faʻasaienisi

Anonim

Olaga i le mavae ai o le Oti (A leʻo se isi ") - Faia o se manatu faʻalelotu ma le faʻaaloalogia e uiga i le faʻaauauina o le olaga malamalama pe a maliu le tino o le tino. I le avea ai ma pulega, o ia faʻaaliga o faʻavae i luga o le faʻatuatua i luma o se tino ola pea.

O Manatu FOLAGA, Manatu e uiga i le agaga, ua ese le lalolagi ua tuanai i ni tagata lilo lotu.

E i ai ea ea le ola pe a mavae le oti? Tatou taumafai e fuafua i lenei mataupu i le faʻafesoʻotaʻiina o faʻamatalaga na ofoina atu e saienitisi faʻaonapo nei.

Olaga pe a mavae le oti

Olaga pe a mavae le oti

Ina ia tali le fesili: "E i ai se olaga pe a mavae le oti?" O loʻu lava manatu, e manaʻomia, e masani ai, e masani ai, ia te oe lava i le tulaga o le oti o tagata na sao mai. I le maeʻa ai, o le poto masani o fomaʻi mai atunuʻu eseese o le lalolagi faʻaalia o tagata oona o loʻo talanoa e uiga i le lalolagi atoa e uiga i le lalolagi atoa.

Tatou te toe i ai i tala oi latou e "uunaia le vae e tasi i luga o lena malamalama."

Talafaasolopito 1. Na tupu i le tagata pese o le PAM RYNODS

Ogaolosmetrt o le poto masani o le poy reynolds e mafai ona mafaufauina o se tasi o sili ona lauiloa ma tusitusi. E tolusefulu-tausaga le matua Amerika o Amerika Amerika sa tatau ona onosaia ai se ogaoga o gaioiga i le faiai.

O le fafine sa i ai i le tulaga o le auvae o coda, sa leai se mea itiiti e fai ai gaioiga i lona faiai. I se taimi o le mea ua maliu ai Pam i le taimi na faʻaaluina ai ou na tapunia, ma susulu atu osofaʻiga i fafo atu leo ​​na ofi i tua (mo se faʻataʻitaʻiga).

Mulimuli ane, ona sau ia te ia, sa tau atu e le itu pese le iai o se tino e uiga i le mauaina o se tino, ae na ou matamata saoloto pe faapefea ona ala le taotoga. Aemaise lava, na faʻalogoina e le fafine upu o le fomai tipitipi: "E laʻititi lava lana Arteries."

Na faamaonia ma fomai le moni o upu o Reynolds, sau i se mea moni le ofo mai le faamatalaga na mauaina.

Talafaʻasolopito 2. Na tupu i le Netherlands tagata i se tulaga o le koma

O le nofoaga na tupu ai mea uma o le matagaluega a le tagata fai pisinisi o le Rijntate Hosmail (arnum, o Netherlands). I le po, i totonu o le fale o le fale malosi, na aumai ai se tamaloa iina i le tulaga o le pamu. Na 44 tausaga o Sa ia. Na maua o ia e Sailiga o ia i se tulaga leai se faamoemoe, na ia taoto i le laufanua. I le falemaʻi, gasegase faia le manava manava ma le loto ma le loto.

O le teine ​​Molia na galulue i le po sa sauniuni ai le alii i le fia tausi. Na ia mauaina o ia o le afioaga o tiga o manu, le teine ​​na alu ese mai le tasi o laʻua ma faʻaulufale mai i totonu o le faʻafomaʻi faafomai. Ona tago ai lea o isi tagata gasegase.

Ina ua mavae 1.5 itula, o le fatu le fatu ma le faʻamalosiʻau o le faʻamalosiʻau o tamaloloa na o mai i le masani ai, ae o le a sau pea i se setete. Na faasee atu i le tuueseeseina o le malosi.

Ina ua maeʻa 7 aso, toe feiloaʻi le teine ​​tausi maʻi o le tagata maʻi: ua ia sau i le malamalama. Ina ua ia foaʻi atu ia te ia se vailaʻau, ae sa faʻaosofia leʻa maua e se tamaloa ia te ia, ma taʻu mai ua i ai le teine ​​poʻo fea o i ai ana fomaʻi.

Sa tetete le teine ​​misionare, ae sa faaauauina pea e le tagata maʻi - sa ia toe ola lava i le tino na ia teʻi, ma ou manatu i mea uma na tutupu ia te ia. O lea la, sa ia silafia le tagata faigaluega fale na maliu na o atu i lana fasiga - tuu i totonu o se pusa fomaʻi.

O fea na i ai le tagata o loʻo iai i se tulaga o koma, e matataʻu tele, mafai ona maua na faʻamatalaga? Na ia faamatalaina tonu i le FAAAOGAINA O faʻamatalaga uma o le maelegaga, faʻataʻitaʻiga, o foliga o tagata faigaluega ma mea na latou faia ia te ia.

O lenei tala na maua ai le fiafia i le mea na tupu i le mea na tupu pe a faʻatautaia e Dr. Pim Reammel, o lona suʻesuʻeina o tagata gasegase i le falemai lata ane o tagata gasegase. O faʻaiuga o le faʻataʻitaʻiga faʻasaienisi na lomia i le faʻasalalauga faʻasalalauga "a le Umat" i le 2001.

Olaga pe a mavae le oti

Talafaasolopito 3. na tupu i se fafine i le taimi o taotoga

Ioe, o le aafiaga o PAM Reynolds e mamao ese mai le tasi! O loʻo faʻaauau pea ona matou suʻesuʻe le olaga pe a mavae le oti - o mea moni o le olaga. O se tala faʻapena na tupu i le maʻi o le polofesa lauiloa i le taimi o taotoga.

Sa iai le loto o le fafine, ua maʻi le oti. O le mea e lelei ai, ina ua mavae sina taimi, na sau le tagata ma i le ola, ma lona fatu malosi toe maua. Na maeʻa Faʻamalosia manuia, ma a taunuʻu mai le polofesa e asiasi i le tagata maʻi i le toe faʻafouga, na ia taʻu atu ia te ia o se tala le masani ai.

Na taʻuina atu e le fafine ina ua tu lona loto, sa ia teteʻese mai le tino faʻale-tino, na ia faʻaali atu lava i luga o le laulau o taotoga. Sa ia faapipiia le manatu ua uma lava, ma na leai lava sona taimi e fiafia ai i lona tina ma lana tama teine.

Na faapena foi ona ia alu i le taimi lava e tasi, sa sau lava e asiasi i le tuaoi, na avatua i lana tama teine ​​ofu lanu.

Ina ua mavae lena, oloo fafine i le fale maulalo finafinau, i laʻua na paʻu le tasi 'aʻai i le foloa ma lavea. Tuaoi fai mai "mo le fiafia."

O faʻamatalaga o le gasegase na matua moni lava na filifili ai le fomaʻi e siaki le faʻamatalaga. O sina taimi mulimuli ane, o loʻo ia talanoa i aiga o le tagata maʻi o le a faʻamaonia se tala ofoofogia i ana faʻamatalaga uma (ma le laʻei le ipu, ma le ofu i Potuka Bat, ma le taunuu mai o se tuaoi).

E i ai se ola pe a mavae le oti: faʻamaoniga faasaienisi

O le a matou faʻaauau pea le sailia o le olaga pe a mavae le oti - faʻamaoniga o saienitisi. Sei o tatou vaʻai atu i tala o tagata na manatuaina o latou olaga ua tuanai (e faʻaalia manino mai foi agavaʻa latou te leʻi mauaina i nisi taimi nei.

Talafaʻasolopito 1. Mataupu mai Bryan Weissa Faʻataʻitaʻi

O Brian Weiss o se fomai a Amerika, o le Hypnotast, lona lautele faapitoa - faʻamalosi i olaga ua mavae, o le aʻoaʻo olaga pe a mavae le oti. Na faaalu e Brian se tele o le afa i le taimi ua teʻa, ae o nisi o tala na vaʻaia na latou iloa ai na sili ona manaia. E pei o, mo se faataitaiga, o le isi mea.

Na tupu i Saina, o se fomaʻi poʻo se fomaʻi mo fomaʻi ma mea faapitoa na ia togafitia ai sui o le Malo Fopu. Na taunuu i le faʻatamāina o le Tusi Paia ia Brian i Miami (USA), ma o le uluaʻi asiasiga i le setete Amerika. E leʻi iloa e le fafine Saina le Igilisi i le taimi uma - e leʻo se upu e tasi. O le mea lea, sa tatau ai ona ia uia se tagata tranlator ma ia.

DRO. Itumalo Faʻasilasila O le tagata o iai i le lagi, na ia taʻu atu ia te ia o lena olaga o se tagata nofomau i saute o Kalefonia. O mea e te manatuaina i aso ua mavae na mafua ai ona lagona le poto mai ia te ia, e ui i le mea moni o mea na tutupu na ia fai mai e tusa o le 120 tausaga talu ai.

Fafine na silafia le nofoaga ao Ia tauto ma lona toalua. Ma i lenei taimi, ua amata lava ona tautala lelei aʻiaʻi e le Igilisi (ma mulimuli ane, ae sa le iloa o ia e epi, arectives, lautele, ma le tautala i le tele e mafai ai.

Na sau lana faaliliu upu i le faalavelave moni, na amata ona ia faaliliuina le Saina i le Igilisi o tautala. DRO. Sa taofia ai o ia, o ia lava na sau i le mea e malosi ai. A uma mea uma, o se fafine ae leʻi amataina le taimi o le Redressing Traim e le mafai ona fai atu Talofa i le Igilisi!

O le Tautiga Atu o xenoglosia o se faʻataʻitaʻiga manaia - o lona malosi e talanoa ai ma malamalama i se gagana mai fafo e leʻi suʻesuʻeina se tagata.

Soifua Maloloina

Brian mafaufau xenoglossia e se tasi o le sili ona mautinoa o finauga o loʻo faʻamaonia ai le i ai o olaga ua mavae (o le manatu lea o le toe faʻafouina). Ae uma uma, soʻo se faʻamatalaga talafeagai o loʻo avea nei ma iinei.

O le isi mataupu mai le aries na tupu na tupu i Niu Ioka. Lua laiti masaga tama tausaga o tausaga mo le 3 tausaga faaalu le lelei i latou lava i se gagana uiga ese. Sa leʻi manaʻo e fausia ni fanau, ae leʻi masani o ia i matua o tamaiti.

Ona o le tama o le masaga - o le fomaʻi e ala i le galuega, faʻaalia tama e fiafia i le New York Columbia University.

O tagata atamamai na iloa e masani ona faʻafesoʻotaʻi tamaiti i le fesoʻotaʻiga anamua. O le iʻuga na tusia e tagata atamamai. E ui lava e leai se isi o latou e mafai ona faamatalaina lea mea e mafai ai e tamaiti ona iloa se lauga anamua, ae le faʻaaogaina i le lalolagi o onapo nei.

Dr. Itumalo Toe mauaina i le moni o le talitonuga o malologa o le toe faafou o le agaga. I se taimi e le gata i lea, o ia lava mea i lana galuega, e tele lava ina ia tatou o mai soo i le lalolagi, ma o le a matou o mai pea iinei.

Talafaasolopito 2. Mataupu o Michael Floventon

O loʻo faʻaauau pea ona tatou mafaufau i le fesili: "E i ai se ola pe a mavae le oti - faʻamaoniga?". Tatou talanoa e uiga i le lauiloa a Amerika Filisofo, o le Hypnotherappist, lea na atiaʻeina le metotia o le "Faʻamalosi, o tagata mamaʻi i totonu o latou olaga ua tuanaʻi, faʻapea foi ma le tulaga o" soifua ".

O Per Móchael e patino i le lalolagi sili "loto", "le faamoemoe o le agaga", "Olaga i le va o ola" ma isi. Sa masani ona i ai Polikaton i tagata pele na le fiafia i latou na pele, aemaise matua o fanau mamai. Na latou sailia se fomai faamafanafanaina.

E masani lava ona taʻitaʻia e Mikaele le faamatalaga na maua i le taimi ua teʻa. Na mafai ona ia iloaina o agaga filifilia tulaga o lo latou lumanai Alualu i luma, aemaise, o le umi o le nofo ai i luga o le fogaeleele.

Na maua foi e Seddle ma se mea manaia: na iloa ai e masani lava ina ua maumau tamaitai talavou a latou fanau, o le agaga na oti na o ese.

E tusa ai ma Dr. Newton, o le mea sili ona taua i lana galuega o le malamalamaaga i le mea moni o le a iloa e Agaga o le a latou ola i le poto masani. I se faʻaopopoga, tulei ese mai le talitonuga o toe faʻatau, matou te le maua lava a latou pele ia latou e faʻavavau (aua o le a tatou uma feiloai ma i latou i le eto fou.

I loʻu manatu, o nei faʻamaoniga o loʻo avea ma faʻamaoniga o le iai o le olaga pe a mavae le oti ma se isi faʻamaoniga tatou te ola ai.

Talafaʻasolopito 3. Mataupu Mai le Faʻataʻitaʻiina o Tapgeon-Oncologist Bernie Slaiel

Ona o ni mea faʻapitoa o ona gaioiga, Iuta, e tatau ona fesoʻotaʻi ma matua na faoa fanau na latou le taliaina. 'Ona latou fai atu ai lea i le f. nike se tele o tala pe a auai atu a agaga o āmea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi fafine na ave taʻavale i lona taʻavale i le alatele. Na faafuaseʻi ona mata mai luma o ona luma, se foliga o le atalii o le toʻa 5 tausaga ua mavae, o ai na faatonuina e lemu. Sa ia faia, ao ia fesili. Ma ina ua ou alu atu seia oʻo i le isi itu, na ou mauaina se faʻalavelave tele ma le mataʻutia iina ma le 10 taʻavale.

A na le faʻalogo o ia, e faʻapea foi o se sui o se faʻalavelave ma mafai ona fano.

Ina ua maeʻa ona suʻesuʻe ia tala, e foliga mai ia te aʻu e mafai ona faia se iʻuga manino pe a oʻo i le oti. Peitai, ioe, o tagata taʻitasi e iai le aia tatau e faʻatatau i lona manatu e uiga i lenei mataupu.

Faitau atili