Phyognomy minsnan - Saina phyoiognomy, tagata faitau

Anonim

Phyognomy Minsnan o le igoa lona lua o Saina phyogogonomy, o le mea sili lea ona leva o le fuafuaina o le ituaiga o tagata ma le mafaufau o le mafaufau ma foliga masani.

O se isi sosaiete o le miscan ua lauiloa o se asima o foliga, aua e fesoʻotaʻi lelei ma nei ata. Sei o tatou talanoa e uiga ia te ia mea lilo i le sili atu auiliiliga i aso nei.

Phyognomy minsnan

Saina phyogogomy: Talafaasolopito faamatalaga

O le physignomy o le Minsan ei ai se talaaga umi - na moni lava ma le matua YieghRue Jun Dinin, tusa ma le 2600 tausaga aʻo lumanaʻi le Fanau a Keriso.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na a Mai Ae o se iuga o matauina o ni faʻailoga o ni faʻailoga o ni faʻaaliga faaletino: i foliga vaaia, uiga i laina ma le tino; Fausaga o ponaivi, e oo lava i le lanu o le paʻu. O mataupu faa -a nei o le au Saina phyosiognomy na atiae e le au matutua anamua Liu Zerongom, Ma Yi ma isi.

I aso o le Komiti Faatino i Saina o le malo o le malo, o le tusiata o le faitauina o se tagata sa taua saienisi.

Na faaaogaina e nei faufautua o le pule ma fuafuaga. Faʻataʻitaʻiga, i fonotaga taʻitasi o le aʻoaʻoga ma le au faʻatuatuaga mai fafo pe na mulimuli mai foʻi, o lana faʻavae e faia se suʻesuʻega o se tagata le mailoa. E faavae i luga o lenei faamatalaga, ona faia lea e le emipe le faaiuga.

Ma o le isi itu o le faʻaaogaina o Saina Phyoleiogonomy o le faʻauiga o sui talafeagai mo tulaga eseese i lalo o le IMPotaria tuuto.

Foliga o le phyognomy milcan

Aua o ia, o tuua a Aristotle o le au Aristotle e talafeagai, e tusa ma lea o le feeseeseaiga ma mea e lelei ona manatu e lelei. A o le le mautonu ma le tele o filifiliga o ni faailoga leaga. Ua faʻaalia ai na faʻaalia ai se tasi o elemene i le tino o le tagata.

Ole taimi nei e tatau ona maitauina o le mincan e tatau ona vaeluaina i le 5 vaega faavae:

  • Vai;
  • Fafie;
  • Afi;
  • Eleele;
  • Uamea.

O vaega taʻitasi o le tagata ua vaevaeina foʻi i le lisi o elemene. Taitasi elemene e iai lona malosi ma o lo o tauaveina se malosi malosi. I le tele o taimi, o elemene eseese o loʻo i ai i foliga o tagata i le taimi e tasi. Ma o lenei mea masani, ae ina ua maeʻa suʻesuʻeina, latou te manatu o loʻo soʻa gen afi. O le a faʻailoa mai ai le sili ona iloga vaega i luga o foliga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai o se isu lapoʻa - faʻamaoniga o le tulaga muamua o le metallic elemene. Ma le malosi o le auvae, mafiafia o mata o ata o elemene o le laau. Faʻafetai i nei faʻamatalaga, e mafai ai ona malamalama i uiga o se tagata, ina ia iloa ai le taʻu o ana faʻamatalaga.

Phyognomy minus foliga foliga

Phyognomy minsnan: foliga foliga

Luga e mafai ona e masani ai oe i le masani masani i le gagana Saina Phyokagonomy, e fefaʻasoaʻi ai le mata i le 3 vaega.

  1. Pito i luga - Liba o loo i ai i le eria. E fesoʻotaʻi ma le mafanafana, vevela. Afai o le sone ua matua atiaeina, ona avea lea o se tagata i le amio o se mea sili ona atamamai, maua ai lagona lelei.
  2. Feololo sone . E vaevaeina i le itu tauagavale o foliga, le alatoto agavale ma le taumatau. Agavale e fesoʻotaʻi ma le matagi, i sasaʻe, ate. Taumatau ma le matutu, sisifo, malamalama.
  3. Nizhny . Faatusa i le auvae. O lenei sone e fesoʻotaʻi ma le malulu, ma fatugaʻo, feusuaʻi o feusuaiga, afu.

I le mea lelei e iai lona uluola, o loʻo paleni lava nei vaega taua e tolu, e leai ni faʻaletonu i luga, e tutusa lava. Ma i luga o le 3 sone, e le gata o foliga, ae o loʻo vavaeʻese le tino tagata.

Faʻapea foi, o loʻo i ai se foliga faʻapitoa foliga i le phyognomy o le miscan ma 99 manatu e faʻaaoga i ai. E leai se mea evili 100 i luga o le faafanua, auā e pule i le auvae ma auvae. E talitonu i le tulaga o le mulimuli mai, o oe e mafai ona iloa ola le ola fua: ma lautele, tele o moa ma auvae, e i ai le sili ona lelei, ola.

O le mea sili ona taua o manatu o le 16, 19th, 22, 25th, 28, 44, 54, 51, 50, 70, 70, ma le 70. E taua tele ma grooves pasi mai le isu i le pito i luga o le laugutu (tulaga 51m). E ala i le isu i se tagata, e aofia ai le malosi o le lagi, ma le fesoasoani a le gutu o lo o lo oi ai le malosi o le lalolagi.

Phyognomy minus foliga foliga

Taua i dignostics foi Tulaga 28th - Yin-tang tulaga vaega. Ma se paʻu lelei i le sone 28, o lona leo tele, e mafai e se tasi ona faʻamasinoina le maualuga o faʻamatalaga atamai o lē e ona. E aoga le taliaina i le paʻu lanu i le tulaga 28. Vintage Tusitusiga tala

  • I totonu o le lanu pogisa i lenei itu - faamatala e uiga i faʻamaʻi o le manava;
  • lanumoana - lima fatu;
  • Ma mumu - o le fatu fatu.

Leaga le lelei - Uliuli Uliuli i le Itulagi 28. O le mea mulimuli o le a oʻo atu i le i ai o se ogaoga faʻamaʻi faʻamaʻi, mea leaga i le olaga o le tagata. O le foliga mai o le lanu uliuli po o pogisa o le paʻu i le tulaga 444 o loʻo faʻaalia ai se maʻi ogaoga. Faʻapea foʻi ma le i ai o ni faʻaletonu i le sone o le 45th.

E tusa ai ma tagata Samoa phyogogonoists, o le isu e fesoʻotaʻi vavalalata ma le atinaʻeina o le faiʻai i lalo ole faiʻai. O le faʻagasologa o lenei atinaʻe e matua lemu lava, i le fesoʻotaʻiga i lea tausaga, i lona tulaga laʻititi, e faigata ona iloa le isu ma le umi o le a avea ma isu i le lumanaʻi. E masani lava o tamaiti ona maua ni nota laiti.

O le isu atoa e fausia na o le 20 tausaga. Faʻapea foi, o le tuputupu aʻe o le tagata e faʻamuta i lenei vaitau ma o le itu i lalo o lona faiʻai ua iʻu ina ua maeʻa fausia.

Na fai mai fomai Saina o le isu o le faitotoa faitotoa i totonu o māmā. Latou te manatu lava e nafa ma le setete o māmā. Afai foʻi ua amata ona manava le tagata i le fesoasoani a lona gutu, e faʻailo ai le atinaʻeina o se maʻi ogaoga.

O le mea o loʻo taʻua i luga e puʻupuʻu 28th tulaga , o se tasi o le sili ona tauaina minusan phyogonomy. Ua taua "o le aa o le mauga." Faatasi ai ma se vaega maualuga o le itulagi, 28 o tagata e mafai ona mafua i le numera o tagata ua leva ona ola.

Ae i totonu o le i ai iinei o se malologa ma le geads, laina faʻaupuga o loʻo sopoia le pito i tua o le isu - e aoga tele i le fefe o le vaivai o le soifua maloloina, e le o le oti o le oti i se talavou vaivai.

I le tulaga pe a fai o lenei vaega o loʻo avea ma se tulaga maualalo, ma le teena o le pito i tua o le isu - E mafai ona e talanoa e uiga i le ogatotonu o le olaga. O le iai o le lamolemole lelei atoatoa o le isu o se faʻailoga o le umi.

Lelei, pe a o le tele e tutusa tutusa 1.5 inisi. Faatasi ai ma se nofoaga e 28tut 28, faʻatasi ai ma le i ai o matatiʻa malosi, tatou malamalama e i ai lo matou malosi malosi. O foliga o mea leaga i lenei itu o le a talanoa e uiga i le le alualu i luma i le ausiaina o sini.

Sone sa sapalai mai tulaga ma 15th i le 28th , ua lauiloa o "corrido manuia". I le Vestunchik o le a faʻaalia ai le paʻu mama, paʻepaʻe o loʻo iai ni vailaau, foina, sima ma isi faʻaletonu ma isi faʻaletonu.

O le Saina ata o le phyiognomy maua mo se le le manuia faʻailoga lanu pogisa o loʻo aliali mai i le eria 48 (Heart Ex): latou faʻailoa mai le discers o le manuia.

A o le auiliiliga 44th ma 45th sone , e sili le faatino i le itu. O lea ma le maualalo o nofoaga o nofoaga faʻapitoa, ma se malifa i se tasi o itu, latou te talanoa i se mea e ono mafai ona vave oʻo atu. Ae peitai, ioe ua naʻo le talafeagai lea mea, e le o le fesuiaʻiina o le taumafai ia latou ma le ita, aua o le tagata faʻapitoa na te matua talisapaia le ata vali. E te le mafai ona faia.

Ia tatou o atu i tulaga masani i luga o sone, o le nofoaga o le ogatotonu o le laina i luga o foliga (mai le lauulu ma le 71st sone). Tagata Saina talitonu ua latou i lalo o le pule a le Agaga (Pule). Ma e tusa ai ma ana taumafaiga, ua mafai ona iloa pe o le a le soifua maloloina, ola ma le taunuuga o se agaga faapitoa o le mea o le mea, o le a afio mai i le fanua e maua ai le fanua talafeagai.

Sone 16th - Ia e iloa le mafutaga ma Tama. Afai e iai Suiga o loʻo iai, o le faigata o loʻo valoia le olaga o le olaga.

Sone 19 - Na te taʻu atu i le fesoʻotaʻiga ma lona tina, o lana matafaioi i le olaga o le aʻoga. O le i ai o suiga i lenei nofoaga, faʻapea foʻi ma le muamua, o le a taʻu maia le leai o le alofa mo le tina, faʻafesoʻotaʻi ma ia.

  • O se paʻu lapoʻa o le paʻu i le 19th sone - faʻailoa i mea le fiafia i mea na tutupu (faʻafitauli o aiga, faʻateʻaina, ma isi mea);
  • Samasama-mumu, pe a fai o le paʻu e le susulu - faʻailo le mea leaga na tupu.

Sone 22nd - Galue e fai ma faʻasino o mafutaga faʻatasi. Faʻatasi ai ma le 19 o le 25 o itumalo, na te faʻatupuina le "nofoaga o le mamalu". Ma le pogisa pe salu o le paʻu iinei, e mafai ona e faʻatagaina le tulaga lamatia o le leaga o le olaga o le tagata.

Sone 25th - Oloauina o faamatalaga i mea na tutupu i le afua mai i le sau, aemaise lava, mea e fiafia ai. O le i ai o le Black Goldleplace Forces i totonu o le a faʻaalia ai le le lava o le faʻaalia, o le mea lea o le sese o le le manuia. Asiasiga vaega poʻo le paʻu pogisa iinei - o se maualalo maualalo o le atamai.

Eria 41th (valaauina le "vae o le mauga") - o le faailoaina o le fiafia i totonu o le aiga. O le iai o le lamumu lamolemole, lamolemole, paʻu manu i totonu e faʻailoa ai le soifua maloloina i aiga. Ma suiga i le paʻu ufiufi, lagona le mautonu, lagona, mata, lafo i mata - faʻailoa mai faʻafitauli i le aiga.

Sone 44th. A faʻatigilaina le paʻu i lenei tulaga, maanuminumi, o faʻavaivaia e mafai ona valoia e le toilalo o se tagata poʻo se tuʻugamau i lona aiga. O le sailia o le sone o le ituaiga ituaiga - faamatala e uiga i faigata i fesoʻotaʻiga ma sui o le isi itupa.

Vaega 45th. Afai e lamolemole, mama, susulu, o se faʻailoga sili ona lelei o le fiafia le iʻuga. Ma pisia, faʻafefeteina, dull paolo o le paʻu, isi deseons - faʻamatala e uiga i le leaga laki.

Sone 48th . I luga o le atoatoa faʻamatalaga, e fufusi le lapotopoto, paʻu mama, malamalama lanu piniki. I soo se suiga i le tulaga, e mafai ona e talanoa e uiga i faigata taua i tupe, atonu foi o le gaumativa.

Sone 51st - E matua taua tele i le faauiga, aua latou te faamasinoina i tamaiti. Faatasi ai ma se tagata groove, pe a fai e le o le ogatotonu tulaga e faʻatatau i le laugutu pito i luga - o le le fetaui ua maua. Ma i lenei tulaga, o le lelei poʻo le le lelei o 'augaʻoaʻo ua faʻaalia.

Eria 60th - Na te taʻuina foʻi uiga ofoofogia o le tagata. Afai o laugutu e faʻatatau i le tapunia tulaga - i luma o oe o se tagata malosi. I luga o le langling i tua o le laugutu pito i lalo - o le pule e afaina mai le le lava o le wilpower.

Sone 70th (taua le "paleni o le ola malosiaga"). Ma le pogisa o le paʻu o le paʻu, o le malosi o le malosi o le malosi e maua. Ma ma paʻepaʻe paʻepaʻe, mumu pe lanumoana matata - leai se malosi.

Tulaga 71th (taʻua o le "aafiaga o le ola"). O le i ai o se maʻa maʻai, o le a faʻamatala e uiga i le manaʻoga e galue malosi.

I le faaiuga, ou te fia matauina o faamatalaga na maua i le tusitusiga e tutusa faapitoa mo le masani ai. E le manaʻomia le taumafai e faʻailoa atu lou taunuuga. E le mafai ona faia lenei mea a oe, a iai se manaʻoga, faʻasino i se tagata faʻapitoa.

Faitau atili