O le malosi o mafaufauga e fausia ai mea ofoofogia: o mataupu faavae o lana galuega

Anonim

O o tatou mafaufauga o le mea - masalo na e faʻalogoina lenei fuaitau, ae o le a le uiga o le tulaga? O le a le mana o mafaufauga, o a mai a mataupu faavae e aoga? Afai e te fiafia i le mauaina o tali i fesili na laga ai ona faitau lea o mea i lalo.

Malosiaga o mafaufauga

Mana o mafaufauga - o le a lea?

Malosiaga o mafaufauga - o se malosi o loʻo iai ni ata e le taliaina e se tagata i le lalolagi i fafo, faia faʻapitoa faʻaleagaina. O nei viʻiga amata amata ona aʻafia ai le mea moni, suia ai: O loʻo iai lava tulaga: o loʻo iai tagata o le olaga, e fesoasoani tagata e faʻataunuʻu le manaʻo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea moni, e le masani ona tutupu mea uma, ona o ni miti e tatau ona tumu ia lava malosi, o lea foi e i lalo o le malosi o le toalima o mafaufauga ia e iai i le tino maliu.

Tatou taumafai e faʻamatala e sili atu le manino - O se tagata e manatu i ata (o loʻo iai, ata vaʻaia), ae le o tusi / numera. O le faʻagasologa o faʻasalalauga o nei ata ma o le malosi o mafaufauga . Ma o ata foliga mai pe mai totonu, poʻo fafo, i lalo o le faʻamalosi o mea i fafo.

Afai e te liliu atu i le tulafono o le faʻaolaina malosi, ona matou aʻoaʻo ai lea e leai se mea e aliali mai i se isi taimi pe mou ese atu - e suia lona tulaga.

O le mafaufau o le mafaufau (mafaufauga) ma le tino e fesoʻotaʻi ma le tasi le isi. Ma o le faʻavaeina o fua faatatau o le a faʻalagolago i le mana o le tagata faafoe, o se gaioiga patino na faia ina ia mafai ai ona maua le manaʻo.

Le malosi o mafaufauga ma le tulafono o le tosina

O le tulafono o le tosina o se tulafono o le tulafono, o se tasi o sili ona taua mo se tagata. Na ia fai mai:

"E foliga mai e pei o le".

O le, o mataupu faapea, o mataupu na e feagai ai ma le toomaga o lo o aafia ai i le olaga.

Afai o loʻo e fiafia i ai, maʻi, mafaufau lelei e uiga i le lelei - o tagata lava e tasi o le a tosina ia te oe ma mea lelei na tutupu. O le talatalanoa - o mafaufauga e uiga i le le lelei o le a tosina mai ai le le lelei i lou olaga i le ituaiga o mea le lelei, oona tagata.

O le tulafono o uta e aoga i luga o le faʻavae o fesoʻotaʻiga i le va o le lalolagi faʻalelalolagi, vaʻai faʻatasi ma le mata, ma sili ona vaʻaia. Tagata o loʻo fausia pea se numera tele o ata o loʻo fausia i lalo o le faʻaosofia o o latou manaʻoga, faʻanaunauga, ma mea.

O le malosi o mafaufauga e alu i le avanoa pe a amata ona vaʻai i auala e faʻatino ai le lalolagi o mataupu. Ma ua le maua, a o lenei e tupu lenei mea i se tulaga le tumau. O le mea lea, e faigata mo i tatou ona mataituina le tau o le vateaoga i le va o le mafaufauga, le manaʻo ma lona etboducent i faʻataʻitaʻiga.

O le mana o le mafaufauga e faia ai vavega ma e le na o ni upu! Matou te tosina uma i ata e uiga i le mea e masani ona mafaufau ai. Ua manino mai o tatou uma e tatau ona sili atu le le faʻamaoni i o latou manatu ma manaʻoga, e le mafai ona faʻatagaina oe i luga o le tagata.

William ATKINSON

Auiliili le tulafono o le tosina o loʻo iloiloina i le tusi tusia e William Apkinson (Yoga RamacharaA) "Le Mana o Mataʻaga." E taulaʻi le tusitala i le mea moni o le fefe uma o le tagata na teʻi o loʻo feagai ma le masani ona tosina i le tulafono na muamua.

William aʻoaʻo pe faʻafefea ona aʻoaʻo e pulea le malosi o le auʻaiga faʻaaogaina faʻaaoga ai e le aoga, ma aua le afaina. Ua ia taʻua e ala i le auala e tosina mai ai le fiafia i lona olaga, ma le loto maumaututu ,.

Faʻafefea ona galue le malosi o mafaufauga

Ia faafaigofieina ia te oe le iloa o foliga o le galuega o mafaufauga ma le tulafono o le tosina, vagaia i mea nei:
  • O le mea moni e lua vaega - o le lalolagi (lalolagi o le lalolagi) ma le le mafaufau (matitiva lalolagi o malosiaga);
  • Malosiaga o le faʻavae lea mo mea uma e lua.

Ma afaina ai le mafaufau mafaufau ma le fesoasoani a le malosi o mafaufauga, e mafai ona maua ni mea lelei moni, maoaʻemau - taavale, fale mautotogi lua, etces, e tosina mai ai lou olaga.

Sei o tatou tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga faigofie - vaʻai i se mea i lou fale (ia telefoni, laptop, TV poʻo se isi mea). O fea na sau ai? E talafeagai le mea na e alu ai i le faleoloa ma maua ai pe tuʻuina atu se faʻatonuga e ala i le Initaneti.

Ae o le a le mea e muamua i ai? Ioe, i le amataga o loʻo e manatu e manaia le i ai o le tasi poʻo le isi vaega faʻapitoa i lona faʻamatuʻu. Ma na o le i ai o le faʻamoemoe na faʻamalosia oe i gaioiga.

O le faʻafefea lena o le faʻagaioiga o mafaufauga e tupu ai. Muamua lava Mobile mo le faia o ni gaioiga, o o tatou mafaufauga e masani lava.

Suesuega faasaienisi i le malosi o mafaufauga

Aua neʻi o tatou tautala matagofie, ae o le fea i saienisi e mautinoa ai mafaufauga o auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou manatua le suʻesuʻega na faia i le 2015 i le Institute of Tekinolosi (ISA, Kalefonia).

Na afaia o ia mai Richard Andersen. O le suʻesuʻega sa faapenei: O se tagata faʻailoilo na faʻatagaina le faʻamaumauga o le faia i le afi o le faiai o le faiʻai, lea na tuʻufaʻatasia e le Faʻasalalauga ma le vaega faʻatonutonu.

O iʻuga o le faʻataʻitaʻiga na taumafai ai: o le tagata gasegase na faʻaalia le ono mafai ona o se malosi sili atu o mafaufauga, aunoa ma le faʻaititia o le lima o le parberneticm!

Ma e le naʻo le pau lea o le suʻesuʻega: saienitisi mai atunuʻu eseese o le lalolagi o loʻo galulue faʻatasi e fausia ai se fesoʻotaʻiga i le va o le faiʻai ma komipiuta. Ma o le a mafai e pulea faʻapitoa foʻi 'au e le malosi o mafaufauga.

I Rusia, o se tasi o le muamua amata ona suʻesuʻe mafaufauga o mafaufauga o le saienitisi o le Yakov botkin. Ua toe faataʻitaʻi mai i le 1877, na ia faataunuuina ai se tagata matutua, sa tigaina Iakopo mai i se tiga tele i ona vae, ma ua sili ona vaivai. Sa ia filifili e suia lona mafaufau ma o se taunuuga na mafai ona aveese ai ni faailoga le fiafia.

O saienitisi mai Modescow State University na faia e le metotia, e mafai ai ona fuafua mafaufauga o se tagata e le i iai se meaalofa o le tautala. Faʻapitoa meafaigaluega na malaga atu i faʻailoilo o lo latou faiʻai, ma tuʻu ai pea.

Mana o mafaufauga saienisi

Ma o Iapani atamai o le saienisi e leʻi tutoʻatasi: Na latou fausia se polokalame e mafai ona "malamalama" i le mea e mafaufau i ai. O le ulu mulimuli na tuu i luga o le pulou lea na fesoʻotaʻi ai le eletise.

E tusa ai ma le maualuga o upu faigofie ma fuainumera mai le 0 i le 9, peitai o le a le vave malamalama pea i ai mafaufauga o le tagata.

O Le Mana o Manatu Gaoioiga Ofamoga - Faʻafefea ona Mafaufau ma Miti

Sei o tatou feagai nei ma le autu autu o le saʻo mafaufauga, aumai mea manaʻomia i lou olaga, mea na tutupu.

Cunning 1. Moni e le tutusa tutusa i le faamoemoega.

E masani ona tatou manatu e matua lelei lo tatou iloa o mea tutupu o lo tatou olaga e tatau ona faʻaalia ai. Ma le malosi malosi pe a amata ona alu mea uma "e le tusa ma le fuafuaga".

O le mea moni, o le atulaulau e sili atu ona vaaia, o le a le sili ona lelei auala e ausia ai au sini poʻo faʻafitauli faʻafitauli. Ma o loo ia taumafai e taʻitaʻiina oe ia te ia. Ae ua tatou amata faʻaleagaina mea uma aʻo tatou taumafai e teteʻe atu i le vaitafe.

O le mea lea, o le iʻuga o ni mea taua - miti o se mea, ae le o faʻamatalaina manino tapulaʻa, e pei ona tatau ona oʻo mai i lou olaga. Talitonuina le mafaufau maualuga. Fesili atu i le tulaga o le a fofo ma faigofie ai ona e.

Togafiti 2. E le lava le mafaufau

E ui o mafaufauga o le mea muamua lea e faʻamalosia i tatou i le sini ma le iʻuga, ae o nisi manatu, ioe, e le mafai ona mautinoa o le manuia.

Pe a le o se mea na tupu i gaioiga moni. I mea uma, e mafai ona e miti tele e pei ona e manaʻo ai, faia ni mea e manaʻo, faitau ma le faʻamaoni, tatalo, peitaʻi pe a le suia le tulaga?

Manatua o le eseesega i le va o le "mafaufau" ma "faia" le "Clocsal.

O mafaufauga e na o le mafai ona faia ni tuutuuga mo le iloaina o le fatu. Ae leai ni taumafaiga ma le poto, o le a tumau pea le miti.

Trick 3. Taulai i le tasi moomooga

O le mea moni, tatou te mananaʻo uma 'na o sina taimi lava. " Ae o le faiga e le tupu. Ma e tasi le manaʻo e manaʻomia se tele o le malosi mo le faʻatinoina. Ma afai e te fufusi i le tasi taimi o itu, ona ma le maualuga maualuga o le iʻuga o le a tumau pea i soʻo se mea.

O le mea lea, filifili se mea se tasi, ae o le manaʻoga sili ona taua mo oe o loʻo i le taimi nei, faʻamoemoe poʻo le miti naʻo ia. E le gata i lea, i se mea e le tatau ona afaina ai se tasi mai lou siosiomaga. Na o le eco-faauo uso e fetaui ma oe e moni aʻiaʻi.

Cunning 4. mama faatali

E taua le manatua o le iai o se nofoaga le tumau i le va o le tulaʻi mai o mafaufauga ma maua ai le iʻuga. Ma aua le faafitia, afai e le taunuu vave le miti - O lenei o loo i le mataupu ma e le mafai ona tupu moni.

E le faʻatagaina e liliu le faiga o le faʻatali i le galuega naʻo le galuega - i se tulaga ese mai, ola ai i se olaga tumau, faʻatinoina ou tiute, aua le manatu o taimi uma pe a tupu mea uma? ". Ia lava, o mafaufauga mataga na o le tuleia o le manao. Mea uma, a o latou fai mai, e lelei i le faiga.

CANNGN (faia manaoga moni moni

E mafai, o le mea moni, miti o le faaipoipo i le perenise, manumalo i le miliona tala i le lulu pe tietie i le unicorn. Ae e aoga le mafai ona faʻaalu le malosi mo miti le talafeagai? Ole sili atu lelei e faʻamuamua mo oe, ae o se sini atoatoa ma le maualuga o le sini ma mafaufau loloto i ai.

I le mea mulimuli, suʻesuʻe le tagata lautele vitio - o le mana o mafaufauga galue totoina i le masani ai:

Faitau atili