Kerisiano egregred: foliga, mamalu, lamatiaga

Anonim

O Lusia o Lusia o nofoaga sili ona masani ai (kerisiano, Judaspis, Buddhism, ma isi) e aoga ma le malosi. I mea uma, masani ona latou taʻimoina le malosi o le selau ma le afe o tagata faʻatuatua mai lava i le lalolagi atoa.

O le tele o Kerisiano o se faʻataʻitaʻiga pupula o se tagata malosi malosi faʻalelotu. Ou te momoli atu i le mataupu o lenei mea e saili ai ana mea taua: o le lelei ma le le lelei o le galulue ma ia, o metotia o fesoʻotaʻiga ma motusia.

Kerisiano Kerisiano

Kerisiano Trieller - o le a lea, o lona fausaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Soo se numera (a leai se pendulum) o se malosi faʻamatalaga faʻamaumauga e tuʻufaʻatasia tagata e ala i sini masani ma sini, aʻoaʻoga, lotu, ma isi I le taimi lava e tasi, na ia faʻalautele le malosi uma o ana matata, ma se isi tuʻuga i le va o latou (ae le o le tutusa fua).

O le fausiaina o se tagata o Peneuelium e le mafai ona faia se Penduum, na fausia foi le Kerisiano o le Kerisiano Egleguma e se vaega o tagata. Na ia fausia mo se taimi umi, fausia le siosiomaga mo ia, o loʻo avea ma tele o ni tagata fou e mafai i ana tusitusiga paia, o le tele o lona mana).

O le malosi o faʻamatalaga faʻamatalaga a le Ekalesia Kerisiano ua vaevaeina i ni vaega.

  • Orthodox faatau;
  • Katoliko;
  • ;
  • Ma isi paranesi o lenei lotu.

O loʻo i ai nei nofoaga e sosoʻo mai i le faʻa-Kerisiano:

  1. Mau - Tusi Paia . O loo fautuaina le maile autu o le tapuaiga, o le talaʻaga o tagata amiotonu o le Tusi Paia, o latou poto masani i le fesoʻotaʻi ma le Atua.
  2. Faasatauroina O loo matou talanoa e uiga i le faatusa autu o Kerisiano - o se lapoʻa lapoʻa ma ave e o loʻo sosoʻo mai ia te ia, o loʻo tautua mo le faʻatulagaina o le tusi pese o le Pendudam.
  3. Fausaga o le formaradional foliga . I nisi tulaga, o le pyramid e aofia ai le tele o le tele o rhombtures fesoʻotaʻi i le ogatotonu ma le fesoasoani a le satauro. Mai i lalo, o ave na oʻo i ai lotu Kerisiano ua manavaina.

O ai e lafoa le Kerisiano Kerisiano Kerisiano?

E le faigofie le faia o se tali le fiafia i se fesili fesili. Ua talitonuina e tagata talitonu le mea moni o mea uma e fesoʻotaʻi ma lotu ma le Ekalesia e nafa ma le Atua ma agelu, o agelu.

Ioe, o le maualuga maualuga o loʻo aʻafia i le olaga o le tele o le masini, ae e le tatau ona galo i tatou o le tusi faʻamaoni o se malosi o loʻo faʻatasia e tagata.

I Seabordination o ai le tele o le sese o le faaKerisiano? Sili atu nai lo le sili ona maualuga diggrer - faalelalolagi (paneta lalolagi). E tupu mai i tala faatusa ma lalolagi uma, e iloa e lenei lalolagi.

I totonu o lenei tala, tatou te mauaina ai manatu o le tusitala lauiloa, o le filosofia, le tupuga o le tupu o Eleona Peti Peni. E sau Platitkawaya i le faaiuga o le i ai o le tasi o lenei mafuaaga o tagata uma o le lalolagi, o lona uiga, o latou atoatoaga atoatoa i le tasi ma le isi.

Kerisiano Kerisiano

Le lelei o le Pendulum

Aso Sa, o le talaʻi faʻalelotu a le misionare i ni tagata ma ufitia foi i le tele o mea e lauiloa ai. E i ai le tele o vaega o tagata mai itu eseese o le lalolagi, e ui i le faasolosolo ona mou atu lona malosi (ona o le faʻaalia o lona malosi fou na inosia ai le faʻa-Kerisiano).

Ae talu ai o le tagata talosaga e matua galue malosi ma mana, e i ai se taua o le talitonu. I lenei malosi, e mafai foi ona faasoa atu i se tagata fou, lea na filifili ai ou faʻatasi ma ia.

Peitai, i nisi tulaga, tagata talitonu sa faamalolo lava mai le ogaoga - o le tele o tala ia ua lauiloa.

I se faʻaopopoga, o le faʻa-Kerisiano o loʻo maua ai puipuiga lelei mai i aʻafiaga mai fafo (faʻasaʻoina, le faʻaaloalo, alofa faʻafesoʻotaʻi, fetuu, ma le faʻapei). Orthodox Talitonu i le tauaofiaga o le papatisoga i tagata taʻitoʻatasi, o loʻo faʻapipiʻiina ai se tagata tausi tagata taʻitoʻatasi, oe puipuia mai nai faʻafitauli ma ona leaga!

Faʻapefea Ona Fesootai i le Inisi Kerisiano?

I atunuu e pei o Rusia, Iukureini, Belath ma nisi mea taua a Orthodoxy, tamaiti e ala i tu ma aga masani i le taimi nei. Na tupu e ala i le tautinoga o le faamanatuga o le papatisoga.

O lea la, afai e te misia le tuugamau o pepe, ae e te fia auai atu i le malosi faaKerisiano - Faamatalaga faavae - saini mo le konafesi aoao. O le metotia o le sili sili ona faigofie, avanoa i tagata uma.

O le Kerisiano egregrent: Manumalo, Leaga

E ui i isi tulaga lelei o loʻo taua i luga aʻe o loʻo tatau ona manatua ai o loʻo lamatia le sootaga i totonu o le Ekalesia penegelia. O le a tonu lava? O le Inisiriu Kerisiano e tele na afaina ai tagata o le tagata. Ma o le malosi o le tagata talitonu e fesoʻotaʻi ma ia - sili atu le aʻafiaga i luga o le faiga o le faiga o loʻo aliali mai ai. Matua i le agalelei.

Faʻakerisiano o se matua faʻamalosi ma galue malosi. O lona mataupu, e faʻavae i luga o faʻavae o faʻalavelave o mea uma o mea uma i le atulaulau: o le lelei ma le leaga, malamalama ma le pouliuli, faʻaleagaga ma le valea, faʻaleagaga ma le valea, faʻaleagaga ma le valea, faʻaleagaga ma le valea, faʻaleagaga ma le valea, faʻaleagaga ma le valea, o le a le faʻale-agaga

Ae tusa lea o le iʻuga, e foliga mai o se tagata se susulu o le malamalama, e i ai lava o ia fili (fafo atu), o ia na ia taumafai e taua.

O le Tusi Paia Penetum o loo faia ana aū, e faʻamalosia ai i latou i amioga patino, faʻaosofia ai manatu e aoga ia te ia, faʻatapulaʻa o saolotoga.

Tasi le mafaufau - I le faa-Kerisiano, o se togafiti o le faʻatonutonuina tagata faʻatuatua ma le fesoasoani o se lagona fefe, agasala "o le tagata faʻaaogaina.

Pei, e le i iai se taimi e te fanau mai ai ua avea ma "pologa o le Atua", e tatau ona totogi le uluaʻi mafuaaga e totogi ai le agasala.

Afai o le Similusu e ona puleaina i luga o ona alofilima, na alualu i luma o ia e le mafai ona mafaufau lelei, le tomai e filifili ai Lana ala o loʻo tupu ai le auala i lona olaga. O le mea lea, o le toatele o tagata atamamai o Kerisiano e galulue mamau e latou te faʻamalositinoina e faʻaʻole latou toaga a latou faatuatuaga i tagata uma, ma faʻamalosia.

Kerisiano Kerisiano

Galulue ma le Christian Lonety Fale

Le mauaina o le lagolago ma le puipuiga faasaga i se Penduluum, o le a le tele o aiaiga o le a usitaia, igoa:
  1. Avanoa o le Faatuatua - faamaoni ma le le gaoia. E fesoasoani e fesoʻotaʻi ma le mafaufau loloto. I le leai o se faʻatuatua, i mataupu faʻavae e le toe iai se lagona ina ia fegalegaleai ma faʻatausofia e faʻatauvaʻa - e te le maua se fesoasoani, naʻo le aoga o le taimi ma le malosi.
  2. Faia o sauniga a le Ekalesia (Asiasiga masani i auaunaga, auai i Celfaesmaes, e pei o le faʻaalia o le faʻaaogaina o le malumalu, o ana tupe teu i luga o le malumalu). E moni, o le faamasinoga e aoga tele i le matauina e faʻapena ona o ia le tulafono o le Vavega, ae o isi lotu. E faasino i tulafono faavae o le atulaulau.
  3. Papatisoga - E pei ona tatou iloa, o loʻo i ai ma lana fesoasoani, o loʻo iai se fesoʻotaʻiga i le Oneti Christiar Bezumaum. I le faaopoopo atu i le papatisoga, oe talitonu e masani ona faia lesona o le faapaiaga, taavale, pisinisi, meaai, fai i le Ekalesia, faaauau i le lotu, faaauau i le lotu, faaauau i le lotu, faaauau i le lotu, faaauau i le lotu i le Aso Sa a Keriso).
  4. Faitauina o le Va Vasega. I latou nei, o le apoapoai o le a tuuina atu e le Ekalesia i le vaega o lona malosi e faatupuina ai le. I le gasologa o lona toe foʻi mai, o loʻo faʻatulaga i luga o se fuafuaga faigata, avea ma mea faitino poʻo tulaga tutusa ma le natura o le talosaga.
  5. Mauaina o pou, faamanatuina o aso taua i le lotu. Latou te saofananau foʻi i le sili fesoʻotaʻi ma le malosi faʻamatalaga fausaga o le faʻa-Kerisiano. O le mea taua e le o le soona fai, ia mautinoa, ia mautinoa e siaki le i ai o le i ai o ituaiga i le pou.

Faʻafefea ona tuʻutuʻu mai le faiga

O tagata na le fiafia i le Chrisstment of Christions o le Lalolagi Vaʻalele o le Lalolagi Vaʻaia e tuʻu ai lenei suʻega e mafai ona faia Faalauiloa . O le a ia faʻailoa faʻasao mai le papatisoga Kerisiano, faʻalauiloaina o fusi a le Ekalesia ma maua atoatoa saʻolotoga o filifiliga.

E taua tele le maitauina o le faʻatupeina o le a faigata. O le mea moni o lena mana e le manaʻo ai le paneta e le taliaina ai a latou agavaʻa, aua latou te "fafaga" ia i latou ma o latou ola faʻamalosia. A aunoa ma latou, e le mafai ona tata ma faasolosolo ona alu atu i le leai.

O le mea lea, o le Kerisiano Pezlum o le a taumafai e "tuu mea e teu i soo se itu) O ai e fia alu i fafo mai lona mafaufau. Ma e te fiafia e aua le galue ma le sili ona taua metotia:

  • I le olaga o le "tetee", o se uliuli uliuli ma se faasologa o faigata eseese e ono tupu;
  • O le faʻaalia o miti faʻanoanoa, faʻateleina le popole ma isi mea tutusa e le aofia ai.

O le sini o latou na o latou - ia faʻafefe le "Feunau", faamalosia o ia e suia o latou mafaufau. Ae afai e te malosi i ou manaʻoga, ona faitau lava lea.

O le faigofie gaioiga e tatau ona faia muamua o le teena uma o uiga (Saina, satauro), aua le aʻoaʻo i luma i faʻamatalaga o lenei mana.

Ma e ui lava e le faʻatagaina lenei metotia e alu i fafo le masini, ae o le a faʻatupuina le malosi o le malosi ma le le tumau le malosi. E mafai ona e lava ma ia gaioiga, aemaise lava pe a fai e te le saili e alu i seisi lotu.

A faʻapea o le filifiliga lona lua o loʻo tupu, sili atu gaioiga o le a manaʻomia. A e manaʻo ai, suia le faʻatuatua e tatau ona liliu atu i le faifeau o lau lotu filifilia: O le a taʻu maia ia te oe le mea e tatau ona e fesoʻotaʻi i se penezulum.

Ma o le a ia fusi faʻapitoa mai (a latou lava taʻutaʻu atu) e aveese ai le malosi o faʻailoga o le faʻa-Kerisiano.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tosina le lalolagi poto, o le a manaʻomia ona faia se faʻailoga o le toese ma le auai o le mana o Atua faapaupau ma malosiaga o le natura. Ona tatau lea ona i le sailia o se taʻimua (Cravic Comas), o le a taofia ai se gaioiga faʻapitoa.

O lea ua e iloa le aoga tele ma le le lelei o le galulue ma le Kerisiano egregrent. O loo tumau pea le filifiliga mo oe, aua o lotu o le a le tagata lava ia o tagata uma. I le faaiuga, suʻesuʻeina le ata tifaga.

Faitau atili