O le sili ona matagofie Tarot oloa: E le masani ai filifiliga

Anonim

O le tomai o Tarot e matua lauiloa i le lalolagi atoa. E masani lava, e filifili ai le au lauolaola mo i latou lava o nai taga o kata, tasi lea e faasino i le masani. Peitaʻi, o le tele o pepa pepa e matua tele lava, pe a manaʻomia, e mafai ona e mauaina se mea sili ona manaia pe le masani ai.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Sei o tatou mafaufau i le pito sili ona matagofie o le Tarot i le aso, ma o loʻo aʻoaʻo pea e uiga i faʻapotopotoga e le masani ai o kata.

Taro Valley Miragee

Le sili ona matagofie Tarot tatau

Tarot Alistair Browley (valaauina o se auala tarot i luga)

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le fausiaina o mea leaga o iasosi ma le mea e tupu ai le motu o tagata o le tagatasina Broala na paʻu'ū i totonu o lenei lisi. Le faʻaaogaina o Tarot Tota, e tatau ona e masani ai i le faʻamaoni. I le ato matou te feiloai ai i ni tulafono mauoa, vaega o loʻo nono mai i le tele o tu masani masani, o lea o lenei kata fonotaga e faʻasino i vaega o lanu uliuli.

Mo le taimi muamua, na vaʻaia e Tota le lalolagi atoa i le 1944 i le aofaʻi o numera 200. E ese mai i kata laiti lava - E le mafai ona pupula ma lanu e pei o suiga faapoaumiga.

O le Deck na toe aumai i le 1977 e le kamupani Amerika "U.S. Taʻaloga taʻaloga. Ile lumanaʻi, o Antistaterusar Balass Cards e tuuina atu e tagata talaʻi mai le lalolagi.

O lenei fonotaga, o lenei fonotaga e pei o se galuega moni o faatufugaga, e matua lauiloa lava i le Mysts ma Hentine-Real-Proper.

Taro Valley Miragee

O le isi filifiliga o se mapusaga matagofie, o le tusitala o Barbara Moore, ma ua faʻataunuʻuina e le tusiata tusiata mai Kalefonia o le tusiata mai Kalefonia. Le faʻatapulaʻaina o le puipuia o Tarot Valley o Mirae o le muamua lolomiina i le 2010, o se tusi e tuʻuina atu i ai o loʻo aofia ai faʻataʻitaʻiga o gaioiga ma decoding arkanov.

I lenei seti, o le a e fetaui ma elven mataitusi, e mafai ona e alu i le lalolagi o manatunatuga ma agaga. I foliga o le afu tele le tele o agelu.

Mo ata mo kata e tusi faatasi ma vai vai, e eseese i latou, ea, faʻapipiʻi tagata uma o e vaʻai ia i latou. O Tanu Vanu o Millege e faatusa i se sili atu maaleale, lalolagi le aoga, le aoga, e matua mama, atoatoa ma talafeagai lelei ma.

Tarot Leteman

O se aofaʻiga tele o le aoina o kata, pei o 2 vaega o ata o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu: O le masani lea o le conterman entaimed (o aitu o le Boargort o Beakaleon's Boartant).

O le vavaoi, e mautinoa lava, na faaalia ai o Ia lava i luga o le au faitaulaga a Apanaina i le faleoloa na fausia. Map Leteman ei ai se mea matagofie, o se ata mo i latou na faia le tusiata ernest stiezpatrick (na ia faʻaaogaina i le galuega a le "Tota Tusi").

O le foafoaina o Miaa o le le lotofaafetai, ua manatu tele i ai, e mafai ona avea ma malosiaga sili i le iloaina o mea na tutupu i le lumanai.

Golden Tarott Klili.

I lenei nofoaga e mafai ai ona tatou matauina le toe faaleleia o le itu faaonapo nei o le afa muamua o le 20th seneturi. Na faia o ia e le Arttorist mo le AANASOV, na musuia e le galuega a le isi ata o Gustav limt. O faʻafanua ua faʻatinoina e faʻaaoga ai ata o le mea mulimuli, o lona lauiloa Soundas faʻaputupu ai le agaga o le taulaga matagofie o Vienna.

Taro aʻe mafua ai fegalegaleaiga ma faʻaupuga, le iloa. O se vaega o mataʻitusi o pepa e faʻaosofia ai le lagona o le faʻamaoni mai le mea moni, loloto le faatofuina ia lava. E maualuga atu, fai le manaia, eseese i le aristocratic palulo.

E tusa ai ma tulafono a Arkanov, o se tasi o mea sili ona matagofie o oloa na faʻaalia e le le atoatoa uma o le natura o le natura o le tagata, o lona le faʻamaoni o le taeao. O luga o pepa ua mamanuina e vavaeʻese ai i le tulaga moni mai le mea na faia ai, o le a latou aveese se tagata mai se ufimata, faʻaali le lalolagi i le lalolagi.

O malosi malosi e fesoasoani e maua ai tali i mataupu taua o le olaga, ma e foliga ofoofogia!

Golden Tarott Beatticelli

O lona Foafoa o le tusiata Aanas Adassov, na musuia le galuega a Sandro Bhothicheleli, o se tagata taʻutaʻua lauiloa, o le na galue i le vaitaimi na galue ai. Tele o le auro Tarot uiga o le bottichelevskyskum heromlolololololom hyes (ma le sili atu o fafine ata).

Golden Tarott Beatticelli

I lea soʻotaga, e leʻo manatu sili le deck tagata matua, ua i ai lona malosi faʻamalosi, ma faʻamatala i ai lagona, lagona o le gadgen tamaloa. E fautuaina le faʻaogaina mo le faʻapipiʻiina o le taimi e manaʻomia ai le faia o se auiliiliga o le mafaufau o le mafaufau, e faʻamaonia ai le vaega totino o le olaga).

O ata o loʻo aofia ai ma se siosiomaga o le le faʻamaoni, o loʻo faʻatumuina i le auai o se manifinifi manifinifi pipiʻi i luga o le pogisa. E le gata i le susulu o le malamalama ma le malamalama i le tele o fesili, ae e le fiafia foi i mata. E le o se mea e te ofo ai e manatu o se tasi o sili ona matagofie i le lalolagi lalolagi!

O lenei galuega na faia e le tusiata Antonela Cantelli i le faiga o aso nei ma le Ar-nouveau. E tutusa foʻi ma mea taua o le Artsast Apphense Fefi: O ata o Arkonov ua matua fufuluina lava i lana galuega, sa latou le toe faia e le sili atu o le afa muamua o le 20th seneturi.

I tulaga alofa, matagofie ma faʻalenatura o mataʻitusi, lanu pastel, matou te matamata i ata o taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi. O faʻailoga anamua o loʻo i ai i faʻafanua.

O le Tarot Gallery, pei o le foloa lea, o loʻo i ai se aʻoaʻoga uiga, o lea e fautuaina ai le faʻaaogaina i mataupu o loʻo manaʻomia e le tagata lava ia. O le a talafeagai foi mo le mauaina o tali i totonu o aiga.

Ua faʻaalia le tulaga mai itu eseese. E le o ni mea manaia tele, mea na tutupu i lenei agamalu, femenine talo feo i le sili ona vaivai, maaleale foliga.

O le taimi e masani ai, na vaʻaia lenei faʻailoga matagofie o kata, o le a e ono manaʻo e alofa i ai i le taimi muamua. O le a saofa atu i le pasnon lanu vāega o kata, Fiafia na faia i le itu faaonapo nei. Ma le lautele, e le na o se tagata faigaluega meafaigaluega, ae faapea foi ma mea moni na faia.

Tarot Alfson Mukhu

Le malamalama lelei ma le maualuga-lelei pepa seti i le alphonse fly striplistics. Ae o tusitala o le oloa e le tautala ia te ia lava, ae o ata tusiata e fiafia i Barbara Nounsezo ma Julia Masgeag. Na latou aofia ai fasi vaega o vaega o le sili ona lauiloa o lago o lago.

O le stygelis o Arcanov faʻafetaia le aga masani Taro tietie, e ui lava e iai le tele o eseesega i le va o ata. Ae o le faʻailoga atoa o faʻasalalauga ua faʻatumauina atoatoa.

O faʻafanua e faʻaalia ai le fiafia, lagona "tamaitai" faʻaliliuina ", iloga i le alofa tunoa, Mystery foliga foliga ataata, aulelei. I le lautele, moni matagofie matagofie. I lenei faaputuga, tele atu o tamaʻitaʻi ata nai lo tama, pe oʻo i tupulaga ma aganuʻu faʻafanua tatou vaʻai i fafine.

O teineiti taufaʻafeʻai o loʻo faʻaalia i se faiga lavalava, ae latou te le foliga pei pe e sili atu, ma e sili ona masani ai, masani. Faʻamolemole mata, faʻatonutonuina le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga. Ma i luga o faʻafanua tatou mafai ona vaʻai i le interricte organetal poʻo le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa.

Tarot Alfson Mukhu

Sa matou vaavaai i le tele o faʻatauga e sili ona matagofie o le Tarot, ma o lea ua matou faʻamasani ai i filifiliga sili ona le masani ai mo fonotaga card.

O le sili ona le masani ai tau

Atonu latou te foliga mai o oe, e faateina mea leaga, uiga ese, eccent, e sili ona taua, latou te le tuua se tasi.

Tarot toso alii

Malie ma matua le-ogaoga deck. Pepa i totonu e faʻaalia ai le malie o ata i le sitaili o tamaiti "Kalyak Malyak".

Tarot gays

O sui o fefaʻatauaiga o taua o loʻo taua tele mo a latou aia tatau, o le aso, o le autu o le autu o faʻailoga sili ona foliga mai o se mea o loʻo i fafo. O lea la, o le igoa o le Geek deck e le o tipi tele i taliga.

Tarot "Twin Pix"

O le isi le tulaga le masani ai o le kata, faia e le tusiata a Peniamina maki (masalo o se tele o le tele o le TV RIX "). E mautinoa lava, o soʻo se fola o le a faia i le tutusa o tagata faʻalogo o lenei fasimoli opera. Ae o isi tagata uma e faigata ona faʻaalia e faʻamanino ai le lumanaʻi e faʻaaogaina ai vaitafe le masani ai.

Pe a uma le Tarot.

Na e fiafia lava e iloa pe faʻafefea e le pamu o taʻitasi o Fitu e fitusefulu ma le valu o Tarott pepa na fatuina e Rider ma Wortation o le a muta ai? Afai o lea, ia o le mea moni lea o se mea moni - o se mea e le masani ai fatuga, o loʻo tatou maua ai le faʻaauau o soʻo se vaaiga.

O ata o arcanes ua fuafuaina i le fesoʻotaʻiga o le uluaʻi stylist Pamela Coloman Sheeman Smith (Artist o loʻo atiaʻe se ata mo Tarot Critra-faatali).

Pe a uma le Tarot.

Tarot fou vizhn.

Se isi suiga i totonu o le fono a le kata. Ua suia uma tagata i nofoaga: O le tagata maitauina na liliu i le tagata autu o le mea o loʻo tupu, naʻo le mea moni na suia i le atoa 180 tikeri! E tusa ai ma le iʻuga, matou te maua le avanoa e fiafia ai i ata taʻitasi ma se tulimanu malosi, ma vaʻai na faʻamatalaga e leʻi taumateina.

Tarot 108 Saunia e Sconziner

Askanov faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le uliuli ma paʻepaʻe ata faʻataʻitaʻi. E faigata ona malamalama pe o le vaega o loʻo i ai i le vaega o laiti ma matutua arcanes o loʻo iai nei i lenei fonotaga pe leai.

O le sili ona lelei o le foo o tarot (leai se isi igoa)

Na ia faʻaalia le faʻateleina o le malamalamaaga o le lalolagi o onapo nei - o le sili ona oomiina ma susunuina faʻafitauli.

Tarot Oliver Hibetta

O mea uma o le ai iai se mea, ae naʻo le tele o le faʻailoga o lenei mamanu o ... liʻo moligaʻo. Vaelua ese, ou te fia matau le lanu e le masani ai.

Tarot oridura

Naʻo le le mautonu ma tulaga ese, o lona sitaili o se ata faʻapitoa e faʻaaoga ai le bizarre virige ata. E tusa ai ma faʻailoga, o lenei Deck e tutusa ma faʻafanua masani o le tiora-faʻatali. O ata i totonu, o faiga le masani ai, e le masani ai ona faia - o nei faʻatasiga o lenei faʻatasiga o se tasi o le tele o le-faʻatatauina, tu i luga o se talaaga lautele.

Tarot zombies

Ua uma ona manino mai le igoa, o le autu autu o kata o tagata ola. E le o tagata uma e fiafia i se manatu, ae o le a mautinoa tele tele i le fiafia o ata mataga.

Tarot "fanau i le USSR"

O ai e misia le malosi Soviet Union iina? Mo i latou e ofoina atu se nostalgac filifiliga o se deck ma ata o vaaiga masani o le olaga o Soviet tagatanuu.

Taro Pulea o Fetaʻaga

Ae afai o le lomiga muamua na le faʻamalieina ai oe, ona faitau lea o se nofoaga sili ona le masani ai, e fesoʻotaʻi ma le Soviet mataupu.

Taro Gastarbiewerers

Lenei, o le vaitaimi o le Soviet Union, e pei ona tatou vaʻaia, na muta ai, o mataʻitusi ma le sitaili o faʻafanua a le pou-soviet-prive-taimi.

Tarot Housewves

O ai e leʻi i le tulaga autu o Arkanov? Ioe, o le faletua! Ae o lenei mea ua faia ua uma ona faamautuina, i se faamaoniga o mea tatou te matauina ai lenei fogavaa.

Taro lapiti

I le faʻaopopo atu i le faletua, lapiti o loʻo maua i luga o faʻafanua i lanu eseese (uliuli, paʻepaʻe ma fefiloi) e mafai ona avea ma tagata.

Faʻafefea ona filifili Tarot Deck?

Afai o oe o le novice, e mautinoa lava e taofi lau filifiliga i luga o le masani - filifili, poʻo le ki-faʻatali, poʻo isi masani masani (Alistrar).

Mo le poto masani o loʻo malamalama ai, o le filifiliga faʻalauteleina - e mafai ona latou mauaina ma faʻaaoga mea tau onapo nei, o loʻo iai le nofoaga silisili. E taua le manatua o loʻo sili le lelei o pa o kata e sili atu ona lelei e faʻatupule ai i luga o mataupu faʻatino (alofa, mea moni ma isi) (le moni o le valoʻaga.

E le faʻatagaina le mauaina o filifiliga a le combic mo se atotau ina ia aua neʻi faʻaitiitia le auala o le faʻamamafa i faʻafiafiaga. Ma aua neʻi galo e i ai pea le itiiti ifo ma le tasi le faʻamatalaga o le faʻavasegaina o le faʻasologa ma oe.

Mulimuli ane, ia suʻesuʻe le vitio lea o le sili ona lelei o le tarot o loʻo iloiloina:

Faitau atili