Maria Magdaline: Aotelega, o le a le tatalo

Anonim

Tutusa-i-le liliuese maria Mandeane o se faataitaiga o le alofa tele o le Atua i Ana fanau. O lenei fafine na tigaina ai ma faʻatautaia se olaga le fiafia, ae na faʻamagaloina ma faʻamaaa. Ina ua mavae le Faasatauroina o Keriso, na ia sau i le pusa 'oti faʻatasi ma le au MerRerhous ma molimauina le matagofie o le toe tu o le Faaola. O ia lea na faʻaaloalo i le Alii lona mafaufau i le taimi muamua o le le toe liliu mai, ma na muaʻi aumaia tagata uma se tala fiafia! "O loo soifua Keriso!"

Na fesoasoani le tatalo ia St. Mary i loʻu tausoga e aveese le osooso i taʻaloga taaloga faitupe, sa ia faaaluina uma ana tupe. O le faʻatuatua ma le maelega na fesoasoani i le toʻatele o tagata e faʻatinoina o latou faufautua ma agai i luga o le ala o le upu moni.

Magdalene

Aso Sa o le Aso Sa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Olaga puʻupuʻu o Maria makaʻe. O lenei fafine na fanau mai i se taulaga Kerisiano Saina o Minddal El, o le mea lea na i ai latalata i Kalilaia.

O lenei ua faaigoaina lenei nofoaga. I le talalelei e uiga i lenei fafine o lo o tusia itiiti. Ua lauiloa o ia o lo o ia mafaufau i agaga amio lelei, o le mea na tuliesea ai Keriso. Ina ua uma le mafanafana, Maria na tuua mea uma ma mulimuli ia Keriso.

Faatasi ai ma isi fafine amioapi, na ia auauna i le Alii i Lona Muaigafale mai le lalolagi.

Sisifo aso - le Aso Sa lona lua pe a uma le Eseta ma Aukuso 4.

I le taimi o le faasatauroina o SV Maria, ma faasoa mai au falaoa ma le tiga ma le faanoanoa ma Ia. Ma i le talalelei e faapea e aumai ai i le pusa lafu e sili atu anamamaka suauu e faauu ai le tino ua maliu.

Sa ia te ia le muamua feiloai o le folafolaga toe tu mai, na saunia lenei mamalu i le amataga lelei o Iesu. O gutu o St. Na malaia lava o lea o Mary ma le toetu, oe na faalogologo i le au aposetolo o Peteru ma le Ioane.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Na tanumia le motu o tagata faa-Iutaia, ua tanu le tino o le maliu ua maliu i totonu o le eleele, ae o loo faapitoa lava le tulaga o le ua maliliu. O le ulufale atu i le mokesi sa tapunia ma se maa tele. Ina ua latalata I ai Maria i le ana ma se manu feai i ona lima i ona lima, na ia vaaia ai o le faitotoa lava ia na tatalaina le ana o le ana, ae e leai se isi i totonu. O se tamaitai mafaufau na amata ona faavauvau ona o le tino na ave, ma na te le mafai ona fausia le suauʻu ia te ia.

I le taimi lenei, e lua agelu na faaali mai i le ana ma fesili mea faanoanoa Mary ma le tagi. O le fesili lava lea e tasi na fesili o ia ma toetu mai Keriso, na faaali mai i le tatalaina o le ana. Ae na matuai faanoanoa Maria na te le iloa lona gentlemen i le tagata na faaali ma fesili atu pe na te iloa ai le tino o Keriso.

ua faatusaina i Maria le Makatala i le au aposetolo, ona o mai lona gutu e faapea o latou faalogo e uiga i le toetu mai o Keriso.

Ona Keriso taʻua lona igoa, ma le fafine iloaina o lona Faaola. Agi i luma o ia te ia, ia fasiotia o ia i se rustling o lagona. Ae fesili atu e paʻi atu Keriso lona tino fou, ona o ia o le toe se tagata e masani ai ina ua mavae le toetu. Sa ia fesili ia te ia e aumai uma i le tala o le toetu matagofie o le a le fiafia faataunuuina Maria.

Lenei tamaitai sa i ai se tele o le faatuatua ma le fefe nai lo le au aposetolo e le mafai ona mitamita. sa pea o ia i tafatafa o le Alii, e oo lava ina ua tuua o ia e le aposetolo ma sosola ese i le mataʻu. Sa ia tulaʻi i le Aso Sa o Iesu, ma le manaomia aposetolo ina ia mautinoa o lenei mea.

Maria le Makatala Olaga

O Mary Bludnitsa?

e le lipoti mai e le Evagelia o lenei, o le lomiga o le fautuaina Bloodayania Pope Gregory Dvoes. Sa manatu o ia o le Makatala le fafine na toetoe lava togi maa mo le mulilua. Ae peitai, i isi lomiga a St. Dmitry Rostovsky. E talitonu o ia o se tamaitai eseese atoatoa lenei.

Afai sa moni Maria punouai i le moega, lea o le faitaulaga Iutaia a upu leaga i lenei Iesu Keriso: savali i soo se mea i tua ia te ia.

I se tusi! Faamatalaga na faaipoipo Maria le Makatala ma Keriso, o le faatuatuaina.

I tu masani Orthodox o le Makatala Maria, ia tapuai o se mironositz, lea e aumaia i le pusa maliu o suauu o ituaiga laau manogi le Alii. I tu masani Katoliko, o lenei tuufaatasia le paia o tagata e tolu ia te ia lava:

  • le harmnitsa, mulumulu i lona loimata o le vae o Keriso;
  • tuafafine aso lona fa o feʻaʻei amiotonu;
  • Tamaitai mai lea tuliesea Keriso 7 temoni.

I tu masani Orthodox, oi 3 uiga eseese, e pei o le Katoliko.

Paia Maria Magdalina

vali muamua

Ina ua mavae le Afio Aʻe, o le tumau pea Maria Agaga puupuu i Ierusalema, ona alu atu faatasi ma le au aposetolo e gnaw uiga i le Faaola. Taunuu atu i Roma, na tusia ai e le fafine i le aiga e le emeperoa Tiperio. Talu emperoly leʻi alu atu faatasi ma lima empener, ave Maria se fuamoa moa fou ma ia.

Ina ua tuuina mai e se tamaitai o se fuamoa Tiperio i le alaga o le "Toetu o Keriso", e flushed. I le manatu o lenei mea na tupu, e faaleaganuu e tuuina atu le tasi le isi vali i le Eseta.

I se tusi! ua manatu le Agaga Maria le Makatala e faafesuiai le tu masani o le aganuu o le Eseta i le Eseta e fesuiaiga vali fuamoa i le alaga o le "Toetu o Keriso."

O le vaaia o se fuamoa lanumumu, na fiafia Tiperio i le talafaasolopito ma le toetu. Ona taʻu atu Agaga Maria le tupu e uiga i le Faaola, o lona faasatauroga ma le toetu matagofie. talitonu Tiperio Mary ma e oo lava manao e tulaga Iesu i le Pantheon o le atua o Roma, ae sa ia taofia i senate. Ui i lea, uiga lelei a Tiperio agai i le tala o Mary faafaigofieina le faasalalauina atu o le Faa-Kerisiano i le itu i saute o Europa.

faauu Maria mai lona olaga i le lalolagi i Efeso, ma lona mulimuli ane palealii lē tumau faaliliu e Tsargrad (Constantinople). Ae ina ua uma le faaumatiaga o Constantinople, o le palealii paia sa i ai i Roma, ma o lea o le na tuueseeseina fasimea i le lalolagi atoa Orthodox.

Ola Mary Magdalina

O a ni mea e fesoasoani

O le a le tutusa ma le tatalo paia faaaposetolo? Talu mai na mafai ai ona faatoilaloina le Makatala tuinanau mafolafola, ua talosagaina o ia e faamalolo mai dependencies, faapea foi ma tatalo i le Atua mo le agasala atoatoa.

talosaga Tatalo:

  • faamalosia i le faatuatua;
  • mo le faapau pepe atoatoa;
  • mo le agasala o le faatoaga;
  • puipuiga e faasaga i mata leaga ma faaleagaina;
  • e uiga i le mauaina o aveese o mausa leaga;
  • e uiga i le mauaina o le faatuatua moni;
  • e uiga i le faamaloloina o temoni lofia;
  • e uiga i le lalolagi i le aiga i le feteenaiga;
  • e uiga i le faamaloloina o mai maʻi o le mafaufau;
  • Ina ua talimalo fanau ma matua;
  • e uiga i le faamaloloina o mai faamai venereal;
  • e uiga i le faamagaloga o agasala e fitu faaletino.

ua manatu paia Maria le Makatala a lagolago o pharmacies ma hairdressers.

E tusa ai ma le talosaga i le tatalo, ua faamaloloina Maria le Makatala mai dependencies ogaoga: vaisu o fualaau oona, ava malosi, taaloga. Le faailoga o loo lava ua manatu e avea o se faailoga o le salamo.

I tu masani Katoliko, faamamaluina le Makatala o se lagolago a le aiga, ina ia latou fesili e faamalosia ai le noataga o le faaipoipoga. Foi, fesili ai le paia mo le lē talitonu lea o le a tuuina atu e le Alii ia i latou o le afi o le faatuatua ma taitai atu ai i le faaolataga.

ua faatatauina le faailoga paia ma tatalo, e faitauina tropari ma Kondak, ma ua tusia le tuufaatasiga ma Akathist ai - o le Pese Orthodox o le faamamaluina.

Maria Magdaline: Aotelega, o le a le tatalo 2923_5

Maria Magdaline: Aotelega, o le a le tatalo 2923_6

Maria Magdaline: Aotelega, o le a le tatalo 2923_7

Faitau atili