Manatu Post Toure: O le a se mea e mafai ona ou 'ai, Menu i aso o le vaiaso

Anonim

Manatunatuga o le faamanuiaina tautaliga Mary o se aso malolo taua faa-Kerisiano aso moni, lea na faia i luma o le tele-aso pou mai le 14 i le 27 Aukuso. O pou orthodox o loʻo tausia e aunoa ma le faʻaaogaina o le saoasaoa o meaʻai o meaola, fiafia i mafaufauga e uiga i manatu tiga ma le faʻaolataga.

Lua vaiaso mulimuli le manatu o le upu: O a mea e mafai ona ou 'ai ai, ma o le a le mea ua faasa ai? O nei aso paia e tumu i se fiafiaga faapitoa, talu ai o le taupogia e fesoasoani ia te ia se pou malo.

E le iloa e mea taumafa taumafa le faasalaga faigata, aua o le amio maualalo atu i fua o le lalolagi - fualaau faisua, fualaau aina, popo. E masani lava ona matou masani i le fale pupula matagofie i tina, faalogologo i le faaleagaga faaleagaga ma le galuega tatalo.

I le maeʻa o le pou na lagona le faigofie o le tino ma le agaga. I le tusitusiga, o le a ou taʻu atu ia te oe le ala e faʻaalu ai lenei pou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Manatu post po o le a le mea e mafai ona e 'ai

Uputuu o le manatu

E tusa ai ma le tala a le Orthodox, e leʻi oti le tina o le Atua: o lea na ia moe ai. O le mea lea, o le tausamiga ua faaigoaina o le manuia o taupou. Ina ua mavae lona finagalo, na alu le Nesfoneva i le lagi i totonu o le tusi o lona atalii. Na ootia le tina o le Atua i le lagi e aunoa ma le aʻoaʻoina.

I le faamamalu o lenei mea taua i lea mea, e faʻaalu e Kerisiano se tasi o le 4 pou uumi, lea na fola mai i le 1166 i Tsaraʻel.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Nofofua o le tele o taimi uma e matua maualuga lava o tatou penefiti faʻalelalolagi, ma na o le vai na vaʻaia 3 aso aʻo leʻi manuia. O lea, ua faʻatuina le tulafono i tu ma aga masani mo le 3 aso mulimuli o le anapogi e faʻatautaia ai le tumau i meaʻai. Ae ui i lea, o lenei tulafono e le popole i le leo tele o le: na o faifeau ma matai.

Alu ese mai le post - Aukuso 28, ua uma ona faʻatagaina e faʻafefiloi soʻo se meaai.

O le pou o le meli e le faʻaaogaina i aso femalagaiga a le Ekalesia, pei o le Kerisimasi a Keriso, e le finagalo malie i ai le faamanatuina o le Eseta. O le amataga o le pou pa'ū i luga o le meli faasaoina, faamanatu faaletulafono i le aso 14 o Aukuso 14.

Ma o lenei pou pa'ū le aso malolo o le fevaevaeaiga a le Alii i le 19 tausaga o Aukuso, o lea o le manatu o le manatu o nisi taimi o nisi taimi o le spaovv pe ua anusoo.

Taumafa i le Asses Tour

Taumafa i le Asses Tour

O le a le mea e tatau ona i ai le lisi i lenei pou? Talu ai o lenei pou e faasino i le saua, ona pau uma lea o le porotini oloa e pa'ū i lalo o le faasaina:

  • aano o manu;
  • susu;
  • fuamoa;
  • o le iʻa.

E faʻatagaina sina malologa puʻupuʻu i le aso 19 o Aukuso 19 i le taimi o le aso malolo o le Liua o le Alii. O le aso lea, ua mafai ai e tagata faʻatuatua ona e faʻatau mai ai ipu e fagota ma ni paluga paʻu.

O le mea e manatu ai e sili atu le vevesi i ni nai aso i lalo o le faʻasa o falai i meaʻai vai suamalie: e mafai ona 'ai naʻo le raw salati. Ae, i le taumafanafana, i le taimi o fua o fualaau aina, fualaau aina, maso potu ma milo, e le o se matua fiaaai ai.

I se tusi! I le Aso Lulu, Aso Faraile ma le Aso Gafua, o se aga masani e ai ai meaai le mafaamatalaina - o se ogalaau. I Aso Lua ma Aso Lulu e mafai ona e tapenaina ipu lapisi, ae aunoa ma le faʻaopopoina o suauu fualaʻau. O le suauʻu a nunuʻa na o le faʻaaogaina i le Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa, i nei aso e mafai ai ona inu sau uaina.

Faʻavasega pou e ese mai le masani o loʻo i ai le ipu fagota.

Manatu o mea taumafa i le aso

Ia mafaufau nei i le taumafa i aso taʻitasi ma mea e mafai ona iai. Talu ai o le manatu o tala a le Tou te faia le 3 taua aso malolo orthodox, ona o le a ese mai le lisi mai nei aso mai le mausali.
  • Aukuso 14 - o le amataga o le pou ma meli na sefe. E fautuaina le matuitu, o lona uiga o le faʻaaogaina o meaʻai fualaʻau meaʻai e ala i le faagaeetia afi. E le mafai ona faʻapipiʻiina ma stew fualaau 'aina, e mafai ona e faʻaaogaina i le tulaga o le ea. I totonu o malumalu i lenei taimi, o lo latou faapaiaina o tagata nati ma meli.
  • Aukuso 15 - Faʻatagaina e sauni ai meaʻai vevela (kuka fualaʻau), Ae aunoa ma le faʻaaogaina o le suauu lino. Ua fautuaina le kuka kuka i se lua boiler, e mafai ai ona kuka le crinal porsicle e aunoa ma le suauu.
  • Aukuso 16 - toe se ogalaau. Salati o loʻo sauni, o le taumafaina fou ua mago poʻo ni fualaʻau mago, 'Ai pikiala ma le au faʻatau oloa.
  • O le Aukuso 17, o le vevela menu ua faʻatagaina ona faʻaopopoina le suauʻu o le suauʻu Lea. Saunia fualaau faisua falaoa, kuka kuka fulufulu ma cereal cereal ma le pata.
  • Aukuso 18 - O le Menu Menu e faʻatagaina foi i le faʻaopopoina o le suauʻu fualaʻau.
  • Aukuso 19 - faamanatuina le liliuina o le Alii. O le Alaga o le Faʻamanatuga, o le suavai o le sami ma iʻa e faʻatagaina ona falai, stew, suka. E mafai ona faʻaopopo suauʻu, e faʻatagaina foi ona puʻeina se uaina mumu mago.
  • Aukuso 20 - O ipu vevela e faʻatagaina, ae leai se suauʻu faalagolago. Tapena fualaau faisua i luga o le vai, e mafai ona e faʻaopopo le masima.
  • Aukuso 21 - aso o le mago. Fualaʻau Wids, Fualaʻau, Greens, laʻu pele, nati.
  • Aukuso 22 - Hot menu e aunoa ma le suauu fananau.
  • Aukuso 23 - aso o le faamago. Fualaʻau Wids, Fualaʻau, Greens, laʻu pele, nati.
  • Aukuso 24 ma 25-2014 Olelei o lona uiga i le meaai. E faʻatagaina ona kuka ipu vevela i luga o le suauʻu fualaʻau, o sina taufaʻamataʻu o se moli mumu - mago.
  • Aukuso 26 - aso o le faamago. Fualaʻau Wids, Fualaʻau, Greens, laʻu pele, nati.
  • Aukuso 27 - O ipu vevela, ae e aunoa ma le faʻaopopoina o le suauʻu oona.

Peitai, e le tatau ona soona popole i le uiga o le Orthodox Touse, e le o faʻaaogaina meaʻai, ae o le faʻamamaina o le agaga mai mafaufauga agasala ma amio. O le taimi lenei o ata i luga o le faavavau, le matua mamalu i le faalelagi, faalelagi.

I le faʻaopopoina o le aloese mai meaʻai, e manaʻomia le taofia mai lagona le lelei, manaʻoga ma faʻafomaʻi o faʻafiafiaga. O nei aso e le tumu ma le faia ni olo.

Faʻafefea ona avea ma tagata o loʻo faʻaalia se togafitiga togafitiga i ni maʻi tausamaʻaga? Mo i latou e iai le malologa malolo, ae manaʻomia le totaiaʻi i fautuaga a fomaʻi. O popolega malie ma tamaiti laiti, o lona taumafa e le tatau ona suia i se pou umi.

E i ai se afaina mai le pou?

E ono fefe Kerisiano i le tuli ona o le soloia ona o se taumafataga tonu. Atonu e faʻaosofia le tulaga lamatia o le le lava le leaga ma le le aofia ai ma mea taua i totonu o le tino. Ae o lenei mea le fefe lea: vitamini ma se mai elemene e lava.

O le tele o fualaʻau o fualaʻau aʻo avea ma se tagata o le a le fiafia i se tagata fiaaai, e oʻo mai i le aoga o le tino mai toʻotoʻo mai toʻotoʻo mai toʻotoʻo mai totoa mai toʻotoʻo mai toʻotoʻo mai toʻotoʻo O lea, o se polokalame faigata e mafai ai ona tupu i se soifua manuia le gata mo le tino, ae mo lena mo le tino faitino.

O tagata e paia i tagata o ē sili ona paia o ē e le gata i lea na te mafaia ona fesoasoani ai ia te ia ma le manuia, ae o isi faalauiloa. O le mea lea, orthox ma le olioli tele e pule lava i luga o gata faalafua ai le tina o le Atua ma maua lona alofa tunoa.

Faitau atili