E FAAPEFEA ONA FESOASOANI MA LE FANUA O SE TAGATA MUAMUA MA O LE MATUA I LENEI TULAGA

Anonim

O le le mautonu o le leai o se pe leai se taimi o galuega faigata, o mea e fiafia i ai le mea mai le faʻatinoga o nisi galuega. Aisea na ia tutu ai ma le auala e fofo ai le paie, ma faʻaopopoina le aoga o lona olaga? Ou te fuafua e faamanino nei fesili i le taimi nei.

Aisea tatou te paie?

Fai mai Wikipepedia, paie foi - o le leaga, aua e le maua e le tagata paie soo se penefiti i sosaiete. Peitai e tatau foʻi ona iloga i le komepiuta o le teisi, manaʻomia tele le faʻamoemoe mo le toe faʻaleleia ma le toe taliaina o malosiaga, le mautonu o tagata maʻi.

O a mafuaaga autu o le paie? Sei tatou vaai atili.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ata le paie

Mafuaaga 1. Fanague, faʻamoemoe o loʻo vaivai o le okeni, leai se malosi malosi

I tagata paie, o loo faataoto le leaga, iloiloina i ai vaivaiga, vaivai. Ae ui i lea, o le paie e le tutusa lelei, ma e tele taimi o sini autu mo lea mafuaʻaga.

Faapea pe a le o sasaina soo, vaivai, e le se ese o se faigata ia te oe ona e faia se gaioiga. Mafaufau, atonu o oe lava e togiina mo le tulaga o iai nei: E masani ona fetaui ma le atoatoa, o tuleia au amio leaga, gaoioi laitiiti ...

Faailoa ai gaioiga faaosofia le tumau o le paie.

E aoga le matauina mo latou lava o tagata manuia tagata e masani lava ona masani ai i le aso, taumafai e ala vave i luga, ma alu e moe, ma atonu e mautinoa e faʻataʻitaʻi ni gaioiga faʻamalositino. Lea faʻatagaina latou i latou e faʻamalosi ma faʻamalosi, aʻo le tuua le paie leai se avanoa.

Mafuaʻaga 2. E manaʻomia le faʻatino o latou manaʻoga ma sini

Pe a faʻamalosia i tatou ona o mafuaʻaga eseese e le faia ai le mea o loo e manaʻo ai, ae o le mea ua fai mai i lo tatou agaga, ae "o le a le mea e te manaʻomia." O le lauiloa o le mafaufau o le mafaufau faaonaponei o Tony Rony Robbins na fai mai se faaupuga poto i lenei togi: "E leai ni tagata paie. E iai sini e le musuia. "

Afai e tatau ona e faʻamalosia oe lava e alu i le galuega, faʻataunuʻuina nisi tiute, ona e oʻo i le taimi e mafaufau ai - o loʻo e ola ai i le olaga? Ma na alu e sui?

Mafuaaga 3. Ou te le manaʻo e tuʻua le mafanafana sone

O le faiʻai o le tagata o loʻo fuafuaina ina ia faʻaalu ai le laititi o le malosi e mafai ai. O le mea lea, e masani ona ia saili e tuʻufaʻatasia se sone o le mafanafana, mai ia e le manaʻo e alu i fafo.

Ae o le manuia ma le tagata lava ia-iloa e masani ona i fafo atu o lenei nofoaga leaga. Ae peitaʻi, o le musu e tigaina, popole faigata tele suiga i le olaga mo le ausiaina o le faʻaiuga o loʻo sasaa i osofaʻiga leaga o le paie.

Mafua ai 4. leai se faaosofia

Psychologists maua se paso le lava o le leai se malosi e faia se mea. A matou mananaʻo i se mea, ae matou te malamalama e matua faigata (pe a le o le le talafeagai), ona mou atu lea o tagata uma e taumafai.

Faʻataʻitaʻiga, o se tagata o loʻo faʻatulaga lelei ona galue i se tagata lelei, o le galuega, taumafai, ae ua malo uma le tulaga o "le mafanafana" o nofoaga uma ". E na te malamalama e leai se uiga faapitoa i le levolt ma faaalu le malosi, o le iʻu, o le nofoaga puipuia, o le paie e tupu ai.

Mafuaaga 5 fefe le manuia

Fefe e fai se mea sese ma le "mu i fafo" ua sasaina uma le faamalosiau uma. Aemaise pe a iai ni faʻataʻitaʻiga e le manuia aʻo leʻi faia o tatou mata ae o oe lava na o le alu atu o le ola.

O lona taua iinei e faʻapea ona faʻaalia o soʻo se toega ua tuʻuina i se tagata o se mea e faʻaalia ai lona aoga. Ma e leai se manuia e aunoa ma le le mafaia. Latou te le tau fefe, e tatau ona e mafai ona faitau soʻo se taimi faigata taimi, vaʻai i taimi uma le moli i le pito o le fono.

O le malamalama i ai ma mafuaʻaga autu o le paie, tatou te o lemu lava pe faʻafefea ona feagai ma le paie.

Manu paie

Auala e faʻafetaiaʻia ai ma le paie o se tagata matua: Auala

Ina ua maeʻa le faʻailoga ma faʻailoa le mafuaʻaga o le paie i lau tulaga faʻapitoa, amata fofo le faʻafitauli. Lalo o metotia e sefulu, e faʻataunuʻu ai oe e faʻaola ai oe mai le le talafeagai ma o le a fesoasoani e ola olaola ola mama.

Metotia 1. Atiaʻe masani masani masani, faʻaleleia atili le amio pulea

O lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe pe a fai o le mafuaʻaga autu o le paie o le vaivai ona o le sese olaga. Muamua lava, suia lou aso o le aso: amata alu e moe ma alu i luga muamua.

O le mea moni, o suiga o suiga e matua faigata lava, matua faasolosolo malie lava. Alu i le sikoa tele ma tamai filifili. Amata ia le itiiti ifo ma le afa itula ma faasolosolo lemu le auala i le itu taumatau.

Faʻapea foi ma le saʻo meaʻai: Taumafai e faʻaaoga le tele o fualaʻau fou, fualaau 'aina e mafai ai,' Ai fua, faʻaititia ai aano o manu (ma sili atu - e sili atu - e faʻaoʻo ai - e faʻateʻaina ai i latou).

Teena amioga leaga, sui i latou i le aoga - mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le ulaula, amata tamoe i le taeao. I le soifua maloloina o le tino, mafaufau maloloina, ma e iai pea le faʻasologa o gaioiga, e ono maua e le faʻamalosiʻau le mana o le ma faalumaina ai se lapisi.

Metotia 2. Faʻatino aʻu sini ma manaʻoga

Ae a uma lava, na o le la e mafai ona e mauaina le fiafia moni i le olaga. O le faʻatinoina o sini a isi tagata o le a faʻatupuina ai se tele o le malosi o le malosi ma e le aumaia ai se fiafia. E le mafai ona ola iʻa i laʻau, ma manuki e le mafai ona fiafia i le North Pole - ia manatua pea lenei mea.

Metotia mo 3. Alu ese mai le mafanafana sone

Ia aveese uma mea e fai ai mea e fai, e taua le aʻoaʻoina e tuʻua le nofoaga masani o le mafanafana ma faʻalautele ona tuaoi. Faʻafefea ona saini mo Yoga I Afiafi, amata ona asiasi soo i le vaitaʻele pe trite i aso uma e pasi ai le itiiti ifo i le 10,000 sitepu?

Na o le gaioiga e aunoa ma le lotoleaga, aemaise lava i le muamua, o lea e leai se "rollick e le tupu."

Metotia 4. Faʻafaoina ni sini tetele i "fasi"

Faapea o loʻo iai sau sini e aʻoaʻo e siva latin Amerika siva. Faʻauiga o lenei auala pe tusa ma le afa itula, ae o aso uma ma pe a uma se taimi o le a amata ai ona e faʻagasolo lelei, e oʻo lava i gaioiga faigata e faigofie ona maua. O le faasolosolo malie, faʻateleina le tele o le avega, ae le o le "lelei" e ofuina.

E oʻo lava i nisi sini o le lalolagi o le a foliga mai e le faigata tele pe a fai e te maua sina taimi o latou mea, ae masani.

Lulu se sini i fasi

Metotia 5. Taofi fefe o le toilalo

O lenei taofi nei taofi le mafaufau i le mea o le a tupu pe a fai e te le faia se mea ma faitau ni faʻataʻitaʻiga le lelei i luga ole Initaneti! Manatua o loʻo matou faia o matou olaga e fatu ia matou mafaufauga, upu ma gaioiga (faʻapea foi ma tulaga na tatou te talitonu i ai ma o loʻo faia pea i le ulu).

Tusa lava pe tasi le aso na e te toilalo - e le o lona uiga e tatau ona e "tuu se koluse" i lou manuia. Ioe, o nisi taimi e tatau ona e faia ni taumafaiga le le fiafia aʻo leʻi faʻaleagaina le Sefulu i le taimi mulimuli ua faapaleina i le manuia, ae e aoga.

Metotia 6. Matamata mo oe lava faaosofia

Mafaufau nai lo le mea e mafai ona e faʻaupuina oe lava pe a e mulimuli i tiute manaʻomia? E taua tele lenei mea mo tamaʻitaʻi, aua e le maua e le fafine lona fiafia mai lona soifuaga, ua le mafai ona musuia lona tagata, na te le mafai ona musuia lona tagata.

O lea, ia latou mauaina poʻo le a se mea o le a avea ai ma faʻamagaloina oe: Masalo o le a avea o ni mea matagofie, faʻatonutonu, ono faʻapitoa musika faʻapitoa poʻo tusi faʻapitoa. Filifili le auala e sili ona lelei mo oe ia oe lava.

Metotia 7. Fai malologa

Faʻasolo i le avea o se tasi o le masani ma faʻamatalaina atoa mafuaʻaga o le paie. O lea la, e taua le faitauina pea o lou malosi ma faia le faʻatonuina tumau i le galuega. O le a e manava le ea fou, inu se ipu kofe pe faʻalogo i le mafaufau loloto e sui le faiʻai ma faʻatulaga se tamaʻi malologa.

I taimi o taumafataga o le aoauli, e faʻatagaina ona ave sina meavaivai ae na o sina taimi lava, o le a e lagona le faʻamalosiʻau mamana. Ma le isi, o le taimi nei ei ai fuafuaga faʻapitoa mo fetuu, fesoasoani e tufa taimi tatau ona tufatufa i ai le taimi e faʻamalosi ai. O se tasi oi latou e taulaina le ponesi.

O le Forker o le talosaga na fai mai o le galuega galue o le a avea ma tele taimi e sili atu le maualuga pe a fai o le vaitaimi o sui i vaitaimi faafiafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 45 minute na galue ai, ma 10 minute malolo ma toe faʻatautaia.

Auala 8. Aveese soʻo se mea e faʻalavelaveina ai

E te fiafia e tofo i le Instagram i le lipine? Ona e tatau lea ona e aveese lau telefoni telefoni mai le fale faigaluega pe tape uma. Tuʻuina atu foi i le taimi muamua e feutagai ma paaga ina ia latou le faʻalavelave ia te oe i le taimi o le taimi e te taulimaina ai galuega.

Ia sili atu le mafaufau i luga o le faʻamalosi ma faasolosolo malie o le a e aʻoaʻo e aua le tali atu i mea faʻalavelave.

Fautuaga 9. Aua le faia se mea

O lenei tulaga ese lenei, ae, e tusa, o se auala sili ona aoga e teʻa atu ai Lena. Na o le mafaufau e le mafai ona e faia se mea moni - e aofia ai ma le nofo i se Smartphone poo komepiuta.

Naʻo le nofo i lalo ma nofo, e aunoa ma le faʻatinoina o le leai se gaioiga (e mafai ona e mafaufau). O le nofo lelei i le mamao tele, a o e le i ai sou manao e amata galue. Ae aua le tuʻisia i ia i le taimi nei - faʻatali seia matua malosi, ona mafai lea ona e ave mo le faia o pisinisi.

Metotia 10. Talisapaia le taimi o lou olaga

Taimi o punaoa taua ma sili ona taua io tatou olaga. Ma o le a le saoasaoa saoasaoa e felelei! O le a tatou le maua se taimi e tepa ai i tua, o le a maua le matutua o le a. Ae peitai, o le a avea ma se maasiasi ia iloa ai o le tele o le olaga sa faia i le tulaga o noschelania, i totonu o se paie.

E le o le sili ona faʻamalosia le faia o le tala o Lazz "Refwell" e faʻavavau ma amata malosi gaioiga?

Faitau atili