Arkana i le aso fanau: o latou fuafuaina ma uiga

Anonim

O Pepa Taroit o se mea faigaluega lautele, ma o fea e te le mafai ona valoia le lumanaʻi pe maua se tali i se fesili taua, ae e aʻoaʻo ai le mafuaʻaga o le tagata, o ana taleni, ma isi ..

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Le maua o se uiga, e manaʻomia le fuafua o 'oa i le aso fanau e ala ile faʻatautaia lelei. Lenei mafai ona faia tutoʻatasi, e aunoa ma le fesoasoani a le faʻaoso. I lenei mataupu, o le a faʻaalia manino ai ou te iloa le auala e maua ai laʻu agelu, ma taʻu iai se uiga ia o latou taʻitasi.

Arkana Taro

Tulafono mo le fuafuaina o Arkanov

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ia maua lou taunuuga, e tatau ona e fuafua 3 muamua pepa i le aso fanau:

  1. O le muamua Arcan e fuafuaina i le numera o le fanau mai. Afai e aofia i le laina o le 1-22, ona le manaʻomia lea o le faia o mea fuafua. Faʻataʻitaʻiga, pe a fanau i luga o le aso '3, o le uluaʻi pepa o le a 3 - Emepafu. Afai o le aofaʻi o le masina o le soifuaga o loʻo i ai i le Tane o 23-31, e manaʻomia le aveeseina mai ai
  2. O le pepa lona lua e fuafuaina e ala i le faʻaopopoina o numera uma mai le aso fanau. Faʻataʻitaʻiga, mo se tamaloa na fanau ia Setema 3, 1990, o le faʻasologa o le a iai a o mulimuli mai: 3 + 0 + 9 + 0 + 0 + 9 + 0 + i le 9 + 0 + i le 9, 31 + 0 +? Talu ona o le amataga o le numera o loʻo aofia i le laina 23-31, e manaʻomia le aveeseina o le 22 mai ai. O lea, o le a le lona lua Arcan o le 9 - Umi.
  3. Ina ia maua se pepa lona tolu, o le aofaʻi o le numera o le masina ma tausaga o le fanau mai e tatau ona i ai. Afai tatou te iloiloina i le faʻataʻitaʻiga o le aso o loʻo i luga (Setema 1990. I lenei tulaga, 22 ua tatau ona aveesea, ma o le a matou mauaina le 6th arcan - alofa.

A fuaina le autu o le Tarot Card i le aso fanau 2 o latou e ono tutusa tutusa. I lea tulaga, o le faʻauigaina e lua na faia i le lua o tagata.

Arkan talo.

O le uiga o Arkanov

O le uluaʻi a Arcan faʻaalia uiga o le tagata, faʻailoa mai ai le uiga uiga o uiga ma malosi. O le pepa lona lua o loʻo fuafua ai le mafuaʻaga ma kariamic galuega. O le tolu o Arcan na faʻamaeʻaina ia muamua 2 pepa 2, ma fautua mai foi, o loʻo mafai e le tagata ona mafai ona e iloa lona gafatia.

Arkan 1 - Mag

1 Arkan.

Malosiʻaga Malosi, Tutoatasi Atunuʻu ma le Lotovaivai Moni ma Faʻamalotia O Tulaga Taʻitaʻi. O sea tagata ua tupu tele mafaufauga, o ia e manatua le tele o faʻamatalaga ma na te iloa le auala e faʻailoa ai ona mafaufauga lelei. Fiafia e galue na o oe, aua E lagona le le fiafia o le au. O le a ia talafeagai mo le galuega o se fomaʻi, tusitala, faʻasaienisi ata, tusitala poʻo le pisinisi tumaʻoti. O nisi taimi o le soona naunau e faʻaalia, e le fiafia e ola e tusa ai ma tulafono ma e mafai ona taofia isi. E aapa atu pea i sini ona o le tele o le mana o le a ma togafiti.

Arkan 2 - Sili Priesthess

2 Arkan.

Mea lilo ma se amio malie, faitaulaga. O loʻo onosaʻi lava, agaalofa ma e le feteenai lava. O nisi taimi o faʻamaʻi o loʻo faʻaalia i totonu o le amio, e le malolo le tagata, e le tumau ma le le manaʻo. Ole numera o lelei e aofia ai le atinaʻeina o le faʻaoso ma aʻoga tomai faʻapitoa o le a fesoasoani e ausia le manuia i nei galuega, faʻatasi ai ma le tagata sailiili, astrologer, Astrologist.

Arkan 3 - Suafa

3 Arkan.

Faigofie, faauo tagata e faigofie ona maua se gagana masani ma isi. E sili atu lo latou taugofie ma iloa lelei le auala e tosina ai le mafaufau ia i latou lava ma fiafia e i ai i le ogatotonu o mea na tutupu. O le le lava o na tagata o le manatu faapito ma le fiafia tele mo taugata, e masani ona atagia ma le le lelei i le tulaga. A o le filifilia o se matata, faʻalogo i nofoaga e fesoʻotaʻi ma fatufatuga - cosmetologists, mamanu, pueata, ma isi O le manuia foi o le a ausia i le pisinisi tautupe.

Arkan 4 - Emperor

4 Arkan

Faanatinati, malosi ma galue malosi alofa, ma le maualuga manaoga ia te ia ma isi. Ia ausia a latou lava sini faia uma taumafaiga. O tagata faapena e iloa le auala e fai ai le filifiliga saʻo, ma femutagai ma atiaʻe manatunatuga fesoasoani i latou. O nisi taimi latou te mafai ai ona latou tietie i latou i le faʻavae, o le mea ua afaina ona afaina ai oe lava. Faʻasaga i tua o lona lava le fiafia, o le faʻamalosiʻau ma le faʻaletonu e atiaʻe. Tufa atu o le ono mafai, filifili ni galuega e fesoʻotaʻi ma pulega ma faʻatonuga.

Arkan 5 - IErofant

5 Arkan

O le manaʻo i le poto ma manaʻo e faʻasoa atu i isi - o uiga iloga o tagata o le aʻiaʻi o le Eseta Artcana. Latou te faauo ma le le fiafia, saunia pea e o mai i le fesoasoani a se tagata vavalalata. Mo isi, latou te le tau foliga pei o tagata o aisi, o le a le mafai ona talitonuina se mea i se mea. O le a mafai ona iloa o latou avanoa i aʻoaʻoga poʻo le mafaufau.

Arkan 6 - alofa

6 Arkan

O au tamalii e alofa fua-alofa ma agalelei i tagata e alofa i mafutaga o le tau taua i le olaga. Mafai ona alu i luga o latou lagona feusuaiga. E masani lava i le amio na taumafai i tua atu o taimi ma matagi, e puipuia ai i latou mai le faia o filifiliga saʻo. I tulaga faigata poʻo le malosi o tulaga, ua mafai ona faʻaogaina se mimigi o le malosi, ae naʻo le faʻamoemoe o le puipuiga. O le galuega lelei mo i latou e faʻatatau i fesoʻotaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, tusi talaaga.

Arkan 7 - kariota

7 Arkan

Loto maʻaʻa, faʻalelalolagi faʻapitoa, o ai na te silafia le mea na te manaʻo mai i le olaga ma e agaʻi atu i ai. E matua malosi lava, sa iai lona uiga faʻamalosi ma e le o fefe i le suiga, ae o nisi taimi ona o le paie e mafai ona togi latou. E faigata ia te ia ona maua se gagana masani ma isi, e le malamalama i ai lava. E i ai i le 7th Arkana o le a faʻamanuiaina i le ausia o le manuia i matata e fesoʻotaʻi ma femalagaaiga ma felauaiga.

Arkan 8 - Malosiaga

8 Arkan

O se tulaga iloga o le tagata - na fausia ai uiga faʻataʻitaʻi. Latou te iloa faʻapefea ona fefaʻaosolia tagata, e faʻatulaga ni galuega o i luma o latou ma mulimuli i ai le faʻatinoina. Sui o le 8th Arkana saili ia sili ona lelei i mea uma, ma ia ausia manuia le manuia e alu mo mea uma. Faatasi ai ma isi, o le faʻaleagaina ma le loto faʻamalosi, aemaise ma subordinates. Foliga o lo latou natura o le a talafeagai i pisinisi ma taʻaloga.

Arkan 9 - Uiga

9 Arkan

O se tamaloa ma se mana tele o le loto, na atiae ai le atamai ma auiliiliga tomai. E le fiafia o ia e tagata, ma maualuluga ai e taʻitaʻi le isi olaga. E lelei le faʻatasi o ia ma ia, o lea e masani ona leai ni aʻu uo, ma e le mafai ona fausia se mafutaga umi. Ona o le naunautaiga ia te oe lava-eli ma le tiaʻi i a latou lava faʻafitauli, e masani ona tafe i totonu o le Tamaoaiga. O sea tagata o le a lagona le mafanafana i le tulaga o le musika, tagata tausi fale poo ni tagata faamatala.

Arkan 10 - weapune uili

10 Arkan.

Tagata o le tagata 10th Arkana moni laki. O le galuega i taimi uma o latou itu, ina ia mafai ona latou o ese atu i le mea sili ona faigata. Ae paga lea, o le laki o le laki e le seasea ona oso mai ia i latou osofaiga o paie, ma faʻamalosia aʻu e folau i lalo. O le paʻu autu o ia tagata o le fautuaga lea, ona o le mea e maumau ai tutoatasi ma tutoatasi. Faaalia a latou lava taleni, e fautuaina ai le filifili o le aotelega o le taaloga pisinisi, pe amata ona galue i le fanua o tupe.

Arkan 11 - Faamasinoga

11 Arkan

Faamaoni, talafeagai ma le faʻaaloalo uiga, o loʻo ola e tusa ma tulafono. Na ia taumafai e faia ni fofo faʻamaoni, tusa lava pe latou te mafaia ona afaina ai o ia. Ioe, e le mafai ona e aloese mai i mea sese i se tagata, ae e le mafai lava ona taʻu atu ia i latou, ma o le a faia se lesona taua mai lenei. O loo lelei o ia o se taumafaiga lelei e fesoʻotaʻi ma faamasinoga - o se loia, o se leoleo po o se faamasino.

Arkan 12 - tafafao

12 Arkan.

O se tamaloa ma se lelei, malu. O le alofa mutimutivale ma le le manatu faapito na te faia o le mea na te le manaʻo ai, ma mea uma aua na le mafai ona ia teʻena. O lenei tagata e iai lona lautele o le poto ma le agaalofa i isi, o le mea la lea o le galuega o le psychologist ma volenitia o le a fetaui ma ia. Ae na mafai foi ona ia faaali atu o ia i le malae o tifaga.

Arkan 13 - maliu

13 Arkan

A mamalu, o le tagata galue malosi, e le fiafia iā, ma taumafai mo suiga. Ina ia ausia a latou lava sini, e masani ona alu i tulaga le tonu. O loʻo atiaʻe lelei le malosi ma le tele o tomai e mafai ai ona faia ni fofo faʻamaoni. O isi taimi e iai tagata e ona o le 13th arcana i mea tutupu mai aso ua mavae, lea e mafai ona atuatuvale. Ina ia iloa le ono mafai ona filifilia se galuega i totonu o le fanua i le fanua i le fanua e talafeagai mo galuega e fesoʻotaʻi ma le lamatia, pei o se afi afi po o se laveai.

Arkan 14 - Taulotoga

14 Arkan

Tagata maʻi, paleni ma le faautauta foliga, o fea e te sailia e okaina ma fealofani. Taumafai e fai ai le tele o mea e manaʻomia ma isi. Le mea leaga tele o le le mafai ona faamagaloina. O na tagata e masani ona faaee ona faaee atu ma tomai malosi, o lea latou te ono atagia i latou lava i le malae o faatufugaga. E le gata i lea, o loʻo galulue loa galuega, manaʻomia o le saʻo ma le tausiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaʻalele, a tagata vaʻalele poʻo le fomaʻi poʻo le fomaʻi poʻo le fomaʻi poʻo le fomaʻi poʻo le fomaʻi poʻo otaota poʻo le fomaʻi fomaʻi poʻo sau fomaʻi po o diplomam.

Arkan 15 - Tiapolo

15 Arkan

Susulu, manaia lagona ma le le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai. E tele ana uo, ma o se agaga o le kamupani. Ma le faigofie e mafai ona manumalo i le loto o le tagata. O le le lelei e aofia ai le alofa tele mo tupe ma fiafia, mo ia o gaioiga le manuia e mafai ona faia. O le matata i le malae o le mafaufau o le a avea ma sili filifiliga mo ia.

Arkan 16 - Tower

16 Arkan

O tagata o le 16th Arkana o loo saili pea i latou lava. O loʻo latou sailia se mea fou, taumafai mo suia ma faʻamalosiʻau i le lava atinae. Ou te faigofie ona vaega ma mea tuai pe o le pa'ū e ala i mafutaga. O a latou lio fesootaiga e matua faʻatapulaʻaina, ona Ona o le leaga ma le le tumau-tumau, e faigata mo i latou ona faʻatumauina lelei mafutaga. O nei tagata o le a mafai ona faʻavaeina i latou lava i le fanua o fausia, o loʻo tusia poʻo tusiata.

Arkan 17 - Star

17 Arkan

O se tagata o fatufatuga ma ata, ae na te miti sili atu nai lo le faia. A faʻapea e sili atu ona e galue e faʻatino Ona lava manaʻoga, o le a mautinoa lava o le lauiloa. E tele taimi e le ausia ai o sini, na ia faia le le mautonu, o lea na ia manaʻomia pea le lagolagoina. Galuega e tatau ona fesoʻotaʻi ma faatufugaga.

Arkan 18 - masina

18 Arkan

Tagata o loʻo i ai le 18th Arkan i le aso fanau, Melanncholic ma tapunia. E fiafia le taimi avanoa e taofi ai i le fale ma le aiga, ae le o ni uo. O le lalolagi faaonapo nei e foliga faigata ma faʻamataʻu, o lea latou te momoe ai mai le mea moni faʻaaogaina ava ma vailaʻau. Taumafai ia iloa lenei lalolagi, e masani ona faʻatofuina oe lava i le suʻesuʻega o le bioenerner ma le mafaufau, lea e mafai ai ona avea ma a latou galuega. O nei uiga foʻi e i ai ni tagata faigata, na maua ai ia i latou le avanoa e fausia ai se galuega i faʻatinoga.

Arkan 19 - Sun

19 Arkaan.

Lelei, fiafia le tamaloa o loʻo taumafai e faʻasoa atu i lo latou alofa ma le mafanafana. Mo le mautinoa ia te ia lava, malosi ma amio lelei fesoasoani i le ausiaina o sini. Ua manatu o ia e faʻaalia le faasausili ma faaee atu o latou lava manatu. O le a saʻo lava ona o ia vaega o gaioiga poʻo fea e manaʻomia ai manatu faʻasaga ma pulega.

Arkan 20 - faamasinoga

20 Arkan.

Le manaia, ma le tele o uiga ma le atinaʻeina o le lalolagi faaleagaga. E masani ona taulai atu i le taimi ua tuanaʻi, e suʻesuʻe ai ana gaioiga ma le cosfai o oe mo gaioiga sese. Mo lē e ona le 20th arkan, tu ma aga masani a aiga ma mea taua e taua tele. Faʻatapulaʻaina e faʻatulagaga ua faʻaaofia mai talu ai, e tele taimi e faʻalavelave ai i le ausiaina o sini manaʻomia. E fautuaina le filifili o galuega i le matata o aʻoga poʻo le faʻauigaina.

Arkan 21 - lalolagi

21 Arkan

Toʻafilemu, paleni tagata na mafai na tausisia le lava amio saʻo i so o se tulaga. Fiafia e malaga, ma e i ai le gafatia e faia ai le malosi gaioiga. E mafai ona latou mauaina se manuia tele i le olaga, ae e masani lava ona latou popole ai i le leai o se loto. I se faʻaopopoga, o na tagata e mafai ona avatua ni mea, e aunoa ma le aumaia o latou i le iʻuga, aua Leiloa le fiafia. E tatau ona latou filifilia se galuega e fesoʻotaʻi ma femalagaaiga, ona o seisi galuega o le a vave ona popole.

Arkan 22 - Jester

22 Arkaan.

Tagata fiafia, tagata ma le poto tele. E masani lava ona vave faia gofie, ma solia le pule masani e taliaina ma tuaoi. Spontanety ma le le talafeagai o le autu o lenei tagata. Ia iloa lou gafatia, e tatau ona e faia le fiafia i le tala fatuga galuega, pe a leai ni faigata.

Auga

  • Arkana Taro e ala i le aso fanau e le i ai se aafiaga i luga o se tagata, ae naʻo le lagona.
  • Tele e le faʻamatalaina le tali lona tolu, ona Latou te manatu e otootoina mo le lua muamua.
  • E te le manaʻomia le avea o se tagata faʻapitoa e gaosia ai le arcane faʻatulagaina ma saili lau taunuʻuga poʻo ni taimi natia.

Faitau atili