Faʻafefea ona vave ona o le faʻatalanoaga

Anonim

O le pou ae leʻi oʻo i le faʻaupuga ma taʻutaʻu o se taua tele. Taʻitasi faʻatuatua, o loʻo manaʻomia e tuʻu faʻatasi ma le Atua, e tatau foi ona malamalama i le ala e te anapopogi ai i faʻamaumauga o loʻo iai. Ou te fuafua e maua tali i fesili uma o loo iai i lalo.

Pou ao le i talanoa

O le a le pou ae leʻi faia le fesoʻotaʻiga, aisea e manaʻomia ai

Fesootaiga (ese e taʻu le Eucharist) o se Kerisimasi Y ¯ a faʻa-Kerisiano i le Atua. I le gasologa o le faia o lenei gaioiga lotu, meaalofa paia e taliaina e tagata talitonu:
  • O se fasi samani, na ia fai ai le taulaga o le Faaola, na molia e ia i Kale, ina ua alu atu Iesu ia Iesu ona o Iesu, ina ua totogi e Iesu lona toto mo agasala uma a Iesu;
  • Au uaina o se faʻailoga o le toto paia o le Keriso, faʻamamaina agaga, agaga ma le onosaʻi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Tatou te muamua muamua i le faamatalaina o mea ua taʻu mai i le Tama i lona uiga ia latou agasala (lea e talia ai se lisi faapitoa) ma le loto faamagalo.

Aisea o le pou aʻo leʻi faia ma le feutagaiga? O le pou o le vaitaimi o le tuʻuina atu o le tagata o lona tino, o ona manu i ni tulaga uiga ese, faʻateʻa esea le lelei vaisu ma taulaʻi. O le pou e mafai ai ona e faʻamamaina i le tino ma le faʻaleagaga, faia o se tagata e latalata atili atu i Le Foafoa.

I le taimi o le pou, e taua tele le faʻatapulaʻaina o oe lava i le faʻaaogaina o le vave taumafa, ae tele le tatalo, ma mafaufau i mea faʻaleagaga e uiga i Iesu Keriso. Saunia foi E i ai le Polokalame, ua i ai foi e tagata faʻatuatua se auiliiliga o le ola na mafua mai, na faia ai e ia le mauaina o agasala ma salamo i ai.

E manaʻomia le tele o mea o le a tupu ma le lī le faigata o le agaga e 'ai ai ma se mea manaia pe inu foi i se ipu ava malosi. Ae faafetai i le alualu i luma o le tino, faapea foi ona lagona ma amioga mama. E taua tele i le taimi o le salamo e faamama ai o latou mafaufauga e leoa, lafoai ese o latou.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Afai e le faʻataunuʻuina e se tagata se galuega faʻaleagaga tele, ae na ona latou teena ni meaʻai, Ona le mafai ai lea ona manatu o lana meli e le mafai ona iloiloina. Mata e mafai ona talanoa e uiga i le atinaʻeina o le itu faʻaleagaga, afai e faʻatau e se kerisiano ni itula seleni i se auala leai se aoga i luga o le telefoni (aemaise - faitala. E leai!

Ua faamamafa e le tele o failautusi le faamamafa lea e uiga i le Alii e foliga mai i luga o lona manava o le tagata, ae o lona agaga. Ma ni mafaufauga, upu ma gaioiga e solia ai poloaiga a le Atua o se agasala o se mea.

Talafaasolopito faamatalaga

O uluai Kerisiano - na o mai Aposetolo a Iesu Keriso i aso uma, ma tausi fesootaiga ma le Atua. Ona le i ai lea o le po nei ma se sili taua taua tele, ma o se sili sili atu le taua na fuafua e ala i manatunatuga o le tagata vaegatamare.

I taimi faaposetolo, ua faia i le faamanatuga i le afiafi o le faamanatuga i lea aso. Ae na amata ona faasolosolo ina lafo atu i le taeao: ina ia mafai ona maua le avanoa ole au faʻatuatua ma le taeao e 'ai le taeao ma lona tino ma loʻu agaga.

O le tu masani o le faatulagaina o le vaiaso aʻo leʻi oo i le Eucharist muamua muamua i le lona 4 senituri o lo tatou vaitaimi. Na faailoa atu e ositaulaga o latou na auala o Kerisiano i lo latou faatuatua. O lea, na amata ai ona latou vili tagata e faʻatapulaʻaina faʻafiafiaga faʻalelalolagi ma faiga fiafia i luma o le vaetamaina o meaalofa paia. E moni, e le o ni mea e faatapulaaina o meaai.

aikona

O loʻo tulaʻi le pou i le FaaKerisiano mulilua: i le tele o aso e tolu o le vaiaso, faʻapea foi ma poui ua faʻatuina e le Ekalesia. Ma i le 9th seneturi o loo i ai se masani a uta ma meaai tapulaa mo 3-7 aso.

A o fai mai Metropolitan VolokolamsKy ilporon, e leai ni toniga mea e uiga i le tri-aso o le tupu muamua. E manaʻomia e tagata le faia o se faaiuga tutoatasi i le tele o le taimi e manaʻomia ai mo le pou. Tele i lenei fesili, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi lau faufautua faʻaleagaga faʻapitoa.

Faʻafefea ona vave vave ae le i faʻafesoʻotaʻi ma faʻaalia: fautuaga

O le mea lea, e aliali mai O lena pou mo le 3 aso i luga o le fonotaga o le mafutaga e le o se mea e manaomia ai le aia tatau. Ile tele, e fesoʻotaʻi ma tagata e faia le EUcharist faalua tolu taimi i le tausaga. Ina ua fa aso tele-aso posts mulimuli, faʻaopopo faʻatapulaʻaina o meaʻai e le faʻaaogaina.

Manaia! I luga o le fautuaga a faitaulaga a le au faitaulaga a le mea e manaʻomia e pasi i aso o le Aso Sa - ia faʻatumauina le mama faaleagaga ma le paia. Ma o Aso Lulu ma Aso Faraile, e tatau ona maitauina le aʻoaʻoga, notancys.

O le a se mea ma mafai ona 'ai ae e te leʻi faʻaali ma le faamanatuga o le mafutaga? E tusa ai ma tulafono o le ekalesia orthodox i O oloa nei e le faasaina.:

  • Manu feai (aano o manu ma soʻo se oloa faʻavae i luga o: sosis, sosisi, bali paʻu, ma foliga);
  • fuamoa;
  • Otaota ma oloa felelei;
  • Fua le gaʻo gaʻo iʻa;
  • Suamalie, sukalati;
  • Koka, lea, mea inu 'ava;
  • Faatapulaaina masima.

O le teine ​​na te uuina se tamato i ona lima

Faapefea au. o le a le mea e 'ai i le afiafi o le mafutaga?

  • Laʻei, faʻapipiʻi pe kuka i luga o se pea fualaʻau. O nei mea e mafai ona faʻaopopo ai le suauʻu fualaʻau;
  • O le ulu ulu, e sili le taofi o lau filifiliga i luga o le pori, lea e mouina e ala i le suauu;
  • E faʻatagaina le 'aʻai o manulele gaʻo, ae e le taliaina le iʻa ma capear poʻo ni vailaʻau eseese;
  • faataga falaoa, pasta;
  • Fua o fualaʻau ua avea e pei o ni mea suamalie, pa puipui e pupuʻu, o le mea autu e le o le soona suka i latou. Tuuina atu i le fiafia i fua fou ma le le mafai aina;
  • O meaʻai o loʻo taumafai i le 4-5 taimi i le aso, inu le tele o vai (2-3 lisa).

E taua le malamalama o loʻo tapena taumafa i luga o mea e le mafai ona maua, ae ia tausia oe lava i se tulaga maloloina.

Aua neʻi galo foi e uiga i amioga leaga, pe a iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e ulaula, oe manaʻomia le lafo atu o le tapaa i le taimi o le anapogi ae e leʻi faia le talanoaga ae leʻi faia le fesoʻotaʻiga. E le mafai ona 3 aso a o leʻi faia le faamanatuga ona auai i aʻafiaga o feusuaʻiga, faʻapea foi ma le auai faafiafiaga e le fesoʻotaʻi ma le olaga faʻaleagaga.

Ma o 6 itula ao leʻi faia atoa le galuega a le Ekalesia, e tatau ona taofi atoa e ta 'ai ma inu foʻi. O lenei pou ua taʻua o le "Eucharsis", ma lona soliga ia te Me le taliaina i le faamanatuga paia.

TAUA TAIMI! A e tautau, sili atu le faʻamaoni ma taʻu faʻamaoni i le ositaulaga mea uma o le amio le pulea oe, ae le taumafai e toso se mea pe faamalu. Na o le salamo faamaoni, e mafai ona taliaina oe i le mafutaga.

I le po o le taʻutaʻu atu ma faitalia e faia le tapuaiga i le afiafi, ma i le taeao e tatau ona e alu i le sulufaiga.

O ai ua faia e malolo i le pou

O loʻo i ai ni tulafono aloaʻia a Ekalesia e faatatau i le i faʻamanatuga paia ma pou, peitaʻi, e le faʻagaloina e uiga i uiga uma o tagata. O le mea moni, mo se vaega o tagata faʻatuatua, faʻamanuia poo se faʻatapulaʻaina o nisi oloa e le taliaina. E aofia ai:
  • Fafine maitaga: E le mafai ona latou faʻatapulaʻaina latou lava i meaʻai, ona e matua afaina ai le latou pepe. E tatau ona taulaʻi i lo latou atinaʻega faaleagaga;
  • Tamaiti i lalo o le 7 tausaga - o le tino o tamaiti e le lava mo pou. Ma le tamaitiiti e tatau ona e talanoa e uiga i le Atua, faʻailoa ia te ia uiga o isi sauniga o le Ekalesia, e nonofo ai;
  • Tagata mafatia mai faʻamaʻi mamafa i le natura ma le masani masani taumafa e taua (mo se faʻataʻitaʻiga, mimines);
  • E faʻapea foʻi 'ona faʻamamalu mai ositaulaga ia i latou e oʻo mai le aiga, ona o a latou gaioiga, ua faia e faʻaliliuina ai aʻoga a tagata lautele: I sauaga. E tatau ona sili atu le vave latou na i mea e mafai ai, ae aua neʻi galo faiga masani e tatau ona faʻamalosia.

A o matua tiga pe afaina ai tagata, o loʻo faia le faʻatalanoaga mo i latou e aunoa ma nisi sauniuniga.

I le faaiuga

Sei o tatou otootoina:

  • O le pou ae le o le taʻutaʻu atu ma le faʻatalanoaga e masani lava o le 3 aso (o lenei numera e ono eseese, talanoaina ma tama taʻitoʻatasi).
  • I le poro, e le mafai ona 'ai aano o manu, susu susu, iʻa, suamalie, fuamoa, inu kofe, ti, loli. Tapulaʻa uma amioga leaga uma, mea tutupu faʻalelalolagi, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.
  • E taua le faʻatinoina o le 'aisa e le pei o ni meaʻai, ae sa mafaufau malosi se tagata i le Atua, na ia amioletonu lava ia poloaiga a le Atua.

Faitau atili