Ikona "uming" seraphim-diveevskaya: uiga pe a tatalo

Anonim

Ikotala "Uming" Serafamo-O le Terevskaya o se tasi o le sili ona iloga o le au Kerisiano lauiloa o mea mataga. I lona soifua atoa, na ia malaga ai ma Rewer Seraphim Sarovsky, o ai na faʻaaogaina mo le faʻamaloloina o tagata gasegase. E mafai e le Shrine ona maua lona mamalu, i le mea o loʻo teu i le aso ma a vavega o le taupou - talanoa e uiga i ai i aso nei.

Aikona

Talafaasolopito faamatalaga

O ai le tusitala o le iko a le tina o le Atua "Umis" ma le auala na ia tu ai i tua o se faaaloalo le iloa. I tusitusiga faasaeoga, tatou te iloa e taʻua e le Tane o Serasea e muamua atu i luma. "

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le muamua lomiga o le aikona na tusia i luga o le tapoleni na nonoa i le komupiuta laupapa. Mulimuli ane, o le Emeperoa Lusia o Nicholas II o le a avatua ai se faʻataʻitaʻiga o le faauu. Ae tatou toe foi i le tama o Seraphim (i le lalolagi o Prokchor Moshnin). I lona talavou pe a filifili le aliʻi e avea ma monk, na ia tuua lona maiʻai panu, alu ia Kiev ina ia maua ai se faʻamanuiaga mai le inisi-pecertk Lavra.

O iina sa faamanuiaina ai o ia e le tama o Meafatafata, o le e taitaia ia i le Sarotavi i le fale mautotogi. O le mea lea, o loo i ai iina, i Koriv, ​​sa maua e Seraphim se lisi o taupou "OstroDskaya, lea ma ia aumaia i le taulaga o Sarov. I lena taimi, na sili atu lona lauiloa i itu uma o le malo o Lusia, aemaise le gagana Ukraine.

I le 1778, o se talavou na latou faʻailoa ai le faʻavasegaina i le Sarav Montery, lea na ia lelei ai toleniga kamutane tomai. E mafai ona faia seraphim o Saravsky tutoʻatasi o le aikona o le "umung", e foliga mai e suia ai le "Vilensky-ostskman's ViordskasA" i luga o le tapoleni mai le Coupress. Ae, o mea faapea, pei o mea uma o le mea moni, o le a tatou le iloa lava.

Ikone "Uming" le tina o le Atua o loʻo aliali mai i faʻamaumauga e uiga i le vaega lona lua o le tagata monk olaga talu mai le 1815. Ona sau lea o seraphia i fafo o le tapuni ma o loʻo taofia ai le tele o mafatiaga uma, sa faia i lona sela lava.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Na omai tagata i le toeaina e taʻu ia te ia e uiga i a latou faafitauli, ma aumai se fautuaga faaleagaga. O Seraphim Narovsky sa tatalo ma le tagata asiasi, faʻamanuia ia te ia, ae teu pea lona muaulu i foliga o le satauro o le amume, lea na mu i le aikona ". O le toeaina sa tele le taimi na tele ai le taimi i St. B Buka, e le o se ese, o iina sa maliu ai o Ia - tu i luga i lona oti i le tatalo.

Tatalo ma le aikona

Ina ua mavae le maliu o le tama o Serafi, e tusa ma lona umi, ona tuʻuina atu i lona olaga atoa, na faʻaliliuina atu lona ata i le teuina o Nunsev tagata (o le aʻai o DIVEV). Auā o loʻo teuina i le Meaola, na fauina se mataupu faʻapitoa. A oʻo i le 1927, o le saasterster na tapunia i le 1927, o se tasi o nauna e igoa ia Alemanse na mafai ona aumaia le ata o le taupou "ma isi mea totino o le tamā o Seraphim.

Na siitia le fafine i le taulaga o Maroma, le mea na ia soifua ai pea i lona maliu i le 1941. O le maota, na teuina i le isi Nun NUN Maria Barnova. Na te aveina le faʻatusa o lona olaga atoa, ona tuʻuina atu lea o ia o le peteriaka pipili, o le na muamua galue ma heromoons i muurom ma se uo lelei.

O le mea moni, o le peteriaka lava ia o loʻo filifili i le faʻaseʻe atu o le aikona i le asctorpuction o le vaʻa o le vaʻa. A o le tasi o tausaga o le 19 tausaga, manumalo ma lona tina, ma lona loto ia mea a le faifeau o Sidefo:14. E masani lava ona latou o atu ia i latou i tagata mafatia na taliaina le faamalologa mai mea mataga.

I LE 1991, O Le Iumoa a le Tina o le Atua 'Musu' Faʻamanatuina ma le totogi ma mea o le faʻaaliga, ia Agistray Moonkovsky. O lo o tuu le ata i totonu o le ekalesia pe a faaeeina mai ai i le Ekalesia le peteriaka, i tausaga uma lava ua faaliliu i le falesa epiphan. I le aluga o taimi, le tele o lisi (kopi) sa faia le tele o lisi (kopi), e toʻatele tagata e le maualalo i le latou malosi.

Manaia! Seraphim Sarovsky sa manaʻomia le ata e valaʻau ai le "Olioli o Taʻaloga Uma."

Ata o le lika

O le aiā o le tina o le Atua "o le 24 ua faʻailoa mai ai ia i matou i le Paia o le taupulea na muamua atu i foliga o le Atua o Iesu. Ae o JIAIA ua uma ona logoina e le agelu Kaperielu e uiga i lona tulaga. E mafai ona tatou vaʻaia le ata pupula o le faʻaputugavai faʻapitoa, faʻapea foi ma lona naunautaʻiga ma oti foliga.

O le taupou o loʻo faʻaalia i lima, gagaa le koluse i luga o le fatafata, manino ona ia tatalo: O lona ulu ma mata ua maualalo ifo i lalo. I lenei faʻailoga, le ola mama, faʻatapulaʻa ma faiga faʻapine o Maria, e faʻaalia mai ai lava o ia. O le ata o le "le iloa" o le ituaiga o le olyus ikoiko ata - na latou masani ai tusia uma Irthodox i ata tifaga, lea e latalata i ai Iesu Keriso i lima o le taupou, tago i lona alafau.

Manaia! Ikosega "Uming" Serafamo-Airatuvskaya toe gaosia le anamua Akathis o le taupou "fiafia, le teine ​​faʻaipoipo o le faʻafeiloaʻiga o Maria Arkeel.

Aso o le faamanatuina o ata

O le Deiveev mo le lalolagi i le lalolagi orthox, i lona faamamalu mo le tausaga o loʻo faʻatulaga ai ni faʻamanatuga o le taimi e tasi, igoa:

  • Tesema 22 (i le Gregrian Calendar) poʻo le Tesema 9 (i le Julianky) - O le manatua o le aso, a o Seraphim Sarocmy na asiasi i le mataga tele;
  • Aukuso 1 (i luga o se sitaili fou) pe Iulai 19 (matua);
  • Aukuso 10 (i le Gregrian) poʻo le Iulai 28 (e tusa ai ma le jlian kalena).

Okona "Munge" o le tina o le Atua o le Atua: uiga ma tatalo

E masani lava ona fesoʻotaʻi le Sherising Deary ma ni sui o le mea leaga i le itupa, o lea la o le taua tele o le okona "munges": Ia fesoasoani i teine ​​ma tamaitai. O le a fesoasoani i le faʻasaolotoina o le agalelei, agalelei faaleagaga o le a laveaʻiina le teine ​​mai le galuega o galuega aluga.

O le tulaga masani mo le lelei fesoasoani o le talitonu faamaoni i le aga lelei o le faʻatusa ma le tele o le tatalo i luma o ia le taupou. Iloa tagata fai mai o le malosi o le tagata talitonu i le Atua - o le vave na ia mauaina.

Ikona

I le ata o le Orveev ikona "Munge", o le masani masani lea e faia ai le tatalo i ia mataupu:

  • Pe a latou mananaʻo e aveese le faʻamaʻi (tino poʻo le mafaufau o le mafaufau);
  • Ina ia aveese le uta mai le agaga, e fufulu ai agasala;
  • Mo se faigofie faigofie ona sui i talavou atamamai;
  • e aveese ai le le olioli, faigofie le maitaga ma fanauina;
  • Ina ia mafai ona tosina mai se tagata lelei e maua ai le fiafia fiafia;
  • Ma le isi, e aveesea ai e le aiga oko ni manatu leaga, le mama mai le iloa, faʻalumaina loto leaga, maua ai i totonu o le tino.

Ma i le isi vitio e mafai ona maua ai se tatalo ua fautuaina e faitau i luma o le faʻavaeina o le tina o le Atua ".

Nofoaga o le ata ma ana lisi

O le uluai vaega o le taupou "ummini", o le sao lea i le aso malolo i Gollasyno ma le falesa o le Revsvskyky. Ae peitaʻi, e pei ona matou i ai, o lenei faʻailoga e masani lava ona i ai le malosi faʻavavau e fai ma mea na muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o kopi e sili ona taʻutaʻua ma faʻafouina o loʻo iai i le Malumalu o Falepuipui i le Falepuipui i le Maota-Drafami-Divedeky.

O lona i le 19-20 pasene na faia ni faʻaituau mai le monastery. Ma ia see faʻamaumauga e mautinoa ona suiina le uluaʻi aikota, a o lona talaaga o lona soifua, na mafai ai ona ia faʻaalia faifai pea mea faigata i tagata. O se faʻamamaluina i lenei lomiga o le ICKE lea na faʻavaeina ai aso o le faʻafiafiaga i Tesema 22 (Phone ((i se fou faiga). Vaiaso i Aso Sa i Aso Sa i le Manuva Sili, o le ata paia o le taupou ua faatinoina ai le conklis's pese faapitoa.

E i ai le isi igoa lauiloa o le ata o le "uming" i Moscow i Moscow i le peteriaka o le EPIPHEAny falelotu.

O mea ofoofogia na faia e ala i ata o le taupou

  1. O se tuina tuai o loʻo faʻamatala e uiga i le ele o se faamaʻi leaga o le faʻanoanoa tagata i le taulaga o Novgorod i le 1337. Sa leai se faaolataga mai le oti oti. O le au faʻatuatua na faʻailoa atu i le tulaga o le mata faʻanoanoa na potopoto e tagata ma mulimuli ai i le sili gafa ma le falelotu e amata ona faia ni galuega vironia. Na latou ole atu i le taupone e puipuia ai i latou mai le faʻamaʻi ma ia lagona ia latou talosaga: O le puʻupuʻu o le faʻamaʻi. Ina ia faʻaaloalo i le manatuaina o le fesoasoaniga a le lagi i tausaga uma, o le fale malolo alu i le Hol The Tooltail amata ona faatinoina.
  2. Toe fai pea acine o le tina o le Atua na amata ona ia filemu. Na te manatuaina le mea na tupu ia Iulai 8, 1337, ina ua mafai ona "fetagisi ai le aikona" i le ea, o le malosi leiloa i le ea. Ile fesoʻotaʻiga ma lenei vavega, na filifili ai faitaulaga e faia se faletaalo i le tolu tolu falelotu, lea sa galue ai.
  3. I totonu o le nuu o Elko, o le Bryansk, o nisi Natatia ma Verator manatua le tina tulaga ese o le Atua. I le taimi lava o lea na asia ai i latou e se fafine, se faifeau, e foliga mai e tatau ona faia se pogai o le taotoga ogaoga. O le puapuaga na tatalo ai ma le naunautai i aikona, fesili i le Masiofo o le Lagi e fesoasoani ia te ia ia ola manuia manuia.

Sa ou tatalo ma alu i le falemaʻi mo le tapenaina o le taotoga, ma o iina na o mai ai fomaʻi na aumaia le teteʻe i le puleaga ma e maloloina lava o ia.

O le iʻuga, ou te manaʻo e manatua upu mai le tala lelei paia: "O le faʻatuatua, o le ae naunau ia te oe."

Faitau atili