Tatalo Transffigration Valery Sainelnikova: Faʻafefea ona faitau

Anonim

Vilery Sitinelnikov O le Fomai e Aʻoga, ua leva ona auai i le fomaʻi faʻaleagaga ma le fiafia. Na te mautinoa o laau o o tatou maʻi ma faafitauli o loʻo i totonu o le vai tafe, ma pe a uma ona faʻaalia i mea vala. Na faamaonia e Vilery lana faʻataʻitaʻiga o le faʻamaloloina o faʻamaʻi sili ona ogaoga na tuʻua ai se tagata pe a uma ona malamalama i le mafaufau o le vaifoliga.

Tatalo Transffigration Valery Sainelnikova: Faʻafefea ona faitau 2963_1

O le aso o le a tatou vaʻai ai i le tatalo o le suiga o le suiga, o lenei tagata ofoofogia lea, o le a ofoofogia lava. Na aveese e loʻu tina lagona ogaoga o le tausalaina mo mea uma i le lalolagi, lea na taofia ai lona fiafia i le i ai. O lenei o se tagata ese atoatoa e vave alu i le olaga faigofie ma e aunoa ma ni avega mamafa o le taimi ua tuanai i ona tauau.

e uiga i le tusitala

Vilery sanelnikov faauu mai le fomaʻi o loʻo iai ma se fomaʻi faʻapitoa. Mulimuli ane faalauteleina lana aʻoga ma maua ai se malaga o le homeopth ma psychotherapist. O ia o le tusitala o sili atu nai lo le 20 tusi e maua ai le soifua maloloina faaletino ma le faʻaleagaga, o nisi o latou e sili ona lelei. Snelnikov Popularasper Forradrage Chanment, faamatala ia toe faʻafouina le faʻataʻitaʻiga o aganuʻu ma tu masani. O le malosi ma le soifua maloloina o se tagata e faʻalagolago i le tuʻufaʻatasia o le faʻaleagaga ma gaioiga faʻamalositino, o faʻataʻitaʻiga mo le faʻamalosia o le tino o loʻo faʻamatalaina i Ana tusi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I nai tausaga talu ai, na ese ai le motusia o le fomaʻi ma viʻoa i le suʻesuʻega o faʻataʻitaʻiga o le mafaufau, peuro ma le le aoga. Ma le isi fesili, na taitai ai e le faaleagaga ona ia suesue:

  • Kabbalah;
  • o le yoga;
  • O aʻoaʻoga a le Oretaiva, Louice Hay, ma isi.

I le faaKerisiano, e le feisa ai Sunelukov e pen na ia tusia ai se tatalo. O le mea lea, e te le tau faʻafesoʻotaʻi le Pamu ia maua se faʻamanuiaga mo le faitauina o lenei tatalo. E ui lava e iloa e tagata le iai o le maualuga o le malosi, ae le o le orthodox talitonu.

TAUA! Dr. Sinalnikov e talitonu o le soifua maloloina faaletino o se tagata tuusaʻo faʻalagolago i lana lalolagi.

O tagata sola i le taimi lava e taʻitaʻia ai metotia ma galue faʻatasi ma tagata. Le togafitiga e faʻaaoga ai le faʻatonutonu o le puletaofia. O ia o le tofi o "aʻoga ma le olioli", o loʻo iai lala i taulaga o Lusia ma Cis atunuʻu. Tele o aai o iai "kalapu o uo a Dr.kanelnikov", o loʻo faʻatautaia e tagata le aga masani ma fetufaai o latou aafiaga i le tasi.

Tatalo Transffigration Valery Sainelnikova: Faʻafefea ona faitau 2963_2

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Naʻo le faʻamamaina o le malamalama mai i mafaufauga le lelei ma le leo o le atulaulau o le a fesoasoani i se tagata e maua ai le soifua maloloina ma faʻaumatia e ona o le tuai o le tino. Faʻatuatuaina mai faʻamaʻi e fesoasoani i le toe mafaufau le malamalama. O le tusitala na talitonu i le tele o tagata ei ai se nofoaga. Ma taʻitasi (lava) manaʻo) manaʻo mafai ona faʻataunuuina. Tau lava e manaʻomia le suia o le mafaufau. Vilery na atiae se metotia na taʻua o le "Wizard", o lea e mafai ai ona e faia au miti pele.

I le taimi, o loo nonofo ai tagata motu i Simptropol, e iai lona toalua ma le fanau e toafa.

E uiga i le Tatalo

O le tatalo o le suiga o le SINILLICEIKOV e iai sona aafiaga mamafa i le le iloa o se tagata, fufulu le agaga mai le le lelei ma le lona mafaufau. E i ai se suiga vaivai o le malamalama i le itu o ni vevesi lelei.

E talitonu motu o tagata ese e le lelei lagona o latou lagona, ae faʻaputu i le agaga o le tagata. E le i aveesea e leʻi aveʻesea, o le a faʻaputu a latou faʻalavelave i le ola ma le manatunatu lelei. E, foʻi mafaufauga le lelei e fai ai tatou i amioga sese, pe na faʻanoanoa ai se tagata. O lenei taʻavale e tatau ona tape i se taimi vave, e iai taimi e fesoasoani ai le tatalo o le suiga.

O le faavae o le tatalo o le Tolutasi:

  • faamagaloga;
  • alofa;
  • Loto faafetai.

Nei tolu malosi malosi e mafai ona liua atoa ma suia ai le aano o tagata.

TAUA! Ina ia mafai ona faʻatinoina le tatalo na galue, e manaʻomia le faitau i aso uma mo le 21 aso.

Afai e faitauina e se tagata se tatalo mo le muamua 3 vaiaso, o le mea lea, o loʻo i totonu o le mea e faʻapipiʻi ai le mea lelei. O le mea tonu lenei e aumai ai le iʻuga lelei ma le toe amataina.

E fia taimi e tatau ona e faitau ai tatalo? Faʻavasega faʻavaʻa mo lenei mea e le oi ai, o le mea autu o le le misia le aso. Tatalo I aso uma, e faatumulia e se tagata lona agaga i le malosi o le faʻamagaloina, alofa ma le faʻafetai.

Tatalo Transffigration Valery Sainelnikova: Faʻafefea ona faitau 2963_3

E fesoasoani le tatalo pe a tatau ai:

  • toe fai ma se tagata na ita;
  • fofo se fesili faigata pe aveese le faafitauli;
  • faʻatuina aga masani ma fafo atu o le lalolagi;
  • saoloto mai i mafatiaga ma tiga;
  • aveese o le tausalaina;
  • fesuiaʻiga faʻafitauli tulaga taua i le olaga taua o le olaga;
  • Fusi mai le faamai.

Ia mauaina le filemu ma se tagata, e tatau ona e tuuina atu i Lana ata i le taimi o le tatalo i le taimi o le tatalo ma le auala e lafoina ai vaipuna. Faʻaleleia e faia le tele o mea muamua i le 3 vaiaso. Ae e maeʻa le tatalo i le iʻuga, o lona uiga, e oʻo atu i le 3 vaiaso atoa seʻia oʻo i le aso mulimuli.

Fesoasoani ia e ausia se taunuuga lelei o GICIC faʻalogo ma vitio. E manaʻomia foʻi ona e suia ou manatu i le lelei ma faʻamaoni talitonu i le ono mafai ona suia. Soʻo se mafaufau poloka puipuia suiga lelei, e le mafai ona faʻagalo e uiga i ai.

O mea taua e mautinoa e iloa ai Lana tatalo o le a mafai ai ona faasaolotoina i latou mai le avanoa umi ma le loto gatasi. Ina ua maeʻa le tolu vaiaso o le galulue ma le tatalo mo se tagata, o le a iai se malamalamaga, o mea uma e leaga na suia i se mea lelei.

E ao foi ona iloa e se tagata le mea na ia aumaia ia latou toe maua fiafia, fefe ma isi taimi le lelei. O le le mafaufau o le mafaufau o loʻo faia i se paʻia ma le tino.

Tatalo Transffigration Sinalnikova - Tusitusiga:

Tatalo Transffigration Valery Sainelnikova: Faʻafefea ona faitau 2963_4

O Le Aafiaga o le Tatalo

O le aano taʻu o le tatalo a le suiga o le atoatoa suiga i le olaga o se tagata e ala i le suia o le lelei mafaufauga lelei. Ae e le mafai i se tulaga le mafaufau. O le mea lea, e manaʻomia ona e suia le faʻamoemoega o le faʻamamaina o le agaga mai le malosi le palapala.

Pasia le faitauga atoa faitau tusi, alii:

  • aveese le ita ma le faanoanoa;
  • Aoao e alofa i le lalolagi, oe lava ma isi;
  • e amata ona ola i lea taimi, ae le o manatuaga o aso ua mavae;
  • aoao e olioli i taimi uma;
  • Amata fiafia i le olaga.

Ina ia faʻalautele le aʻafiaga o tatalo, e tatau ona e nofo i se taimi i sina taimi ma le leoa ma le manatunatu i lou olaga. Le isi, e tatau ona e mafaufauina le manaʻo o lou lumanaʻi e peiseai ua uma ona sau. I le lumanaʻi fou e leai se solitulafono, faʻanoanoa, faʻanoanoa, maʻi, maʻua, le fiafia. I le lumanaʻi fou - tusa ma le lalolagi i fafo, faʻatasi ma ia ma ana pele.

TAUA! Faitau le tusitusiga o le tatalo e tatau ona e ulufale ai i totonu, ae le o se taimi. E manaʻomia ona e malamalama i upu taʻitasi, aua o loʻo i ai le faʻaaliga malosi.

O le loloto o le faʻamamaina o se tagata i le tino mai le eletise o le a siitiaina se taua taua ma faʻamalosia le tino puipuia. O le tele o faʻamaʻi tino e foliga mai ona mafai ona vaivai ai, ma o lea, e faʻalagolago i ai, e faʻalagolago lava i le tagata o le tagata. Deām ¯fiti, o se osofaʻiga, teena o latou lava ma le lalolagi, ma maofa - faʻapisi le puipuiga o le tino. O se amio lelei e mafua ai le vevesi, na mafua ai le malosi o le tino ma taʻitaʻi i le faʻamalologa.

O le faitauina o le tatalo momotu le lio leaga "gaogao - tagi i le filemu ma isi tagata - le fiafia ma i latou lava ma o latou lava olaga." O se tagata aveese o ia lava le talitonuina, susulu atu i se olaga fou e aunoa ma le tiga ma puapuaga. E talitonu o le le aoga ma le faʻalumaina e tumau mausali le malosi o tagata i le tagata o le tagata. O le faamagaloina e le lelei malosi malosi, ma latou faanatinati atu i le tagata solitulafono. Ae ua amata nei ona liua malosi. O le mea lea, o le metotia e le aumaia ai se mea leaga i soʻo se tasi.

Ae peitai, o le tagata e faapea o le a suia lava le avanoa i totonu ia o ia lava, ina ia faʻaalia i lana amio sese ma o le a suia. O le Faamoemoega o le Tatalo: Faʻamamafa Itu Aufaatasi, Fesoasoani i tagata e malamalama ia i latou lava ma tulaga na latou auai ai.

E tatau ona ou faitauina le tatalo pe afai e leai se solitulafono: Ia e fesoʻotaʻi i ai lenei mataupu? E manaʻomia le talosaga mo le faʻamalamalamaina e ala i le lalolagi lata mai, natura. E le afaina poo ai le faʻafesoʻotaʻi - E taua ona aveʻesea le lagona o le tausalaina e ala i le salamo.

Faitau atili