Aisea o le a talanoa ai tagata i se miti: mafua ai ma togafitiga o Dublochevia

Anonim

Ole moe e manaia ae le o le suʻesuʻeina atoatoa e saienitisi. O nisi tagata e talanoa i se miti, o lea o laʻu uo teine ​​faʻasoa mai ia te aʻu o nisi taimi e tupu ia te ia. Ona foliga mai ai lea ia te ia i le kopi o miti, e peiseai o ia na fai atu ma le leo tele - a o le masani ai o lona toʻalua ua le mautonu i lalo o lona isu.

Tali lava, Aisea e tautala ai tagata i se miti, o le a le mafuaʻaga o le Dupevai (e faʻapea o le saienitisi ua taʻu saitone? Ou te fautua atu i le laumua i lenei mataupu sili atu i mea nei.

Talanoaga i se miti

Talanoaga i se miti: o le a lea

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Talanoaga i se miti (pe le lelei) - E avea o ia ma parasion malosi, mo le tagata na foliga leotele o se tagata leo tele. E le gata i lea, e mafai ona latou pei o le faʻatauvaʻa, fasioti leo leotele ma le tele o ufimata. O taua e masani ona tupu i taimi uma mo le atoa taamilosaga o le moe.

E masani lava, o talanoaga i se miti tulaʻi pe a oʻo mai se tagata o loʻo feagai ma le le mautonu o le manava: Ona ia faʻaalia leotele lea o mea i lana miti. SOMNNCHOVIA E MAFAI ONA E LE MAFAI ONA E LE MAFAI ONA MA LE FAAFITAULI ATU I LE FOLAFOLAGA FAAFITAULI, AUMAIA LE tele o faalavelave.

E masani lava, fai mai tamaiti e masani ona fai i se miti: Mai le 5 i le 20 pasene tamaiti talatalanoa i le po toetoe lava i aso uma pe ma laiti taimi. Ao i tagata matutua, o le le lelei e taua mo le 1-5 pasene.

O lona faʻavae, o talanoaga i le toatele e le faʻatusa se afaina poʻo se lamatiaga. Ae o Govorun e mafai ona fafagu i luga o ana pele pe fefe ia i latou - aemaise lava pe a latou manatu o le a faia le poto masani. Afai, i taimi o talanoaga i se miti, o le moe e amio ai foi lagona, tautoga - o lea e ono faʻailoa atu ai isi faʻalavelave faʻalavelave.

E seasea tele, ae o mea e tupu o le po e amata talanoa ai le po o tagata e talanoa i se isi tagata. Ma, pei o se tulafono, e faʻaaogaina e se gagana sa suʻesuʻeina e se tagata na aʻoga. Ma i nisi tulaga, o le talanoaga e foliga tutusa i le tele o gagana, ae e sili atu le lē amanaia mai tulafono.

Aisea e tautala ai tagata miti: mafuaaga

Sa le mafai ona iloa e Saienisi ma le lelei o le le lelei: Tele suʻesuʻega na faia, ae o iʻuga na e feteʻenaʻi. O ata autu e ofoina atu e i latou e pei ona taua i lalo:

  1. E tusa ai ma le muamua lomiga, tagata toe gaosia o faamatalaga ua faaleaogaina i luma o le moe.
  2. O le aʻoaʻoga lona lua na fai mai o le uati mo le mono-monologue ua atoa atoa ma atoa i o tatou mafaufauga o le malamalama.
  3. Ma o le lona tolu o le vaega o loʻo moe o tagata na o le manatu o le mea e tupu ia i latou i le vaʻaiga o se miti.

I totonu o le lata mai lisi o mafuaaga mafua ai somnochia. Ua vaevaeina i ni vaega taua se lua: o mafuaʻaga o le physiological natura ma i latou e fesoʻotaʻi ma le auala o le ola o se tagata. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Somnochevia

I O le physiological mafuaaga Talitonu ia:

  • Ole mea taua e tutusa ma le le fiafia, e mafai ona lafo le feutagaiga ma le feutagaiga.
  • Galue faia gaioiga i se miti. E ui ina tatau ona avea le fai faiiga o le faiʻai o le faiʻai "i le po, ae o soo se taimi e le tapunia ai e le aunoa, a latou gaioiga. O le taimi foʻi lea e iloga ai tagata i miti popole, i ai latou te talanoa ai.
  • Le atinaeina o le tautalaga i le tamaititi. I le po, i se miti laititi e taʻutaʻu ai upu fou na ia faalogo ai i le aso.
  • Atiina o le tuufaatasiga i totonu. Afai e le naʻo le tautala se tagata i se miti, ma fai tala fatu, faʻaolaina o ia lima o le nuʻu, ma ua faʻaputuputu se auala i lenei auala.
  • Epilipsy. Mo le epileptics, o se uiga o le talanoa i se miti pe a latou osofaia. Afai e te taumafai e fafaguina i latou i lenei setete - e foliga mai o le a latou faʻaalia le osofaʻiga.
  • Faateleina lagona. Monololosts leotele i le po e sili atu ona o mea totino i le manatuaina o mea na tutupu i mea na tutupu i mea tutupu, ma o lavalava e tafe i po oa meafaitino.
  • O le mafaufau o le mafaufau. Ona, sei vagana ai le mota, tamaloa e maina, laveaiina ona nifo, ma alaga ni upu.

Manaia! I tamaiti, o tupu leaga i le aso na latou maua ai le malosi o lagona (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tauvaga i totonu o le pa o manu, lifi, tifaga, tifaga). Ma o tagata matutua e masani ona tuʻua o ia ma le faʻaalia o le mafutaga o le fale poʻo le galuega.

Mafuaʻaga e fesoʻotaʻi ma le auala o le olaga, Tuuina atu i mea nei:

  • O mea na tutupu: E aofia ai leo maʻamaa, leo leo, leai se fou ea, o le le mautonu, matamata i ata mataga aʻo le i moe ma o lea. O le iʻuga o le tagata i luga, o le tagata e moe fiafia ma masalosalo ma le masalosalo.
  • Auai. Afai o loʻo e teleʻauna foʻi le mafaufau pe faʻamalosiʻau, e le lava le moe, o le nervus system, lea e faʻaalia e ala i le tautala i se miti.
  • Tulaga faigata - o loʻo faʻaosoina ai foʻi le lotoa o le tutotonu o le tino o le tino.
  • Le faʻaaogaina o oloa gaʻo ae leʻi alu le moe.
  • Faʻaaoga i le po i le po o meainu inu faʻavae i luga o kafeini. Ona o lenei, e faigata tele 'ua faigata ona' ou moe, fatafata, e moe ai se tagata i le moega mo se taimi umi, ma 'ou te le toʻafilemu.
  • Faʻamaʻi. Faafetaia le talaaga o matitiva ola-ona o le natia i le faamaʻi, o le moe ua faʻalavelavea. Ma faatasi ai ma le siʻitia o le vevela o le vevela luga 39 tikeri, e masani ona amata feoaʻi tagata.
  • 'Ai ni vailaʻau. O sauniuniga o le faia lea ma le fatu lona fatu, faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻateleina ai omiga e masani lava ona iai se aafiaga i le moe. O le uiga foi o le mafaufau o le psychossoulages ma tagata matutua.
  • Fualaau faasaina. O fualaau uma e matua afaina ai le popole i le popole.

Manaia! O mea moni lava ia o le dublochevia o loʻo taoto i le tulaga sese o le olaga o se tagata. O lea, pe a sa e fetaiai ma le tagata moe, muamua o mea uma, iloilo pe o e faia tonu.

E mafai ona avatu se mea lilo i se miti?

E mafai ona avatu se mea lilo i se miti?

O lenei fesili ua popole i le tele o po moe "Oovorov". O le a le tala a saienitisi? Suesuega o aso nei o le po o talanoaga i se tulaga o le moe fai mai o le le lelei e le fesoʻotaʻi ma le mafaufau lelei, mafaufau mafaufau.

E masani lava, o le faiga o le tautalaga ma le leo mai le masani masani ala-luga e malosi tele suia i se miti. Ioe, ma o le talanoaga e masani ona faʻailoa naʻo se seti o upu le-fesoʻotaʻiga (poʻo leo), i tulaga sili atu mafuaʻaga, e faʻaaoga e tagata uma talosaga.

E mafai ea ona fai se mea lilo i se miti? Saienitisi le mafaufau loloto i se fesili faapena. Vaega o tagata faʻapitoa tuufaatasiga i le manatu o le tautalaga i se miti o upu e le afaina ai mea moni na tutupu i le olaga o le moe. O le mea lea, e le tatau ona matua manatu totino o le aiga o Evoruun.

Peitaʻi, o nisi taimi e tupu o se tagata i le faʻagaioiga o le faʻaogaina o ana fesoʻotaʻiga moni, nisi masani masaniga ma mafai ona faʻailoa muamua taimi o latou olaga na masani ona le iloa muamua.

Tulaga o le le lelei

E mafai ona e amata talanoa i se miti e matua ai lava se vaega o le moe, tusa lava pe o le a le taimi e te malolo ai. O le poto masani na siakiina le suiga o upu tusitusi ma nonoa i latou ma eseese vaega o le moe. O le mea lena o le mea lena:

  • I le laasaga o le Derms - tatou te matauina se upu manino, e iai le talafeagai fesoʻotaʻiga i le va o fuaitau;
  • I le Delta State (o le sili ona loloto vaega o le moe) - e mafai e se tagata ona tagi pe o le vai;
  • I le tulaga o le mea na fafagu, e avea ma mea e le aoga, o nisi upu e le malilie i ai i le iuga.

E moni, o lenei vala o lona tuulafoaia o se mea, ona e le mafai lava ona faia saʻo le vaega o le moe o loʻo feagai ma le suesuega.

E tatau ona ou togafitia se dubline?

E faʻalagolago uma ai pe o lenei faʻaletonu e maua ai se faʻalavelave ia te oe pe o lou vavalalata vavalalata. A leai, e leai ni mafuaʻaga e ono popole ma le manaʻo i le fomaʻi. Ae e tupu le mea e le gata i le Dublochevia, ole a taumafai se tagata i miti moemiti, ma saʻili osofaʻiga e mafai ona e talanoa i ai.

E le o gata mai, e leai ni metotia faʻapitoa poʻo suʻega e mafai ai ona e suʻesuʻe i le auiliiliga feutagaiga. Fomai e faʻatapulaʻaina i le mea moni o loʻo latou faʻatonuina se gasegase ma polysomography (o se faʻasologa mo le suʻesuʻeina o le komepiuta, e faʻaaogaina ai le ata tusi. O le uiga o nei metotia o le faʻailoa ai ogaoga faʻaletonu o le moe poʻo le tui e mafua ai somnochia.

O le a le fomai e mafai ona fesoasoani ia te oe?

O le dynagilogist ua aafia i le togafitiga o le moe i le moe. E moni, o lenei galuega e manatu o le seasea, e le mafai i taimi uma ona maua se faʻapitoa tala faʻaalia.

I lea la, tagata matutua e fautuaina e liliu atu i le Europaothologists, ma tamaiti i le tagata matamata.

Faʻafefea ona taofi le talanoa i se miti: Fautuaga o fomaʻi

E oʻo mai i le taimi nei, o vailaʻau lelei mai le someschovia e leʻi faia. Ina ia fesoasoani i se tagata e mafatia mai ia te ia, e tatau ona e muamua faʻapipiʻi le mafuaʻaga mafuaʻaga. Mafaufau faapea na o talanoaga i le miti o loʻo i ai i luma o le foliga mai, e tele lava tatou tausia ma le faʻaaloalo i ai.

E taua le aveeseina o le popole i le tele e mafai ai.

Ae afai e masani ona tautala miti i le nofoaga moe, ona faʻatonu lea o le polokalame mo le faʻamaloloina o se faʻafitauli le fiafia, igoa:

  1. Muamua lava, ua fautua fomaʻi le tele o le faʻaleagaina o latou popolega mai o latou olaga. E moni lava, o le tele la na mafua ai ona taʻitaʻi atu i le po talanoaga.
  2. Ioe, i le olaga faaonapo nei, e matua faigata lava ina ia aveese uma le afaina o itu. Ma, metotia o le faʻamalieina lelei o le tino ma le mafaufau o le a sosoʻo mai i le laveaʻiina: pei o Yoga, masosoga, mafaufau loloto.
  3. Taumafai e le itiiti ifo i le 30 minute i aso uma e auai ai i le feololo gaioiga faamalositino. O le a fesoasoani e faʻafesoʻotaʻia le tulaga o le tino ma le mafaufau. Filifili le ituaiga faamalositino e sili ona e fiafia iai. I le ogaoga, na o le alu i le tele i se saoasaoa saoasaoa. Pau lava le mea autu o le gaioiga faʻamalositino e sau mai le afa muamua o le aso, ae leʻo le po.
  4. E taua le avea ma vaega autu o le aso ma le malamalama masani. Faʻafetai i lenei mea, o le a faʻatusatusaina ai lou faiʻai i le po o le ala ma le matagofie, ma le amataga o le moe. O le ae moe vave ma faigofie, o le iʻuga, pe a maeʻa le lua vaiaso o le ae lagona ai le sili atu o le malosi i le taeao, ma ua lelava e amata ona tupu latalata i le po.
  5. Taofi le tele e i ai i le taimi e moe ai. Afai e te matua faigata e te alu i le malo o Morphous i luga o le gaogao le manava, ona faʻatagaina ai lea o se malamalama mama, fualaʻau, sua susu i le meli, ae leai. O ni nai itula aʻo leʻi maeʻa le moe, aua le faʻaaogaina mamafa, meaʻai mama.
  6. I se tulaga talitutusa, o le a latou lafoaia le kafeini ma le inu ava malosi, aua o latou o fili o le maloloina moe ma moe.
  7. Aua le 'ai i luma o le po malolo le suamalie i aofaiga tele.
  8. Ia vave ma faigofie ona moe, e fautuaina e tagata atamamai i vasega malolo ma taualumaga: pei o se mafanafana o le mafanafana, toʻafilemu, faitau o musika, faitau o se tagata pele ma isi mea e sili ona pele. E mafai ona fesuisesega o lenei lisi o au filifiliga e faʻatagaina oe e malolo ai, faʻamamaina.
  9. O tagata matutua mo le malolo atoa e manaʻomia 7-9 moe moe faʻamalama i aso uma. Afai o oe e le o faʻaleaga, o le tino o loʻo feagai ma faigata i le suia o taimi moe, e tusa ma le aofaʻi, malosi lava le moe.

Ma le isi, ua lava ona o le gafataulimaina le vave moe, o le avega i luga o le malamalama o se tagata ma faateleina le tino atoa. I se faʻaopopoga, o le faiʻai e amata ona manaʻomia tele se taimi e toe malosi ai. Na tele na matauina na mou atu Dublochia i le masani ai o le po malolo.

O lea, e taua tele le moe i le lava numera o itula, le masani ai, faʻalua taimi ona alu ese ai ma e te le tuʻua soʻo se avanoa.

Faitau atili