Tatalo Na agaʻia e Wel Harnan i le soifua maloloina ma foaʻi atu Chad

Anonim

Soifua Maloloina o le tamaoaiga sili ona aoga. A maʻi se tagata, e amata ona malamalama i se mea e aunoa ma le soifua maloloina e le o toe manaʻomia. O se atigipusa a le tuugamau i luga o tauau o le gasegase ma ona aiga o loʻo iai ma se faʻamaʻi o le faʻaituau, pe a mafai ona fesoasoani fomaʻi.

I taimi ia, e saili ai e tagata i le lagi ma fesili atu mo le fesoasoani mai le Atua. Na totoina e le tatalo o le faamasinoga timuga e tusa ma vae o le tagata malosi na afaina ai ua faatupuina ei latou ma le faatuatua a latou mafaufauga. Sa laualuga le tina o le au atuatue Luka, ina ua ia mafatia i se taimi. I le Tusi, o le a ou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona tatalo i le au paia ma o a tatalo e faitau ai.

Tatalo Na agaʻia e Wel Harnan i le soifua maloloina ma foaʻi atu Chad 2972_1

Aotelega

O lenei salt na faalagolago tele ae le i leva - i le 1995. Ae ua faʻamaloloina tagata i lenei filifiliga ofoofogia aʻo leʻi mafai ona faaoolima. E talitonu tagata talitonu orthodox na fesoasoani le Au Paia o Luka ia i latou na tutupu faapea foi lona maliu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Tama Vallentiner (na valaauina ai le Aupaia aʻo leʻi taofia le taofiofia) o se fomai, o lea na ulu atu ai le tama i le iunivesete o Kiev. Faʻamamaina ma le faʻamaonia ana suʻesuʻega i le 1904, na faʻamoemoe lava i le fesoasoani i fitafita i Sasaʻe sili. O le taimi lena, o le taua na faia ma Iapani. O lona muamua fomaʻi faʻapitoa o se suʻila.

O le tala a le au paia lea o le leoleo mamoe o tagata faigaluega faalelagi, tamaiti aʻoga o fomaʻi ma vaipalau.

I le 1917, na maliu lona toʻalua pele mai le malosi o le Tuberculosisi. Sa taitaiina lenei mea e se talavou i le lotu, na ia faapaiaina ai lona soifua e auauna i le Atua ma tagata. Sa faigata tele mo le Ekalesia o le Sitivetings Tiviet o le Soviet Sitives, ma le fomai muamua na lafo faatolu i le faatuatua i le Atua. Valentine ma e leʻi nanaina lona faʻatuatua, ae leʻi sauni loa taotoga uma ma papatiso le tagata. Na te leʻi manaʻo e lafoaia le faʻatuatua.

O le fesoʻotaʻiga a Luka na faʻaauau ai ona faʻatautaia ma, o isi taimi, fai pe a faʻaletonu. Ae o le ATUA na fesoasoani i lana filifilia, ma o tagata mamai na toe malosi mai. O le mea malie, o le taunuuga o le fomai o Warsexy na faia: O ia o le faʻatolu lea i se sootaga mo le faʻamalosiʻau o mea na ausia ai le faʻaKeriso.

O le aikona o St. O le alofa o Chernetskyky e manatu o se vavega.

Ina ua uma ona faauu mai le taua tele o le mafaufau, o le Au Paia e agai atu i le solitulafono, lea e galue ai se vaega galue o le Pensisela. Sa ia le kuata mo le toefuataiga o le faaumatia malumalu, ae sa ia tausia ma tagata mamai e fua ai. Tele na latou mauaina le faamalologa e ala i le paʻi atu i lona papa.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Tatalo Na agaʻia e Wel Harnan i le soifua maloloina ma foaʻi atu Chad 2972_2

O lenei alii Paia i le iuga o lona olaga e tauaso matua, ae faaauau ona auauna atu i tagata. O le sauaina na mafua ai le tauaso: pe a o le utu pupula o le malamalama na auta tuusaʻo i foliga ma faʻasaina e moei ai mata. O le tagata le lelei na maliu i Statefepol i le 1961, na tanu foi. Toeitiiti lava o Priferopol na potopoto mo le falelauasiga, o tagata na savavali i tua o le pusa oti ma lasi atu. I tagata o le mafaufau o tagata, o le Au Paia Lut Sa na totoe se vavega.

O a ni mea e fesoasoani

O fomai ma tagata gasegase ua togafitia mo le au paia Luka aʻo leʻi faia ni gaioiga lavelave ma gasegase. A aunoa ma lona solia faalelagi, orthox Crodox lamatiaga e pau i lalo o le scalpel. O tatalo a le au paia e fesoasoani e faʻamalosia ai le faʻatuatua, unaʻia, faʻaalia le malosi e faʻatau ai mea faigata. E toʻafia tagata matutua ma faʻanoanoa ona o lenei tagata paia i Lona soifuaga, ae sa le liliuese atu mai le ala o le upu moni ma le manaʻo.

Ina ua mavae le maliu o le au paia, na o mai tagata ia te ia i le tuugamau mo le faamalologa. Ma latou finau o le eleele po o le 'vai inu na maua mai le tuʻugamau o loʻo fesoasoani. Na o le pau na tatau ai ma le faʻatuatua i le fatu, ae aua le o se feʻau toe faʻailoaina atu mo se tasi. I le 1995, na mafai ai ona valoia atu o le au paia i le ekalesia sili ona lelei. E le soloia le tafe o tagata e tapuai i sauniga paia e le mamago. Ua fesoasoani le au paia i tagata uma mafatia.

Tagata liliu i le aikona o le au paia ae le i tuʻuina atu auiliiliga, ina ia mafai ona faʻatino lelei ma e filifilia togafitiga faʻamaoni.

Tele o molimau o le faamalologa i luga o le tuugamau o le au paia na faamalosia le Ekalesia taiala taiala e tosina mai ai i lenei. Ina ua maeʻa le sauniga a le Ekalesia, na oʻo ona filifili le tulaga o le au solitulafono i le Au Paia. I le 1996, na mauaina le malosi o le alii e leʻi tatalaina, ma na faʻapipiʻi foi ona mata i le ata.

Manatu Meaalofa - Mati 18 ma Iuni 11.

I le faʻamaʻi pipisi, e tatau ona e faitau ma faʻalogo i le Apathist Epikopo Krymaky faʻatasi ma tatalo. O lea ia faia aso uma seʻia maeʻa le faʻamalologa. Ina ia faitau saʻo le Ukauato, e tatau ona e maua se faʻamanuiaga mai le Tama i totonu o le Ekalesia. O Akathist o se pata pito le maalofia, faitau ai le tu. Fafine faitau tatalo ma akaffist ma le ulu ufiufi ma i luga o le sakete i lalo ifo o tulivae. Aʻo leʻi tatalo tatalo, e tatau ona e aveese ni feʻau mai ou foliga, o ni upu paia ma vali i luga o foliga e le taliaina.

Le a le Anapogi O le Toe Fuataina O le toe mauaina pe a uma ona iai le Talosaga mo le fesoasoani i St. Bcuca? E fuafua lava i le tele o mea:

  • kalave o le faʻamaʻi;
  • Taʻu o agasala;
  • Mana o le faatuatua i le loto.

E mafai foi ona faitau e se tagata matuā gasegase ma tatalo i le au paia, ua mafai foi ona iai se tagata vaivai.

Aunt Lka Harcan Tatalo mo le Faamaloloina:

Tatalo Na agaʻia e Wel Harnan i le soifua maloloina ma foaʻi atu Chad 2972_3

Tatalo Na agaʻia e Wel Harnan i le soifua maloloina ma foaʻi atu Chad 2972_4

Tatalo Na agaʻia e Wel Harnan i le soifua maloloina ma foaʻi atu Chad 2972_5

Auala e te tatalo ai

E toʻatele le lotu e manaʻomia pe aisea e fesili ai mo le ua maliliu e uiga i le fesoasoani? E tali mai e tamā o le ekalesia, e leai ni mea e oti a le Atua. I le Feagaiga Tuai, faapea mai le Alii: "Ou te le o ē ua oti, ma ola." O lona uiga, i le galue O le Ekalesia o se aga masani e saili ai le fesoasoani ia i latou o loʻo i le malo o le Atua i le soifua maloloina atoatoa. I le lalolagi mai ia latou, na tumau lava le mana i le fesootaiga faalelagi. O le mea lea, i le tu ma aga masani o Orthodox (ma i Katoliko), o le masani lea a le uiga i le Relibles ia maua le faamalologa.

Tele talitonu e saili e fai ai le ARRGrimage i Stefepol e paʻi i le matagofie kanesa ma relics. Ae a leai se mea e faigata ai ona fai se malaga, e mafai ona e faia le tatalo Pepepe i le aikona, ma e oʻo foi i le aiga. E lagona uma e le Au Paia uma le mea moni o mafatiaga o puapuaga, ae aua le tuua. Tele faʻamalologa lelei na faia ai se autusi a le au paoa i lona olaga atoa ma ua maea ai le oti, na ia faʻamafanafana lona alofa i agaga uma.

Faitau atili