Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani

Anonim

O Archangel Gabriel na filifilia e le Atua mo le iloiloina: Na ia aumaia le sili ona muamua taupou tala faafiafia fiafia. O le mea lea, e viia ai e le Ekalesia le agelu sili e pei o le tautuaina o le faamanatuga o le faaolataga o le tagata.

Rouches Archangel Gabriel na fesoasoani i loʻu tuafafine ia maʻitaga. Sa maua lona migama, lea e le pine ai ona ulufale atu i le tamaititi. A mavae tatalo, sa mouese Gabriell Mioma, e tusa lava ma le aunoa se taotoga. O le a se isi mea e fesoasoani ai Archariel Gabriel? O le a ou faamatalaina le mea lea i le tusitusiga.

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_1

Gabriel Archange

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le saito sa tusia e le Atua Gabal o loʻo aliali mai i le mau paia e sili atu i le taimi e tasi. Na ia musuia le perofeta o Mose i le taimi na tusia ai le uluaʻi lomiga o le Feagaiga Tuai, sa Ia faʻauʻuina mai perofeta o le Feagaiga Tuai e uiga i suiga o mai i tagata. Na ia puipuia le taupou sili ona sili ona sili ona ma le taupou ma lona iʻuga o le olaga faʻalelalolagi. Gabriel o loʻo aliali mai i se miti ma e amiotonu Iosefa, faʻamatala ia te ia lesona a le tagata lavelaveiloa, na ia lapataia foi le aiga mamalu o Herota ma faatonuina ia nana.

O le isi fofoga o Archittapt sa i le togalaau, ina ua ia faamau ai Iesu Keriso i le faatuatua, ona taʻu atu lea i le Aronos Mingeresitene ia Keriso. Gabriel Archangeng e ave se olaga ola i taimi uma - o loʻo amata mai i le faʻavaeina o tagata Iutaia i aso nei.

Aso o le West Archalel Gabriel - Aperila 8, Iulai 26, Novema 26, Novema 26, Novema 21, Novema 21

O se tasi aso o le faʻaaloalo o le tusiata o Aperila 8, i le taimi lava na uma le faʻaiuga. O le aso na sosoo ai o le tapuaʻiga Iulai 26: e talitonu tagata talitonu ia Gabriel, Mikhail ma Rafal - tolu taulaga. Se isi aso o le Haung Gabriel i le Tausaga Fou - Novema 21. O le aso malolo lea o le taulaga o Archatlel Michael, lea e i ai Gabriel.

O le igoa o Gababriel mai le faaliliuga Mutuarelo i le "Alii loʻu mana."

I le Orthodox icon, o Architreratiga ua mamanuina ma Lilian po o le Partiath Barter i le lima. E masani lava ikoton ata vali o loʻo iai ma le taupou, lea na te faatoilaloina i taimi uma.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O Kaperielu sa nofoia se nofoaga faapitoa i le malo o le Atua. O lana matafaioi:

  • Pule o le Atua;
  • Faʻataʻitaʻiga mo le faamagaloga o tagata agasala;
  • pupula atu i le nofoalii o le Atua.

Le muamua aikona ma le auala gabriel aso malolo i tua i le 12th seneturi. Ua taʻua o le "Agelu Po Filifili lava VLAs." O le talaʻaga o lona tupuʻaga e le iloa tuai. I le taimi nei, o lenei ikon (pe a maeʻa le toe faʻafouina) o loʻo teuina i le falemataʻaga Rusia. I luga o le aikona, o le agelu o le a tu i luga o le ao, i le isi lima o lo o umia ai se tuugalameʻau pito i lalo, ma i le faʻata lona lua. O le faʻatusa e faʻatusaina ai le faʻamaumauga o faiga uma a le tagata: e atagia mai ai uma gaioiga. E tusa ai ma le tala a le Ekalesia, Gebriel lipoti i le Atua e uiga i gaioiga uma a tagata ma omiga e uiga i le alofa tunoa ma faʻamamalu.

I le taulaga o Nasareta o le Malumalu lea e usitai ai i Archange Gabriel. Mai le Talalelei Puga e te mulimuli i lenei aai o ia o le taupou sareto faatasi ai ma le tala lelei a le Mesia. I KieV foi, o loo iai le malumalu e tusa ai ma le Archangle Gabriel, o loo sili ona manatu o le tagata paolo o lenei aai. O tagata talitonu e mafai ona o mai i le malumalu e tapuai i le toatele o Totonu ma Archica.

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_2

O a ni mea e fesoasoani

O a mataupu e liliu i le Archange Gabriel? Ona sa ia aumaia le tala manaia o le faauuga, ma i ai la ma lenei talosaga ia te ia ua faasaolotoina e fafine leai se aoga. O le fesoasoani fesoasoani a Gabelel e le fesoasoani i se tasi o lona fiafia e maua le fiafiaga o le olaga ma faʻalogo i le tala fiafia o le fatufatu. E fesoasoani foi e taofi le maitaga i le taufaamataʻu o le Solitulafono Amio. A faʻapea e vaʻai le toʻalua i le taliaina o se tamaititi, saili foʻi le fesoasoani mo le tusiata tusiata.

Talu ona ia puipuia le taupou i aso uma o lona olaga i le lalolagi, ona fesiligia lea Gabriel e uiga i le puipuiga ma le puipuia o le ola. Tatalo foi mo le faamalologa mai tigaina, faafiafiaina o le ola maloloina ma ia ola lelei. Fesoasoani i le taʻavale ma i le faʻailoaina o Wesweoniah Jerms, pe a taumafai le fili o le tagata e faʻaseese ai le ala i le agasala ma taʻitaʻia mai le ala o moni.

O loʻo avea foi taʻiala: faʻailoa le soifuaga faʻamaoni ma lapataʻi i le tulaga lamatia. Ae ui i lea, ia talanoa ma maileitafa, e tatau ona e faamaoni ma faʻamaoni, i se isi itu, e leai se mea e tatau ai ma mafai foi ona faʻaleagaina.

Latou te fiafia e aveese amioga leaga, leaga e leaga, mafaufauga agasala. Ole mea e tupu ai le le mafaufau ma le mafaufau: Aveesea le atuatuvale, folau ma mulilua. Fesoasoani i le faʻamalosia o le faʻatuatua ma le faatoilaloina o masalosaloga, toilalo manatu ma faanoanoa.

I Orthoraxy, le topou, loto vaivai ma faanoanoa na o ai ia i agasala i le olaga. O nei lagona o le a tupu mai mai le alofa i le Atua, lafo mai le Liliunau i le auala leaga ma e taitaiina atu i le aioi. O lea la, afai ua amata ona faatoilaloina le agamalu ma le faʻanoanoa, e tatau ona e vave taʻitaʻia le tatalo a mou atu i Kaperielu.

Ia Aperila, o loʻo faia le lona 8 tausaga ina ia faia manaʻoga, o se tu masani lea a le atunuʻu. E talitonu o Archatle Gabriel e mafaufau i ai uma talosaga ma faʻataunuʻuina le manaʻo. Naʻo le manaʻo e tatau ona mama ma malamalama, ina ia leai se tasi e afaina mai ia te ia.

Na filifilia e Archange le Gabriel o loʻo avea ma tagata faalelagi o le tagata lotu: tusiata, tagata faimusika, tusitala. Na te aumaia musumusuga, mautotogi. Aua o le faatupuina o le malosi o le Atua i le lalolagi, ma ia te ia mea lilo paia. O le a fesoasoani Gabriell ona faʻaalia le taleni atoa, pe a e fesili ia te ia e uiga i ai.

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_3

Fai mai foi lenei avetatele o nei Taʻavalea ma tagata e fesoʻotaʻi ma ana galuega e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga. O le faʻasalalauga lea, o faʻasalalauga, ma le tala a le faʻasalalau, o talaʻaga, o lipoti, ma isi faiaʻoga, e tu faʻatamaʻia foi faiaʻoga.

Taulaga Puipui

O le masani ai, o le Archanger Gabrael o loʻo ole atu mo puipuiga aʻo leʻi moe: ina ia le toʻaga o Satani i miti. Faʻapea foʻi, o le puʻeuā o loʻo talosagaina mo le tuʻufaʻatasiga i luma o le Atua, tatalo mo le faʻamagaloina o agasala ma le amio le pulea.

Gabriel fesoasoani i se mea leai se faamoemoe pe a le toe vaaia le malamalama i le alalauti. Afai o loo i luga o le maʻa, i le loto ma le mataʻutia, ua oʻo i le taimi e faʻaaʻuina ai tatalo ia Gabriel. A maeʻa le tatalo, e tatau ona e faʻalogo i le siufofoga o totonu: O le a ia taʻu atu le ala mai le tulaga. O Archange Gabriel e le sau i le tagata i le faatusa: O le a tautala o ia i le loto.

TAUA! O le tatalo i Archangel GabAriel e faamalosia ai le agaga ma le faatuatua.

O i latou e tatalo ia sili atu i lenei afafe, sa taʻua e alu ese mai i soo se faʻafitauli. Afai o te tatalo pea e le aunoa, ona leai se popolega o le a o mai i le fale. Afai e i ai le feeseeseaiga i totonu o le fale, o Kaperielu o le a auina atu le malosi mai le Atua - latou faʻatasi ai ma le malosi, le malamalama ma le alofa.

Tatalo Archange Gabriel e uiga i le puipuiga:

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_4

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_5

Tatalo Archange Gabriel e malosi tele le puipuiga, rare:

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_6

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_7

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_8

O talitonuga talitonuga

Ia Aperila 8, na faamanatuina se aso malolo e taua o Gabriel Blaove. Ile aso lea, ua faia ai se naunautaiga, ia faitau tatalo ma faifai pea. I le taeao sa tatau ai ona amata loa le amataga o le faaiuga i le Atua, tatalo i le Atua ma alu i fafo. Tilotilo i sasae, o upu nei e tatau ona faaleoina:

Tatalo Archange Gabriel i luga o puipuiga ma fesoasoani 2974_9

Ina ua uma na faapea, sa tatau ai ona asiasi mai i tua, tufatufa alaga, faasoa atu i le malumalu. E le mafai ona faʻanoanoa, e le mafai ona faʻanoanoa, saili le faiā ma le faʻasao, faʻamamaina, faia galuega leaga i luga o le fale. O se aso manaia lea o le a aumai ai suiga lelei i le taunuuga.

O lona aso foʻi i lenei aso, alofa, o le fealofani, o le filemu i le aiga, tamaoaiga ma le soifua maloloina e mafai ona tosina i ai. Afai e iai ni magatal i totonu o le fale, e tatau ona e faʻaaogaina i lenei aso mo le filemu: Faʻauta i le taulaga i Archariel Gabriel e faʻatumu ai loto o aiga ma le fiafia. O lenei avefeau faalelagi o le a mafai ona faia se tagata fiafia, pe a fai o le faatuatua i le Atua o le a tupu i totonu o lona agaga.

E mafai foʻi ona e fesili i le taʻavale e uiga i le fiafia ma le manuia. O le malosi o lenei aso e matua pupula ma lelei e mafai ona faʻataunuʻuina soʻo se talosaga. Faatau i le Ekalesia le aʻoaʻoga o Gaperiel, ia avea ma faʻatuatuaina faʻatuatuaga ma lelei le maneta mo oe mo le tausaga atoa.

Faitau atili