Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei

Anonim

E taua tele tausaga o le aʻoga ile tamaititi, i le taimi lea, o lana amio ma lana lalolagi faʻataʻitaʻi ua faavaeina. Lelei fua faatatau o loʻo mo se tamaititi o se faʻailoga o lona taua ma le manuia tele. O le mea lea, e tatau ona fesoasoani matua i lana fanau ia tatou manuia i le aʻoga, i le vaai a faiaʻoga ma tupulaga.

E mafai ona fesoasoani i le tatalo i luma o le aʻoga mo numera tonu o le a faitauina e le tina poʻo se tama. Ona mafai ai lea o le tamaititi ona tatalo soofaatasi i Gras Paia e uiga i ana suʻesuʻega. O loʻu uso ma aʻu sa aʻoaʻoina masani i le aoga, ona o loʻu tinamatua e aʻoaʻo ia matou tatalo. E aoga lea pe a e faitau i taimi e le aunoa, ae le mai le mataupu. I le tusiga, o le a ou faʻasoa atu ia te oe tatalo malosi mo le manuia suʻesuʻega.

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_1

Paia o tagata aoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Mai le soifuaga o le Au Paia, ua tatou iloa o suʻesuʻega na faigata mo le faia o John Roadstadt. Na tatau ona latou foia aʻoaʻoga aʻoaʻoga ia maeʻa a latou aʻoaʻoga. E mafai ona e sailia le tatalo Lagolagoina mo tufuga paia i soʻo se taimi, o le mea autu o le tatalo mai se loto mama. Aua neʻi faamoemoe e mafai ona e tatalo ona mafai lea ona faʻagasologa mo lesona ma suʻesuʻega: E tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le mea. O le a fesoasoani a Ash ash Alamai, e popole, puipuia i le toilalo i manatuaga ma isi mea le lelei.

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_2

Sergius o Radonezh

A o Sergius Radonezh (i le lalolagi o Bartholomew sa talavou, na Ia tatalo malosi i ana suʻesuʻega, ina ua ave atu ia te ia ma le faigata tele Sa le mafai e le tama ona mageso, ae na te le malamalama i tulafono uma. I na aso, sa masani lava o le faʻasalaina e faʻasalaina tamaiti i le taua pe afai latou te amio le lelei i lesona pe lelei suʻesuʻeina. O mamanu o le Bartholomew sa tatau ona faʻapopoleina le tauemuga o tamaiti aʻoga ma le tiga mai le Spack Rods.

Peitai na liu faauluulu e le Atua i le tama ma auina atu ia te ia se agelu i le ata o se monk. Na valaaulia e le tama le togiina o le togi i le fale ma faamatala ia te ia e uiga i lona atuatuvale - le malamalama i le tipiloma. Ua fesiligia e Barthlolomew le sili ona manuia le manuia mo le lelei suesuega. Sa tatalo le tagata e, ona tatalo i le tama, e faatagaina se manuia ma sa fai e faitau le mataupu mai le talalelei. Ua sauni Bartitolomew e talepe, aua na te le malamalama po o le a le tusia.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ae na tupu lenei vavega iinei. O le taimi lava na tatalaina ai tusi i le tusi, aʻo amata ona malamalama uma tusi ma upu. Na foliga mai na te vaaia ma vaai atu i le lalolagi o Ia. O le fiafia e le o le iuga ma pito. Wanderrer na savali ese uma - ma matua o le tama. Ae i le taimi lava na alu atu ai i tua atu o le fale o le fale, e pei foi ona le mafai ona vaaia. Na manatu uma tagata, o loʻo oʻo mai se agelu i le ata o le Fale.

Sergius Radonezh o le autu leoleo natura o tamaiti aʻoga ma tamaiti aʻoga. O loʻo togafitia mo le fesoasoani ma le le talafeagai o le faʻaaogaina.

O le a se fesoasoani e paia:

  • ulufale i se aʻoaʻoga faaleaoaoga;
  • pasi lelei le suʻega;
  • sili atu mea fou mea;
  • Puipuiga mai puapuaga, faʻamaʻi, leaga tele.

Na fesoasoani foi le toeaina matua e mitiia mea ma uia le tusipasi i le toe faʻaaogaina, faʻamaoniga o agavaʻa, pe a toleniina, pe a toleniina i totonu o le aʻoga avetaʻavale. Soo se mea, lea e manaʻomia ai le taulotoina o le poto fou, Rev. Sergius raonezh sau e laveaʻi.

Le Tatalo e Suesueina:

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_3

A maeʻa tatalo, o mea e faʻaaloalogia tele, ma o mea sili na sili atu togiga mea laiti o loʻo manatua pea i luga o suʻega e taliina le fesili.

Tatalo mo Suesuega

Amiotonu John Kynstadtskykyky

I le avea ai o se tamaitiiti, sa avea ma tama teine ​​o Ioane o se tamaititi vaivai, ma ao suesue i totonu o le Ekalesia - paka tamaiti, o mea sa tauivi ma le faigata. Na tauanau loa le tama i tua atu o ana tupulaga ma faanoanoa i lenei mea. Na ia tatalo finau i le Alii, o ia na ia auina mai o ia te ia le poto o saienisi o saienisi. Sa mapuea Ioane ile tatalo na ia tu ai i totonu o le po e fesili atu ai i le Alii e fesili atu i le alofa mutimutivale.

Ma le taimi a momoe ai Pelonia mai ona mata; Na amata loa ona malamalama o Jod i le malamalama, na amata ona faʻaaoga lelei aʻoaʻoga mea ma maua ni faʻailoga lelei. Na aufaifai le aʻoaʻoga o mataupu o le aʻoaʻoga na fai ai e le tama talavou le seminare ma le faʻataʻitaʻiga faaleagaga i se teuga tupe a le malo.

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_5

O le tatalo a John Rudstadt o le a fesoasoani ma amata lava le aʻoga ma taʻitaʻi o le Atua i le aʻoaʻoga. E tatau ona e talitonu ma galue.

Autu Autum

Ia Tesema 14, ua faamamalu ai e le Ekalesia le manatuaina o le perofeta Naama. Ua leva ona liua Rusia i Naamanu mo le lagolagoina o tatalo ina ia mafai e le mafaufau o le tamaititi ma le atamai e tautala malosi. I le taimi muamua, o le tausaga e aʻoga na amata i le aso o le perofeta o Numa 14.12, mulimuli ane o le amataga o le aʻoaʻoga na tolopoina e Setema 1.

E faaitiiti lima i le olaga o le perofeta tusi a le Tusi Paia, ae o Lusia, ua ia faitau o se tusi o sau saienisi ma toleniga. Na tusia e le perofeta o Nam i le tusi o valoaga e, na faaeeina mai ai le lisi o le Feagaiga Tuai. O o tatou tuaa e faapenei: "O le Perofeta E, ua latou mafaufau" ma talitonu o le a lagolagoina e le nuu o samala.

Sa iai se polofesa faapitoa o ai na tautino atu ia Tesema 14. O matua ma fanau sa auai i le potu malolo taua i le Ekalesia, ona matou alu lea i le fale ma faatali mo le faiaoga. Na taumate faiaoga, ona tuu faasolo loa lea o le tamaitiiti aoga e faatolu. Ina ua maeʻa, ona faʻaalia loa lea e le faiaoga le mafaufau i le tama aʻoga i le pito i tua o le toʻotoʻo. E ui i le faʻafefeteina o le pisi, le tina o le tamaitiiti aoga e tatau ona valivali ai: A leai e taʻua o le fatu fatu. Ona nonofo lea o le faiaoga ma le tamaitiiti i le laulau, ua amata le aʻoaʻoga.

O le matafaioi a le faiaoga na faia se duque po o le faitaulaga palaitu. A maeʻa le lesona muamua (konafesi), lea na faia i le fale, sa alu le tamaititi aʻoga i le aʻoga ua leva ona i le aʻoga. I na ona po i na aso, o le galuega a le faiaʻoga na matua fiafia tele tele i ai, sa manaʻomia ma taua.

Tatalo e Tusa ai Suʻesuʻe Tusitusiga a le Perofeta o Sauua:

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_6

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_7

Aua nei galo e faitau lenei tatalo i le aso 14 o Tesema. Peitai, e mafai ona tatalo i le perofeta i se isi taimi, pe a manaʻomia.

I le o le taupou o le taupou "e faaopoopo ai le mafaufau" ma le "Mataupu o le Malamalama"

O nei kopi e lua fesoasoani i le tausiaina o aʻoaʻoga malamalama, e tatau ona manaʻomia i totonu o le fale. A o laʻititi le tamaititi, o se tina poʻo se tinamatua o lalagaina i o latou lava. A ola le tamaiti aʻoga, e mafai ona ia tuʻaunasoina atu i le taupou e sili ona paia.

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_8

I le aikona "le taliaina o le mafaufau" Tatalo:

  • e maua ai le poto ma le poto;
  • Faʻataʻitaʻiga manuia aʻoga aʻoga, inisitituti;
  • e uiga i le faamalosia o manatua;
  • Mai le faaleagaina o le mafaufau.

O le talaʻaga o le tusia o le aikono ua lilo i taimi o le ekalesia vaeluaina, pe a le mafai e se tasi vali vali ona malamalama i tafatafa o tusi a le Ekalesia ma le gau. Sa matua popole lava o ia i le mea lea ma le fefe ina ia ua faaleagaina i totonu o le mafaufau. Ona amata loa lea ona vave ona tatalo le ata tifaga i le tele o mea taua tele na ia faʻafilemu ai o ia ma ulufale ai. Ina ua mavae sina taimi, na ia vaaia le taupou i se miti, na ia faatonuina e tusi se ata i le ituaiga o vaaiga na o ia. O lea o le faavavega ata o le "faaopoopo mafaufau mafaufau" na aliali mai.

Tatalo i le aikona "le gaoia o le mafaufau"

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_9

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_10

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_11

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_12

O le aikona "o le iloa o le iloa" o le faʻatuina mai o tatalo a tamaiti aʻoga ma o latou matua pe a tulaʻi mai faigata i le aʻoaʻoga.

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_13

Tatalo i le Alii.

FESOASOANI I aʻoaʻoga e maua e le Alii o Iesu Keriso, lea na latou faia ma se talosaga tatalo i le aoga o le "Alii agalelei".

Muamua faitau le matou tama i luma o le lotu i tua o le aikona, lea o le fesili atu mo se fesoasoani ae e te leʻi amataina le aʻoaʻoga:

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_14

Afai e aʻoaʻoina e se tamaititi le faʻaletonu, o tatalo nei e faitau:

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_15

I luma o suega, faitau tatalo tatalo, ona foi Tama ia matou:

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_16

A uma ona suʻeina suʻega ma maua se iloiloga lelei, aua neʻi galo ona faafetai i le Alii mo le fesoasoani. Malosiaga o le loto faafetai o se tasi o sili ona malosi i le lalolagi pe a uma le malosi o le alofa. E mafai ona suia tele o ia i le olaga. O lea, sa faatonuina e le au Aposetolo ia Satani e uunamoni ma faʻafetai i le Atua. Aoao lau tama a lau tama, ma aʻoaʻo foi lana tama, ma aʻoaʻo ai foi agelu agelu i le leoleo;

Tatalo malosi aʻo leʻi amataina le aʻoga mo vasega lelei 2975_17

Faitau atili