Lucchimaty - o le a le ituaiga o agasala i le orthodox tu masani

Anonim

I le tu masani a Orthodox, o loʻo iai le matua manino a agasala e tatau ai ona faʻaitiitia ai tatalo, ma pelagi ai le Atua ma le faʻapaʻia. O se tasi o nei agasala e fesoʻotaʻi ma le matapeʻapeʻa ma Kodinabiabia. Lucchimaty o le mauoa o tagata mo a latou lava faiga o mea e le faʻaleleia ai, ma agavaʻa ona faʻagaioia ma agavaʻa.

O le tagata e maitauina ma le naunautaiga o le faaputuputuina, ona o le lelei o lenei mea, ua sauni o ia e alu i luga o isi tagata. O le nehelnik o matou tuaoi na mafatia i le neala, e tau le afaina. Mafaufau i le mea e fai pe a fai o se tagata ua le malamalama i le fiafia o Lucchimeta. O le a ou taʻu atu foi ia te oe le mea iloga e iloga mai le Lucchychita mai le SUNUBUBING MA MOSS.

Lyslaihimisy

Lucchimity ma le ifo i tupua

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Ua fai mai tusitusiga paia e i ai uma lava tatou te fananau mai i le agasala. O lo matou natura lea, e faigata tele ona aveese. Ae fesoasoani i se tagata tuuina atu agelu paia, agelu ma kamupani manumalo. Afai o loʻo iloa e le tagata agasala lona taua faʻaleaga ma manaʻo, e tumau lava le Atua ile faʻaola. O le isi mea, afai e le faasaʻoina se tagata, afai e nofo lelei e ola i le ola agasala. I le tulaga lea, e leai se tasi e sau e fesoasoani ia te ia, ona e le manaʻomia.

O le upu Lucchimacy e fetaui ma le upu Eleni πλεσουνοchedicεu, o lenei upu Eleni e le gata o se moli. E lua faʻatalanoaga: alofa, Kortedoby. E manino lava o lenei fesoʻotaʻiga ma le le tusa ai ma le le tusa ai ma le gaoi gaoi i le lautele o le ao.

Lyhomuts Taiala tasi le Atua - MaMemon DEMO, o loo faamauina tagata i le televave malosi. O se matua le aoga le temoni o oe e maofa loto o tagata ma le fiafia i poloaiga a le Atua. E toatele tagata latou te manatu e leai ni temoni o tagata, ona e le o vaaia. O le a le leaga i le televave o le tamaoaiga, lea e leaga i le tele ma tamaoaiga? O le mea moni, e leai lava se mea sese i le tele o tamaoaiga ma le tamaoaiga, ma e oʻo foi i Tsona Solomona o loʻo iai ma oloa i le tino. O le fesili i le isi - oa auala e vaivai ai.

Afai e mauaina le tamaoaiga i le fesoasoani a le Atua, Ana i ai o le faamamaluina o Le na faia le Foafoa ma Le Foafoa o le ola. Ae afai e filifilia e Mamom le oa, ona matua manino lava lea o le sini - e foia le agaga:

  • vave aoga;
  • manuia;
  • taugata.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E le mafai e agaga uma ona tetee atu i le mamafa o penefiti, toʻatele tagata ua sauni e fesuiaʻi le Atua e faʻavavau i le lalolagi atoa. Seʻia oʻo nei, i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le faʻatapulaʻaina o le agaga mo le taimi o mea le tumau o oloa faalelalolagi, peiseai foi e mafai ona taofia ma latou i le tuʻugamau. E le malamalama i ai se tagata i lena lalolagi, o le e asiasi mai ia o loʻo iai se tali asiasi, ma o le a le tumau i le lalolagi ona iai lona iʻuga le tumau - 100 tausaga. Ae ua faataua eseese tagata i se avanoa e taunuu vave ai i latou na o le le mafai ona pau lenei mea.

I se tusi! Lychishimens o MAMEC Deg POURowers, tusa lava pe latou te le iloa e uiga i ai.

E talitonu atonu o loʻo i le tuʻuina mai MaMmon ae o le 9th faataamilo o seoli. O iina e ola ai o ia i le magaluga o le auro mama, na faʻamanuiaina i maʻa ma maʻa taua. Na o tamaiti e avea ma tagata ua mafatia i lenei uiga le pulea. Ua filifilia e Mamor tamaiti ulumatua ma papatisoina fou o le taulaga i lo latou tagata lagolago. Ma e na o na na fanau e mo ia e ona matua na ia tuuina atu ia te ia se agaga: O le a ia ave uma augatupulaga. Faapau pepe, o le migao, o loo i ai i fafo o tagata afaina o se temoni mataga i lalo o le igoa MAMmon.

Faapei o lea

Le mautonu naunautaiga

Lusimoli: O le a lenei agasala? Faʻapefea ona malamalama i ai i lea tagata ua leiloa i le faʻalagolago tele? E faʻaalia ai se naunautaiga naunautaiga mo tupe. E foliga mai e i ai pea e i taimi uma o ia nai taimi uma, tusa lava pe fia. O lenei tagata na lo i ai manatu uma ma o se tinamatua ma le tinamatua, tuua o ia e aunoa ma se penisione. Lihychi aua neʻi paʻi atu i se faaletonu o isi tagata, o ia ma le tamaititi o le a ave le pito i luga. Lychishimens o le a le maleagaina ma tupe, e masani ona latou maua se tagata ese lelei. Ua latou sauni e fasioti tagata uma o ni tala ese.

TAUA! Soo se tuʻinanau seʻi vagana lou naunau i le Atua e matua manatu mamafa i le Atua.

O lenei faʻanaunauga Faʻailoaina le agaga o se tamaloa na solomuli mai le Atua ma poloaiga. Na ia faaavanoaina lana filifiliga i lenei olaga - o le faatafunaga o le agaga mo le le tumau o le fiafia. E foliga mai o le tagata, e ola lava e faavavau i le lalolagi, o le a le tele o oa mo ia. O le mea moni, e leai se fesoasoani na miti ai tagata mai le oti ma le faʻasalaga o le Atua. E le malamalama tagata o ni mea moni i le Atua o le Atua, ma na o oe na te tausia puipuia i latou i le fogaeleele. Ae o le temoni ona iloa lelei le faʻalumaina, o lea latou te musuia ai tagata o ni tagata e ana le au faʻatau talafeagai.

Faʻataʻitaʻiga o Husky i le lalolagi o onapo nei:

  • Ave meatotino a se isi tagata, i le tulaga aloaia;
  • Tofi le galuega a se isi tagata ma fiafia i ona fua;
  • Exornadiant of Refers / Tagata Nonogatupe Tausaga;
  • le leai o se suiga o le galuega a se isi tagata mo le pene;
  • Faʻamatalaga ma tau faʻapitoa mo oloa i oloa i le vaitaimi o faigata, taua, le mafai.

O tagata faaseseina o Taemon o le a tatau ona le atoatoa. Afai o isi agasala (o le fefe, le ita, curmlion) ua faʻamagaloina i le taimi lava na sili ai ona faigata ona faʻaleleia atili tagata. Faʻafefea ona fai, pe a fai o le tele o le Worn Lucchychych na faʻatautaia? E i ai le fofoga o le salamo - Ia faʻapipiʻi le faʻaleaogaina i e matitiva ma nofo e aunoa ma se penefiti o tupe e salamo ai. Mafai Lyhohimes faia lenei laasaga? Peitai e toatele sakeks neck latou te faia lo latou fiafia ma tofi le aoga o le auauna i le Atua i lona mama o mafaufauga ma lima lima. Naʻo le toʻatasi ua faʻamaoni o le a mafai e le Atua ona o sea sitepu.

Pei o lenei agasala

Eseesega mai le SURENAMABRATE MA MOSS

Square-Caryscale mafai ona taʻua o le paoa o le tino o le tino i le maketi pe i totonu o le faleoloa. Naʻo le tagata faʻatau e faia ma le poto: Faʻatulaga le mamafa o le mamafa. A faʻapea e le mafai e le tagata faʻatau ona faia fua le talafeagai, ma e le iloa e ia e uiga i ai, e le faitauina.

Ma mea uma, o mea uma e faʻapea foi ma se polofiti i le faʻatupuina o tuʻinanauga a tagata. E aofia ai ma le Alamanuia Alamanuia, Taʻaloga, Faʻatauga o 'ava malosi, Oloa o' Aufacco oloa, faʻatau atu o pepa pepelo, faʻatau mai le gaoia, tune, faia tupe pepelo. Lenei mea uma faʻavae i luga o le poto faʻafefeteina mo le manuia o polofiti ma faʻamanuiaina. Peitaʻi, o le leai o le suʻesuʻeina o le galuega e faʻaalia i le leai o se faʻaaogaina o tagata: o se tagata e, e pei ona fuafuaina ma lagona le fiafia tele.

Mšillamsm o le apoapoaiina. O le tagata e manatu tele i le naunau mo tupe na o le tutusa o latou mafaufauga. E le gata na mafua ona o le faʻasaina o se faʻaonaʻia ma faʻauigaina, ae o le soona faʻateleina ma le teuina o mea le talafeagai. O le faʻataʻitaʻiga lea o le GoGol pusa. Mšuliumtism e le solia aia tatau ma saolotoga o se isi tagata, e pei o se Luckchychychy, ae e tutusa foi ma agasala.

E pei ona tatou vaʻaia, o le au masomemu ma le faʻaletonu e le faʻaaogaina tagata, ae latou te faia i le taufaasese poʻo le faia o le filifiliga, pei o pili. Ae i ai se tulaga faapea, atonu e mumusu se tagata e Fefaʻatauaʻi ma nei tagata le faamaoni, ma e le o tigaina i se mea. Pei o se mea sili ona lamatia, o le faʻafitauli o tagata ma faʻaaoga le latou tulaga faʻalagolago i ai. O le tagata e malamalama ai o loʻo faʻaaogaina o ia, ae e leai sona filifiliga - e galue ai i Lishychych.

Tatalo mai le Lucchimtity

Ina ia aua neʻi oʻo atu i totonu o le mamomo fesoʻotaʻiga, e tatau ona e faia pea i se taimi tatalo. O le taimi lava e taofi ai e le tagata tatalo ma alu i tua o lirurgies, ia vave osofaia temoni. I le amataga, e le matauina, ae o le taimi o lea, o mafaufauga agasala ma mafaufauga agasala e amata ona aliali mai. Afai latou te le faaumatiaina a latou tatalo, o le a latou taʻitaʻia atu i se aga agasala. Ma o iina ma le ate e fai ai le faila.

Taitasi talitonu la latou faʻatuatua i le Atua ma luga o 'auʻaunaga maualuga, ia faʻaalia ai le malosiʻaga, e iloa ai lana leaga agasala, e le aoga le taliaina. O lea, ia aua le alu le tulafono e aunoa ma le salamo. Faitau le tatalo lenei:

Lucchimaty - o le a le ituaiga o agasala i le orthodox tu masani 2986_4

Lua talosaga puʻupuʻu e faʻasaoina mai mafaufauga agasala, o lea lava na taliaina i le mafaufau:

  • Tatalo "Virugin Toulo, Olioli";
  • Iesu tatalo.

Lucchimaty - o le a le ituaiga o agasala i le orthodox tu masani 2986_5

Seraphim Sarovsky na fautuaina i le taeao i le 'aiga o le afiafi e faitau ai i le mafaufau o Iesu tatalo, ma mai le aoauli i le afiafi - o le taupou o Matauai. O nei tatalo o le a ia tausi toto ma mama le mama, ma e leai se fili o le a alu ese ma e te faʻatauʻa i le agasala.

Faitau atili