Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou

Anonim

Ua talitonu tagata talitonu, o aoga faalelalolagi na ave i tagata uma o se ituaiga le tumau, ma o le a le mafai ona puipuia i se taimi faigata. A oʻo mai faʻafitauli, e oʻo foʻi i le anithists faʻafaigofie le faigofie i Le na faia mea uma. O ai e mafai ona faia tatalo mo se fesoasoani, oa a vai paia? Ioe, o le Alii lava ia na faalogologo i le talosaga mo le faaolataga, ae e mafai lava ona latou talosaga mo se tatalo tatalo.

I le siosiomaga o Orthordox, o le masani masani lea i taulimaina ma le toatele o tagata paia, agelu, arples ma le sili fuli paia. Na aoaoina nei e loʻu tinamatua ia matou tatalo mo pupuni, o le fea e sefe mai le vaitau malulu ma flu. Ae e mafai ona manatunatu mo se fesoasoani ma le puipuiga e le gata mo le faavaa. I le tusitusiga, ou te taʻuina atu ia te oe le ituaiga Atua pule e manaʻomia ona togafitia i se taimi faigata.

Tatalo mo le Fesoasoani

Tatalo i se tulaga leai se faamoemoe

O nisi taimi o tulaga e fai ai ina ia le iloa e se tagata le ulufafo mai le tulaga. Ile taimi lea, e toʻatele e pauu i le leai o se faʻatuatua, ma nisi e taumafai foʻi e faʻaitiitia ai faʻailoga ma le olaga. Ae o se filifiliga sese lea ona faia: e i ai lava se avanoa e maua ai le faʻaolataga e ala i le tatalo. O le taimi nei o le a tatou le manatuaina le fesili pe aisea na faaalia ai e le Alii se osofaiga e le paleni mo se tagata. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le mafaufau i le manatu eseese o fili ma foai le faaolataga mai puapuaga ma faʻamaʻi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O nei tatalo o loo taua i le ufiufi mai le lagi. E aofia ai ma le tatalo nei e apisia ai:

  • i le Alii;
  • Papatusi Paia o le Atua Mikkaile;
  • Pretter Protter Medpy;
  • SVT Niktata Novkodsky;
  • SVT Geory manumalo;
  • O Nikata sili Nikata;
  • Aiko "Pokrov o le Aufaigaluega Le Faamanuiaina o Manumalo."

I Le Alii:

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_2

Archange Michael Tausiga i mea e mau ai, e sau i taimi uma e fesoasoani ai i se taimi faigata. O ia ma lana au tautu faatoilaloina pule o a Lusi atu i agelu e leEpela. O mala leaga uma e tutupu mai le fegalegaleaiga a Satani, ita tele, o lea o le fesoasoani a Carchal o le a na o le ala.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Paia Matutua Manulauni Aʻo leʻi maliu, na ia fai mai o le a tatalo i luma o le nofoalii o le ALIʻI mo manaʻoga o le vaega. O lenei alii talavou na oti i le falaoamata mo Keriso, o puapuaga o Ildaman tigaina. I lalo o le Time Tausaga o ST. Trufson, temoni ma tiakono na faalogoina: O ia na mafaia ona alu ese mai le teine ​​mataga o se Tegutu o se Tegutu, ma ia e mafai ona taulimaina. Talu ai o le trif e masani ona faʻaalia i luga o aikona ma le paʻu, e taua i Rusia o le trifne Sokoline. Sa ia faʻaaloalo ia te ia se vaega ma le geory manumalo ma Nikolai fiafia. I le Apatherist, o le Tualu paia o le "Fesoasoani Vave Fesoasoani". Ua taʻu mai ai o le tagata faʻamusuina e matuā vave ona tali mai i tatalo o mafatiaga.

Tatalo mo le Fesoasoani

Paia nikiti novgorodsky (Faʻamanatu aso Fepuari 13) O se toe faaleleia i le Kiev-Pechersk Lavra, o lea ua taʻua o le Pechersk Niktat e Nikitita. I lona talavou, sa pau o ia i le ofu o le temoni, ona o le mea na toeitiiti lava ona maliu o ia. Ma o le a na o le tatalo e lagolagoina ai le au Manukia o LVRAN na teuina le agaga o le faamatalaga taua. Na liligi atu Nikita ia San Epikopo Nvogorod, lona olaga atoa e faatulaga i le auaunaga i le Alii. O le Au Paia ua talosagaina e uiga i faamalologa, faamalosia le faatuatua, toafia o faaosoosoga, foia mataupu faigata o aso uma. E faʻapea foi, o le Nikiti o loʻo togafitia ma le fesili o le mauaina o le suʻega lelei.

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_4

Le Paia Sili Matau Matini Victorious (Faʻamanatu aso ia Me 6) ua i ai le leaga o le tigaina o le tigaina (nofoa uili) mo le suafa o Keriso, na ia manumalo ai i le tina matutu i le lagi. Na avea o ia ma molimau i le mea moni na i ai lona maliu, o e nonofo i le tasi aai (latalata i Berit) mai le totogiina o fanau o le gata e latalata i tamaiti, Fitafita fitafita ma o latou matua o loʻo togafitia mo le aikona, na ia faʻasaoina ai le Tanu o le fili o le fili. Tagata matutua na paʻu'ū i totonu o le militeri faʻaiʻuga o se malo o loʻo lelei foi.

Ua fai e le Au Paia George i le puipuiga ma fili sili ona lelei i fili, pe a toe tautau le ola o se tagata. I le faʻaopopoina o apili e faʻaalia ai le puipuiga, ae le tautalaga a le aufai na tatalo, ma i le faʻamatuʻuina atu o le manumalo i le mea ua fuafuaina. Lenei e faʻaosofia ai le toe faʻaleleia o le gasegase (manumalo i le faʻamaʻi), apili i le iunivesete, Tuʻuina atu o suʻega ma fonotaga, masini e faigaluega ai. Soʻo se pisinisi e manaʻomia le manuia e mafai ona foia le tatalo i le geory manumalo.

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_5

O Tatalo Paia

Tele Martyr Niktata (Faamanatuga Aso Setema 28) O se tasi o uluaʻi Kerisiano. O ia o le atalii o le taitai faapaupau faapaupau. Auā o lona faatuatua ma tuaa o Nikuta na faaio faapea i le falepuipui, lea na ia faaaluina 3 tausaga. O iina na mafai ai ona ia toe faʻatuina mai le tiapolo ma faʻamalosia ai luga o totini, lea na ia valaʻauina ai o ia o Bengone. Na lauiloa foi Niita mo le toe tu mai oe ua oti: Ola ni tagata se toalua i luma o lona tama. E tusa ai ma le talatuu, na mafai e Aunai Nisita ona vali le silia ma le 18,000 tagata. O le au paia e talosagaina e aveese le faauigaina leaga, o loʻo faʻaleagaina le soifua maloloina poʻo mafutaga i le va o tagata. Faitau foi, le tatalo a le au paia e tulieseina manatu ma le alofa o le alofa.

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_7
Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_8

Ikon "Pokrov o le sili ona paia o le siama"

Ikon "Pokrov sili ona paia o le au o le aletokos" o se ofoofogia, o le malosi malosi lea o le mea leaga ma leaga. E tusa ai ma le fesili, na puʻeina e le aikona se vavega o le faʻaolaina o Orthodox Kerisiano mai le osofaʻiga o manu ia Saracin. Na ia tuuina foi le tifofoga o le Atua na ia faaumatiaina le selau o tagata na asiasi ma tagi lelei ia te ia e uiga i le fesoasoani ma puipuiga.

I sisifo aso o Oketopa 14th.

I le taimi o le tatalo a S. Anrey, na ia vaʻai ai i le tina o le atua a le Atua na siomia e agelu ma lugā taulima. Na amata ona tatalo Vestdieéouseva i le Atua faatasi ma tagata, valaau atu mo ia e uiga i le fesoasoani ma puipuiga. O le tatalo e lagolagoina la tatou fafine o loʻo tata le galue tetele i le Netting o le Nestrues o le laveaʻiga, o lenei sa matauina e toʻaga le toʻatele o Kerisiano. Ata o le Loto Mamafa Oe Loto, feagai ma lona Alo o Iesu Keriso, e le tumau pea le leiloa.

Ona iloa atu lea e Ieova, ina ua uma tatalo ia ma le malama, o tagata o le taupou o loo tafe mai i tagata e nana. I lena taimi, sa faasaoina le Tsargod mai le osofaiga a tagata. Faavae i lenei mea na tupu, o le aikona o le "pokrov o le sili ona paia o le taupou" na tusia.

E fesoasoani aiko:

  • I le puipuiga o fale mai fili, leaga ma faiga faataulaitu;
  • i le puipuiga e faasaga i le mativa ma le leaga;
  • I le mauaina o le afa lona lua;
  • i le mauaina o se tasi lava fale;
  • i le fiafia mai faaosoosoga.

Na fesoasoani foi i ai, e faatoilaloina uiga le lelei uiga, maua le atamai ma faamoemoe mo le Atua. I le aso malolo o Pokrov, o teine ​​le faaipoipo na muamua tatalo mo le lafoina o tagata.

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_9
Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_10
Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_11

Tatalo mo le Fesoasoani a le Tina o le Atua

I lenei aso, sa mafai ona e aveese le moomoo ma le atuatuvale. Sa tatau ona tatalo:

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_13

O le tatalo na toe faʻaola le fiafia o le olaga, faʻamoemoe mo le lumanaʻi lumanaʻi ma miti miti.

Fonotaga Fafo Faatatau

O le Coated Consupiracy i luga o le aikona o le Pokrov taupone puipuia le aiga mo le atoa tausaga mai faigata faafitauli ma malaia. Ina ia faia lenei mea, sa tatau ona faitau i tatalo a le aiga i le aso malolo, ma pe a uma ona i ai se tagata poto faapitoa. E leai lava se mea e le taua i lenei: O upu masani e faʻaalia ai se tagata i le Atua.

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_14

Na faia le faaiuga. Sa taua le muamua misia o le vai mama e ala i le sakive, aua o ki sa faia i le vaipuna ma fai ma togafiti. E mafai ma i se isi auala e fai: Muamua, faitau le taupulega i luga o le vai 3 taimi, ona faʻapipiʻi ai lea o aiga. Afai e le o se tasi i le fale i lenei taimi, e mafai ona e tatalaina lona ata poʻo ni mea.

Tatalo mai faʻamaʻi

I le faavaa, e mafai ona e fai atu i le taupou i le aveeseina o faʻamaʻi ma maʻi. Ina ia faia lea, ala i le taeao, latou te fiafia i le uarota paia ma sa ou fufuluina. E tatau ona faia le vai i le Ekalesia, e faʻatau ai se aikona ma moligao iina. I le taeao ina ua uma ona faitauina se tatalo, e manaʻomia ona e talanoa e uiga i le inisiua o upu e tolu taimi ma fufulu ese. O nisi taimi latou te fufuluina ma i aikona: O le vai o le aikona e faʻasau ai le vai paia, ona latou tautala ai lea i lenei avetaavale ma fufulu. E mafai ona e inu tolu sulugatiti, ona fufulu lea.

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_15

E le manaʻomia le soloi tonu o le fufuluina, tuʻu le vai i luga o le paʻu lava ia.

Taupulega faasaga i malulu

E puipuia ai oe mai le malulu mo le malulu o le tau, latou te faitau ai i se tagata taupulepulega faapitoa. E manaʻomia le ala i luga i le taeao, ma faitau le tatalo Tafa o TafavijO, kapi ma le tatalo a le taupou o ia, ona koʻo lea o le 4 itu uma:

Tatalo malosi mo le fesoasoani a le mea paia ma le taupou 3002_16

E mafai ona e faitauina lenei taupulepulega i le vai ma pe a uma ona fufuluina, e le mafai ona i ai 3; E te le manaʻomia ona eliina ou foliga.

Faitau atili