O a miti i strawberries mo fafine ma tamaloloa

Anonim

O le strawberries e le gata o se suamalie vaomatua vaomatua, ae o le safu o mea lelei na tutupu. Soo se tasi e vaʻai i ai i se miti e mafai ona faitauina i luga o le rallier toe faaleleia, mauaina o tala lelei poʻo ni tupe faʻapitoa. Ae i nisi taimi, na taʻutaʻu e Berry faʻafitauli. E faʻalagolago uma lava i lona tele, matua, aofaʻi ma tele isi itu. I lenei tusitusiga, o le a ou taʻuina atu pe o a ni miti stradhi, ma o a mea e tatau ona saunia.

Miti Storeman

O ai na miti i se miti e uiga i strawberries?

O le saʻo o le faʻauiga o le moe tele e faʻalagolago i ai o ai na e vaʻai i ai - o se tamaloa poʻo se fafine. E tatau ona amanaia le matua o se tagata, o le tulaga ma isi mea na te malamalama ai i le miti a se miti o le a iai se aafiaga.
  • Ana fai o le vase o le vao na miti mai se teine ​​leʻi faaipoipo, ona avea lea o ia ma se masani i se tamaloa matagofie. Fesoʻotaʻiga ma ia o le a maua ai se natura alofa. O se teine ​​ua i ai se tagata alofa, moe ai le moe o se aso alofa pe toe maua ai le fiafia i mafutaga. E toʻatele tagata fiafia o le a aliali mai i lena tagata, lea i se miti na 'ai le tele o le matua o le matua.
  • Afai o le cerries na miti i se fafine faaipoipo, ona i totonu o lona aiga o le a fai lelei ai i latou. O le a foia ni feeseeseaiga umi o le o le a foia po o fesili ua foia, ona o le le malamalama ma le le malamalama ma misa na tupu i se paga. Afai e leai ni feeseeseaiga i le aiga, o lona uiga ua lata ona maʻitaga se fafine.
  • O se miti teine ​​maitaga a se showwberry folafolaga i le leai o ni faʻafitauli i lenei aso taua, ma o taimi o le taimi fanau.
  • Alii strawberries miti o le lelei pe aoga. E i ai le Berries - i se masani fou pe o se alofa fiafia. Mo le alofa o se alofa, o se miti atonu o lona uiga o le a liliu i se tulaga fou o le va feagai ma le pele.

Faʻauiga o le moe i luga o le aoina o lulu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aoina strawberries i se miti - i suiga taua o le a i ai se aafiaga tele i le olaga. Faʻapea foʻi, e ono mafai e se miti ona fai ni tulaga fiafia poʻo ni tulaga lelei maʻoti. Mo se sili atu faʻamatalaga saʻo, e taua le tosina atu i le auala ma le mea na e aoina ai ni 'aina ruries:

  • Vaʻai strawberry togavao i le vaomatua - i le polofesa faʻaletonu ma tupe maua tupe. O i latou o loʻo faaletonu i le mafutaga o loʻo faʻatali mo le toe faʻalelei. Aoina le Berries i le vaomatua pe oso ese mai le togavao - i le laki i le pisinisi.
  • O le tele o lau ataata, na vaʻaia i se miti, ua folafola mai se alofa malosi poʻo le faʻaleleia o mafutaga i totonu o le aiga. Stroop le bery vao i totonu o le glade - i se misa ma se pele.
  • O le vaʻai i ou alofilima tumu i strawberries - i le faʻalataina ma faitatala. Masalo e te aʻoaʻoina, o le a e aʻoaʻoina, e faʻateʻaina e se tasi se tala e uiga ia te oe.
  • Na lafoaʻiina Berries i luga o le Lalolagi i luga o le Lalolagi Folafolaina se tafaoga faamasani pe o tupe maua. Afai i se miti e te aoina ai berries ma lau pele - ou lagona e femalagaiga.
  • Alofa fiafia o loʻo faʻatali mo le a le miti o le a vaʻai i se pakete atoa o le laʻau o le oona strawberries. A faʻapea ona teteʻe i ni tui e faʻaleaga, o lona uiga o le tala fou o le a aumaia le fiafia, ma e vave faʻainu.

O a miti i strawberries

O le a le 'olo?

Fuafua i le ituaiga o strawberry sa i ai i se miti, o le miti tusi e avatu ai faʻamatalaga nei:
  • Vaʻai i le laititi o le tuai o le tuai i se miti, e mafai ona e faʻamoemoe mo lau galuega, e aofia ai tupe. O le mataupu na e faigaluega i le taimi umi ma i le tele, e faʻapea foi ona aumai a tatou fua. Afai e te mulimuli atu i le tele o peni, na amata ai ona e sau i le taimi lea, ona atili ai lea o lou itu, ma tauiviga o le a vave ona faateleina.
  • Paʻepaʻe lanumeamata lanumeamata - i le logo, faʻafitauli ma meaʻai i tupe. I soo se tulaga, o le le lelei o mea na tutupu o le a taua, ae o le a tuʻu i tua o le le fiafia i le faʻafouina o le taʻele.
  • O le matua tele o le lalagaina o le tele o tau o mea tau tupe. Tele taimi e masani ona talanoa talanoa e uiga i le manumalo, faʻamalieina pe tofi. Mo tagata tuulafoaiina, o se miti na o lona uiga o le a latou vave feiloai ma o latou alofa. O i latou ua leva ona i ai i se paga o le a mafai ona faʻaleleia o latou mafutaga poʻo le alu i se tulaga fou. O se teine ​​talavou na faʻaipoipo pe mo se taimi umi e aofia ai i se paga, na miti o se lapoʻa lapoʻa na folafola mai le maʻitaga o le falemaʻi.
  • Vaʻai i se miti tele, ae le aoga le agaga - i faʻafitauli matuia, toilalo ma le le fiafia. Ile lumanaʻi, e le talafeagai le tuʻuina faalilolilo o konekarate, fai tupe tetele, nono tupe pe faia i le amataga fou.
  • O le miti a Cherehya pe palu o le manulele o le tele o tupe a le avanoa ma leiloa. O le miti foʻi e ono faʻaalia ai o le a faʻaseseina oe e se tasi pe sui. E le gata i lea, o faigata o mafutaga e le aofia ai, e aofia ai le Rusia.

Isi faamatalaupu o le moe

O le miti e faʻauigaina e sili atu le atoatoa ma saʻo pe a e gauai atu e oʻo lava i mea laiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se miti o oe o loʻo 'ai strawberries, a faʻapea lava i le olaga moni o le a mafai ona e maua ai le fealofani. O le matauʻa tuai o le a galo, ma mafutaga ma uo, aiga poʻo se pele e alofagia. A miti e te taulimaina se tasi ma berries - sauni mo se talanoaga manaia pe fono. A taua se tagata i se miti na masani ai, ona o mea na muai olaga o le a fesoʻotaʻi ma ia. Ina ia togafitia ai le tagata ese strawberry - i se masani masani, e foliga mai, ma le isi itupa.

Moe e uiga i le faʻatauina o le tuai o berbi o loʻo faʻaalia ai taunuʻuga tau tupe. Masalo o le ae maua se siʻitia o le totogi poʻo se tasi o le a tuʻuina atu se aitalafu. Ma le taimi foʻi, o le miti e le mafai ona avea o se faʻamalosiʻau faʻalauiloa pe manumalo.

Faʻatauga STRWBRINGRRIRKIRY FULIFAʻI LELEI LELEI MA LE LELEI. E mafai ona e mauaina ni poloketi fou, ulufale i konekarate, teu tupe, ma isi mea Afai na e faʻatau atu le logo i se uo, oʻo mai ia te ia e faʻatali mo tala fiafia, pe o le a ia fesoasoani ia te oe i nisi o gaioiga.

Kelu i le Souwwarry Jam i se miti - i le faʻatinoina o fuafuaga o mea ua fuafuaina, ausia sini poʻo le faʻatinoina o manaʻoga. Ma mo lenei, o le a le tatau ona e faʻaaluina se taumafaiga faʻapitoa, o mea uma o le a tutupu na o ia lava.

Faʻauiga o le moe e uiga i strawberries

Faʻauiga i miti eseese

Freud, Watg, Miller ma Aso Gafua miti o le tusi ata strawberries mafaufau i se faailoga lelei. I lo latou manatu, i le tele o taimi, o na a se miti o le a aumaia tala fiafia ma le manaia o mea matagofie.
  • Na tautino mai e Miller o le Bripe Berries o le a alu ese atu i suiga lelei i mafutaga patino. E mafai ona avea o se tala fou, faalelei, o se aso fiafia ma isi taimi. Afai i se miti na e tutoʻatasi na teʻa o loʻo kukaina, aoina Berries pe faʻatau atu i latou, o le fuafuaga i le mafutaga e tatau ona sau mai ia te oe.
  • E tusa ai ma le vanga, o se 'ea o le Harbinger o le faʻataunuʻuina o le manaʻo o le manaʻo, faʻapea foʻi ma le mea moni o le taimi umi o le a oʻo mai i lou olaga, lea o le a e fiafia ai. Afai i se miti na e tuputupu aʻe o le Berries oe lava - o le filifiliga fou o le a tatalaina i ou luma o loʻo manaʻomia ona faʻaaogaina.
  • I le miti faʻauiga, freud strawberries e manaʻomia fiafia ma manuia. O loʻo faʻatali le miti le faʻatinoina o fuafuaga poʻo le ausiaina o sini ia na ia leva ona leva ona ia sailia. O le miti na e fiafia ai i le tofo o le tuai o le tuai o le lulu, talanoa i fiafiaga vavalalata.
  • O le moe faaonapo nei e fesootai mai ai se strawberry strawberry ma se ola maloloina. O le a faʻamanuiaina le miti e vave ona iloa, pe maua se taui lelei mo au galuega. Raceing Berries i se miti - Le alofa malosi, ma fefaatauaiga - i le mautu tau tupe.

Auga

  • Moega e uiga i le strawberry toetoe lava o se aoga lelei.
  • I le tele o taimi, o se miti e fesoʻotaʻi ma lelei tupe-tagata pe manuia i le alofa.
  • Sauni ni faʻafitauli mo ni faʻafitauli e tatau pe a fai ua te miti o lanumeamata, anufe poʻo le mataga ua pala.

Faitau atili