O le sili ona taʻutaʻua ituaiga o satauro ma o latou uiga

Anonim

E toʻatele tagata e iloa lava le toʻatasi o le satani Kerisiano Kerisiano lauiloa ma talitonu o mea uma e faʻatapulaʻa. O le mea moni, sopoia o loʻo tele atu ni faʻatoʻaga, o loʻo tele naua ituaiga ituaiga o ituaiga, o loʻo taʻitasi ma ana lava mea faʻavae o le aoga. Ou te fautua atu ia e laumua i lenei fesili i le aso e ala i le sailia o ituaiga autu o satauro (aemaise lava, o ituaiga o Orthodox na sopoia) ma latou faailoa. Ma atonu e te tu ma tala faasolopito.

Ituaiga o faifaiva o ata

Faatusa o le satauro

O le koluse o se faʻailoga faʻapitoa na faia e lua ma sili atu o laina o laina (i nisi taimi - o taimi o taimi). O le tele o taimi, o le tulimanu i le va o latou o le 90 tikeri. O uila e masani lava ona i ai i se lotu, faʻafiafiaga ma ia i ai lona silisili ese taua.

Muamua, o le satauro faʻatusa mai le olaga ma sau mai le la (o lena, o le la, o lona uiga o lona uiga o le faʻagasologa o le ao i le taeao. O lona liʻo - e uʻutuina ma le faʻaletausaga rotation o lo tatou paneta i le la. O le manatu mai le pito sili ona maualuga o le aso o le sosices i le taumalulu, ma le pito i lalo - o le vailaau o le tautotogo. O manatu o loʻo i luga o le itu tauagavale ma saʻo faʻasaʻoina ma le tautotogo ma Autumn equanox.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O se ata o le ata o tagata anamua e uiga i le lalolagi o nuu i totonu o se ata o le ata o tagata anamua: O iinei e te manatuaina pea le uiga lauiloa "i vaega uma e fa o le lalolagi." I lenei tulaga, na faailogaina e le satauro le filifilia o se olaga faamaoni o le ala ma le anoanoai o le isi itu o le isi itu.

I se faʻaopopoga, o leoleoa e masani ona fesoʻotaʻi ma le vaeluaina o le lalolagi i ni elemene tetele e fa (vai, vaʻalele ma le lalolagi). I le isi itu o faʻamatalaga, o le itu saʻo o le laina sopoina - o lona uiga o le Atua ma le lotu, ma se tagata, tagata, o le tagata, le tagata, le tagata, le tagata, o le tagata, le tagata, le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o se tagata, o le tagata, o le tagata, o se tagata, o le tagata, o le tagata, o se tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata, o le tagata taʻitoʻatasi, ma se tagata.

Talafaasolopito faamatalaga

Ua aʻoaʻoina e saienitisi i le talaʻaga o le muamua o auʻitiiti ma faʻailoga mo se taimi umi. Na latou o mai i le faaiuga o le taimi nei lava mo le taimi muamua o lenei faʻailoga e tulaʻi mai i le lalolagi anamua. Ma o lona uiga muamua sa ese mai lava i loʻu i ai i lona faʻa-Kerisiano.

O lea na faʻaaogaina ma le toto e faapauʻu le koma satauro mai nai le afe tausaga ae leʻi fanau mai Iesu Keriso. Ma e le o se gaogao talatalanoaga - o lea ua faʻamaonia e le tele o le mauaina o tagata aʻoga e fai ma faʻaofi e ata anamua. Na mauaina i latou i le faifai pea a le Europe: i Aikupito, Peresia, Syria, Initia, faapea foi i Amerika.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ou te manaʻo e matauina le faʻailoga na muamua i ai se taua tele: O se teuteuga i le tasi itu, ma le lua - faia se galuega lilo.

O le malo muamua, lea e amata ona e faʻaogaina le kolosi - tagata nofoia o Aikupito anamua. Sa latou faʻaaogaina se koluse ma se mama e taʻua o le Stick (poʻo le Akh). Ah - ua faʻatusa mai ai le olaga o tagata o loʻo nonofo i le lalolagi paʻia.

Sa faʻasaʻo mai e Papelonia anamua Papelonia le satauro ma faʻailoga o le Atua le lagi - Ao. Ma Asuria, talu ai nei 2 tausaga e 40, Papelonia, ona iloa ai lea o le satauro ua faaalia i le mama. Na taʻu mai i le ao, e masani ona i lalo o le faʻailoga o le masina. O le faʻailoga na fesoʻotaʻi ma le luememe o le ashsur.

O le tali a Mininy i le koluse i luga o lima o le Atua krishna ma luga o le killer fasioti tagata. Ma o tagata o nonofo i Amerika i Saute - Na talitonu Missa o le fesoasoani o se faʻailoga, e mafai ona e puipuia lau tama mai le malosi le mama. Mo lenei faʻamoemoe, ona tuʻuina atu lea i lalo o le moega o le tamaititi.

Seʻi oʻo mai nei, o le satauro e tatau ona faʻaaoga o se faʻailoga lotu i le mea e le lagolagoina le faa-Kerisiano. E aofia ai tagata faa tane e talitonu i le Atua e lē telgi. Ua i ai sa latou kolosi e taʻua "Aji", o lona faʻatusa o le loto maulalo, faʻatatau i le paʻu o le muaulu o se peʻa o se peʻa e pei o se tagata mumu.

O Vieturies o satauro

Sei o tatou faamasani i le autu lauiloa o fesuiaiga o sopoia.

Aoi - Faifaitaʻaʻia faʻailoga anamua o le lalolagi o le lalolagi.

ACH Cross ata

Faaeteete - faʻailoa i foliga o se tutusa kuka kuka, ua maeʻa ona maua e se lio. O le asō e fesoʻotaʻi ma le faʻa-faʻa-faʻa-Kerisiano, e ui lava i tagata suʻesuʻe e talanoa e uiga i tagata matutua, faapaupau o lenei faʻailoga. O loʻo faʻaaogaina foʻi le tele o feoaʻiga a Neso-Nazi.

Laoa - Koluse, toso i totonu o se lio. O ona tagata suʻesuʻe ua maua i luga o mea e mafua mai i le vaitaimi o le peolithic ma le asini enaena.

Greek - Faʻalauiloa sopoia ma tutusa, faʻatapulaʻa laina. O lona uiga o le loto maulalo, le feagai ai ma le tagata o le a (faʻalavatataina o le laina o le laina) ma le Atua paia (faʻatulagaina itu). Faa faatusa o le lautele o fesootaiga ma le filemu.

Latina - O le tuʻufaʻatasia faʻa-Kerisiano lenei faʻailoga, lautele na lauiloa i tagata uma. O mea feʻai ma le Faasatauroina o le Faʻaola i luga o le sāʻia o agasala a le lalolagi. Seʻi oʻo ia Keriso, o le kolosi e tasi na soalauti faatasi ai ma le aufaigaluega o le pa o Eleni anamua - Apollo. Faʻailoga Latinang o lona uiga o le oti, tausalaina (o le amo lana satauro), aemaise foʻi ma le faasalaga, toetutu, ola faavavau pe a mavae le oti.

Kolu o St. Peteru (Eseese e taua o le latin latin cross). Ia ituaiga faʻatusa o le faʻailoga e pei o le mea moni o loʻo faʻasausiaina e le aposetolo ma mulimuli ai ia Iesu i le 67, ma faʻalagolago le ulutala o le tusi.

Koluse evangalic "Na ia faʻaalia foʻi faʻasino i na soo fa o Keriso: o latou igoa o Mareko, o espory, Luka ma Ioane.

Arkhangelskykyky (A leai, e taʻua foʻi o se satauro o Kalevario). I le faʻaalia o le taua o le taua o le au Kerisiano: faʻatuatua (sili ona taua), faʻamoemoe ma le alofa mutimutivale.

Faaluaina - O se ata o le faʻaluaina-ono-tusiga sopoia o loʻo i ai i le ismoric crossbars.

Larring (Isi igoa o le peteriaka poʻo Archbisthopsky). Faʻailoga o le cardinal poʻo Archibisshopsky chin mai Katoliko.

Papal - faʻailoa ai o se tasi o ituaiga o laʻau laʻau e sopoia, ae e toʻatolu, ae leʻo le lua crossbars. O le pito mulimuli o loʻo fesoʻotaʻi faʻa-tulafono o le pope o le pope (o le pa e sili ona maualuga, faiaʻoga, faiaoga ma le Leoleo Mamoe). I lenei faʻailoga, o le manatu o le mea moni o le pope o le kovana o le lagi, lauʻeleʻele ma seoli - tolu malo.

Lusia Rusia orthodox cross - Aʻoaʻo le Lusia Rusia Chorthodox. I ai, faʻatusatusa i le Latina, i le faʻaopopoina i le laina taualagi o loʻo e lua, e lua isi itu: O le faʻailoga o loʻo tusia (Iesu o Iutaeedan, le Tupu o Iuta).

Lusia Rusia orthodox cross

Ma le pito i lalo - taʻalo i tua o laʻeu mo vae o le Faaola, o se faʻailoga lea o mamafa ia e fuaina ai tagata taʻitoʻatasi. Totera IC ma xs o se Christogram faailoaina le amataga o le Mesia. I ni ituaiga muamua o ia sopo, na o le paʻu o loʻo tusia pea (o nisi taimi o paʻu ma ivi) - o se faʻailoga o le paʻu o le palota (Atamu) ma lana fanau.

E tupu - Sa masani ona faʻaaogaina e le au Kerisiano e nonofo ai siama.

Sopoia Lalibelia - Le Faailoga o Malo o Eolatipi, e faatatau i le lalolagi Orthodox Orthodox. Faʻaleatu, sa faʻaosooso i latou e ositaulaga i palisi, faʻavaivai le faʻamanuiaga ma faʻamaloloina le faʻamanuiaga ma faʻamaloloina i latou mai eseese maʻitaga (pemata mai le fefe ma le maasiasi).

Armenian - Kolusegaina, o loʻo faʻatumuina le mea o loʻo i luga o le pepa o loʻo i totonu o ave. O se faʻailoga lea ua faailoilo ai ia te ia le faasalaga.

Andreevsky - I le taimi lava e tasi, o le tagata mulimuli na tumama na faʻasatauroina. O loʻo faʻaaogaina, ia iai nisi setete i luga o fuʻa ma faʻailoga a le atunuʻu.

Susulu - Amio i le faasologa o le Kniva faaleagaga o tagata matutua, na faavae i ona fanua o Ierusalema i le 1119 o le matou vaitaimi. Ua faailogaina le saunia e taulaga ia te ia lava, puipuia le lalolagi paia.

Novgorodsky - i fafo, tutusa tutusa ma le saini muamua. O ana mea e mauaina e patino i le novgoro anamua, mai le mea o le satauro ma maua ai le igoa tutusa. I isi itu, sa le aoga le faaaogaina.

Maltese (I se isi auala, Georgievsky poʻo le koluse o St. John e talanoa e uiga ia te ia - faʻaalia se faʻatonuga malosi na faʻatulaga e John Hospers i le 12th seneturi agai i le 12th seneturi agai i le 12th seneturi agai i le 12th seneturi i le vaitausaga o Pale; O ona pito i valu faatasi ma le valu o le blus ua saunia mo tagata amiotonu uma i le malo o feoti.

Maltese cross ata

Toto laptic - tutusa ma le filifiliga muamua. O le eseʻesega o lenei faʻailoga e le o maua ai ave i pito, pei ona i ai i le Maltese lomiga. Fesootai ma le faʻasologa o St. George ma le satauro o Victoria.

Bolnisian - O se lauiloa ituaiga o le Atua, lea na amata ona faʻaaoga le gofie mai le 5 seneturi. Maeaina le Koluroina o Niur Nina.

Koluse o taligatonu - faatusa o le Knights auai i le faasologa o le igoa tutusa i le 12th seneturi. O sina taimi mulimuli ane, ae uma le lua seneturi, na avea ai le faʻailoga ona o le faʻatulagaina o isi ituaiga o le militeri o le uʻamea o le uʻamea.

Schwarzcreyts (A leai, e taʻua o le koluse uliuli) - e faʻasino i faʻailoga faʻailoga o loʻo faʻaaogaina e le malosi o le Siamani. Faailoga o le 'au a Siamani.

Beam satauro - faatusa o le militeri meafaigaluega o Siamani.

Swastaka - I foliga vaaia, o le koluse lea, o le koluse, o le curved (peiseai o loʻo taumafai i itu eseese - i luga ma faasaga i le uati o taʻavale).

O le swastaka e faasino i le pito sili ona leva na faaaoga e le tele o tagata. Na ia faʻatagaina ia i mea o aso uma, auupega, lavalava, faʻapaʻiaina faʻailoga ma se faʻasa ', faʻapea foʻi ma o latou aiga ma malumalu.

O loʻo i ai se uiga loloto faʻafaatusa i totonu o tagata eseese, ae o lona uiga o le gaoioi, soifua ma le manuia). I le taimi o Faasarati Siamani, o Siamani ua fetuutuunai sa feagai ai ma faasolosolo, i le fesootai ma le mea na leiloa ai le Swadiga.

Aao o le Atua - Ia o se faʻailoga saini o loʻo maua i totonu o se vaʻa a le SSEHevork. Ina ua ootia le taua o le lalolagi lona lua faatusa o le Atua faatatau i le NISZISATINE ma sini o Cy faasāgaga, pei ona faatino ai le swisgaka. I le lalolagi faʻaonapo nei, o lenei faʻailoga lotu, masani ai i tagata alolofa i Polani.

Ierusalema Cross (A leai, faʻaigoaina o le kolosi sopo). O loo e pipiina i le National George; O loo i ai se kolufitiitia tele i le - o Lona uiga ia le Faaola lava Ia, ma le a latou tutusa itu e ogatusa ma Aposetolo e toafa, oe na tusia a latou talalelei. E a uma mea uma, na latou tauaveina le faatuatuaga Kerisiano i faatonuga e toafa o le lalolagi.

Ierusalema Cross

Kolu o le Poloaiga a Keriso - auai i le mataupu faʻa-Kerisiano o le igoa lava lea e tasi.

Albano-Udyne - Faʻailoa le Christian Caucasian Albania.

Koluse Mumu - Faʻafeiloaʻi ma faʻalapotopotoga mai faaonapo nei e manaʻomia ai fesoasoani agaalofa i tagata mai le salafa o le lalolagi, faʻapea foi ma le galuega a le Fakaina a le Family. O le faʻailoga o le lanu meamata o lona uiga o vailaʻau, ma lanumoana - tagata faʻatau auaunaga.

Koluse o le paia o Nina - O loʻo tusia se faʻa-Kerisiano, ua taʻu mai i le foliga o le koako, la atu ai loa le laka. O le tala a le gagana lotu na faapea mai na tuuina mai e lona tina o le Atua ia le tagata amiotonu o Nina, faamatuu atu ia te ia e alu i Georgia.

Ala koluse (Eseese e igoa ia Anthony cross). O le faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le A athonlie tele, o le muamua na ia faia le ono mafai ona faia e le faʻaaogaina o meaola faʻa-Kerisiano. E tusa ai ma faʻamaumauga tusitusia, na ola Anthony mo le 105 tausaga, ma o le fasefulu ma le fa o latou i le mauga o Kizma (o loʻo latalata i le sami mumu).

Basque - Taliina i le ituaiga o le fa opegisi, punou i se auala e pei ona latou tutusa ai. E lua ituaiga o lenei faʻailoga: i uluaʻi ave, latou te fesoʻotaʻi i le itu o le uʻoto papa, ma le lua - latou te faʻamamai ai.

Canubrian - O le filifiliga i se vanu Andrivskyky Cross, ua le amanaiaina i le iuga o le koluse.

Serbian - Galulue gofie o se Eleni (tutusa) Cross, e fa faʻailoga o loʻo faʻaalia i ona faʻaiuga. Ole faʻailoga lea ole setete ole Serabia, o loʻo tautua ma Orthodoxy i lenei Malo.

Serbian cross ata

Macedonian (A leai, e taʻua o le satauro Velyus) - o le veape o le koluse faʻakerisiano. Faʻailoa le faʻatuatua o Keriso i le teritori o le atunuʻu o Maketonia.

Popo - E pei o se vaevaega o laina e lua i le tulimanu o 90 tikeri, o pito o le satauro ua vavaeeseina e le tolu. I lalo o nei ave e tolu, le Paia Paia o le itulagi paia o se faatusa o Ia: le Tama Paia, le Alo ma le Agaga o le Atua. O le mea e manatu ai o le mamalu-ulufale faaaoga koniko orthodox Ekalesia ma le lotu Katoliko Katoliko (Aikupito).

Sopoia ufanafana. Faatusa o le atunuu o le atunuʻu o le tagata Haries o Hanikeri, o loʻo faatulagaina i le 1937 Ferenz Salashi. I aso nei, o nisi taimi e faʻaaogaina e le vaega o faʻalapotopotoga faʻatulafonoina e faʻalapotopotoga.

Ioe, o loʻo lisi mai i le tusitusiga le ata uma uma o faʻatoʻaga - o le mea moni tele e tele. Na o le mea e sili ona taatele. O lea mea e mafai ona tuʻuina mai o le kolosi o se tele o faʻailoga na sili ona faʻafefe tele, o foliga vaaia ma o lona uiga ua suia i aganuu eseese, fuafua i le faʻatonuga o le talosaga.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili