Elifoni Kolovrat: Epic Hero po o tala faasolopito

Anonim

Le faailoaina o le talatui evuthy golothy o loo te fiafia pea i tagata sauā, talu mai lena talafaasolopito o lona olaga ma mea e masani ai. Mai Wikipedia, matou te iloa o le toa o le toa lea o le lauiloa tele, o le epic bogattrr o le XIII nai lo le senituri. O lana mea o loʻo faamatalaina i auiliiliga i le "tala o ryzaan paʻu". Peitaʻi, faʻaopopo atu i le faʻamatalaga faʻapitoa o isi faʻamatalaga e uiga i le taua, ae le o maua. Afai o le tumau o Ilya Muuromets malolo i le Kiev-Pecersk Lavra, o le a le mea na iloa e le Blovrat. E i ai foʻi le feteʻenaʻi e faʻatatau i le toa a le saristian mo Loroʻia. I le tusitusiga o le a tatou vaʻavaʻai ai i nei fesili ma isi fesili.

Evathey kolovrat

Talaaga

O le a le tala a Wikifopedia e uiga i le 'oavatiya? Mai iina e mafai mai le mea lea e mafai ona tatou iloa ai o le le mautonu o le nuu o Lusia e tusa ma le 1200 ma le ola na o le 38 tausaga. O le toa lea o 'au Resetan, e pei ona o ia o Elderyzan tamanana. Pau lava le mea o loʻo taʻua ai o lenei tagata o le "tala o Ryzan Paʻu". O le mea lea, e mafai ona mafua ai le tala a le tala faatele. O le mea lea na sili atu ai le fiafia i tagata suʻesuʻe ma tagata tusia faʻapora i ana uiga.

Na taʻua e le nuu o Rysazana le nofoaga o lona fanau mai, ae leʻi faia lava se palololoka o Shilodeya. O ai ona matua, o o latou matua o - e le iloa mo le mautinoa. I se tasi tulaga autu, e maua ai e Evanthy i le faapaologa o lvovich: o lona uiga sa faaigoaina lona tama o le leona. E lauiloa foʻi i na aso e leʻi faia e Kovovrat, ae vaivai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faʻavae o faʻamatalaga e uiga i le faʻailoga o le toa o faʻamatalaga faʻaalia. O le tala e uiga i Kolovrat na ui atu i le seneturi ma aapa atu i le aso nei. E tusa ma ia o le mea moni e le iloa. O le a le vaega o le toa na tusia i lona lua ina ua mavae le 300 tausaga, masalo o le tele o faʻamatalaga mai le olaga o Evageli na misia. E leai se mea na iloa moni e uiga i lona lava olaga: ava, tamaiti. O le aso, o tusitala tusitala e tolu o itu o le tamai vaega o le fale o le toa, e i ai eseesega i auiliiliga. Peitaʻi, o Nofo e le au Nofoaiina i latou o le galuega a le Evagelia na lava i le talaʻaga a Lusia.

O le tolu o faʻaaliga o le tala o Bogattyr fautua mai ai sa i ai se faʻailoga o lenei tala, lea na leiloloa poʻo le susunuina.

O tusisolo, tusitala ma isi taʻitaʻi o faatufugaga o le amataga o seneturi na manatu o lo latou tiute e tuʻu ia le tasi le oloa o le toa o le toa.

  • Evathy solo nicholas sheasa;
  • "Pese e uiga ia Tamarirnin Evato Kolovrat";
  • Absons uiga i Kovovrat Folklorist Khalansky;
  • tusia tala o Evpathi Kolovrat ma Bati Yesenin;
  • "Evpathy popolevale" V. Yana;
  • "O le Upu e uiga i Evpathi Kolovrat" Markova;
  • Evpathy Kolovrat Ryakhovsky.

I le taimi o le USSR, o le talafaasolopito ma Kovrovrat ma le suafa o le toa lauiloa na taimi i lea taimi o loo taʻua i tusitusiga faatufugaga ma le faasaienisi.

Kolovrat Wikipedia

Fesootaiga ma le faa-Kerisiano

O le manatu i luga o le bogatyr vavau e eseese uma lava. O soo o faapaupau mafaufau i le toa ma faasino i le afioga faapaupau "Kolovrat". Kerisiano talitonu na valaauina le Kovovrat le auupega o le ituaiga crossbow, ma le suafa o Evpathy ua mimilo mai Ipathia. te le toe o Finauga i lenei aso, ma taitai itu taitasi ana lava finauga.

O loo i ai le isi itu, lea e talitonu o ia o Kolovrat Bogatyr o se faatusa tuufaatasi, archetype o Rusia ma le tagata Rusia. O soo o lenei lomiga ua mautinoa o le Evpathy e pei e lei i ai se tagata i le talafaasolopito. Ia faatusa i Rusia, lea na maliu i lalo o le IGA o le osofaiga. O lea, ua latou tausisi i le mea moni e faapea le tala e uiga i le toa e sili atu galuega faatufugaga nai lo talafaasolopito.

O ai e saʻo, ma po o ai lava e sese i lona faamatalaga e le o iloa, ona e leai ni faamatalaga tusitusia ma archaeological. Soo se mea sa i ai, a ola warmyr i Rusia, agavaa mo le faamamaluina. Latou faia le feats e faamamaluina le tagata Rusia i le tele o seneturi.

History uiga i Kolovrat

Faimeafītā le toa

O le Ryazan sa i fanua o le tama'āiga i na aso se tuaoi tutusa ai ma le Horde, o lea osofaiga na soo ma ruinous. Talu pulea le tupuga o alii sili Chernihiv i Ryazan, sa faifai pea le sootaga ma lenei aai. I le taimi o le osofaʻiga a Batya Kolovrat ma se uo sa i Chernigov, o latou galuega na e aumai le lagolago o le Chernihiv Prince e aveese faatasi le osofaiga.

Ina ua iloa e Evpathy e uiga i le osofaʻiga taufaaʻoleʻole o Khan i lona toesea, sa faafuasei lava ona filifilia i lona tauiviga uo. Ina ua taunuu le autau i Ryazan, sa latou vaai a faatafunaina ma osofaia aai na maliu faamaturo lona tagata. Faateia i le loloto o le agaga vaai, faapotopotoina le bogatyr totoe tagata i le detachment ma faanatinati i a Chase mo le 'au o Batya.

Sa lei saunia le Khan mo avanoa a nisi o mea na tutupu, o lea o le Toa o Kovovrat pulea e faaumatia le tolauapiga atoa, lea na tu i Suzdal. na faateia Khan e le gaoioiga faafuasei o Ryazan boyar ma faatonuina o ia e ola ai. Tua auina Kovovrat matai Vityaz. sili tele le autau a Batya numera a Rusich, ae le gata tau matua. pulea e fasioti talimalo Kovovrat i le taua.

I se tusi! O le faimeafītā o Evpatiya Kolovrat mafua faamemelo moni mai lava i lona masalomia Khan Batya.

Ona auina mai lea e le paoe lana avefeau ma fesili ia i latou e finagalo o ia. Na tali manino mai Bogatyr; "Na o le oti!" Na amataina le tauaʻaga fou, lea na mafai ona solofa mai natoʻatasi i le faʻaaogaina o mea faigaluega toʻotoʻo: O fitafita Rusia na le iloa lelei i latou i le faʻauma.

I le 1238, o fitafita Kowarat tau ma le Troop o Batya mo le taimi mulimuli i lona olaga. E leʻi toe malaga mai lana galuega lē manuia, na te manatua 'tua atu i le tele o seneturi i se laina o le a manatuaina. I le Geneturi o lona igoa, na fesiligia o ia o le Rapithy Radio le Radiod sa talimalo i le nofoa i lua fale. E ui i le mea moni ia faia e Risenay ma lona fitafita, o le tau mulimuli, lo la ma le lototele e avea ma faʻataʻitaʻiga mo tagata talavou ma isi lava.

Faitau atili