Aiga sootaga ma mafaufau o le aiga o onapo nei

Anonim

LE AU faapefeatia ina ia faaeteete ma le faʻaipoipoga fiafia, faʻafefea ona ola i le pito sili ona leva o le alofa ma le nofo fealofani? O tamaitai taʻitasi ua fesiligia i nei fesili, auā o miti uma o le faaipoipo i le taimi e faaipoipo ai ma e faavavau. O loʻo iai tali i nei motusia o loʻo suʻesuʻe ai fomaʻi, o loʻo suʻesuʻe auiliili ma auiliili ai le fesoʻotaʻiga o aiga ma soʻo se ituaiga faʻafitauli i le faʻaipoipoga? O le faʻaipoipoga a laʻu uo teine ​​ua maeʻa ona tauina i luga o le aufana, ae na mafai ona fai ni puipuiga, faʻafetai i le faitauina o tusitusiga i proychology ma asiasiga i le psychologists ma asiasiga i le psychologist. I le tala o le a ou taʻu atu ia te oe le mea e tatau ona e faia e faʻasaoina ai le mafutaga faʻaipoipo.

Aiga Filifiliga

O le a le mea o suʻesuʻe le mafaufau o le olaga o aiga

O le mafaufau o le mafaufau o se faasaienisi o latou amioga faasaienisi, o lea e sau mai i se nofoaga faasamauaiga i le lomiga o le olaga faaleaiga. O le mea lea, o tagata atamamai e mafai ona talitonuina. E leai se tasi, e le mafai ona avatua se tali a le faʻasaienisi o fesili e uiga i Curris i le olaga aiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I lalo o le suʻesuʻeina o le mafaufau o fegalegaleaiga aiga:

  • Dynamics o atinae o sootaga i totonu o se paga;
  • Ituaiga ma ituaiga o faʻafitauli;
  • Fetuutuunai o se ulugalii i sosaiete;
  • mafuaʻaga mo faʻapotopotoga;
  • Tele.

A galulue soo se fomai ma se ulugalii faʻaipoipo, ae o se mafutaga faʻaopoopo i auiliiliga o aiga o aiga: (Fesootai tino ma le mafana faʻaleagaga ma mafutaga faʻaleagaga. Taʻitasi paga faʻapitoa o le tagata taʻitoʻatasi i lona faʻaalia, o le mea lea, o le faʻatasi o le "saʻo" o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga e le oi ai. I le tele o itu, e fausia i lalo o le uunaiga o aʻoga, taulealea o le lautele ma le lata lata mai siosiomaga. Ole mea e faasaina i se tulaga e tasi e unaʻia i le isi. O le mea lea, naʻo o se tagata lava auala e mafai ona foia le foia o le mataupu o le a mafai ona maua le tali saʻo.

I se tusi! E le saili tagata talavou e fia faʻalogo i le manatu o latou paʻaga. Oseʻe le faʻaleagaina o fegalegaleaiga a le aiga. Tele paga o aiga e tulei ina ua maeʻa le resitalaina o le faʻaipoipoga.

I o tatou taimi, alofa fua ma mafutaga e i ai se tulaga taua o le faʻateleina o le faʻagaioiga o le faʻaipoipoga, e le o se mea e faʻateʻia ai. O tagata taʻitasi o loʻo sailia se lagona mafanafana ma le manaʻo e amanaia manaʻoga o lona tuaoi. E maitauina lenei mea i soo se mea, e le gata i Rusia ma le cis atunuu. Sosaiete-tamaoaiga i le lalolagi e faʻalauteleina le fiafia i le tuʻufaʻatasia o le faia o le faʻaletulafono. E le manaʻo sui talavou e le mananaʻo e galue i le faiga o mafutaga, ma faʻaalia a latou lava uiga o tagata faʻatau ma uiga tatau, e mautinoa lava ona agaʻi atu i le soli fesoʻotaʻiga.

O tagata o onapo nei e le o sauni mo se fonotaga ma faigata ma faafitauli o le aiga, mo i latou o se galuega le mafai: E sili atu le valivali i itu eseese. Afai e iloa e o matou matua ma tama matua le auala e avatu ai i ni tausaga lelei ma faafitauli o le olaga, e leai se maliega i lea tupulaga. Ina ua tafaina le aiga muamua ma faʻafitauli a aiga, o tagata saili e faʻaaluina mai i latou lava ma latou, ma le tasi ma le isi. Afai ua sauni le ulugalii faaipoipo e aʻoaʻo e manumalo i faigata ma le faigata e manumalo ai i latou, E saogalemu le fai atu o le latou faʻaipoipoga.

Psychologology o le aiga olaga

Mai le fesoʻotaʻiga aiga

O le mafaufau o le olaga faaleaiga, e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasia o tagata latalata i le toto ma le agaga o tagata o le aiga. O mea faigata e tulaʻi mai, pe a fai o tagata o tagata e le ofi le tasi i le isi. Afai o se tasi o paaga e le o sauni e taofi le mafaufau o se isi, o le lautele o le mafaufau e tulai mai. O le suauu i le afi e faʻaopopoina ai se faʻataʻitaʻiga le lelei o le tele o mafutaga a matua pe a latou mamao ese mai le saʻo. E ui lava latou te fai mai faapea ma se parataiso aulelei ma i totonu o se halary, i le faʻataʻitaʻi o le tele o ulugaliʻi faaipoipo na fuafuaina ona o se mataupu nofo ai.

Faʻataʻitaʻiga Lisi o mafuaʻaga mo faʻaletonu i soʻotaga:

  • musu e talia le vaivaiga o se paaga;
  • amioga leaga a se tasi o paaga;
  • O mataupu taofia o le taofia;
  • talo, tausisi i le itu;
  • Fanau o le Ulumatua Uluai;
  • Tetee Le Faaipoipoga;
  • Aiga / polofesa faapolofesa;
  • le lava le lava o se paʻaga ona o pisinisi o pisinisi, masani malaga;
  • Le le talafeagai faamoemoega.

O amioga leaga e le o se nofoaga e mafai ai ona latou foliga mai i le taimi muamua. O le vaisu i le 'ava ma le afaina o vaega e ono iu lava i se olaga e le mafaamatalaina i tafatafa o le tagata e faalagolago ia i latou. O lenei foi e aofia ai foʻi ma le musu e usitaʻia i le tulaga taʻitasi o le tumama, ia na avea ma mea e ofo ai le paʻaga lona lua: Na te leʻi iloaina faʻatasi i lenei vaega.

Afai e te faaopoopo atu i le ata atoa o le manaomia o le faalavelave i le tulimanu ma tafia ma tuuina atu le tele o tupe mo lenei mea, ona mafai lea ona e foliga mai e pei o le mafai ona tatalia se olaga soofaatasi. E matua faigofie lava ona toe foi atu i le atunuu moni o aiga i matua ma le e mafatia i mataupu tautupe.

O le fanau mai o se tamaitiiti, e faapea foi i lona toesea, o se tasi foi o le tele o vaega mo sootaga faaleaiga. e mafai ona totogi se tamaitai lē aoga mo le faitotoa ma fanau mai i se tamaitiiti maloloina - foi. I le tulaga muamua, o le pogai o le mea moni o le toesea o le suli, i le tulaga lona lua - o le avega o faafitauli mo le tausia o le tamaitiiti. Leaga ma uma: Talu ai ona o se tagata i aso nei i mea uma e mafai ona maua ai se faafitauli.

O le fanau mai e masani lava ona o le pepe faatasi ma suiga i le amio a le tane: o ia ua amata ona ia fiafia i taaloga i luga o le itu. Talu ai ona e fiafia ma e le manaomia e ia ona soli o lou ulu, o fea e ave tupe ina ia mautinoa ai le manaoga o le tamaitiiti. ua vaai le alii talavou mo le fiafia, tamoʻe ese mai faafitauli, ma o le filifili e solia lea o le faaipoipoga noataga i uma - avea i latou ma se faalavelaveina i le olaga.

O nisi taimi e avea ai le toesea mo se taimi umi o se tasi o le ulugalii le mafuaaga o le sootaga o fesootaiga po o le tausiga mo le matua / matua maʻi. Afai e leai se faila masani, e pei o faaipoipoga disintegrate.

E pei ona e vaai i ai, sootaga faaleaiga e faalagolago i le tele o itu o nisi taimi e atiina ae i totonu o se ata ola le taliaina mo tagata. O le mea lea, o le faaipoipoga paaga vaivai o ia i se olaga faafuasei ona iloa e sa lē taʻuamiotonuina ona faamoemoega mo le faaipoipoga ma se paaga. O le mea moni, ua mou atu le le alofa o le alofa, lea e le tutusa homone tuuina atu. Ma e aunoa ma le le alofa o le alofa, o le ola liliu atu ona fofoga moni, i se fonotaga ma o ai sa na o le saunia o se tagata.

sootaga faaleaiga mataupu tau le mafaufau

faʻafitauli sootaga

I aso nei, e silafia o sootaga o le faaipoipoga e tagata uma e tatau ona fausia - e tatau ona e galue ia i latou. Ni tagata se toalua i tagata eseese / uiga / aganuu talosaga na te le maua faatasi ai ma se tasi taualuga.

E tolu ituaiga o sootaga o le faaipoipoga:

  1. symmetric;
  2. complimar;
  3. Metacompariment.

faaipoipoga Symmetrical - O le sootaga lelei i lea paaga uma e lua faasoa atu le tiutetauave mo le mea moni faatasi ma le lumanai. I totonu o lenei sootaga e leai se amataga iloga, paaga uma e lua e tutusa ma interdependent, i taimi uma ma vaai mo maliega fetuunai ma o atu i le tasi le isi.

Commentary sootaga Sili atu e pei o le sootaga i le va o le pule ma le maualalo: o le tasi toalua ai filifiliga ua faia, o le na executes latou lona lua.

sootaga Metacomparimentary - o se faiga lenei o se paaga, poto leaga ma agavaa. Le toalua, o le na suesue i le vaivaiga o le isi, na pulea i latou. Lē gata i lea, e le o ave le manipulator amanaia le manaoga o le paaga, ae galue mo na o le manuia o ia lava.

Faʻafefea ona ausia sootaga lelei ma le toʻalua? Muamua, aua le faʻatagaina mea uma i luga o le sanek. E le tatau ona faʻamoemoe e a maeʻa le faʻafefetalaina o mea uma, o le a faia na faia na o mea uma, ua faʻateʻia ma manuʻa. E le tupu. O lea, e lua ala e maua ai se olaga fiafia aiga:

  • Filifili se paʻaga, ia amanaia lana fomai, aʻo leʻi faʻaipoipo;
  • Galue i le taimi o mafutaga i le taimi lava o le faaipoipoga.

I Saina, e matua ogaoga lava te le filifilia o se paaga faaipoipo: ua siaki mea uma i luga o le hroscop ma laulau. I Tsarist Rusia, o toʻalua o loʻo filifilia e matua, na maua ai lo latou poto masani o le olaga faʻale-aiga. Aso Sa, o le a suia e le autalavou lo latou aiga, ma ua tetea uma le lua ulugalii. Ae o le a tatou taumafai e feagai ma lenei mataupu faigata.

A le mea moni, o le faaipoipoga o loo aofia ai faalavelave, lea e toatele o le i ai i le taimi o le olaga:

  • 1st tausaga: lua tagata eseese o loʻo taumafai e ulufale i le tasi avanoa;
  • 11 Tausaga: O le taimi lenei o le foliga o le ulumatua, ma o le faʻatatauina o teine ​​ua sauni e nonofo ai - pe sauni le tane mo le faʻamalieina; Afai e leai se tamaititi, o le mafuaʻaga o le a i ai le fetalaiga a le Herrrel i lea;
  • 5 tausaga: O le fafine na te sau i fafo pe a maeʻa le poloaiga e galue ai ma le fou taamilosaga o faʻafitauli faigata.
  • 7th tausaga: O le montony Sporis, paʻaga e te le mafaia mai le masani ma le faʻamoemoe e suʻe se auala mai le faʻafitauli;
  • 14-15 tausaga: ua le toe filogia le suiga o le suiga.

Ma afai e leʻi faʻalolotoina le faʻaipoipoga i le muamua 3 tausaga o le nonofo faʻatasi, e mafai ona solia i le 15 ma le 20 tausaga. Ua amata ona iloa e alii o le olaga o pasi, ma ma ia ma le olioli ma le fiafia. Ole tele o loʻo taumafai e "toe faʻafoi" i le tau o le teine ​​talavou.

Psychologology o Aiga ma Aiga Filifiliga

Auala e Tumau ai Le Leipoga

O le a le mea e fai? E manaʻomia le taumafai e faʻatumauina le mea moni o le saʻo o le tasi i le lua. Ia faia lenei mea, mulimuli i mea nei o nei fautuaga o mafaufauga:

  • faaaloalo le tasi i le isi;
  • Tufatufatufa o tiute i le fale;
  • Eseese mafutaga mafana;
  • Taʻutino lau tagi, ae le ona tuu oe lava;
  • I le taimi o le faʻamanino o fesoʻotaʻiga e puipuia ai ni tau ma tagata
  • Taumafai e saili ni fetuunaiga fofo i mea uma lava;
  • Aua le matauina sina vevesi.

Faaaloalo mo le tasi i le isi - o le faavae o le faaipoipoga. E le mafai ona nonofo ma se tagata e inoino i ai, aemaise lava talu mai le faalagolago i le fiafia i le faʻaipoipoga.

O le puleaina o le aiga ua naʻo filifiliga talafeagai o mafutaga. I lenei mea e tatau ona e sau ai i le taimi lava o le faʻaipoipoga, aua le tolopoina pea. O fale taʻitasi e tatau ona nafa ma le ituaiga o le ola: Fufulu ipu, ave le ipu, fufulu lapisi, mama i le umukuka, ma isi.

O feusuaiga e le faʻamalieina - o se mafuaʻaga masani o le solia o mafutaga. E le tupu lenei mea, Vavaeina lou olaga mafaufau. Afai e te le iloa faʻafefea, saini mo se faʻafeiloaʻiga i se feusuaiga.

Tusi i totonu o lou agaga o le ita e le o le sili filifiliga e masani ai ona fesoʻotaʻi ma le toʻalua. I se tasi aso, o sauaga uma o le a motusia ai se taufaaleaga taufaamatau. O lea e le tupu lea, taʻutino lau tagi a o latou taunuu. Ae maso.

A iai se misa, ona tatau lea ona misa ma le faʻaaloalo. Aua neʻi e faʻatagaina oe lava maʻoti: E tatau lava ona e nofo ma lenei tagata. A uma ona misa ma le au tausaaʻe, e i ai le faʻamalosi i le taʻele, o le a avea o ia ma faʻalavelave i se mafutaga fiafia.

Ina ia aua nei feula ma feeseeseaiga, e tatau ona e mafai ona mafai ona faia. Masalo e pei o se faʻatautaiga "Oe, o aʻu,", ae leai ma feteʻenaʻiga. Ulu e feutagai ma lau tagata taugata.

E le tatau foi ona totogi i le popoto laititi ma ni faʻafitauli. O le a latou mou ese atu, ma ua faaauau pea ma le ola. Aua neʻi faʻaaluina lou malosi ma le taimi i le pa o le paie.

Manatua: o le itiiti ifo oe e misa, o le a tele malosi o le a avea ma lau faaipoipoga.

Faitau atili