Malosiaga o le Tagata: o le a lea, o le tele o ona ituaiga, faʻaputuputu metotia

Anonim

O loʻo tatou ola i le lalolagi faʻalelalolagi ma mea uma tatou te vaʻaia, faʻalogo, lagona poʻo le malamalama i totonu - o le malosi o se isi tulaga o le gatete. Meaola ola uma i luga o le paneta lalolagi (ma le tagata, aemaise lava) faʻatupuina le olaga, manaʻomia malosi ma faʻamatalaga. A faʻapea e le faʻatagaina ni tagata i le malosiʻaga a le Faʻamalosi, o loʻo tele foʻi ni faʻamaʻi, latou te lagona le faʻalauteleina ma o latou olaga.

O le a la le mea lilo lea Malosiaga o le Tagata . Ile itu ua maligi ai, pe faʻapefea ona faʻapuʻupuʻu ma o le a le faʻailoga o le maualuga o le malosi - ia latou fefaʻatauaʻi i fesili uma o le mataupu.

Malosiaga o le Tagata

Malosiaga Tagata - o le a lea?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lo tatou vateatea uma e pei o le leai o se tasi tane tane. O se aofaiga tele o aofaʻi o loʻo fausia ai le tele o vaitafe, faʻatumuina o le malosi o le malosi ma faʻatasi ai i le fausiaina o lona fanua lautele lautele. O le suʻesuʻeina o fomaʻi o loʻo fai mai o mea uma i le lalolagi ua fausia e le malosi, o le malosi - O le tau autu e fuafua ai le tulaga o soʻo se faiga ma meaola.

O le tagata e le mafai ona vavaeeseina mai le malosi ma le malosi. O tatou uma o loʻo avea ma masima a le vateatea, tatou te fesoʻotaʻi pea i le lalolagi o fafo. Ua matou mauaina uma lo matou lava malosi ua uma ona e sau ai i lenei olaga ma ia maua le avanoa e mauaina mai ai mai le atulaulau.

O le a lea Malosiaga o le Tagata . I lalo o lenei upu, o le faʻamalosia o tatou taʻitoʻatasi. Ma e taua le faia o se eseʻesega i fafo atu o le malosi iinei (o le, tino) ma totonu (pe faʻaleagaga).

I le tatou tulaga malosi faaletino O le aʻafiaga tele o loʻo tuʻuina mai e ala i le siʻosiʻomaga Moni: Ecoology, le ea o lo o matou manavaina ai le inu, o loʻo aofia ai foi iinei ma gaioiga na faʻatinoina

Faatatau malosiaga faaleagaga , e fesoʻotaʻi saʻo ma le setete i totonu - - Faʻatupuina o lagona, lelei pe leaga mafaufauga, upu ma gaioiga.

E fesoʻotaʻi ma le agaga faʻamalositino ma le agaga ma le agaga o le tino, ona e faia e se tagata se siosiomaga faigata - sybisis o le tino ma le agaga. Ma i le atoatoa faaupuga, e tatau ona avea le tino ma faataupule i le agaga. Ia mautinoa ia ou maitauina i vaega uma e lua - i le tino ma le agaga. O le a matou talanoa atili e uiga i lenei mea. Ma o lenei e mafaufau i le malosi o le malosi o se tagata.

Malosiaga fausaga o le tagata

O tagata uma e iai a latou tagata taʻitoʻatasi biofield - o se vaega o le tuʻufaʻatasia o le malosi ma faʻamatalaga fanua o le atulaulau. O le tatou vaʻaia i le poto o le Au Paʻia i foliga o se nimba poʻo le pupula o loʻo atagia i luga aʻe o latou tino.

Manaia! Sa pei lava na faaalia le tagata Ara, pei o se atab i luga o leko a ona o le mea moni o loʻo faʻaputu ma atili mai ona faʻaalia i le tauau, ulu.

O lenei ofoofogia susulu ma iina Aran tagata - O le tala lea na puipuia e ala i le le lelei lagona mai le fafo ma faʻamautinoaina le fegalegaleaiga o le malosi. O lo matou tino lea o le tino po o le biofield.

O le tele o le biofield ma lona lanu e eseese ai, latou te aʻafia ai ai lava le faʻatonuga faaleagaga o le tagata, faʻapea foi faʻapea foi ma lona soifua maloloina faʻaletino, mafaufau loloto, lagona ma isi mea. O le taua o le lanu o le biofield ua teuteuina, faʻavae i luga o le malosi ma fesuiaʻi o le paolo:

  • O lea mumu - o se faʻamatalaga o le faateleina o le malosi, gaioiga;
  • Pouliuli-mumu pade - taʻu mai e uiga i le faʻamalosiʻau, le malamalama i totonu.

O le mea lelei o le tutusa paʻepaʻe lanu o le biofield, magafagafa ma le faʻamalieina uma ituaiga o lanu lanu. Ua silafia e Iesu Keriso lenei ara.

Arale tagata ata

Manaia! O le po o le tino o le eletise o loo i le faʻailoaina o le setete o loʻo i ai le mafaufau, o le tino faʻaletino o le tagata ma lona agaga.

O le Arara ua faia e ni tagata malosi (nisi o latou e faigofie, ma sili atu le sili atu ona faigata ma manifinifi), igoa:

  1. Tino faaletino . E i ai le maualuga tele o isi, e mafai ai ona e vaʻai i ai ma le fesoasoani mai o le vaʻai lautele. O le tino faʻaletino e taʻitaʻia ai le pulu o le vaega taua.
  2. Taua TL (I se isi auala, ua taua o le taua, malosi, Soifua Maloloina Aura). O le mea taua o le tino galue o se malosi malosi e avea ma faavae mo le manava o le tino. O loo i ai se luʻitau fausaga ma lana lava faiga o "okeni" - malosi auala ma latou tuufaatasia - chakras. Suia o le mea taua E oʻo mai i lagona o le faʻatupuina o le alavai fatufafo ai, o le a avea le tagata ma e ala i manu o le malosi o tino, o le a matou talanoa i ai i le tusitusiga.
  3. Lē poto (po o lagona) tino. O se itu lea o le totoʻa lea o ana faiga e fai ma lagona, lagona, manaʻo ma tuʻinanau. O le Defomisation o le le mafaufau e mafua ai le tele o lagona le lelei.
  4. Mafaufau ( mea alofa, faaleagaga) tino. Lenei ua aoina ni mafaufauga, toese loa, o le a manatu ma manatu. O lona fatufatu e mafua mai i le soona tele o mafaufauga leaga.

Manaia! O atigi mataʻupu na talanoaina i luga ua faʻaleagaina pe a oti se tagata.

Ma o lenei o le a tatou liliu atu i le auvae sili ona maualuga:

  1. Karmic (Manuslul) - O faamatalaga o loʻo aoina i luga o mea uma o agaga o le agaga o le tagata, e na o latou na ua manaʻomia. O le atigi atigilima e aʻafia ai mafaufauga, manaʻoga ma gaioiga.
  2. Bududos (Faaleagaga, Tia o le tino o le moni i, o le tino o lenaa, taʻitasi). O loʻo iai faʻamatalaga i tagata taʻitoʻatasi o le agaga ua tupu uma mo faʻamalosia uma. Oe, o le tino tusitusi afu e aofia ai le faʻaaliga o faʻailoilo o manatu maualuga: alofa, alofa mutimutivale ma isi.
  3. Siosiomaga Tino o le Atua, ia lava). Ua ia tautala i le taua maualuga o le agaga, o le mea moni lava o ia moni. O le siosiomaga e ola pea, e le noatia. O lo o taʻuaina ai se faamaopoopoga faalelagi i tatou taitoatasi taitasi ma ia te ina ia le tele itiiti, ae silisili sili.

I foliga vaaia, o le tino i le lalolagi o le auro auro ma se ata mautu e le faatagaina mai fafo. O lenei atigi e manaʻomia le tausi lelei o le tagata ma le Atua ma maualuga maualuga o malosiaga.

E i ai se fesoʻotaʻiga vavalalata i le va o atigi uma, e aʻafia uma lava le tasi ma le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le malosiʻaga o mafaufauga lelei (fufulu atigi fatu) e faʻaosofia ai le malosi lelei, e faʻamoemoe lava ia i le maualuga o lagona, manaʻoga (o lena, o le matatagofie).

Ile la le malosi, le lelei malosi mai le tino o le tino pasi i le tino, o le iʻuga lea o se tagata e lagona fiafia, malosi, ma le fiafia i le fiafia.

Faʻafefea e le malosi o se tagata ua fiafia, o latou faʻaputuputu

Ia e feagai ai ma lea e faʻaalu le malosi taua, tatou te aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻaputuputu.

Aisea ua leiloa ai Malosiaga o tino faaletino:

  • Afai e masani ona i ai se tagata i le malosi o malosiaga: pipii, tiga pe a fai e le ogatasi,
  • ona o faʻamaʻi faʻamalosi tino (aemaise o le tumau), pe a tiga poʻo isi tulaga le fiafia e tutupu;
  • ona o le le mautonu maso lanu;
  • Ona o le faia o gaioiga tiga, faʻataʻitaʻi gaioiga (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai i siva o le faʻamalama i ona po nei).

Faʻafefea ona faʻaputuputu Malosi faaletino:

  • Manaʻomia le tausisi i le soifua maloloina olaga: o le itu saʻo o le aso, taumafa o meaʻai masani ma le mumusu o le chemisdist, ia lava le moe;
  • I le taimi e tausia ai faʻamaʻi maʻi;
  • Faʻatinoina le faʻamamaina o le faʻamamaina: Galuble Taaloga Faʻasalaga, ma le faʻaaogaina o ni fesoasoani o isi faʻamaumauga (faʻamamaina e ala i metotia faʻasolopito (GJA Kria ma isi);
  • Aveesea maso Bigs e ala i le malolo mafaufau loloto (o loʻo taʻu atu i le tusi o Hose Silva), e auai i NDRA-YGA;
  • Faʻataʻitaʻi Tautua Taʻavale i Sasaʻe: Hatha-Yoga, Qgigong ma isi ituaiga.

Malosi faaletino

Aisea ua leiloa ai Malosiaga Malosiʻaga:

  • e tatau ona le lelei le manava o le manava lea, pe a fai o le manava o le sili atu nai lo le manava (aua o le manava masani e faafeagai), manava i le gutu ma isi;
  • Pe a le faʻafesoʻotaʻi se tagata i le natura, o sina taimi puʻupuʻu e faʻaalu i luga o le ea fou;
  • O fugaina i se tulaga o vaivaiga, apotay, mafaufau i lona masani ai i le olaga.

Faʻafefea ona faʻaputuputu Ether malosi:

  • Manava saʻo: Faatasi ai ma le fesoasoani o le isu, ae le o le gutu, ina ia o le manava sili atu nai lo le manava;
  • Ola i le fealofani ma le natura, e masani ona sauni e sauni e fai, savali tele i le ea fou;
  • tumau filemu i le tulaga o le faaitiitia i le leo, aua le pa'ū i lenei setete;
  • Auai i soo se tasi malosi malosi, atiaʻe a latou chakras, malamalama i le malosi lelei.

Aisea ua leiloa ai Malosiaga o le tino tutusa:

  • Ona o le masani ona tupu o lagona le lelei: O ita tele, ita, lotoā, vevesi, tuʻi, o le fia manatu ma isi;
  • I le va o le au tulaʻi faa masalosalo, poo ai e le mafai e se tagata ona maua le toʻafilemu;
  • Ona o feteʻenaʻiga i totonu, mafua ai ona lagona malosi, pe a o se tagata o loʻo i se setete faalagolago, faʻamalosi tino i se tasi ma isi;
  • Talu ai i faʻafitauli tuai e leʻi foia;
  • ona o mafuaʻaga mafuaʻaga ma le sitaili;
  • A paʻu isi tagata latou lagona le lelei i luga o se tagata;
  • Ona o le le fiafia o le moe poʻo lona faʻaletonu: insomria, pa'ū, le lava pe le lava le moe, moe i le taimi sese, pe a pa'ū se tagata tuai).

Faʻafefea ona faʻaputuputu Malosi malosi:

  • E manaʻomia i taimi lelei i se uiga lelei, e ui lava i tulaga o le olaga;
  • Aʻoaʻo e feagai ma lagona le lelei (e i ai se galuega ma se fomaʻi poʻo se faʻataʻitaʻiga faaleagaga e fesoasoani);
  • Manumuina o lagona ma e tatau ona atiaʻe omiga;
  • E taua le matala atoatoa, e filifili lelei i isi;
  • Aveese le fesootaiga ma le malosi o le malosi ma le faanoanoa o tagata;
  • Atia le alofa faaleatua i mea uma.

Aisea ua leiloa ai O le mafaufau o le mafaufau malosi:

  • Ona o le mafaufau le mautonu, soona faʻateleina o mafaufauga, o loʻo faʻailoa aipea ia te ia lava;
  • ona o mafaufauga leaga, o le taunuuga o ia e le lelei lagona;
  • A o le tagata ua sopoia i miti, Eleni;
  • Taofia, le le talafeagai o le faʻaaogaina: o le faʻaauau pea o le tusia o tulaga o taimi ua tuanaʻi pe mafaufau i le lumanaʻi mamao.

Faʻafefea ona faʻaputuputu Malosi mafaufau:

  • o le mataituina, tusia o outou manatu i le ao;
  • Aoao e taofi le le talafeagai ma le le lelei mafaufauga;
  • Aua nei outou manatu, o se nofoaga e valavatu ai oe lava ia te oe mai ia i latou;
  • Faʻaulaga na mulimuli manatu uma o taunuʻuga a le kosi.

Tagata Tino Ata

Faailoga o le maualuga malosi

Mata e mafai ona iloa e iai le malosi o le tagata. Ioe, ma e iai ni faʻailoga iloga:

  1. E ia te ia le soifua maloloina o le tino . E pei ona tatou iloa, o le tino malolo e fesoʻotaʻi ma le taua i le mea taua. Ma pe a fai o le mea mulimuli, latou fai mai, e vaivai ai faʻailoga i le ulu o le ulu - o le iʻuga, e masani ai aiga. O tagata e ona o le malosi o biffield masani ona lagona lelei, latou te malolosi tele ma toaaga.
  2. Ua laki o ia . I le taimi muamua, o le faʻanoanoa e mafai ona faia o ia o se moni badavd o le malaia: o mea uma o le a mafaufauina, e faigofie ai mea uma ma maua ai se iʻuga lelei. E faʻamatala e se "luko": Le sili atu le malosi o le tagata, o le malosi sili o lo latou faʻatinoina o ona manaʻoga, e mafai ai ona faʻanaunauga vave.
  3. O ia lava i luga o se mea lelei . Ma o lenei mea lelei e lafoina i isi: siʻosiʻomia e se tagata malosi malosi, o oe o le a amata ona lagona le sili atu. E faʻatupuina le talitonuga faʻatuatuaina, ma faigofie ona tosina mai ai le mafaufau o le isi itupa.
  4. E itiiti ona faigata . E ui lava ina foliga mai, ia e manaʻo e le faia se faʻalavelave i se nofoaga e pei o se nofoaga. O le malosi maualuga e televave ma maualuga le lelei e faʻafetaiaʻi ma faʻafitauli o loʻo aliaʻe.
  5. Ua manatu o ia e taʻitaʻi . E le mafai ona avea i latou ma tagata mamana e le mafai ona lamatia - i se isi itu, o isi e iloa o se pule, soo se mea latou te fai atu. E faapogai ai i taʻitaʻi lelei.
  6. O ia o le dynamic . Ona o le vave maua mai o le malosi, o tagata ona sāvali lava ma "malosi pea i le luga" - E faigata ia i latou ona iloa ma taumafai se mea fou. A o tagata e ana le malosi o le paifie, latou te eseese ai i le naunautai ma e le fefefe ai i gaioiga fou.
  7. Na ia gafataulima ma le malosi o le malosi. . Pei o tagata atamamai o tagata atamamai poʻo faiga manatunatu loloto, vaaia. O lenei mea uma e maua ai le sili ona lelei ma vave.

E masani lava, e sili atu ona lelei ma sili ona lelei ona lelei le i ai o se malosi malosi. I le palakalafa muamua, o fautuaga lea e tuʻuina atu, faʻafefea ona faʻaputuputu malosi i le maualuga o tino eseese. Faʻaaoga ia latou ma tuʻu lou malosi i aso uma!

Faitau atili