Fale Firn: Agaoaiga ma Malosiaga, Talafataʻi ma Faʻailoga

Anonim

O le tagata valea talu mai le aso anamua o loʻo faʻaaloalogia o se togafiti faʻataulaitu, o le tele o tala o loʻo fesoʻotaʻi ma lea. E mafai ona tausia se mang i le fale? O le faʻatosinaina o laʻau i luga o tagata ma meaola a tagata ua maeʻa ona faʻamaonia e saienitisi. O le a le mea o iai le tulaga ma se Fin? I aso tuai i le po o Ivan Kupala, o le Bloolad Bloola, o le Bloomed Floer o loʻo sailia se fugalaʻau fugalaʻau (vevela-lanu) e maua ai le tamaoaiga ma le mana. Saienisi ua faamaonia e le toe fuga mai o ia. Ae e te taofia le tagata malaga? Ma ua i ai nei i totonu o le fale talitanu mo se fugalaau faapelepele e maua ai le mana ma tamaoaiga, alofa ma manuia. Mafaufau e fesoʻotaʻi ma lenei matagofie laau. Faailoga ma talitonuga faʻafanoga, tala faʻasolo ma faʻamalosiʻau. E talitonu aʻu e loʻu tuafafine na o le faʻafetai i le mamago mago, na laki o ia i le olaga.

Fofo o le fale

Potu Fern: Faailoga ma le vevesi

Na matauina anamua, o le Finan Flower, o le mea e fuga pe a ou tafafao ma le tausaga i Iran Kupala, o le a mafai ona faasino le sailiga o le oa. O i latou na mauaina se tagata lalelei e faʻataualaʻa ma le tamaoaiga o le a maua ai le umi, manuia ma sili atu le malosi i luga o tagata. O le tele o tagata na faʻasolosolo ona sailia le masini faamaneta, ae o le mea lilo o loʻo tumau pea i le mea lilo: e le o iloa pe mafai e se tasi ona maua lenei fugalaʻau.

I se tusi! Ma o nei o le fugalaau faapelepele i le kowalny i le po o loo faaauau pea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Peitaʻi, e le lava le maua o se fugalaʻau: E manaʻomia le tipiina saʻo ma tuʻufaʻatasia uma tulaga o le maneta ū. E le mafai ona e liliu pe tusa, tusa lava pe faalogo leo. E talitonu o le fefe lea i le malosi le mama e saili e tuʻituʻi i lalo le afua o le sauniga. E saeia le fugalaʻau e televave tele, aua ua naʻo fuga i ni nai minute. Ae a o le i solia, e tatau ona i ai se taimi e fesiligia ai le faatagaga mai le tina lalolagi e tipi le fugalaau ma otooto le lio i le eleele.

I se tusi! Talafataʻi 'Aufaitau fai mai o le Flen fuga o le a aumaia le agalelei i le malamalama ma le mama agaga. Leaga ma matapeʻapeʻa tagata o le a na ona ia aumaia ni faʻafitauli ma leaga.

Ae ui i lea, na o se tagata malosi e mafai ona alu i le sailiga o vevela-lanu. Na o se tagata lototele e mafai ona faamalosia. Ua faasaʻoina e tagata se talafaamafaufau o le fugalaʻau pele o le a tafiesea gata, manu feʻai, manu feʻai ma le agaga o e uaua. E toetoe lava leai se avanoa e toe foʻi mai ai mai le vaomatua i tua. Sa tatau ona faʻatoilaloina e le tamaloa le malosi atoa, lea na lafoina ia te ia mai itu uma, ona faʻatautaia foʻi lea ma le faʻalavelave i tulafono uma.

Potu lona fa ma le talitonuga

O fatu o se laʻau masani, na latou faia le opopogi, ma na latou tosina atu foʻi le laki i o latou tagata e umia. Peitai, faʻatasi ai ma le mea lea, le a faʻatau atu e le tagata le tagata o le Mauga ma faʻafitauli, aua e iai le vapidi. Aua o lona tuputupu aʻe ma atiaʻe, na faʻaaoga e le tagata Fun le tele o le malosi e le gata mai le eleele, aʻo le avanoa lata mai o le siʻosiʻomaga. O lea, o mafatiaga o le vamiai o le va o tagata ma fagafao.

Ae o uiga eseese o laʻau e mafai foi ona manuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te tuʻuina se mea e latalata i le fale puipui i le komupiuta, o le a fiafia e faʻamalieina le malosi le lelei ma le eletise. Ae i totonu o le potumoe, o le laau e le fautuaina: O le Fern Shorsibs okesene, ma tufatufa ai le kapota daioxide. E le gata i lea, Carbon Dioxide e tu atu i le tele o voluma, o le oxlen tumau i le taeao i le potu. Ae o potu lapoʻa e le o iai. "Tau lava.

I se tusi! Afai o le gatua i le fale e aumaia faafitauli ma matuitui lelei, e mafai ona outou tuufaatasia i le fanua.

O le leaga o le mafaufau i le soifua maloloina o le tagata ua faʻamatalaina e le lalolagi mafuaʻaga: O se laʻau o le Alirgen. O lona Viemalo e le mafai ona vaʻaia i le mata o loʻo i le ea o le potu, o le a le faʻamalosi o tali. Uiga leaga e sili ona iloga iloga e ala i le ituaiga o le fiafia e valaau ai pelyak.

Firn i le aiga manuia ma afaina faailoga

Magicts meatotino

O o tatou tuaa na faʻaigoaina o le Firn-Grey Fern ma le mautinoa na o le paʻi atu o lenei laau e lava e hack o ni fata ma loka

E talitonu le fua ma o aʻoaʻoga o le aiga o le FED Ferna o se faʻata o le agaga o lona pule. Ae o le taimi lava e tasi, e faʻamalosia uma uiga lelei o uiga: lelei ma le lelei.

Ina ia puipuia le faʻaituau ma scandals i totonu o le fale, e tatau ona e faʻatau i totonu o se fugalaʻau faleoloa o le pei o Neprolep. O le a fesoasoani lenei laau i aiga uma e ola i le filemu ma le nofo fealofani. E sili lea ona lelei i fale e tele augatupulaga o aiga e nonofo vave.

Sa puipuia e Finer le potu mai le faaleagaina. Mo lenei, o loʻo tuʻuina i le potu malolo, e mafai ai e malo mai le manatu le lelei (ma le le manaʻomia ai ma palus). O le a fiafia le laʻau e faʻaogaina ai le malosi le lelei, ma puipuia ai ana tagata e ana. Afai o laulaau o le laau na faʻafuaseʻi ona mago, o lona uiga na talia e le popole le malosi.

I se tusi! O le fefe i le lotoā puipui le fale mai le faʻaleagaina ma isi lagona le lelei.

Afai e faʻafuaseʻi ona e taofia se puaʻa poʻo se isi auala i se fale mautotogi, o se manatu o se ulufale lelei. O lona uiga o le laki o le a pa'ū i le fale ma le laki. E le mafai ona togi ese le laau. Afai e te manaʻo pea e aveese, e sili le aioi atu i le setete faʻatulagaina: meli, faletupe, ma fanua i luga o le auala.

Drifs talu mai aso anamua, fann i ma faamalosiina faiga ma mo le faamaloloina. O le laau e selesele mai i le tuai o Iuni ia Setema. E tatau ona e saeia lau lau i le pito i tua o le feeseeseaiga na matutua. O lala o le frig na taʻe i le taʻele o le po e puipuia mai le uliuli togafiti ma pogisa le alofa. Pe afai na tupu le fale i totonu o le fale, o le lala o le laau, sana i luga o le umukuka, sa mumu i le taulafiti.

Talu mai taimi anamua, o lenei laʻau na fuafuaina o se faʻailoga o le Atua faʻatonu, ma lana fesoasoani puipuia le fale mai le faʻateʻi o le osofaʻiga mai le palapala. Na manatu foi aʻa ma alaga laʻau o se laau, o se tagata e ave totino i le lalolagi faaleagaga. Paʻu pa'ū ia i latou e sili ona latou mananaʻo i tulaga taua faʻaleagaga i mea: e fesoasoani e ausia ai le le mafai. E oo lava i miti le mautonu e le mafai ona faʻatinoina le faʻaaogaina o lenei laʻau: O le malosi ma le malosi e vaʻaia uma faigata i lona ala.

Na talitonu o se tasi e mafai ona maua le vevela, o le a tatalaina mea lilo o vailaʻau o vailaʻau. Sa manaʻomia le manaʻomia o le po atoa a o le i tafao mai i autafa o le vevela, e pasi le tagata fulu. O le a le fiafia i luma o le laki o le a taofiofi uma o le 'au uma ma o le a taʻu mai le tele o ana meatotino.

Ma le vevela-lanu ua faasoasoaina o le filifilia i taleni nei:

  • faamamafaina le gagana o manu ma manulele;
  • tatalaina le miliona;
  • tuuina atu le mana i luga o le tau;
  • faaeeina le tomai e le mafai ona vaaia;
  • Pule Faailoga Tauvagaina Luga Le Malosi ole pule.

Ae o mea e sili ona matagofie na manatu o le laki ma laki i tupe, alofa, taaloga faitupe. Mo lenei, sa latou sosola atu i le togavao mo le sailiga mo le vevela-lanu.

Potu malolo

Mo tupe manuia

E toʻatele tagata ua faʻalogo o le faʻalili i nisi ituaiga o faiga mananaia e fesoʻotaʻi ma le manuia tupe. E moni lea. Ae fesoasoani i taaloga faitupe (kasino, lulu) e mafai ona o se tasi. Ae o le laʻau e fesoasoani ia i latou e taʻitaʻiina se pisinisi faʻamaoni. O le mea lea, e fautuaina ai le lisi i tofi: O le Fine Sili e tatau ai ona foia ni faʻafitauli moni, e faʻamalosia ai tulaga ese o tagata faigaluega, faʻalauiloa manuia pisinisi.

I se tusi! O le tagata i le ofisa e fausia ai se siosiomaga lelei ma faʻaleleia atili le faʻatinoga o tagata faigaluega.

O le laʻau tele o mafaufauga mama, fesoasoani e atagia ma suʻe ala silisili e fofo ai faʻafitauli sili ona faigata. I lalo o le faʻamalosi a le tagata valea, o se tagata e iloa ai le sini autu ma lafoai mea le talafeagai, o le mea e mafai ai ona ausia lenei sini.

Mo Tupe Manuia (ma le aotelega o le mata leaga), sa manaʻomia le ofuina o le mago laulaau o le laʻau i luga o le tino o le tino (i lalo o lavalava).

Alofa sipela i Ivan Khapov

E manaʻomia le faʻalavelaveina o le oso aʻe o le fann ma faitau le pito i luga o le funn ma faitau 7 taimi o le tautalaga:

Fale Firn: Agaoaiga ma Malosiaga, Talafataʻi ma Faʻailoga 3053_5

Ona togi mai ai lea o lenei laulu o fea e sili ona fiafia ai le savaliga. Na ona manaʻomia e fuafua ina ia e sau i ai.

Uiga i miti

Miti miti o laʻau ma miti Freod faamatala miti ma le finn o le le lava o ni vali i le olaga, vaivai mai le monomon ma masani. E leai ni lagona malamalama, le poto o le atuatuvale o le tuʻua faʻatasi ma le faʻanaunau. E oʻo lava i se paʻaga, o loʻo lofituina pea le tagata o le le fiafia ma le le fiafia. Ae afai e te tausia le apoina o le laau i ou lima, ma e le naʻo le vaʻai i le vao, o lona uiga o le falemaʻi i le olaga.

E vaʻai i se laʻau laʻau - i suiga leaga. O le paʻepaʻe paʻepaʻe i le olaga o le olaga, e tatau ona e sauni e talia le oso o le taunuuga o le taunuuga. Faʻafitauli e mafai ona fesoʻotaʻi lelei aiga vavalalata.

Faitau atili