Manaomia le Faʻaipoipoga: O lona uiga ia te ia e fetaui

Anonim

O le faʻaipoipoga o se aiga malosi o se aiga malosi, lea e tuʻufaʻatasia ai le toʻalua o fananau mai - o le mea ua tupu ai se tamaloa ma se fafine. O lenei faʻailoga e loloto lona uiga, faʻapea foʻi ma ia, faʻapea foʻi ma le faʻaipoipoga e talafeagai, tatou talanoa i nei mea o loʻo i nei mea.

Le tau o le faʻaipoipoga siamupini

I le tala faʻasolopito mo le faʻailoga, e lua faiga swarms sa fesoʻotaʻi ma le lotogatasi (aʻoaʻoina le tino, agaga, agaga ma le mafaufau). O le iʻuga, na fausia ai se faiga fou o loʻo fausia ai le PED (uriry) malosi le malosi o le fafine (vai). O se faʻailoga iloga o le faʻaipoipoga - e leai ni maa teteʻe e le mafai ona faʻalavelavea mo ni faʻatuatua. Lapotopoto laina i le faʻailoga - o loʻo iai le faʻatasiga o aiga, o aʻoaʻoga tutusa o aiga i le alofa ma le malamalama o le feutana. Ua mamanuina e faʻaleleia ni feʻeseʻeseaʻiga ma le malamalama.

O le Faaipoipoga Faatonutonu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lenei aulelei e faasino i le aiga vaega: Ua fuafua e puipui i le Inisitituti o le aiga, ma fesoasoani foi i le lua olaunoa e faafesagai ma fausia se konaseti fou. E le gata i le faʻaipoipoga, e le gata ina puipuia lelei le olaga a le aiga, ae e tele foʻi lona olaga o talavou fiafia, tumu i taimi ou te fiafia ai.

I lenei faʻailoga faʻaperitoina, o mama e fa o loʻo lalaga i paga, o loʻo tuʻuina atu i itu uma o le lalolagi. O lena taulaiga o le faʻaipoipoga e faʻailoa mai ai ma le mataga tele o le soʻotaga o le alofa, faʻalautele i itu uma o le malamalama ma faʻaalia i le taimi e tasi. O mama e masani foi papala i le fola, lea e talanoa ai se manaʻoga e faʻaauau le lagolago a le ao.

Sa iai muamua, o le faʻaaliga faʻaipoipoga ua faʻaaogaina i le talafatai o le atigisi o le tamaʻitaʻi tausimea o le talavou. E pei ona taʻua i luga, o le faʻailoga na faʻaalia ai le tufuga faʻale-tino, faʻaleagaga ma le lotoa o le teine ​​faʻaipoipo ma le faʻaloaloa o se tuufaatasiga o tagata taʻitoʻatasi).

I le taimi lava e tasi, o sao uma o aiga i le puipuiga ua tatalaina, faʻailoga na tatala ai le aiga talavou i le lalolagi. Newveveywers na faia lo latou aiga, ae e tatau ona latou tausisi i le malosi o le atua, o fafine tatalo ia latou lava atua, ma e tusa ai ma tuaa. Ma, o le mea moni, e tatau ona faaauau a latou lava fanau.

Manaia! Talu mai taimi anamua, na aumaia ai le faʻaipoipoga i le faʻaipoipoga a matua talavou, e ui lava o ni mataupu faʻavae e mafai ona e faʻatauina lenei faʻailoga ma tutoʻatasi.

O le a ma le a ma le a le auala o le a fesoasoani ai i le faaipoipoga faaleagaga?

O o tatou tua'ā o le fasioti, na vaaia ai le faʻaipoipoga o se faʻailoga malosi malosi puipuia, lea na masani ona tuʻuina atu i soʻo se ituaiga o mea o loʻo iai i mea o le aiga) mo le ata. Ae paga lea, e le o faʻamatalaga uma i luga o faʻailoga o foliga o pologa ua faasao i luma o o tatou taimi. O le mea lea, e foliga mai e sili atu le lagona o le faʻailoga lona uiga o lona uiga o le tele nai lo tatou manatu.

O le faʻaipoipoga mama ma faʻaipoipoga

I soo se tulaga, o le faʻaipoipoga o le a fesoasoani i toʻalua fou e ave le malosi o latou tuaʻa, ma maua lo latou malosi ma loʻu iloa. O le a puipuia ai foi se tamaitai talavou mai faigata tele, aveeseina le leaga i le auala e sefulu. Le auupega e tatau ona tuʻu lelei i lalo, ma mulimuli ane faʻaosoosoli i le faʻaaogaina o Ana fanau ma fanau a fanau.

E mafai ona e tuʻuina atu se faʻaipoipoga e pei o le aso sili ona fiafia i le olaga o aiga uma - mo le faʻaipoipoga, ma tuʻuina atu o ia o se meaalofa mo toʻalua, mo se taimi umi e toʻalua. E ao ona ia nofo pea i vaega taitasi, tusa lava pe le vaivai i lona tino ma lona toʻalua ma le ava, i foliga o o tagata oberroider o oloa.

Lisi tagata uma O meatotino a le faʻaipoipoga siamupini:

  • Lagolago i lagona loto fefaaalualoga o tagata nofofua i le olaga atoa;
  • E tuuina mai e le fiafia le fiafia, ma le fefe;
  • Fesoasoani e fanau mai fanau soifua maloloina;
  • Aiaia ai le lelei tausiga o le fale;
  • puipuia sipuni e tipi ai, faʻamanino faʻataʻitaʻiga, ae maise i latou e faʻatupuina le tagata fiafia;
  • Puipuia mai i totonu.

Manaia! Le mafai ona faʻaaoga e le taʻaloga e tasi e tasi. O le mea moni o le faʻaipoipoga o se aiga aulelei, e faʻailoa mai ai le iai o lona lua afa. Afai o le tamaloa e toatasi o le tamaloa e toʻatasi poʻo se fafine e leʻi faʻaipoipo, latou te le mafai ona maua lo latou alofa.

Faaipoipoga laupapa

O le a le ituaiga faʻaaoga le manaia

E mafai ona e mauaina se faʻailoga o se aiga fiafia i suiga eseese o le faʻatinoga. O le masani ai, e fai asoa ma se faʻaipoipoga: liligi, minesa, onosaʻi ma faʻamaloloina ai. Ma e mafai ona latou faʻatauina i latou uma i le ola ma le faʻatonuga e ala i le Initaneti: E iai ni nai faʻafitauli o loʻo faia ni mea faʻapena.

Manaia! O tatagiina ma faaipoipo ma se faatusa o le aiga aiga o aiga e taʻutaʻua. E taua tele o le a le avatua e le aufaʻatega latou te ofuina se isi tagata.

Toatele e fiafia i le fesili: "O le a le mea e sili atu e faʻatau ai teuteuga ma se faʻaipoipoga?". I aso anamua, sa faia ai e le au mumu mama ma se ie faapolopolo ario. O lenei uʻamea e masani ona faʻatauaina e tatou tama matutua mo ana uo faʻataulaitu.

Ae ui i lea, o mea e le moni sa faia se taua taua, o lea e te mauaina ai se oloa mai ia siliva mai ario, o lea o auro mumu, lanu meatao, paepae, lanulaau tele, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paie pe sipela. Taulaʻi atu i ou manaʻoga faʻapitoa ma, ioe, o le tau o mea teuteu.

I le faaiuga

Sei o tatou otootoina le Autu:

  • O le faʻaipoipoga o se faatusa malosi o le gataifale e maua ai faʻailoga i le faʻaipoipoga. Ua puipuia le aiga mai misa, faʻamaʻi, faʻamaʻi i foliga o le soifua maloloina o fanau.
  • E le mafai ona e ofuina se faʻailoga pe a na o oe - ona e le mafai lea ona e feiloai i lau pele. O le pushut lea mo ulugalii na.
  • E mafai ona e faʻaogaina i le ituaiga o soʻo se ituaiga o teuteuga poʻo le fale o le fale (pei o se ie puipui i luga o le solo, moega ma isi).

Faitau atili