O le tau o le afi mumu

Anonim

Fireptort - o se faʻailoga anamua o le malosi o le aganuu ma le tamaʻitaʻi sili ona manaia. E fesoasoani e faʻasao le tausiga o le mafutaga i le aiga, ia malosi le faʻaipoipoga, ma se faʻaipoipoga - fiafia, faʻaosofia le tele ma le manuia, puipuia i fili.

Swasty faailoga o le fana (fitipter) - uiga

O le tauāʻau o se faʻailoga ma se malosi malosi tele, ae i le taimi lava e tasi palasitika ma fetuʻutuʻunaʻi. E fesoʻotaʻi ma le malosi o le fafine ma ia i totonu o mea totino e latalata i ai. O le faatusa lea o le afi, agaalofa, ae le o le faʻaalia ma le faʻanoanoa, ma lamolemole, lamolemole, fiva, poto.

Ognevian

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le uiga ma le uiga o lenei faailoga:

  1. O faatusa anamua na talitonu o loo faaliliuina e le au sese le malosi o le amioatua ma le mana agai i luga o atua faapaupau. O le mea lea, e tatau ona faia ma le faʻaeteete le faʻaaloalo ma le faʻaeteete. Ma e manaʻomia le tuʻuina atu o naʻo meuna taua.
  2. Ua faatusa foi le agalelei o afi ma le alofa i le afi, alofa mutimutivale ma lou agaalofa - e tusa ma o tatou tuaa. O le mea lea, ma ia ona pule, e maua ai e le Amulet le mafai ona pisa, poto, scenation ma le onosai.
  3. O le faʻailoga foʻi ia o se faatuatua malosi foi, ia e tetee i lea mea leaga e leai se malosi. O Amulele o le a puipuia lana ava mai leaga leaga, le mama, le mama, taofia mai i se faaosoosoga leaga ma ua latou liliu ese mai le ala sese. Ma o le ponesi o le a faʻamalosia ai le malosi o le loto ma fesoasoani faʻaalia lona alu atu i le mea e taunuʻu ai.

Na faamamaluina e anamua le faailoga na mapu ai i lenei faailoga ma ula ia te Ia, ona sa latou fefefe e ita atua. O le mea lea, e tatau ona tausia le uamea mai le mea e faia ai le malosiʻaga, ia aua neʻi faʻasalalau atu le teuteuga ma taumafai aua le faʻaleagaina.

Faigofie mo tamaitai matutua

E le talafeagai se tagata saua mo le momoliina o tamaloloa ma teine ​​laiti, e ono ono mafai ona afaina ai i latou. Malosiaga E latalata i le Manulele, ma faaipoipo fafine. E faigofie lava ona latou paʻi i luga ma le malosi faʻamalosi o le faʻailoga ma maua se maualuga o le aoga mai le ofuina.

Afi faailoga uiga

O a foliga o le faailoga:

  1. Naʻo fafine matutua e mafai ona ofuina. O lenei pulega e le tatau ona faʻalavelaveina, pe a fai e te le manaʻo e faʻaleagaina lou olaga. Na o le tagata matua o le tino, o le malosi o le slavac faʻailoga o le a aʻafia ai saʻo ma lelei.
  2. O teine ​​talavou, e leʻo lelei ona uiga i le teine ​​a le teine ​​talavou, o teine ​​laiti e talafeagai mo le latou malosi lenei faʻailoga. Latou te leʻi faia i le tino ma le faaleagaga, ma e mafai ona tosina atu uma le ammulet uma a latou leaga, tuʻituʻi le ala saʻo ma faʻaleaga le auala saʻo ma faʻaleaga le pscche.
  3. O le Amulet e atoatoa mo fafine ma le malosi, le malosi ma le lototele, ae i le taimi lava e tasi agamalu ma fetuutuunai, agalelei. O le a faʻamalosia foliga lelei o le amio ma le mamalu, o le a fesoasoani e oʻo i le paleni o lagona ma ogatasi o le setete i totonu o le olaga atoa.

Lelei, o le Amolekit Hostess na tatau lava ona avea ma tina, ona faʻamalosia ai lea o onaʻa lelei ana meatotino mo le tele o taimi. O sea fafine o le a tosina le malosi o le tele ma manuia, o lea e le manaʻomia se mea. Ia faamalosia lelei le taua o lana tane - na te mafai ona amata toe maua se isi mea ma le tausia o Ona fafine.

E faʻapefea ona aʻafia le amio

O le matagofie o le amulet e sili atu ona o lona uiga o le amio a le tagata. Ma, o lona uiga e faamalosia ai uiga e tatau ona faamalosia ai, ae pau le le aoga, puipuia uma le aano o le ituaiga o tamaitai.

Le faailoga o le fana

Faataitaiga:

  • O le fafine malosi tele, le lelei, mautu le fafine ma se alii o le tamaʻitaʻi o Amolet ", o le a aoao atu i taimi talafeagai e faʻaali ai ma le malie. I le aluga o taimi, o se fafine ma sea mea na mafai ona ia taofi le tosoina o mea uma, ma sa avea le matafaioi a le faifeau i luga o le faifeau na avea ma le tagata.
  • E matua vaivai lava ma vaivai fafine e le iloa ona e te le fiafia ma fai "leai" pe a manaʻomia, o le mea e tatau ai, o le a toe faia sili atu le mautu. O le a faʻateleina ia te ia lava, ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona talanoa e uiga i ona manaʻoga ma mea e manaʻomia, e faʻailoa ai lona malosi ma le tutoatasi lona mafaufau i le itu taumatau. Taimi.
  • O se fafine ua le mafaitau e le nofo filemu, o le a faamautinoaina, o le a faamautinoaina, o le a fesoasoani e malamalama i lagona ma le faia le poto ma le fetuutuunai i le natura. E ofoofogia, ae na o le masina o le ofuina o se ammulet, e mafai e se teine ​​ona iloa ma le maofa i na o ana gaioiga ua avea ma lemu.

A ofuina e se fafine le lalelei, e mafai ona ia maitauina mea o suia le le gata o ia, ae o lona tagata. O le maualuga o le maualuga o lona malosi ua tupu, o le sili atu manuia le toalua ua avea. Ma sili atu tausiga, agalelei, manuia ,. O ia, pei o se maʻa, amata ona tape lona au filifilia le musumusuga ma auupega manaʻomia mo se malosi ma faifai pea luma. O se feusuaiga olaga i totonu o le paga e mafai ona faaleleia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le mea anamua na faʻaaogaina le fana e pei o se fafine leoleo, o le na te solia teine ​​faʻaipoipo mai se isi ituaiga o le lelei. Na talitonu o le tamaitai lea na nafa ma le siosiomaga ma lelei i le aiga, ma o lenei faai sa avea ma fesoasoani malolosi mo ia.
  • O le afi fafaga aveʻese soʻo se ituaiga o le leaga mata, faʻaleagaina ma puipuia ai latou. E fesoasoani le puipuia o le aiga mai faigata, toilalo ma faigata, tosina le malosi o le tele ma manuia le tamaoaiga, faʻamalosia le alofa ma lagona alofa i le va o ulugaliʻi. O se tasi o sili ona malosi ma sili ona malosi malosi o tagata.
  • Ua talitonuina o le faufau e fesootai e le malosi o le malosi au e le o ni atuatane, o le mea lea e malosi tele ai. Na maeʻa le malosi saʻo mai le atua paia, ma fesoʻotaʻiga ma le mana o le lagi ma auina atu i le e ona le Aotutū.

Faitau atili