Fautuaga o le Psychologists Faʻafefea ona toe faafoi le naunau i le mafutaga ma lona toʻalua

Anonim

Tele ulugalii e feagai ma se faʻafitauli o se naunautaʻiga o le tuʻinanau i se tulaga o mafutaga: pe a suia le homones i sina taimi, o le le mafaufau i le alofa o le alofa, masani, faʻatasi ai ma le matua tumau. E moni lava, i ia tulaga, o le faigata tele le puipuia o le tasi o mea na tosina mai i le tasi ma le taimi e tupu ai le manatu: "Faʻafefea ona toe faafoi mai le naunautaiga e uiga i loʻu toʻalua / ava?" Ia, tatou taumafai e saili se tali i ai i le taimi nei.

Faʻafefea ona toe faafoi le naunau e faʻatatau i loʻu toʻalua

O fea ma aisea e le fiafia ai?

Ae le i taliina le fesili, tuʻuina atu i le amataga o le tala, e manaʻomia le malamalama i mafuaʻaga autu mo le mou atu o le tuʻinanau o le faʻamuamua i paga. Ina ia faia lenei mea, faasino i le faʻamatalaga na fuafuaina e le lauiloa manatu o Yaroslav o Sourosv. O le a le mea e mafaufau i ai le tagata poto?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A pa'ū tagata i le alofa, e i ai le faʻapitoa vailaʻau gaioiga i lo latou faiʻai, faʻafetai poʻo fea e i ai le malosi faʻanaunauga, o se faʻamalosi ma se naunautaiga feusuaʻi. Matagofie, e te iloa e le tumau e faʻavavau, faʻatasi ai ma ona faʻauiga faʻasolosolo leai ma le fiainu mo feinu vavalalata. Ae o le a mafuaaga mo le faʻaitiitia o le tuʻinanau? E tele oi latou.

Le lava le faamaoni mai le amataga o le mafutaga . "E sili atu le moni moni o le faʻamaoni nai lo le suamalie pepelo" - o le lauiloa gofie fai mai ma e manaʻo moni e faʻaaoga i lenei tala. Ioe, e masani lava o le vave mou atu o le tuʻinanau e mafua mai i le amataga o paʻaga faʻatasi ma le tasi ma le isi.

A latou le taumafai e foia o latou faafitauli i feusuaiga, ae o le a tatou lagolagoina i latou i le poto faʻataʻitaʻi o le fiafia - ma o lenei auala e sili atu mo fafine ma aliʻi. E masani lava, i le aluga o taimi, faafoliga e le fiafia ma le paaga / paaga amata "len" mai lona tiute faaipoipo.

Atoa Undyll i le aiga . E masani lava o le fesili o le toe faʻafoʻiina i le fegalegaleaiga o le faanaunauga o loʻo tuʻuina mai i le tulaga taua "e faʻasaga i ai le tele o le faʻaaloalo ma le alofa O le manatu o fomaʻi i lenei mataupu e talanoa e uiga i le feteʻenaʻiga vavalalata: O le Pele e tutusa ma le tasi, e le o maua se mea, e le maua ai le ituaiga o faiga o feusuaiga.

Talitonuga o le "O le toalua / toʻalua e le alu i se mea" . O lenei tulaga o se uiga o ulugaliʻi faʻaipoipo, mo se taimi umi lava nofo ai i le maota tatau. Na latou iloa le faʻailoga i le tusi folau o se ituaiga o 100% faʻamaonia o le a latalata i ai le paʻaga i taimi uma, tusa lava pe o feagai o faʻafitauli i mafutaga.

Ata faaipoipo

O le mea moni, e leai se mea e sili atu nai lo se faʻailoga, ae ona o le, e toʻatele teine ​​/ tamaitai e faʻamutaina le tau tatau ona tau tatau ona taulaʻi atu i lo latou foliga. Ma fai suiga o le fola malosi faavaivaia faagalo ma taua mea laiti: Faafetai ma se toalua, meaalofa. Faʻasaʻo le faʻafitauli, e taua uma le amata ona galue i fegalegaleaiga, pei o le amataga o le masani ai.

Le tuueseeseina o manatu o le "alofa" ma le "alofa" . I nisi tulaga, o tagata e faia le teteʻa i le va o lagona ma mafaufau faʻalelei ma gaioiga feusuaʻi. I le latou ata o le lalolagi, o feusuaiga ma le alofa e le fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, ina ia latou fiafia tele na filifilia / aliʻi, i le taimi lava e miti ai.

Tumau misa . Latou te faia e avea ma tagata na fasiotia atoatoa mo le manaʻo o feusuaʻiga. O lenei faʻafitauli o se uiga faʻapitoa o tagata ua maliliu, ona latou le iloa lea pe faʻaali mataina i le le fiafia i mata o le afa i le loloto o latou loto. E ui o le tele o faʻamalamalamaga masani o faiga o mafutaga na faʻaleagaina ai le faʻapolopolo o loʻo avea ma mea fiafia. Ina ia foia le tulaga, e taua le toe suesue e amata faʻaaloalo le tasi i le isi ma le faʻaaloalo i le tasi ma le olaga fealofani.

Le lava le tomai . O nisi taimi o se tasi o paaga o loʻo aloese mai le toe foʻi mai o aitalafu i luga o le tele o mafuaʻaga: e le o le lava lagona o feusuaiga. Ma o iinei ua uma ona malamalama i ai i le mafuaʻaga moni mo le faʻataua i le tosina atu - e amata i se suʻega atoa o le fomaʻi. E ui lava atonu e le mafai ona vaʻavaʻaia e lau paʻaga: O e ita e le manogi o lona afu, ua matua toe maua mai o ia ma o lea.

Sese faʻataʻitaʻiga o amioga . I totonu o le aiga fegalegaleaiga, e taua tele le faia muamua e le aufaʻalemas e mauaina le au saʻo - o lona uiga, na latou faʻatino mai a latou matafaioi moni. Ae e masani ona mafai ona faamanatu eseese ituaiga o fesuiaiga: Sei o fai mai le faletua e faaoo atu ia te ia e pei o se tamaititi matua, liliu i lona "tina" i lona "tina! E masani lava, i le tulaga le aoga, e le faʻatagaina e se tamaloa le tulaʻi mai o le onosaʻi i le "matua", e mafai ai ona mou ese mai le mafutaga.

Fafine i le talosaga . O nisi o tagata vaivai ua avea ma pe afai e amata ona latou faataunuuina faʻatasi ma fasileiʻe o lo latou faʻamaoni, ona amio lea o le a faaesea ai ni lagona. O le mea moni, e mafai e le tane ona ioe i se tulaga o mea, ae na mou atu ai foi i le toʻalua. E tusa ai ma le iʻuga, o le naunau e mou atu, masani lava i paʻaga uma.

Fafine i le talosaga

Sex e le aumaia le fiafia . E lelei i lea tulaga o loʻo iai se natura "filifiliga" o le tulaga - na o le taofi. O le masani lea a fafine e leʻi aʻoaʻoina e iloa ai le po o tagata o loʻo mafatia mai le fiafia i feusuaʻiga. Latou te masani ona fesoʻotaʻi soʻo se feusuaiga faʻafesoʻotaʻi ma le le aoga, e aʻafia ai le tele o taimi (ma tulaga lelei) o latalata.

O faʻafitauli o le mafaufau i paʻaga . Mo mea faʻaletonu o feusuaʻiga, pei o itu o loʻo i fafo o loʻo malosi tele, pei o le faʻatamala (ma e ono faia i fegalegaleaiga, ae, o mea oona i aiga poʻo aiga ua vaivai.

O le isi tulaga masani o le muamua fesuiaiga o feusuaiga poʻo le faʻaleleia atili o le faʻaleagaina poʻo le faʻaleleia o laiti, mai le laititi, na musuia ai e matua le tamaititi o se mea leaga, matua tiga ma leaga. Ma o faigata i le tuʻinanau e avea ai ma pu faʻapitoa satelite. Ina ia foia ai faʻafitauli, o se tagata faʻapitoa faʻapitoa e manaʻomia - o le psychologist, psychotherap poʻo se feusuaiga.

Faaliliuina aafiaga . E foliga mai ulugalii, mo se taimi umi lona nofo ai i le faʻaipoipoga, lea ua leva ona faʻaalia e le tasi le isi, o le fea e le iloa ai a latou aiga. Ae o le fealofani ma tagata e le mafai, o le mea lea e vavalalata ai e sili atu le malamalama i se mea ua faasaina. O nisi taimi o le faʻalauiloaina o mataupu o uiga o na ulugalii lea e matua nonoa ai se tasi o ulugalii i se tasi mai aiga, mo se faʻataʻitaʻiga, tina poʻo tama. Po o le a lava le mea ia, e taua tele mo le filifiliga e liliu i se tagata faapitoa.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi se naunautaʻiga i le mafutaga: Fautuaga mo fafine

Afai e te matauina le faitioina o au mafutaga mafana ma lau pele, ae le o le mea e le taua, e mafai ona e taumafai e faʻaumatia mea uma. Ma o iinei o lenei fautuaga mai Yarosliav O le Souroslav O le Sourotlav ma Lara Utravino o le a o mai i le laveaiina.

Fautuaga 1: O nisi taimi e malolo ai le tasi i le isi

O Le Manatu Faigofie mo Le Faafoaga o Fesootaiga Faigofie I le umi o le Faaipoipoga O le tele o ulugalii e faaalu le tele o taimi faatasi. Ma o lea, i le taimi muamua, e matua taua lava, i le lumanaʻi e oʻo atu i mea le lelei - lagona ma le tasi.

O le Psychologists fautua i lenei tulaga e tuʻuina atu ia i latou lava ma se paʻaga malolo mai lana uo - e faʻatumauina lagona malamalama i se paga. Le tumau le motusia e aoga tele iinei: alu mo le vaiaso i se isi taulaga pe tuu mai aʻu e fai se toʻalua. I lalo o le faatosinaga o mamao ma le le fiafia, mai le le mafai ona vaaia se tasi e pele, o lagona ua maitauina e le sili atu le faigofie.

I le sili ona leaga, taumafai na o le moe i potu eseese (pe a fai o le avanoa avanoa e mafai ai). O ata o loʻo fesoasoani ia te oe e te misia ma faʻamalosia ai le manaʻo i latalata.

Fautuaga 2: Ia avea ma tagata sili ona lelei i le moega

Amata i le taimi o feusuaiga e faʻamatala ai mea e te lagona ai lau paʻaga, ia manatua uma ou lagona, e mafai ona e faʻaogaina nisi mea, e mafai ona e faʻaaogaina nisi mea faʻaopopo, manatuatuʻuga, ata poʻo mafaufauga. Ma, o le mea moni, aua neʻi galo le tautala atu i le pele e uiga i mea e te manaʻo e pei o le faia i ana galuega, e faʻatonu i le itu saʻo.

Ia avea ma tagata faamaoni

A uma mea uma, afai e te leoa, o le a le ono o lou toʻalua o le a malamalama ai pe faʻapefea ona e aumaia. O le mea lea, e matua taua le faʻatatauina o ou lagona, e leʻo le unana ma lagona o lau paga. O le faʻavasegaina o saofaga i Libidoo ma o le a faʻamalosia ai le manaʻoga o Jews Will Jews, matua faʻateleina lo latou lelei.

Fautuaga 3: Faʻaiʻu faʻafitauli

Moni tagata uma i nisi taimi misa ma saili le mafutaga. Ma o le masani lea, aua o le aiga o le tuʻufaʻatasiga o tagata eseese e lua o tagata, o faʻatuatuaga, talitonuga, fiafia i ai. O mea taua e manaʻomia ona e faia o le faʻamagaloina, tatala le ita ma faʻagaloina e uiga i le faamalosi faamalosi.

Fautuaga 4: Aua le mafaufau i se mea

E masani lava, o le fili autu o le leai o se fiafiaga mai le latalata mai o tatou lava mafaufauga e uiga i faafitauli i aso uma i le gasologa. Aoao e tuua uma latou pe a o le a e alofa ma loʻu toʻalua. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e mafaufau ia te oe lava se faʻalapotopotoga faʻapitoa, o le a masani ona fesoʻotaʻi atu ia te oe i le auala manaʻo, aveese mai mea uma mai fafo: Mo se faʻataʻitaʻiga, taele ma le taele ma le taele.

Fautuaga 5: Tofotofoina se naunautaiga mo oe lava

Ma e le o lenei mea e le o le faʻaaogaina uma o feusuaʻiga, ae uiga i le alofa faamaoni, le faʻatagaina mo oe ma talafeagai. O le lalolagi o i le lalolagi o loo iai le itulau tele e atagia ai matou. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tatou le faʻalumaina faʻamalosi ai se uiga o se isi tagata - o lona uiga tatou te le taliaina, muamua, ia te oe lava.

Afai e te manaʻo e toe faʻatuina muamua le fiafia - amata ia te oe lava ma lou olaga. Aua e te saili ia maua mai le paga, ae muamua ave muamua. Mafaufau pe e te alofa tele ia te oe lava? Ua lava lau mo oe lava, e te filifilia au mea e sili ona e fiafia iai i mea fou poʻo ni mea taua? Faʻafefea lau mea moni alu, fai mea manaia mea na tutupu pe faʻanoanoa, sullen i totonu e manumalo ai?

Faʻatumu lou olaga i le naunautaʻi - Saini mo siva e te fiafia i ai, alu i Yoga, amata tamoe i le taeao. Pe atonu e te fiafia tele i le alu i nisi vasega, ae e le i fofo uma? Ua oo i le taimi e faia ai nei. Saili se lesona i le taʻele, lea e te pisa ai le atoaga. A amata ona e ola fiafia, o loʻo fesoʻotaʻi ma oe, ona soʻo ai le fiafia o mafutaga ma le toʻalua.

alofa mo au

Fautuaga 6: Taʻu mai ia te aʻu "leai" faigata

Tele tamaitai o loʻo i ai se lisi tele o faʻasaina vavalalata e le malilie e fai i le moega ma lana tane. Tele taimi e tau ai i le monnony ma o se taunuuga o le maalili alofa. E taua le faʻateʻaina o feusuaiga siʻoti, e le faigofie ona taumafai se mea fou. O le mea lea, o le galuega mo le faaiuga o le vaiaso o le faʻatau "kama STRA" ma amata aʻoga i ai, e auai i lona tino sili i le olaga.

Fautuaga 7: Totogi le tasi i le isi

O le valaʻau muamua na talanoa e uiga i le manaʻoga mo le malolo mai lona tagata pele, ae o le isi tulaga e mafai - le lava o le taimi faʻaalu ma lona toʻalua. E tele taimi e tupu lea mea, pe a faʻaali le pepe i le aiga, lea e faʻaalu ai le fafine i taimi uma. E le mafai ona faʻalogo le tane, e le mafai ona sili atu, e le aoga, e mafai ona faʻaosoina o ia e alu i le itu tauagavale. E i ai le auala i fafo - tufatufa taimi mo oe lava i se paʻaga, tusa lava poʻo a 'alofaga. Ma o tamaiti foi faatuatuaina o lagona matutua pe, o se filifiliga, e mafai ona e faʻaaogaina le aufaʻaiga o totonu o le tamaititi, o le a sau le pepe ma fanau mai ia te ia.

Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo e faʻaopopoina se mafutaga (feusuaiga aemaise lava) o se galuega tele o tagata e toʻalua. Aua neʻi galo e uiga i ai ma afai o ou faʻafitauli e sili ona ogaoga, e sili atu le saini mo le taliaina i le lelei o le mafaufau, lea na mafua ai le teteʻa. Ia fiafia!

Faitau atili